• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال درباره گواهی نامه

boxer

New member
سلام دوستان
من گواهینامه ماشین ب1 (هوشمند)را قبلا گرفتم رفتم واسه گواهینامه موتور هم کامل قبول شدم روزی اولی که رفتم واسه ثبت نام یارو سوال کرد گواهی نامه ماشین را داری منم از جای اطلاع نداشتم کپی گواهینامه را بهشون دادم بعدا فهمیدم واسه موتور پشت کارته گواهی نامه ماشین تیک میزن
ایا راهی هست بشه واسه موتور هم گواهی نامه جداگانه بدن
پنج شنبه باید برم اموزشگاه موتور واسه تشکیل پرونده احتمال زیاد گواهینامه ماشین را ازم میگیرن
به نظر بنده 2تا گواهینامه بصورت جداگانه باشه بهتره
حالا اومدی گواهینامه ماشین را پلیس گرفت یا گم شد حالا تکلیف اون یکی گواهی نامه چی میشه
13.gif

میخام اینطور نباشه
31903754936083509919.jpg
[/URL][/IMG]

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به هر حال دوست عزیز اگر شدنی هم بود شما بهشون گفتید که گواهی نامه ماشین دارید.
اصولاً و در کل نباید این شدنی باشه منتها باز هم بهتر هست با خودشون صحبت کنید و سوال.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
میشه بگم گواهی نامه گم شد

بله منتها در این صورت دو مورد خواهد بود.
1- این گواهینامه ها هوشمند هستن و در آینده به صورت هوشمند ازشون استفاده میشه و نه به صورت رویت گواهینامه. یعنی پس از اجرای کامل طرح اگر پلیس از شما گواهی نامه بخواد و یا قصد جریمه کردن داشته باشه و شما گواهینامه تون رو بهش بدید از طریق دستگاه مخصوص کارت خوان صحت اون تأیید خواهد شد. بنابراین احتمالاً با صدور گواهینامه ی جدید گواهینامه ی قبلی به صورت الکترونیکی منقضی خواهد شد.
2- در صورت صدور گواهی نامه ی جدید، اون گواهینامه شامل گواهینامه ی موتو و ماشین خواهد بود.
به هر حال به نظر میرسه از این روش بتونید به صورت موقت تا اجرا نشدن کامل طرح استفاده کنید.
حالا شما چرا انقدر از الان به فکر این هستید که پلیس گواهینامه تون رو بگیره؟! بنده الان چندین سال هست گواهینامه دارم زیاد جریمه شدم منتها برای اینکه گواهینامه گرفته بشه نیاز به شاه خلاف هست! :خنده1:

بالا