• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

♥♥♥ دفتر من و تو ♥♥♥

redroze

کاربر ويژه
احساساتِ بی اعتبار

دنیا هم به رُخَت می کشد تناقض را وقتی که مهر با بی مهری آغاز می شود و پاییز با ظاهر فریبنده اش مرگ تدریجی را زیبا جلوه می دهد و تو عاشقانه به مرگ برگ ها و سقوط شان لبخند می زنی و با صدای خرد شدنشان از لذت ارضا می شوی و لحظه به لحظه بیشتر فراموش می کنی که خرده های زیر پاهایت روزی بوی نفس می داد!
دنیا بی رحمی را به زیبا ترین شکل به تو دیکته می کند و تو آرام آرام به صدای خرد شدن علاقه نشان می دهی و به لِه کردن و عبور کردن..

و عشق ورزیدن را از اینجا یاد می گیری!
باید سطحی نگر باشی تا دنیا برایت دوست داشتنی شود، تا عشق را قبول کنی و عاشق شوی.
دقیق که باشی محکوم می شوی به سخت گیری.
منطقی که باشی انتظار می رود که منعطف باشی و همیشه همه چیز را خوب درک کنی و بتوانی با تصمیم هایی که برایت گرفته می شود کنار بیایی.
عمیق که نگاه کنی می بینی عشق از همان ابتدا بوی جسد می داد و صدای خرد شدن!
تو هر روز به بدترین شکل های ممکن توسط معشوق به قتل می رسی زمانی که عشق تکرار مکررات می شود و بارها و بارها عاشق شدن را با دیگری و دیگران تجربه می کنی..
عشق مثل یک بازی تکراری که جذابیتش را از دست داده است برایت چَرَند می شود وقتی که می فهمی ژولیِت دومین تجربه ی عشقیِ رومئو بود..!
شاید هم خط بکشی روی تمام اعتقادی که به عشق داشتی و حذف شوی از این بازی مزخرف و پوزخند بزنی به عشق زمینی و اسطوره هایش هنگامی که می دانی یوسف به زلیخا دل می داد در حالی که زنش از معاشقه با او باردار بود..!
این توانایی در تو ایجاد می شود که حقیقتِ عاشقانه ترین داستان ها را به چندش آورترین حالت به قلم بکشی درست مثل فرهادی که دغدغه ی برداشتن کوه به امید وصال را داشت و شیرینش دلهره ی شب زفاف در آغوش دیگری..!!!!

چقدر منطق دوست داشتنی و معتبر می شود وقتی با چشم هایت می بینی که احساسات بدون هیچ دلیل قانع کننده ای تغییر می کند و دوست داشتن از بین می رود به همان سادگی که به وجود می آید!
باید باور کنی عشق به راحتی درون چشمان معشوقی که اشک هایت را ندیده گرفت ضایع می شود و شاید همان زمان که برای فرار از گرفتن دستانت غرورت را لابه لای انگشتانش مچاله می کرد فاتحه ی عشق برای همیشه خوانده شد.

redroze

کاربر ويژه
زهـــرمارت میشود عشقی
که در خیال زندگی میکردی آن را
عشقی که
نفــس بود ، شاعرت کرد
میرقصید تنهاییت را
زیبایت کرد، جرعۀ آخر هر شبت بود اما
وقتی به حقیقت پیوست
تو را خیال بیند، و باورت نکند!

redroze

کاربر ويژه
سقط کردم فکر خرابی را که از زیبایی ممنوع تو
دائما در سرم آبستن بود و برای من جز تهوع چیزی نداشت!

redroze

کاربر ويژه
تــــــــــــــــــو!!!!

آدم بی بازگشت گریه ها!
از یاد نبر که ساده نویسی ساده دلی نیست!
پس اگر هنوز
بعد از گواهی گریه ها در دفترم مینویسم: بـــــــــــــــاز میگـــــــــــــــردی
به ساده دل بودنم نخند!

اشتباه مشترک همه شاعران این است
که پیشگویان خوبی نیستند!!!

7su8ya78ugu3nz9j9m1i.gif

redroze

کاربر ويژه
به عاشقانه های مشوش قسم
زنی كه به اعتبار مرد،پشتش را به دنیا می كند
آبرودار عشقی است در معرض انقراض...
بهانه گیر كه می شود یعنی
یك جای قلبش می لنگد...

یعنی...
آرام آغوشش شو
زیر پای بهانه هایش بنشین...
تا دوباره خودش شود...
با یك تشدید روی دوست داشتنش...

redroze

کاربر ويژه
روزهاوشبهاى زيادى از من گذر كردند

بزرگ شدم و بزرگتر

ولى

هنوز هم دلم مى خواهد باران ببارد

و من يك مشت مِه از ميان زمين و آسمان كِش بروم ...

redroze

کاربر ويژه
همین را کم داشتم
کسی با چشمهای تو....

خوشت می آید میان چشم مردم باشی؟!

بالا