سس ایتالیایی پستو ( ریحان )

ahmadfononi

معاونت انجمن
موارد لازم:

  • موارد لازم برای 1 نفر:

    wink.gif
    ریحان 100 گرم پاک شده
    wink.gif
    روغن زیتون یک چهارم پیمانه
    wink.gif
    پنیر پارمزان پودر 5 قاشق غ
    wink.gif
    نمک وفلفل کمی
    wink.gif
    سیر دو حبه
    wink.gif
    بادام کاج یا مغزبادام معمولی 3 قاشق غ
    wink.gif
    لیمو ترش یکعدد

دستور پخت

  • مواد بالا رو با هم توی مخلوط کن میکس کنین . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی داره . و نیز هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشه مایه سس شل تر میشه .از این سس برای انواع اسپاگتی ها میشه استفاده کرد . اون رو باید در انتها روی غذاها ریخت وپس از بخار دادن به صورت گرم استفاده کرد .به صورت سرد هم میشه با خوراکهای گوشتی مصرف کرد و روی سالادها و اردوور ها استفاده کرد .
نکات مربوط به سس ایتالیایی پستو ( ریحان )

  • موقع استفاده به صورت گرم ، نباید رنگ سبز اون تغییر کنه .
 
بالا