• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تهيه دارو و تجهيزات پزشکي المپيکي‎ها از ايران

parisa

متخصص بخش
تهيه دارو و تجهيزات پزشکي المپيکي‎ها از ايران

رئيس کميسيون پزشکي کميته ملي المپيک از تهيه داخلي داروها و لوازم و تجهيزات پزشکي مورد نياز ورزشکاران المپيکي کشورمان خبر داد و گفت: گروه پزشکي اعزامي به صورت شبانه روزي در خدمت المپيکي‌ها خواهند بود.

[TD="align: left"]
00938564.jpg
[/TD]




لطفعلي پورکاظمي در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکيد بر پوشش کامل و همه جانبه پزشکي ورزشکاران در جريان بازي‎هاي المپيک، اظهارداشت: با در نظر گرفتن اينکه در طول بازي‎ها احتمال مواجه شدن المپين‎هاي کشورمان با هرگونه بيماري، آسيب ديدگي و مشکلي بعيد به نظر نمي‎رسد، تجهيزات پزشکي لازم را از ايران تهيه مي‎کنيم تا در جريان بازي‎ها و به هنگام نياز با کمبودي مواجه نشويم.

وي که خود همراه با اولين گروه پزشکي يکشنبه شب راهي محل برگزاري بازي‎هاي المپيک لندن شد، تصريح کرد: برهمين اساس داورهاي تخصصي، دستگاه‎هاي فيزيوتراپي و ديگر تجهيزات پزشکي لازم همراه با اولين گروه پزشکي به لندن ارسال شد. اين تجهيزات تا آخرين روز بازي‏ها در اختيار کادر پزشکي کاروان ايران خواهد بود.

رئيس فدراسيون پزشکي ورزشي در مورد چگونگي پوشش پزشکي کادر پزشکي کاروان ايران در جريان بازي‎هاي المپيک خاطرنشان کرد: کادر پزشکي در قالب دو گروه در محل دهکده المپيک مستقر خواهند شد. اعضاي اين گروه به صورت شبانه روزي در درمانگاه دهکده المپيک آماده ارائه خدمات به ورزشکاران کشورمان خواهند بود.

پورکاظمي ادامه داد: تا آنجا که مقدور باشد معاينه پزشکي و رسيدگي به مشکلات و آسيب‎هاي ورزشکاران را در همان درمانگاه مستقر در دهکده المپيک انجام مي‎دهيم اما در مواقع لازم، ورزشکاراني که نيازمند درمان و خدمات پزشکي پيشرفته‌تر باشند به بيمارستان خارج از دهکده منتقل خواهند شد.

رئيس کميسيون پزشکي کميته ملي المپيک با ابراز رضايت از وضعيت سلامت تمام المپين‎هاي ايران، خاطرنشان کرد: پرونده سلامت ورزشکاران المپيکي بسته شده است. خوشبختانه هيچ يک از آنها مشکل خاصي ندارند و مي‎توانند در بهترين شرايط رقابت‎هاي خود در المپيک لندن را آغاز کنند. البته به غير از محمدرضا رودکي و جواد محجوب که به دليل مصدوميت و عفونت دستگاه گوارش حضورشان در رقابت‎ها منتفي شده است.

وي تصريح کرد: تنها مورد در پرونده سلامت المپين‎ها مربوط به مهدي طلوتي، بوکسور 64- کيلوگرم کشورمان است. وي در آخرين روزهاي تمرين از ناحيه پنجه دست دچار التهاب و تورم شده بود. البته مشکل وي خيلي حاد نبود اما طلوتي را تا حدي نگران کرده بود. طوري که عنوان مي‌کرد اگر اين موضوع مشکل ساز و باعث مي‎شود در بازي‎ها مدام شکست بخورم، از المپيک انصراف دهم! البته به اين بوکسور اطمينان داديم که تا زمان آغاز مبارزاتش مشکل جزئي وي برطرف خواهد شد.

لطفعلي پورکاظمي در پايان گفتگو با خبرنگار مهر تاکيد کرد: بهداد سليمي هم يکي از گزينه‌هايي بود که در مورد وي تا حدي نگران بوديم اما خوشبختانه همين چند روز پيش که با وي در تماس بوديم نسبت به شرايط ايده‌آل اين وزنه بردار مطمئن شديم. بدين ترتيب ورزشکاراني ايران که قرار است در بازي‌هاي المپيک رقابت داشته باشند، هيچ مشکلي ندارند.


 
بالا