کوفته زیتونی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوساله چرخ كرده: 350 گرم
آرد سوخاری: 40 گرم
تخم‌مرغ: یك عدد
زیتون: 15 عدد
آویشن: 2 قاشق چای‌‌خوری
گوجه‌فرنگی: 500 گرم
سیر: 2 حبه
جعفری: 2 قاشق غذاخوری، ساطوری
پیاز متوسط: یك عدد
روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه

1- گوجه‌فرنگی‌ها را پوست كنده، پس از خرد كردن به همراه سیر خرد شده داخل یك قابلمه كوچك بریزید.

2- یك پیمانه آب را همراه یك قاشق چای‌‌خوری آویشن، جعفری و پیاز ساطوری به گوجه‌فرنگی اضافه كرده و آن را به جوش آورید، سپس شعله را كم كرده و 30 دقیقه آن را بپزید و مدام آن را هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی كه سس غلیظ شد، روغن مایع را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

3- گوشت چرخ كرده، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، یك قاشق چای‌خوری آویشن و نمك و فلفل را مخلوط كنید.

4- به اندازه یك كوفته كوچك از گوشت برداشته، زیتون را وسط آن قرار داده و به شكل گلوله درآورید. هنگامی كه تمام زیتون‌ها را داخل گوشت قرار دادید آن‌ها را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

5- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد داغ كنید. سینی فر را چرب كرده و كوفته‌ها را 20 دقیقه روی سینی داخل فر قرار دهید و پس از 10 دقیقه آن‌ها را پشت‌ورو كنید.

6- سس گوجه‌فرنگی را كه غلیظ شده است در 4 بشقاب سوپ‌خوری ریخته و روی آن كوفته‌ها را پخش كرده و با سبزی‌ تزئین كنید.
 
بالا