• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

darya91 ایران انجمن مدیریتت مبارک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام :11:

خب ازونجایی که امیر عزیز این پیشنهاد خوب رو داد و دوتا گل دخمل انجمن امروز همزمان مدیر شدن و برای یکیشون تاپیک داریم و برای دیگری نـــــــــه :نه: آره ه ه :63:....:8: برای این گلمونم تاپیک می زنیـــــــــــــممم:80::ایرانجمن::14:

دریاجان امیدوارم پویایی و شادابی رو در دوران مدیریتت به انجمن ببخشی. شاد باشی و شادمون کنی و نهایت لذت و شیرینی رو به کام دل بچشی و بچشااانی :14:
سبز باشی دوستم...

مدیریت بخش سرگرمی و طنز مبارکت باشه :19:

x4atdme71nn3njijwnx9.jpg

Gjust

متخصص بخش فتوشاپ
:خجالت2:

تبریک میگم دریا جان فعال تر باشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:گل:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلام :11::نیش:

تبریییک میگم دوست عزیز :گل:

امیدوارم موفق باشین :ایول:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
تشکر میکنم از همه ی دوستام:دوست:
امیدوارم بتونم مدیر موفقی باشم:4:
بازم مرسی به خاطر تبریکات
از بارون جون به خاطر تایپیک تشکر می کنم
10.gif

از مریم جون و علی آقا هم بابت تایید مدیریت من تشکر می کنم:احترام:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دریای عزیز

من هم مدیر شدن تون رو از صمیم قلب تبریک میگم و برای شما آرزوی موفقیت و پیروزی دارم:atish:

0mid

متخصص بخش ورزشی
به به عجب کار جالبی :شاد:

دریا جان بهت تبریک میگم :گل:
امیدوارم فعالیت و مدیرت خوبت رو بهمون نشون بدی :بله:

playful girl

کاربر ويژه
منمممممممممممممممممممممم می تبری یکمممممممممممممممممممممممم مبارک باشه:خجالت2::گل::iranjoman:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
دریاجون من بهت تبریک میگم ومیدونم مدیرلایقی هستی وخوب خودتونشون میدی:ایرانجمن::ایرانجمن::ایرانجمن::iranjoman::iranjoman::iranjoman:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام بنده هم به نوبه ی خودم به darya91 عزیز مدیر شدنشون رو تبریک میگم و امیدوارم که در سایه ی زحماتشون باعث پیشرفت هر چه بیشتر خودشون و ایران انجمن بشن...:گل::احترام:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا