• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

W☺W سوّمین دور مسابقه ی نقاشی با paint / پینت ‏

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

1-1.pngبا نام و یاد دوست1-1.png

1.png

سلام به دوستای عزیزم:گل::14:
attachment.php

به امید خدا بار دیگه فرصتی رو فراهم کردیم برای نشاط روحیه ی دوستای گلمون.
645819_pillowtalk.gif
امیدوارم لحظه های با نشاط و قشنگی رو با هم و برای هم رقم بزنیم.
springsmile.gif

بی معطّلی بریم سر اصل مطلب...
attachment.php

2.png

1-2.pngعزیزان علاقه مند با اعلام آمادگی در این تاپیک، ثبت نام خواهند کرد.
1-2.pngشرکت کننده ها به روش قرعه کشی به چندگروه تقسیم میشن و برای هر گروه یک عکس دلگشا و باکیفیت از مناظر طبیعی (مثل دشت و دریا و...) در اختیار می گذاریم.:شاد: در حقیقت برای هر گروه یک تصویر مشترک در نظر می گیریم و عزیزان هر گروه به طور مجزّا با هم گروه های خودشون به رقابت می پردازن.
1-2.pngبعد از تموم شدن مهلت ارسال، در تاپیکی مجزّا نقاشی هارو به صورت گروه بندی هایی که قبلاً انجام شده، قرار میدیم و از هر گروه، با رأی شما نقاشی برتر انتخاب میشه.

3.png

1-3.pngدوستان علاقه مند به شرکت در مسابقه، فقط باید از طریق ارسال پست در همین تاپیک ثبت نام کنن.
1-3.pngمدّت زمان اعلام آمادگی شما در تاپیک به مدّت 6 روز -از امروز 4 اسفند تا 9 اسفندماه- خواهد بود. مهلت تمدید نخواهد شد. :30:
1-3.pngبعد از گروه بندی و مشخص شدن مدل تصویری هر گروه، نقاشی هاتون رو به شکل پیغام خصوصی برای من بفرستید.
مهلت ارسال آثار از 10 تا 20 اسفند تعیین شده.
1-3.pngافشای آثارتون به شکل عمومی و خصوصی ممنوع!
attachment.php
و البته تشویق و شلوغ کاری آزاد! :دست:
1-3.pngعزیزانی که در مسابقه شرکت می کنن، حق رأی به خودشون رو نخواهند داشت.
1-3.pngمطابق با مسابقات گذشته حضور دوستان شرکت کننده در رأی گیری الزامیست.
1-3.pngرنگ آمیزی عکس هارو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید. بیشتر ملاک ما طرح کار هست و می خوایم میزان ظرافت و تبحّر هنر شما رو در خلق یک تصویر واحد در جمع هم گروهی هاتون بسنجیم. طرح شما می تونه به سبک های مختلف هم باشه. نوع براش ها و خطوطی که استفاده می کنید و خلاصه ی کلام، نوع سبک کار شما ملاک هست برای سبقت گرفتن شما از حریفانتون. :ایول:

4.png

1-4.pngشارژ ایرانسل 5000 تومانی

ادامه ی کوچولو دارد...

آخرین ویرایش:

baroon

متخصص بخش ادبیات

5.png

اگه همه چی طبق برنامه پیش بره ه ه
attachment.php
به امید خدا به این صورت عمل می کنیم:18: :

4 تا 9 اسفند »» اعلام آمادگی شما در همین تاپیک
10 اسفند »» اعلام نتایج قرعه کشی و تعیین گروه بندی
10 تا 20 اسفند »» مهلت ارسال آثار شما از طریق پیام خصوصی به baroon
21 تا 24 اسفند »» رأی گیری
25 اسفند »» اعلام برندگان

چند نکته برای یادآوری:
اگه گفتید دلیل انتخاب عکس و در واقع مضمون از جانب مجری چیه؟ :بدجنس:
کسانی که دوره های آموزش نقاشی و طراحی رو گذروندن می دونن که برای شروع کار نیاز به مدل هست. با توجه به تاپیک آموزش نقاشی با paint و هدف ما در رشد قریحه ی شما و درنتیجه کسب مهارت و لذت بیشتر از سپری لحظه ها، این شیوه کمک زیادی بهمون می رسونه. بنابراین گمان نبرید که موضوع تحمیل شده یا حاصل کار شما فقط کپی برداریه و ارزش چندانی نداره.:48: به نظر می رسه با این شیوه اتفاقاً علاوه بر رشد مهارت ها، رقابت هیجان بیشتری به خودش می گیره. :8:

تأکید می کنم تاپیک آموزش نقاشی مون رو مرور کنید تا از دوستاتون عقب نمونید::داغ:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54051&page=2&p=306322#post306322

و همینطور به نقاشی های این تاپیک گوشه چشمی داشته باشید برای الهام گرفتن و روون شدن در به کارگیری ابزار:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50064

اینم لینک های 2 مسابقه ی برگزار شده قبلی:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=50765
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=52311

[HIGHLIGHT]راستی توی این مسابقه هم نفرات اول و دوم و سوم نداریم. 3 برنده از 3 گروه داریم. و مژده میدم بهتون که اگر تعداد شرکت کننده هامون به 20 نفر برسه تعداد گروه ها و در نتیجه تعداد برندگانمون به 5 نفر افزایش پیدا میکنه.[/HIGHLIGHT]
33337887248263454233.gif

تشکر جانانه دارم از ادمین دست و دلبازمون برای اهدای جوایز:13: مریم نازنینم بابت همفکری و گرم مهری هاش :13: و از همه ی همه ی شما گرامیان دووووست که به هر نحوی از حالا تا پایان مسابقه شیرین و همراهید. :13::گل:
به تاپیک رنگی رنگی مون سر بزنید گلای نیکو :14:
به امید سپری لحظه های به یادموندنی و پیچیدن عطر شادی و دوستی تو فضای خونه مون :ایرانجمن::شاد: شاد باشید...

آخرین ویرایش:

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
من دوست دارم شرکت کنم ولی از یک شنبه این هفته نیستم تا نمیدونم کی
یع نی نم تو نم بشر کتم؟:ناراحت:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
من که اصلا بلد نیستم با پوینت نقاشی بکشم ولی شرکت میکنم:سوت:
847119_parssmile_v14.gif

mozhganjoon

New member
سلام
خوبین؟
:)
منم تازه عضو شدم
اما خیلی خوشم اومده و دوست دارم تو یان مسابقه شرکت کنم
:) ممنون

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام سلام:11:
پیش از هر چیز عذرخواهی عمیق و با خلوص دل دارم بابت تأخیر در پاسخ به پست هاتون.:گل::دوست:
ممنون و خوشحالم از حضور یکایکتون
:nicolnici:

من دوست دارم شرکت کنم ولی از یک شنبه این هفته نیستم تا نمیدونم کی
یع نی نم تو نم بشر کتم؟:ناراحت:
من این نکته رو فراموش کردم ذکر کنم که اعلام حضورتون در این تاپیک به مثابه ی ثبت نام هست و شوخی نمی گیریمش.:چشمک: یعنی شما با پستتون متعهد میشید که حتماً نقاشی تون رو ارسال کنید. در غیر این صورت برنامه ریزی و گروه بندی ما بهم می ریزه و محرومیت هایی رو برای دوستان خاطی در پی داره.
ریتاجان اگر حدس می زنی تا روز 20 اسفند می تونی نقاشیت رو برامون بفرستی حتماً شرکت کن. :شاد: شمعم نگیر دستت دود می کنه تو چشمت:گل::دوست:
من استثنا قائل میشم و فعلاً این پستت رو حساب نمی کنم تا جواب قطعی بدی.:ایول: امیدوارم بتونی بیای.:شاد:

من که اصلا بلد نیستم با پوینت نقاشی بکشم ولی شرکت میکنم:سوت:
847119_parssmile_v14.gif
رکساناجان توی دوره های قبل دوستامون برای اوّلین بار این نقاشی رو می کشیدین و به حق هم نقاشی های قشنگی خلق کردن. اصلاً نگرانش نباش. هدفمون آشناشدنتون با این مقوله، پیشرفت و لذت بردن از شیرینیشه. :14::گل:

منم میتونم شرکت کنم؟

چرا که نه؟ افتخار میدی آرش عزیز:39:

سلام یوهان عزیز. خیلی خوش اومدی به انجمن گرم و مسابقه ی نقاشیمون.:11:
خوشحالم از حضورت :39:

baroon

متخصص بخش ادبیات
منم میام دیگه
خوش میای کیمیاجان:گل: خوشحالم از حضورت گل انجمن:شاد:

سلام
خوبین؟
:)
منم تازه عضو شدم
اما خیلی خوشم اومده و دوست دارم تو یان مسابقه شرکت کنم
:) ممنون
سلام به دوست جدید و عزیزمون:گل:به به خیلی خوشحالم ازین حسن آشناییمون. اسم شما هم با افتخار رفت توی لیست ثبت نامی هامون :13:
امیدوارم لذّت ببری. ما خوب خوبیم. شما هم خوب باشی مژگان گل

سلام
منم شرکت میکنم ولی از اخر اول میشم بگم:گل:

سلام نفس عزیزم. نگوووو :48: شما که هنرمندیییی. مرسی از حضورت:گل::8:

baroon

متخصص بخش ادبیات

من اینطوری شدم »» :تعجب::نیش:
چرا تاپیکمون انقد خلوته؟! حتی یک نفر از دوستای قدیمی ترمون رو هم نمی بینیم! دست کم دوستایی که توی دو مسابقه ی قبل شرکت کردن یا دوستایی که درخواست آموزش رو داشتن!
مسابقه دوست ندارین؟ :loveiranjoman:
:مظلوم نمایی::15: منتظریممم :داغ:

baroon

متخصص بخش ادبیات
سلام
منم هستم
paint2.gif

سلام امیر عزیز. خیلی خوش اومدی دوست عزیز انجمنیک :11::گل:
اسم شما هم توی لیسته :شاد:

چی باید بکشیم؟:خجالت2:

عزیزم دهم اسفند قرعه کشی می کنیم و مدل نقاشی رو در اختیارتون قرار میدیدم تا شروع کنید. توی پست 1 توضیحات کاملش رو مطالعه کنید.:ایول::گل:

هر نقاشی ای که کشیدید
بسته به سلیقه خودتون داره
فقط نقاشیتون قوانین کلی انجمن مخالف نباشه:6:

کاملاً رد می کنم! :نیش: پست 1 لطفاً :12:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا