• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

5 عنوان برتر Racing برای PS3

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
چندی پیش سایت PS3home یک لیستی از 5 بازی Racing برتر Play Station 3 منتشر کرد(همانند Xboxhome)حالا من قصد دارم که لیست بازی ها و دلایل اون ها رو براتون بذارم:

"1"
WipEout HD Fury
wipeout-hd-logo.jpg

این بازی جذاب و هیجان انگیز در سال 2008 منتشر شد و الآن در صدر جدول قرار داره.لوازم نقلیه(شبیه به ماشین) این بازی مانند بازی
Star Wars' pod racers هست.این بازی قیمتی 20 دلاری داره که میتونید با یک قیمت معمول بهترین بازی Racing رو بخرید

عکس:

"2"
Burnout Paradise
bo52.jpg

جالبه چرا که این بازی در لیست 5 بازی برتر Xbox 360 هم رتبه دوم رو بدست آورده پس به جرات می توان گفت که خیلی بازی زیباییست.این بازی با بهره گیری از سیستم Open World به شما این امکان رو می دهد تا در هر جایی که خواستی مسابقه خود رو شروع کنید.این بازی نقشه ای بسیار بزرگ برابر با 200 مایل رو در خود جای داده.تنها عیبی که می توان از این بازی گرفت اینه که:DJ Atomika باید ساکت شه!!!
عکس:

"3"
Gran Turismo 5
logo.jpg

خیلی ها از جمله خودم فکر می کردیم که این بازی باید در مقام اول جای می گرفت ولی نگرفت!این بازی در اواخر November 2010 منتشر شد و 1031 خودرو رو در داخل بازی جای داده بودند.اگر این یکی از بهترین بازی ها نباشد ولی یکی از بهترین شبیه ساز های مسابقات ماشین سواری ست.خواسته من این بود که این بازی زود تر ساخته میشد چرا که این بازی 4 سال طول کشید تا منتشر شد!

عکس:

"4"
Need For Speed:Hot Pursuit
large_need_for_speed_hot_pursuit_zonda_vs_police_lamborghini_wallpaper_41936.jpeg

همه آرزو دارن که بتونن در اطراف شهر خودشون مسابقه بدن یا قوانین رو بشکنن و به سرعت از دست ماموران فرار کنند.need For Speed با بازگشت به ریشه ها خواسته های ما را برآورده کرده چرا کهع شما میتونید ماسبقه دهید یا از دست ماموران فرار کنید یا مامور شوید و دنبال دیگران کنید.این بازی یک بازی بسیار سریع است و باعث میشه که شما شب تا صبح بی خوابی بکشید!
عکس:

"5"
Mod Nation Racers
Modnation_Racers_Logo_A.png

به خاطرات خود باز گردید زمانی که مسابقات ماشین سواری تنها شبیه ساز ها نبودند و از ماشین های واقعی استفاده نمی کردند.این بازی شما را به آن زمان باز می گرداند،زمانی که همه چیز تنها شادی و گیم پلی مهم بود نه گرافیک و شبیه سازی.این بازی بازی ایست که همه را خوشحال می کند!
عکس:

source

پ.ن:متاسفانه دو تا از این موضوع ارسال شده گزارش دادم برای حذف یکی.ممنون
پ.ن2:به دلیل محدودیت تعداد عکس ها از هر بازی 4 عکس بیشتر نگذاشته م

بالا