• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

***یک بحث درباره اصالت***

kh_m

کاربر ويژه
سلام به همه ی دوستان عزیز انجمن :احترام:

راستش من یک سوال برام پیش اومده بود و خیلی دوست داشتم نظر شما عزیزان رو درموردش بدونم البته نمیدونم جای درستی رو توی انجمن براش انتخاب کردم یا نه اگر اینجا جاش نیس پیش تر عذر خواهی می کنم چون هنوز با قسمت های انجمن زیاد آشنا نیستم :نمیدونم:

و اما سوال :

به نظر شما اصالت فردی و خانوادگی یعنی چی و اصولا شما به چه کسی می گید اصیل ؟ با توجه به تعریفی که از اصالت دارید چه قدر اصیل بودن افراد براتون مهمه ؟ آیا شما اصالت فردی رو متفاوت از اصالت خانواده میدونید یا اعتقاد دارید که این دوتا یک موضوع واحد هستن؟ آیا فردی که اصیل نیست آدم خوبی نیس؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد هرچند درون مایه همه اش یکیه :فکر:

ممنون میشم من واز نظرات ارزشمندتون بهرهمند کنین دوستان :4:

Negin

کاربر ويژه
سلام!

به نظر شما اصالت فردی و خانوادگی یعنی چی و اصولا شما به چه کسی می گید اصیل ؟از نظر من اصالت خانوادگی یه فرد به شخصیتش ربط کمی داره (البته از نظر من)اصیل به کسی میگم که خانواده ی اصیلی(شریفی) داشته باشه:)خنده2:)
با توجه به تعریفی که از اصالت دارید چه قدر اصیل بودن افراد براتون مهمه ؟ خیلی کم چون این شرافت از جد اون ها می رسه:خنده1:
آیا شما اصالت فردی رو متفاوت از اصالت خانواده میدونید یا اعتقاد دارید که این دوتا یک موضوع واحد هستن؟متفاوت اند
آیا فردی که اصیل نیست آدم خوبی نیس؟؟از نظر فردی به نظر من نمی تونه کس خوبی باشه خانوادگی نه...
:خنده1:

آخرین ویرایش:

nafasss

کاربر ويژه
[FONT=tahoma,verdana,Vazir,helvetica,sans-serif][SIZE=+0]به یاد دارم که سال ها پیش ، وقتی برای اولین بار با کتاب ارزشمند نهج البلاغه آشنا شدم، توصیه ای از امام علی در آن خواندم و آن این بود: « برای ازدواج، با انسان های با اصل و نسب وصلت کنید». آن روزها که دختر بچه ای دبیرستانی بودم، به اندازه امروز وزن این جمله را درک نکرده و به عمق آن پی نبرده بودم. اما اکنون پس از چند سال که در احوالات آدمیان تامل کرده و در پیچ و خم زندگی پخته تر شده ام و با انسان های مختلف (از همسایه و همکار و همکلاسی گرفته تا دوست و آشنا و فامیل و مراجع) روبرو شده ام، می فهمم که این توصیه چقدر با معنا و عمیق است، چرا که «خانواده» پیش بینی کننده ی مهمی برای رفتار یک فرد با همسرش است.[/SIZE]

nafasss

کاربر ويژه

این متن توضیح جالب و محکمی بود که خوندنش خالی لز لطف نیست و تو یه سایت دیدم

انسانها در مقام مقایسه و ارزیابی خود نسبت به دیگران، گاه به دلیل تعلق داشتن به گروهی خاص احساس برتری می کنند . ....
ارسالی از : رادبه پرنده
انسانها در مقام مقایسه و ارزیابی خود نسبت به دیگران، گاه به دلیل تعلق داشتن به گروهی خاص (اعم از گروه دینی، ملی، قومی، نژادی، فامیلی، و ... احساس برتری می کنند و این احساس را با افتخار بیان می کنند. در چنین حالتی افراد خود را نسبت به دیگران اصیل تر فرض کرده و در واقع برای خودشان اصالت قائل می شوند. این حسِ اصالت در شرایط زمانی و مکانی مختلف، صور متفاوتی به خود گرفته است.
گاهی تعلق داشتن به طبقه ای خاص (اشراف، روحانیت، و ...) باعث تبختر بود و زمانی هم عضویت در یک گروه (گروه شغلی، تحصیلی، و ...) برای اعضای آن اصالت به بار می آورد. به نظر می رسد این احساس در دوره های مختلف تاریخی از نظم خاصی پیروی می کند. به عبارت دیگر، نوع و شکل اصالتی که افراد برای خود قائل هستند همبستگی زیادی با نوع و وضعیت اجتماعی جامعه ای دارد که در آن زندگی می کنند.
جامعة سنتی معمولاً ویژگیهایی را اصیل معرفی می کند که انتسابی هستند و فرد از لحظه تولد دارای آن خصلت ویژه می باشد. برای مثال یک فرد از اولین روز تولدش با جنسیت معلوم، نژاد مشخص و طبقة اجتماعی معینی شناخته و ارزیابی می شود، این ویژگیها معمولاً تا آخر عمر تغییر چندانی نمی کند. در چنین جوامعی اصالت افراد هم انتسابی است به این معنا که فرد به دلیل انتساب به خصائلی که پیش از تولد او وجود داشتند اصیل شمرده می شود. در این حالت خود فرد در اصیل بودن یا نبودن خود تأثیر چندانی ندارد.
همچنین در یک جامعة سنتی اصالت با مصرف تداعی می شود به این معنا که افرادی که مصرف متمایز و ارزشمندی نسبت به دیگران دارند اصیل شمرده می شوند.
با وقوع تحولات اقتصادی و صنعتی در جوامع پیشرفتة معاصر معنا و دلالت "اصالت" نیز تغییر کرده است. در این جوامع اصالت آن چنان که در جوامع سنتی مرسوم بوده است، به خون و نژاد و طبقه نیست بلکه اصالت فرد معمولاً (و نه کاملاً) به دلیل داشتن ویژگیهای اکتسابی (همچون میزان تحصیلات، شغل، درآمد و ...) است. به عبارت دیگر در جوامع مدرن اصالت به "شدن" است نه "بودن".
در یک جامعة مدرن، داشتن ویژگیهای خاصی که از قبل موجود بوده اند و فرد و جامعه تأثیری در به وجود آمدن آن نداشته است تأثیر زیادی در اصیل شمردن فرد ندارد، هر چند که "داشتن" می تواند باعث "شدن" هم گردد.
در جوامع مدرن، انسانی اصیل شمرده می شود که یک چیزی را تولید کرده باشد (به نقل از ادگار مورن). فرد دارا اصیل نیست بلکه تولید کننده اصالت دارد. به بیان دیگر در جوامع مدرن، اصالت به تولید است و نه به مصرف.
در چنین جامعه ای، فردی اصیل شمرده می شود که هر روز در حال توسعه و رشد باشد و جامعه ای اصالت دارد و عضویت در آن باعث افتخار است که تولید می کند. در نهایت باید گفت که امروزه دیگر داشتن شرایط خاص تاریخی باعث اصالت نیست بلکه به وجود آوردن شرایط خاص است که می تواند به افتخار و اصالت منجر شود.

مطلب از http://www.sociran.com

nafasss

کاربر ويژه
به نظر شما اصالت فردی و خانوادگی یعنی چی و اصولا شما به چه کسی می گید اصیل ؟ با توجه به تعریفی که از اصالت دارید چه قدر اصیل بودن افراد براتون مهمه ؟ آیا شما اصالت فردی رو متفاوت از اصالت خانواده میدونید یا اعتقاد دارید که این دوتا یک موضوع واحد هستن؟ آیا فردی که اصیل نیست آدم خوبی نیس؟؟

ممنون بابت سوالات جالب بودن :گل::گل::گل:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام به همه ی دوستان عزیز انجمن :احترام:

راستش من یک سوال برام پیش اومده بود و خیلی دوست داشتم نظر شما عزیزان رو درموردش بدونم البته نمیدونم جای درستی رو توی انجمن براش انتخاب کردم یا نه اگر اینجا جاش نیس پیش تر عذر خواهی می کنم چون هنوز با قسمت های انجمن زیاد آشنا نیستم :نمیدونم:

و اما سوال :

ببخشید سوالام زیاد شد هرچند درون مایه همه اش یکیه :فکر:

ممنون میشم من واز نظرات ارزشمندتون بهرهمند کنین دوستان :4:

اگه بخوام از لحاظ دینی که تو کتابا خوندم بگم

دین اسلام میگه دختر یا پسری که خانواده اصیل نداشته باشن چندان قابل اعتماد نیستن

البته اصیل بودن به معنای داشتن پست و مقام و این چیزا نیستش

اصالت خانوادگی یعنی متقی و پارسا بودن خانواده یعنی متدین بودن پدر و مادر و داشتن شرافت و...

اما اصالت خانوادگی یکی از شرایط ازدواج هستش نه تنها شرط....

چه بسا دارای خانواده اصیل و باتقوا و باشرافت باشه

اما خودش از اون اصالت و تقوا و شرافت بویی نبرده باشه مثل پسر حضرت نوح و.....

که خودمم با اینا موافقم تا حد زیادی .....
............

به نظرم اصیل و داشتن خانواده خوب طرف مقابل خیلی مهمه

چون قراره خانواده اون خانواده تو هم باشن و باهاشون رفت و امد داشته باشی پس مهمه که خانوادت چه کسای هستن!!!

امیدوارم تونسته باشم جوابی بهت داده باشم

البته این نظر من بودش:خنده1:

kh_m

کاربر ويژه
نفس جان جوابت واقعا عالییییییییییی بود :دست::14: واقعا ممنون

به نظرم جامعه ما بیشتر دید و نگاه سنتی به موضوع اصالت داره و یک سوال آیا نگاه امام علی (ع) به اصالت نگاه مدرن بوده یا سنتی؟ البته من فک میکنم نگاه امام سنتی نبوده
بازهم به خاطر این نظر زیبا ممنونم نفس جان :nicolnici:

آخرین ویرایش:

کیمیا

کاربر ويژه
یعنی در هر موقعیتی هستی یادت نره کی بودی و کی هستی
یعنی تا به یه جایی رسیدی یادت نره ریشت کجاست

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
چه بحث قابل تآمل و جالبی ولی با سوالات سخت سخت...
شاید به دلیل اینکه اطلاعاتم در این باره جامع و کامل نیست نتونم به سوالات جواب کاملی بدم منتها این مورد رو شخصاً اعتقاد دارم که اصیل بودن شاید هیچ وقت نتونه فردی و یا خانواده ای رو به شکل صد درصد به صورت تأییدی در بیاره منتها مطمئناً اصیل بودن یک جنبه ی مثبت میتونه در اکثر مواقع باشه. اصالت رو در حکم یک شناسنامه یا کارنامه میبینم برای خانواده و افراد که میتونه شناخت یک انسان رو آسان تر بکنه.
البته این رو هم باید در نظر گرفت که اصالت میتونه تعاریف کاملاً متفاوتی رو از دید افراد مختلف داشته باشه.

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
اصالت یه جور اعتبار خانوادگی به حساب میاد که از قدیم تا الان برای خانواده ای بوده
دیدگاهها متفاوته
خیلیا به خانواده هایی که از قدیم پولدار بودن میگن اصیل
خیلیا به خانواده هایی که از نسل پادشاهان بودن میگن اصیل
خیلیا به خانواده هایی که تحصیلات بالایی دارند می گن اصیل
ولی مسلما دیدگاه مذهبی روی ایمان و صداقت و نجابت تاکید داره که من این رو قبول دارم.

به نظر مکن اول باید یک تعریفی از اصالت داشته باشیم بعداز اون بتونیم مصداقهای اصالت رو بررسی کرده ودر درباره آنها نظر بدیم .اصالت درباره تمام موجودات قابل صدق وبیان است موجودی رو که می خوان بشناسن اون رو با اصالتش مورد محک وآزمایش قرار می دن اصالت هر کسی و هرچیزی به وجود اورنده اون برمی گرده که هرچه خالق اون بزرگتر ودارای شخصیت بالایی باشه اون شخص یا شی دارای کفه سنگینی در محک روزگار هست اصالت تمامی موجودات هستی به ذات باری تعالی برمی گرده که این خودش نشونه ارزش این جهان هستی هستش که دارای اصالت می باشد حال اگر به جزئیات پیرامون خودمون بر گردیم .

بالا