• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و ششمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور معصومه بانو**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
و اما منصور خان امد خوش امد

سلام سلام
:گل:

خوب

91.به نظر شما چرا بارون گرامی فکر کردن امروز 26 بهمنه در صورتیکه امروز 27 بهمنه؟فکر کنم میخواستند دقت نظر کاربرا رو بسنجند

92.در مورد هر کدوم از کلمات زیر یه خط بنویس:

سهراب سپهری:
شاعر و نقاش معاصر بوده که در کاشان بدنیا اومده
نوستالوژی:ی
ه احساس تلخ و شیرین نسبت به گذشته داشتن میشه نوستالژی
ایران انجمن:
جایی که دارم توش میسوزم
عمر جاودانه:
تو قصه هاست

93.به نظر خودت صفت بدی هم داری ایا؟
بله دارم زیادم دارم

94.اگه هر کسی حق داشته باشه فقط یه چیز رو با خودش ببره اون دنیا شما چی رو انتخاب میکنین؟
تا حالا بهش فکر نکردم

95.صمیمی ترین دوست شما تو ایران انجمن؟
تکراریه

96.اگه جای ادمین ایران انجمن بودی چه تغییراتی تو سایت میدادی؟
هیچ تغییری همین طوری خوبه

97.از کدوم بخشهای ایران انجمن خوشتون میاد؟
تکراریه

98.اگه کسی قلبش بگیره چیکار میکنین واسش؟
قلبشو باز میکنم:خنده1:

99.وقتی یه چینی رو دار میزنن نتیجه چی میشه؟
دارچین:تعجب2:

100.یه درخواستی که از مدیران ارشد داشتین ولی تا حالا نشده بهشون بگید.درخواستی ندارم فقط بهشون میگم خدا قوت

101.نظرتون در مورد تقابل سنت گرایی و مدرنیته چیه؟
:تعجب2:نظر خوبی دارم

102.خودتونو تو یه جمله تعریف کنید؟من یه ادمی ام یه ادمی ام فقط ببینی:تعجب2:

103.اولین چیزی که تو سختیها بهش متوسل میشین چیه؟اولین چیز یا اولین کس

104.اگه پستچی یه نامه براتون بیاره که ادرس فرستنده نداشته باشه اولین کسی که به ذهنتون میرسه کیه؟هیچ وقت منتظر نامه نبودم

105.مهمترین و پرتکرارترین نصیحتی رو که باباتون بهتون کرده چی بوده؟
دختر اینقدر نخند دختر که اینقدر نمیخنده

106.توی اوقات بیکاری چه کارهایی انجام میدی؟
قبلا بافتنی میبافتم خیاطی میکردم کتاب میخوندم فیلم میدیدم با دخترم بازی میکردم ولی از وقتی که عضو انجمن شدم فقط تو انجمنم

107.زیباترین جمله از نظر شما؟
تکراریه
108.اگه بخواید به هوش خودتون نمره بدین چه نمره ای میدین؟
نمره از 100 تا 98 تا:شاد:

109.من خیلی ادم خوبیم مگه نه ؟بله شما خیلی خوبی داداش مهربون منی:بای:

110.سه تا انتقاد از من زود تند سریع.تند زود و سریع نقدی ندارم شما ایرادی نداری

ممنونم که اومدین سوال پرسیدین

Mans0ur

New member
بازم من :خنده2: هه هه

131- به نظر شما بهتر نیست که جواب سوالات بصورت نقل قول داده بشه آیا ؟

132- سایبری رو برامون تعریف کنید؟ ( منظور نوع فعالیت هست نه معنی لغوی )

133- اگه بهتون بگن امروز بهترین هدیه عمرتونو میخوان بدن دوس دارید چه هدیه ای بگیرید؟ (مادی و معنوی)

134- در اولین برخورد با افراد به چیش توجه میکنید و واستون ملاکه ؟

135- دوستانتون رو برحسب چی طبقه بندی میکنید؟

136- با ادم دروغگو چه جوری برخورد میکنید؟

137- اگه بدونید یکی داره واستون نقش بازی میکنه چه عکس العملی نشون می دید؟
138- تصور کنید کار بدی بکنید بیشتر از همه از کی حساب میبرید ( البته غیر خدا ) ودوس دارید چه کسی این موضوع رو ندونه؟ :خنده2:

139- تا حالا معجزه ای تو زندگیتون رخ داده؟

140- یکی از صفات خدا که خیلی به کارتون اومده و دوسش دارید؟ ( فقط یکی لطفا )

141- شده تا حالا قضاوتی در مورد کسی کرده باشید و بعدا بفهمید اشتباه بوده قضاوتتون؟ اگه آره چیکار کردید بعدش ؟

142- با چه کسی راحتتر درد دل میکنید تو جمع دوستان و فامیل ها؟

143- تنهائی رو دوس دارید؟

144- بهترین دعائی که در حقتون شده چی بوده و توسط چه کسی بوده؟

145- روانشناسا مشكل دارن ؟ اگه جرات داري بگو آره :نیش:

146- به نظرت اولين صحبت آدم و حوا چي بوده ؟

147- از چی بیشتر از هر چیز دیگه ای میترسی ؟

148- اين بيت شعرو تفسيرش كنيد.
"عيب پاكان زودبرمردم هويداميشود
موي اندرشيرخالص زودپيداميشود"

149- یه کتابی که خوندید و روتون تاثیر گذار بود و میخواید پیشنهاد بدید همه بخونن چیه ؟

150- به نظرتون آدما چند دسته ان ؟ چرا ؟

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب ادامه ی سوالای منصور خان
مطمئن بودم به همین راحتی دست بردار نیستین

111.بازم چطوری؟بازم خوبم فقط یه کمی گرسنمه

112.اگه یکی انفلوانزای مرغی بگیره باید چیکار کنه ؟باید بره دکتر

113.فرض کن من چند تا اپشن دارم برای ازدواج .
دختر تک فرزند مایه داری که کچله .
دختر تک فرزند مایه داری که 47سالشه.
(شرمنده گزینه ی دیگه ای نداریم)
به نظرت کدومشونو بگیرم خوبه؟
اپشنات منوکشته معلومه دیگه دختر تک فرزندی که کچله

114.اگه قرار باشه جایی غیر از ایران زندگی کنی کجا رو ترجیح میدی؟
تکراریه ولی خوب جواب میدم هیچ جا ایرانو از همه جا بیشتر دوست دارم

115.یک خط راجع به هر کدوم بنویس"

ادمهای دهه ی 50
تو انقلاب بهشون خوش گذشته
نسل دهه ی 60
تو جنگ بهشون خوش گذشته
دهه ی 70 ای ها
تو تحریم ها بهشون داره خوش میگذره

116.با دیدن کلمات زیر اولین چیزی که یادش میافتی چیه؟
خداداد عزیزی:
مشهد
دایال اپ:
اینترنت
باران:
بهار
جنگ:
بدبختی
یارانه:
کمک
دانشجو:
کتاب
کباب:
سماق
ازدواج:
مسئولیت
مشتی حسن:
خدابیامرزدش
گاو مشتی حسن:
یونجه
نسل سوخته:
رسول ملاقلی پور
بیکاری:
ولگردی
گابریل گارسیا مارکز:
نویسنده ای که نمیشناسمش
تهمینه میلانی:
اتش بس مسخره
اشک مهتاب:
دانیال عبادی مریض
ایرانسل:
خط تلفن همراهم
اینترنت:
خوشبختی
اونترنت:
بدبختی
:نیش:

117.به نظر خودت تا حالا ادم موفقی بودی؟نه

118.این جمله یاد چی میندازه شما رو ؟آدم برفی
زندگی صحنه ی یکتای هنر مندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست

119.استقلال یا پرسپولیس؟
هردو

120.بارسلونا یا رئال مادرید؟هیچ کدام

121.لیورپول یا منچستر؟بازم هیچ کدام

122.یه بیت شعر از هر کدوم از شاعران زیر بنویسید.

-مولانا :
من بنده ی ان عاشق کاو نر بود و صادق........کز چستی و شبخیزی از مه کلهی باید

-سعدی :
ای که از کلک هنر نقش دل انگیز خدایی.....حیف باشد مه من این همه از مهر جدایی

-حافظ
:الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها .............که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

-هوشنگ ابتهاج:زین گونه ام که در غم غربت شکیب نیست .........گر سر کنم حکایت هجران غریب نیست

-رهی معیری:
یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتم.............در میان لاله و گل اشیانی داشتم

-رودکی:
گر من این دوستی تو ببرم تا لب گور.........بزنم نعره ولیکن زتو بینم هنرا

-- سهراب:رفته بودم سر حوض تا ببینم شاید عکس تنهایی خود را در آب.... آب در حوض نبودماهیان میگفتندهیچ تقصیر درختان نیست ظهر دم کرده ی تابستان بود پسر روشن آب لب پاشویه نشست و عقاب خورشید آمد او را به هوا برد که برد

-اخوان ثالث:
خشکید و کویر لوت شد دریامان...امروز بد ازان بتر فردامان....زین تیره دل دیو سفت مشتی شمر....چون اخرت یزید شد دنیامان

-مشیری:ب
ی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم ......همه تن چشم شدم خیره به دنبال تو گشتم

-فروغ:
نگاه کن که غم درون دیده ام چگونه قطره قطره اب میشود...چگونه سایه ی سیاه سرکشم اسیر دست افتاب میشود

-منصور ابراهیمی
: :تعجب2:

123.وقتی برمیگردین به گذشته تون چی باعث میشه که لبخند رو لباتون بیاد؟
یاد بچگی های دخترم که میافتم ناخوداگاه میخندم

124.بدترین اتفاق چند سال اخیر زندگیتون .خدا رو شکر اتفاق بد قابل ذکری نبوده

125.راجع به شهرهای زیر یه خط بنویسین:

-تهران:
دود و دم ترافیک

-ساری:شهری است که افتخار این رو داره امید خان و منصور خان در اون زندگی میکنند

-شیراز:تا حالا نرفتم ولی دوست دارم یه بار هم که شده برم اونجا

-اصفهان :به نظرم همون قدر که قشنگه دلگیر هم هست

-تبریز:تبریز نرفتم ولی تبریزی ها رو دوست دارم

-سمنان:
از مشهد که بر میگشتیم دیدیمش داداشمم اونجا درس خونده همین

-چالوس:
:شاد::سوت:

-ورامین : تمام فک و فامیلامون اونجا زندگی میکنند راهش خیلی دوره

-اهواز :گرمه همین یه خط نشد میدونم

-ارومیه:
:بای:

-اراک:شهر صنعتی

-گرگان:برادر شوهرم اونجا زندگی میکنه

-نوشهر
:گریه:

-دزفول :اینجا هم گرمه

-زابل :ایضا اینجا هم

-مشهد :عاشق مشهدم اگه بتونم از تهران برم یه شهر دیگه حتما گزینه ی اولم مشهده

-قم:
-قم:قم رو هم دوست دارم اما نه برای زندگی برم زیارت و برگردم خونمون

-بهبهان:ادمو یاد ایت ا.. بهبهانی میندازه

-مرند
: واما مرند دوست دارم برم ببینم اونجا رو خونه ی استادم اونجاست

126.دیگه چی بپرسم؟از عمه و خاله ودایی و عموی جد اندر جدم

127.به نظر شما فرق میکروب و ویروس در چیه؟:تعجب2:

128.صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز رو خوندی ؟ اگه خوندی چیش بیشتر از همه نظرت رو جلب کرد؟نه نخوندم من اصلا کتابهای خارجی نمیخونم

129.خسته شدی آیا؟شما چطور آیا

تازه تو شمارش اشتباه کرده بودین

آخرین ویرایش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
باز هم شما :52:

130.به نظر شما بهتر نیست که جواب سوالات بصورت نقل قول داده بشه ؟آیا؟
چرا خیلی خوب میشد

131.سایبری رو برامون تعریف کنین ؟(منظور نوع فعالیت هست نه معنای لغوی)
فضای سایبر یا همان سایبر اسپیس (Cyberspace) عبارتی است که در دنیای اینترنت، رسانه و ارتباطات بسیار شنیده می‌شود.
به نظر می رسد بکارگیری این اصطلاح در این زمینه و برای ارجاع به امور فنی به آن رنگ و بویی صرفا فنی و مکانیکی داده باشد. ملاحظه دقیق‌تر این اصطلاح نشان می‌دهد که این واقعیت، وجوه و جنبه های متنوعی از جمله خصلت های روانشناختی قابل توجه نیز دارد. در منابع موجود آمده است که:​
واژه سایبر از لغت یونانی Kybernetes به معنی سکاندار یا راهنما مشتق شده است. نخستین بار این اصطلاح "سایبرنتیک" توسط ریاضیدانی به نام نوربرت وینر Norbert Wiener در کتابی با عنوان "سایبرنتیک و کنترل در ارتباط بین حیوان و ماشین" در سال 1948 بکار برده شده است. سایبرنتیک علم مطالعه و کنترل مکانیزم ها در سیستم‌های انسانی، ماشینی (و کامپیوتر ها) است.
سایبر پیشوندی است برای توصیف یک شخص، یک شی، یک ایده و یا یک فضا که مربوط به دنیای کامپیوتر و اطلاعات است. در طی توسعه اینترنت واژه های ترکیبی بسیاری از این کلمه سایبر بوجود آمده است که به تعدادی از آنها اشاره می‌کنیم:
‍ فضای سایبر(Cyberspace)،شهروند سایبر (Cybercitizen)، پول سایبر (‍Cybercash)، فرهنگ سایبر (Cyberculture)، راهنمایی فضای سایبر (CyberCoach)، تجارت سایبر (Cyberbussiness)، کانال سایبر (Cyberchannel) و ....

cyberspace-zr.jpg

واژه "فضای سایبر" را نخستین بار ویلیام گیبسون (William Gibson) نویسنده داستان علمی تخیلی در کتاب نورومنسر Neuromancer در سال 1984 به کار برده است.
فضای سایبر در معنا به مجموعه‌هایی از ارتباطات درونی انسان‌ها از طریق کامپیوتر و وسائل مخابراتی بدون در نظر گرفتن جغرافیای فیزیکی گفته می شود.
یک سیستم آنلاین نمونه‌ای از فضای سایبر است که کاربران آن می‌توانند از طریق ایمیل با یکدیگر ارتباط بر قرارکنند. بر خلاف فضای واقعی، در فضای سایبر نیاز به جابجایی‌های فیزیکی نیست و کلیه اعمال فقط از طریق فشردن کلیدها یاحرکات ماوس صورت می‌گیرد.
این عدم جابجایی فیزیکی، محققان را واداشت که به مطالعه برخی شباهت‌های فضای سایبر با حالت های نا هشیاری، بخصوص حالت‌های ذهنی‌ای که در رویا ها ظاهر می‌شوند، بپردازند.
آنان با الهام از گفته های یکی از رهبران بزرگ "ذن" به نام چانگ تزو (Chuang Tzu) برای تحقیقات خود در زمینه کشف شباهت‌هایی بین فضای سایبر و رویا بهره جسته اند. گفته می شود که:
Gibson-zr.jpg

"چانگ تزو شبی در خواب می بیند که یک پروانه شده است. وقتی بیدار می شود با خود می اندیشد: آیا من مردی هستم که خواب می بیند پروانه شده است، یا اینکه پروانه ای هستم که اکنون خواب می بیند یک"مرد" شده است."
روند کاری یک کاربر کامپیوتر در فضای سایبر دقیقا نوعی یکی شدن یا محو شدن در درون واقعیتی متفاوت یعنی واقعیتی مجازی که ورای قوانین و واقعیت های واقعی است.
مانند یک رهبر ذن در هنگام مدیتیشن که با محیط اطراف خود به وحدت می رسد، کاربر کامپیوتر هم در هنگام کار در فضای مجازی با آن یکی می شود.
شما تقریبا بی حرکت و آرام می نشینید، چشمانتان روی پرده ای درخشان خیره می‌شود، اتاق کاملا تاریک است، تنها منبع نور در درون شما است و در حالیکه همه توجه و ذهنتان بر کلمات و تصاویر این پرده درخشان متمرکز است ، انگشتانتان کلیدهای کی بورد را می‌نوازد. در این لحظه دوست دارید با ذهنیات و تصورات خود یگانه شوید . مرز بین دنیای درون و بیرون تقریبا ناپدید می‌شود و دیگر گذر زمان معنایی ندارد.
البته این سناریوی هر روز کاربران کامپیوتر نیست. زیرا اغلب اوقات ما صرفا به جهت انجام کاری مشخص و بدون آنکه به درون جهان مجازی فرو رویم به صفحه کلید ضربه می زنیم اما اگر از استفاده های دم دستی کامپیوتر صرف نظر کنیم و از کاربران حرفه ایی و پروپاقرص کامپیوتر پرس و جو کنیم درخواهیم یافت که بسیاری از آن ها به راحتی لحظاتی را به یاد می‌آورند که گویی هیچ حائل و فاصله ای بین خود و کامپیوتر شان احساس نمی‌کردند.
در واقع می توان گفت که فضای سایبر گستره ایی از ذهن است که می تواند تمامی اشکال زندگی منطقی را بسط و معنا دهد. شما می توانید حالت های متنوع و متفاوت ذهنی را از قبیل تخیلات(خیالپردازی ها) خیالپروری ها، توهمات، حالات هیپنوتیستیک و سطوح گوناگونی از هوشیاری را در فضای مجازی تجربه کنید.​
تحت این چنین شرایط است که فضای سایبر همانند دنیای "رویا" می شود. دنیایی که وقتی ما به خواب فرو می رویم ، پدیدار می شود.​
فضای سایبر را نمی توان تنها یک"بزرگ شاهراه اطلاعاتی" ساده دانست. زیرا تجربه ذهنی ما در فضای مجازی با تجربه ذهنی ما زمانی که بی هیچ هدف و ارزشی خیالبافی می کنیم، کاملا متفاوت است.
در واقع همانگونه که علم روانشناسی خواب شبانه را برای حفظ سلامتی، توسعه عاطفی و رشد شخصیت یک فرد ضروری می داند، این فضای مجازی هم بیش از هر چیز دیگری در خدمت روان انسان است. زیرا مرزهای بین وا قعیت های آگاهانه و نا آگاهانه را به هم نزدیک ساخته و می تواند درباره معنای "واقعیت" چیز هایی به ما بگوید.
محیط "په‌لیس" (Palace) یک محیط چت گرافیکی است که ما برای این تحقیق آن را انتخاب کرده ایم. کاربران در این محیط می توانند برای برقراری ارتباط با دیگران از بین صورتک های گرافیکی موجود در آن محیط، یک یا چند صورتک را برای باز نمایی شخص خود انتخاب کنند. این صورتک ها هر یک موقعیت یا حالت روانی خاصی را بیان می کند.
بعضی از این حالت های "رویاگونه" در محیط "په‌لیس" را می توان در دیگر فضاهای مجازی هم پیدا کرد. ولی تعدادی از این حالت های تنها در محیط "پلس" وجود دارند و کاملا بی نظیر و خاص هستند.
مهم تر از همه این است که محیط "په‌لیس" مانند رویا بسیار مجذوب کننده است. چرا که این محیط یک "تجربه بصری" جدی است. یک مثل قدیمی می‌گوید : "یک تصویر با ارزش تر از هزاران کلمه است ." علم روانشناسی هم تجربه بصری را تجربه ای بسیار غنی و تصاویر و نمادها را زبان ناآگاهانه می نامند.
برای درک و آشنایی بیشتر با این"تجربه بصری" باید از دیدگاه روانشناسی خواب، رویا و رویا بینی را مورد توجه قرار داد.
برخی از ویژگی های رویا و رویا بینی از دیدگاه روانشناسی را می توان به شرح زیر فهرست کرد:
- در رویا قوانین مرسوم زمان، مکان و مسافت اجرا نمی‌شود
- فردی که خواب می بیند می تواند مکررا از یک ماجرا به ماجرایی دیگری منتقل شود، بی آنکه روی زمین سفر کند. ممکن است فرد در خواب خود درگیر ماجرایی در تهران باشد اما بلافاصله درگیر ماجرایی در هاوایی گردد....
- در رویا حسی از مسافت یا مکان وجود ندارد، مسافت و مکان به مفهوم مادی تنها روی زمین خاکی معنا دارد .
- همچنین کشش جاذبه زمین و آگاهی روزانه اغلب در رویا ناپدید می شوند.
- فرد می تواند چون جسمی شناور در فضا، در حال پریدن یا پرواز کردن باشد. دقیقا بر خلاف آنچه که به عنوان قوانین نیوتن به اثبات رسید است.
حالت های فوق در فضای سایبر در حد وسیع تری رخ می دهد. زیرا کاربران در آن فضا از قوانین و آگاهی های زمینی فرا تر می روند: آن ها تنها با یک کلیک ساده بر روی نگاره‌ایی می توانند از مکانی به مکان دیگر انتقال یابند، بدون هیچ حرکتی در پاها یا چرخشی درچرخ ها و یا هیچ عاملی که برای اثبات حرکت فرد وجود داشته باشد.
این تنها یک تغییر بصری و روانی است که انتقال را نشان می دهد. در حالی‌که شما با وجودی مادی، درون اتاقی با انتخاب شخصی و کاملا بیدار نشسته اید. و آنچه که اتفاق می افتد مانند رویایی است که به شما احساسی از لذت و آسودگی می‌بخشد.
شاید زمانی نه چندان دور ما هم با این گفته چانگ تزو (Chuang Tzu) هم کلام شویم ؛ آیا این ما هستیم که در فضای سایبر به عنوان کاربر سیر می کنیم یا اینکه این فضای سایبر است ، که به عنوان بخشی از برنامه های خود ما را تعریف می کند ، کسی چه می داند؟

132.اگه بهتون بگن امروز بهترین هدیه ی عمرتون رو میخوان بدن دوست دارین چه هدیه ای بگیرین؟(مادی و معنوی)
:سفر مکه

133.در اولین برخورد با افراد به چیش توجه میکنین و واستون ملاکه؟به طرز برخوردش

134.دوستانتون رو بر حسب چی طبقه بندی میکنین؟
مدت اشناییمون با هم چون من دوستان زیادی دارم

135.با آدم دروغگو چه برخوردی میکنین؟:تنبیه:

136.اگه بدونین یکی داره واستون نقش بازی میکنه چه عکس العملی نشون میدین؟:21::29:

137.تصور کنین کار بدی بکنید بیشتر از همه از کی حساب میبرین(البته غیر از خدا)و دوست دارین چه کسی این موضوع رو ندونه ؟بابام از بابام خیلی میترسم

138.تا حالا معجزه ای تو زندگیتون رخ داده؟بله من همیشه به دنیا اومدن دخترمو از معجزات خداوند میدونم چون من بچه دار نمیشدم

139.یکی از صفات خدا که خیلی به کارتون اومده و دوستش دارین؟ستار العیوب بودن خداوند

140.شده تا حالا قضاوتی در مورد کسی کرده باشین و بعدا بفهمید اشتباه بوده قضاوتتون ؟اگه آره چیکار کردین بعدش؟
بله خیلی پیش اومده کار خاصی نکردم

141.با چه کسی راحتتر درد و دل میکنین تو جمع دوستان و فامیل ها؟با هیچ کس

142.تنهایی رو دوست دارین؟
نه زیاد ولی سوالتون یه جورایی تکراری بودا

143.بهترین دعایی که در حقتون شده چی بوده و توسط چه کسی بوده؟
مادربزرگ خدابیامرزم همیشه میگفت عاقبت بخیر شی ننه

144.روانشناسا مشکل دارن ؟اگه جرات داری بگو آره
:نه بابا چرا کی گفته

145.به نظرت اولین صحبت آدم و حوا چی بوده؟من چیکار به صحبت های خحصوصی دو تا کبوتر عاشق دارم

146.از چی بیشتر از هر چیز دیگه ای میترسی؟از تنهایی شب اول قبر

147.این بیت شعرو تفسیرش کنید:یه کارهایی از ادم میخواینا
عیب پاکان زود بر مردم هویدا میشود
موی اندر شیر خالص زود پیدا میشود

148.یه کتابی که خوندین و رو تون تاثیر گذار بود و میخواید پیشنهاد بدید همه بخونن چیه؟

یه کتاب رمان چند وقت پیش خوندم به اسم مجنون تر از فرهاد خیلی برام جالب بود خیلی کتاب خوبی بود

149.به نظرت ادما چند دسته اند ؟چرا؟
نمیدونم

Mans0ur

New member
باز هم من :خجالت2: :سوت: :خجالت2:

سلام علکم. دیگه چطورین ؟ خوبین ؟ خوشین ؟ مماختون خوبه حالش ؟

150- چرا جواب سوال سایبری رو کپی پیست کردین ؟

151- چرا خلاصه اش نکردین ؟

152- چرا بعضيا هنوز ظرفيت بزرگ شدن رو ندارن؟

153- چرا اينقدر اين جامعه مزخرفه؟

154- چرا نوذری مرد ؟ ( خدایش بیامرزد )

155- چرا هوا آلودست ؟

156- چرا هیچکی به فکر هیچکی نیست ؟

157- چرا من دارم به اینا گیر میدم ؟

158- چرا من الان دارم اينقدر حرص ميخورم؟

159- چرا در دیزی بازه ؟

160- چرا گوش خر درازه ؟

161- چرا آب تو تلمبه ست ؟

162- چرا گوشکوب قلمبه ست ؟

163- چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟

164- با تاید و ریکا یه جمله بساز

165- چرا بهترین دانشگاه ما ( شریف ) رتبه ای بهتر از 500-600 تو دنیا نداره ؟ ( طبق آخرین آمارم تو دو سه سال پیش اینطور بود. شایدم الان بدتر از این باشه )

166- از قدیم این سوال بی پاسخ واسه بشر بوده که پول بهتره یا ثروت جوابش به نظرت چی میشه؟

167- به نظر شما معنی درست عبارت " استاد ، خسته نباشید " که توسط دانشجوها در کلاس های درس دانشگاهای ایران گفته میشه چیه ؟

الف) جمع کن بابا کار و زندگی داریم :نیش:

ب) استاد به روح اعتقاد داری ؟؟؟ :96:

ج) جمع کن بابا قلیون دیر شد :93:

د) خفه میشی یا بیام خفه ات کنم؟ :عصبانی:

ه) با خداحافظیت خوشحالمون کن :نیش:

و) استاد تیتراژ رفت :118:

ی) استاد ساعت نداری تقویم هستا :96:

و در آخر خسته نباشید به معنای واقعی . :سوت:

کدومش ؟

168- مردم چجوری میخوان جواب خدارو بدن ؟

169- نظرتون رو در ارتباط با هر کدوم از این کارها بگید لطفا. ( البته همه رو باید تصور کنید )

- وقتی با بچه‌ها بازی فکری می‌کنین سعی کنین از اونها ببرین!

- وقتی از کسی آدرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین!

- اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین!

- توی مهمونی‌ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواین که هر چی شعر بلده بخونه!

- با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین!

- وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه می‌کنه بهش بگین که موی بلند بیشتر بهش میاد!

- زنگ بزنین 118 شماره 118 رو ازشون بخواین!

- وقتی کسی در یک جمع جوک تعریف می‌کنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود!

- عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین!

- توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون فقط پسته‌ها و فندقهای دهان بسته بذار!

- به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین!

170- من ، تو ، خدا. وقتی به این کلمه ها نگاه میکنی یاد چی میفتی ؟

آخرین ویرایش:

Mans0ur

New member
خب اونطوری چپ چپ نگام میکنی چرا ؟ :96: خو سوال دارم خو آدم خششششششن :دل شکسته:

فکر کنم اگه 20 تا دیگه بپرسم میشه 100 تا. بذار بپرسم. لطفا. :102:

171- اگه شیطان میتونست حضرت ازرائیل رو گول بزنه، به نظرت از چه حربه ای استفاده میكرد ؟

172- میگن چیزی به اسم نیروی خیر و شر نیست. همیشه همه چیز خیر هست! همه چیز از قدرت خدا كه خیر مطلق هست به وجودمیاد. قبول داری ؟ اگه قبول داری به نظرت شیطان این وسط چی كارست ؟ اگه شیطان شر مطلق هست، پس این حرف چی میشه؟ بالاخره شر هست یا نیست؟

173- -بعضیا خراب رفیقن، بعضیا خراب خانواده، بعضیا درس، بعضیام روم به دیوار گلاب به روتون خراب موادن ( :نیش: ) تو خراب چی هستی؟

174- تا حالا شده بخوای با سر بری توی شیشه؟

175- من شبیه كدوم شخصیت كارتونیم؟

176- كودك درون داری اسمش چیه؟ چند ساشه؟

177- اگه روز تولدتو اسمت به انتخاب خودت بود چه انتخابی میكردی؟

178- به نظرت بهتره ادم شست پاش بره توچشش یا چشش بره تو شست پاش؟

179- چه سنی رو برای ازدواج مناسب میدونی ؟

180- تاکنون احساسی مبنی بر رسیدن به آخر خط رو داشته ای آیا ؟

181- دوران مجردی تموم بشه پشیمونی داره ؟

182- اگه بخوایم شکنجه ات بدیم چه راهی رو پیشنهاد میدی ؟

183- یک نصیحت، یک جمله طنز، یک بیت شعر خاطره انگیز، یک جمله رمانتیک جدی، یک جمله رمانتیک طنز، یک گلایه و یک تشکر برای من بنویس :نیش:

184- چیدن یه پازل چقد سخته ؟

185- این جمله رو قبول داری ؟ " فقط صداست که می ماند "

186- این جمله ها رو کامل کن من سری بعد اصلیاشو مینویسم:

- .... مثل ساعت شنی می مونه ، همون طوری كه قلبتو پر می كنه ، مغز رو خالی می كنه (آلبرت انیشتن)

- تنها یك سقوط است كه جاذبه زمین مسئول آن نیست فرو افتادن در ..... (آلبرت انیشتین)

187- اگه حوصله ات سر بزه زیرشو کم میکنی آیا ؟ :نیش:

188- تا حالا کسی بیشتر از من ازت سوال پرسیده بود ؟ :نیش:

189- خدا چرا انقدر صبوره ؟

190- اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمی کرد ، اونو کجا منفجر می کردید؟ چرا ؟

آخییییییییییییییییی. فعلا این کبریت ها رو بگیر زیر صندلیت تا ببینیم چقد داغ میشه این صندلی. اگه به مرز انفجار نرسیدین برم TNT بیارم. :نیش: :غش2:

Mans0ur

New member
تورو خدا اون لنگه دمپایی رو بذار سرجاش. پررتش نکن سمتتتتتتتتم. :96: میخوام 10 تا دیگه بپرسم تعداد سوالات کل به 200 برسه. قبول ؟ :ایول:

191- چرا یه وقتایی آدم یک عالمه حرف داره ولی حوصله گفتن و نوشتن نداره؟

192- شنیدی میگن پول زیاد خوب نیستو آدمای مایه دار همیشه تو خونشون دعوا و از این قصه ها ؟ به نظرت اینارو واسه دلخوشیه اونایی که ندارن نمیگن؟

193- یه داستان می گم، بعد سوالمو می پرسم:

یه افسانه قدیمی هست که می گه: در زمانهای قدیم یه پادشاه ظالمی بوده که همه مردمش از دستش خیلی شاکی بودن. این پادشاه یه بار خواب می بینه که مردم ریختن تو قصرشو می خوان اونو بکشن. پادشاه فرار می کنه و می ره تو مخفیگاهش. پادشاه یه دفعه از خواب می پره و سکته می کنه و می میره.

حالا سوال: این داستان کجاش اشکال داره؟

194- تست هوش :نیش:
سه تا زن تو خیابون داشتن راه میرفتن یکیشون چیپس میخورده یکیشون بستنی قیفی اون یکی هم پفک اگه گفتی کدومشون شوهر داشته؟ چرا؟

195- یه دختره داشته با ماشین مرفته که تو ایستگاه اتوبوس نامزدشو میبینه میخواد اونو سوار کنه که یه دفه دوستشو میبینه که جونه دختر رو یه سری نجات داده بوده اون ور تر هم یه پیره زنه بوده که داشته میمرده, ماشینه دختره هم دو در بوده و جایه دو نفر بیشتر نداشته ! به نظرت بهترین راه واسه دختره چیه؟ چرا؟

196- تو قرون وسطا کشیکها بهشت و جهنمو میفروختن اگه شما بودی چیکار میکردی تا کاسبیشون کساد شه؟ (یکی تو اون دوران این کارو کرده)

197- به نظرت بهشت شلوغ ترمیشه یا جهنم ؟

198- یه سوال میپرسم صادقانه جواب بده. ( هرچند تا الانشم جز این نبود) اونایی که دوست داشتی ازت سوال بپرسن ولی تا الان نپرسیدن رو نام ببر

199- به نظرتون فردا روم میشه تو چشاتون نگاه کنم با این همه سوالاتم یا پرروتر از این حرفام من آیا ؟ :نیش:

200- به نظر شما اگه یکی از قوانین انجمن پرسیدن سوالات محدود ( مثلا یه تعداد خاصی برای هر نفر ) بود ، من جرات میکردم این تعداد سوال بپرسم ؟ :نیش:

تموم شد. اگه دوست دارین بازم میاما. تعارف نکنید یه وقت. راحت باش با من. ما دیگه ندار شدیم با هم :نیش:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
سلام :نیش:
من یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده :نیش:
201. به نظرت هزینه کاشت مو چقدره؟
202. به نظرت این منصور چقدر رو آپشناش فکر کرده؟
203. به نظر تو دختر پولدار کچل پیدا میشه مگه؟
دختر تک فرزند مایه داری که کچله .
204. الان من باید خودمو بکشم؟:31:
205. به نظرت منصور به سوالایی که ازت میپرسه فکر میکنه؟
206. یعنی تو تا حالا تو تاپیک پسرا سرک نکشیدی؟
207. به نظرت قبل اینکه من بیام تاپیک دخترا چقدر خاک توش نشسته بود؟
208. علاقه ای به اسپم زدن داری؟
209. به نظرت من باید [MENTION=11]0mid[/MENTION] رو درمان کنم یا اون منو ؟ (راستشو بگو امید ناراحت نمیشه :نیش:)
210. نظرت در مورد اینکه خیلی از سوالا رو پیچوندی چیه ؟ :50:

آخرین ویرایش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
بازم شما منصور خان:12:
سلام علیکم خوبم ممنون مماخمم خوبه

150.چرا جواب سوال سایبری رو کپی کردین؟چون بلد نبودم

151.چرا خلاصش نکردین؟چون ازش چیزی سر درنیاوردم که بتونم خلاصش کنم

152.چرا بعضیا هنوز ظرفیت بزرگ شدن رو ندارن؟ادمها با هم متفاوتند ظزفیتهای متفاوتی هم دارند

153.چرا جامعه اینقدر مزخرفه؟نه اینطورام نیست من قبول ندارم

154.چرا نوذری مرد؟(خدایش بیامرزد) چون کاسه عمرش لبریز شده بود

155.چرا هوا الوده ست؟چی الوده نیست

156.چرا هیشکی به فکر هیشکی نیست؟خیلی ها به فکر دیگرانند فقط به چشم نمیان چون تعدادشون کمه

157.چرا من دارم به اینا گیر میدم؟چون میخوای منو بسوزونی

158.چرا من الان دارم اینقدر حرص میخورم؟چون نتونستی تا الان منو بسوزونی

159.چرا در دیزی بازه؟تکراریه

160.چرا گوش خر درازه؟اخه اگه دراز نبود جنابعالی از کجا سوال پیدا میکردی

161.چرا اب تو تلمبه ست؟مفصله در این مقال نمیگنجد

162.چرا گوشکوب قلمبه ست؟پس میخواستی چه شکلی باشه

163.چراااااااااااااااا اااااااااااااااااااا؟آییییییییییییییییییییییا

164.با تاید و ریکا یه جمله بساز:من تاید و ریکا در دست میروم تا خانه ام را بتکانم اگر این صندلی داغ بگذارد:خنده1:

165.چرا بهترین دانشگاه ما (شریف)رتبه ای بهتر از 500-600 تا تو دنیا نداره؟(طبق اخرین امارم تو دو سه سال پیش اینطور بود .شایدم الان بدتر از این باشه)
قراره رییسش عوض بشه منو کاندید کردند گفتم روش فکر میکنم اگه قبول کنم قول میدم رتبه شو دو رقمی کنم قول میدم

166.از قدیم این سوال بی پاسخ واسه بشر بوده که پول بهتره یا ثروتجوابش به نظرت چی میشه؟ثروت

167.به نظر شما معنی درست عبارت استاد خسته نباشید که توسط دانشجو ها در کلاس های درس دانشگاه های تهران گفته میشه چیه؟
الف)جمع کن بابا کار و زندگی داریم :نیش:
ب)استاد به روح اعتقاد داری؟:96:
ج)جمع کن بابا قلیون دیر شد:93:
د9خفه میشی یا بیام خفه ات کنم:عصبانی:
ه)با خداحافظیت خوشحالمون کن:نیش:
و)استاد تیتراژ رفت:118:
ی)استاد ساعت نداری تقویم هستا:115:
ودر اخر خسته نباشید به معنای واقعی:سوت:

کدومش؟همون خسته نباشید اصلا گزینه ی دیگه ای نمیتونه باشه دانشجو های ما اصلا به این چیزا فکر نمیکنند

168.مردم چجوری میخوان جواب خدا رو بدن؟واقعا چه جوری:ترس: رفتم تو فکر:98:

169.نظرتون در ارتباط با هر کدوم از این کارها بگید لطفا.(البته همه رو باید تصور کنید)

-وقتی با بچه ها بازی فکری می کنین سعی کنین از اون ها ببرین! خو اگه ازشون نبری که بازی رو یاد نمیگیرند:تعجب2:

-وقتی از کسی ادرسی رو میپرسین بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوی چشمش از یه نفر دیگه بپرسین.! جالبه ولی تا حالا برام پیش نیومده

-اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرایشگرتون تعریف کنین.! دوستای من همه یه خلوار مو دارند مثل شما مردا نیستند که:شاد:

-توی مهمونی ها مرتب از بچه ی چهار سالتون بخواین هر چی شعر بلده بخونه ! ای جان اینقدر هم خوشگل میخونند:nicolnici:

-با یه پیتزا فروشی تماس بگیرین و شماره تلفن پیتزا فروشی روبروییش که اونطرف خیابونه رو بپرسین.! :تعجب2:

-وقتی دوستتون موهای سرش رو کوتاه میکنه بهش بگین که موهای بلند بیشتر بهش میاد! :خنده2:

-زنگ بزنین 118 شماره ی 118 رو ازش بخواین! خوب از یه جایی آدم باید بپرسه دیگه:خنده1:

-وقتی یه نفر در یک جمع جوک تعریف میکنه بلافاصله بگین خیلی قدیمی بود! خیلی شده که گفتم نمیتونمم نگم

-عکسهای عروسی دوستتون رو با دستهای چرب تماشا کنین! میخواست عکسهاشو بعد از غذا نشون بده

-توی ظرفهای آجیل برای مهموناتون پسته ها و فندقهای در بسته بذار! چشم باری عید امسال اگه نسوختم این کار رو میکنم البته همراه با گوشکوبی چکشی چیزی

-به کسی که دندون مصنوعی داره بلال تعارف کنین!تا حالا نشده ولی یه بار امتحان میکنم نتیجه شو بهتون میگم

170.من تو خدا وقتی به این کلمه ها نگاه میکنی یاد چی میافتی؟
خدا:یاد گناهایی که در حقش کردم و لطف بیشماری که بهم داشته میافتم و شرمنده میشم
تو:به این فکر میکنم یعنی بازم میاد سوال بپرسه یا نه
من:آهههههههههههه

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

1.نام :معصومه

2.نام خانوادگی :شریفی

اسم و فامیلی دوستم هست که چندین سال قبل ازدواج کرد

یادش بخیر
معصومه شریفی :گل:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام به معصومه خانوم:گل:
اومدم چندتا سوال ساده بپرسم و زود برم:50:

211-حالتون خوبه؟
212-به نظر شما چرا برنامه90 اینقدر طرفدار داره؟
213-چرا برنامه 7 طرفدار نداره؟:50:
214-چرا جشنواره فجر امسال مثل هرسال نبود؟:64:
215-چرا شهاب حسینی جزء کاندیده های بهترین بازیگر نقش اول مرد نشد؟:ناراحت:
216-چرا حمید فرخ نژاد وقتی میخواستن بهش سیمرغ بدن همش میخندید؟
217-چرا پگاه آهنگرانی رو توی تلویزیون از نزدیک نشون نداد وقتی که داشت جایزه میگرفت؟
218-به نظر شما دوربین آنالوگ بهتره یا دیجیتال؟ چرا؟:بدجنس:
219-به نظر شما چرا برنامه احسان علیخانی(پشت صحنه)زنده پخش نمیشه؟
220-چون توی برنامه زنده ممکنه تیکه هایی بندازه که به بعضیا بر بخوره؟:نیش:

فعلا این چند تا سوال آسون رو جواب بدید بازم برمیگردم:بدجنس:
البته دفعه بعد که بیام سوال های تخصصی تر میپرسم ها:سوت:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب ادامه ی سوالای منصور خان
خوب چپ چپ نگاه نکنم چیکار کنم :سوت: اشکال نداره بپرس من جواب میدم

171.گه شیطان میتونست حضرت ازراییل رو گول بزنه به نظرت از چه حربه ای استفاده میکرد؟عضو ایران انجمنش میکرد تا بشینه پاش از کار و زندگی بمونه

172.میگن چیزی به اسم نیروی خیر و شر نیست.همیشه همه چیز خیر هست!همه چیز از قدرت خدا که خیر مطلق هست بوجود میاد.قبول داری؟ اگه قبول داری به نظرت شیطان این وسط چیکار ست؟ اگه شیطان شر مطلق هست پس این حرف چی میشه ؟بالاخره شر هست یا نیست؟
واقعا نمیدونم باید چی بگم:گریه:

173.بعضیا خراب رفیقند بعضیا خراب خانواده بعضیا هم درس بعضیا هم روم به دیوار گلاب به روتون خراب موادن( :نیش:)تو خراب چی هستی؟ تا یه حدی خراب خانواده ام

174.تا حالا شده بخوای با سر بری توی شیشه؟چند باری شده:قاطی:

175.من شبیه کدوم شخصیت کارتونیم؟شبیه سباستین:سوت:

176.کودک درون داری اسمش چیه؟دارم اسمش معصومه ست:خنده1:

177.اگه روز تولدتو اسمت به انتخاب خودت بود چه انتخابی میکردی؟همین روز رو خیلی دوست دارم:100:

178.به نظرت ادم بهتر شصت پاش بره تو چشش یا چشش بره تو شصت پاش؟شصت پاش بره تو چشمش بره تو چشم خودشا نره تو چشم یکی دیگه:تعجب2:

179.چه سنی رو بار ازدواج مناسب میدونی؟برای دخترا بین 18 تا 25 بعد اون دیگه دیره نظرمه ها برای پسرا هم 25 تا 30 بار پسرا هم بعد 30 دیره

180.تا کنون احساسی مبنی بر رسیدن به اخر خط رو داشته ای ایا؟نه همیشه به آینده امیدوارم

181.دوران مجردی تموم بشه پشیمونی داره؟بله صد در صد پشیمون میشی که چرا زودتر ازدواج نکردی:80:

182.اگه بخوایم شکنجه ات بدیم چه راهی رو پیشنهاد میدی؟دور و برم خیلی که سروصدا باشه دیوونه میشم مخصوصا سرو صدای بچه ها

183.یک نصیحت، یک جمله ی طنز ،یک بیت شعر خاطره انگیز، یک جمله ی رمانتیک جدی، یک جمله ی رمانتیک طنز،یک گلایه و یک تشکر برای من بنویس :نیش:

یک نصیحت:تا توانی دلی بدست آور ...........دل شکستن هنر نمیباشد

یک جمله ی طنز:میگن آدمای خوشگل و خوشتیپ دو تا خصوصیت دارن
اولیش:همه چیزو زود از یادشون میره
دومیش چی بود؟؟؟؟

یک بیت خاطره انگیز:خدا مرا به فراق تو مبتلا نکند........ نصیب دشمن ما را نصیب ما نکند

یک جمله ی رمانتیک جدی:میدانم بهارخنده ی زیبای توست که هر روز در دلم سبز میشود

یک جمله ی رمانتیک طنز:هر وقت کسی تونست با یخ اسمتو رو خورشید بنویسه بدون بیشتر از من دوستت داره

یک تشکر:تشکر میکنم که از من این همه سوال پرسیدی و احیانا بعد از این میپرسی

184.چیدن یه پازل چقدر سخته؟اصلا سخت نیست من استاد چیدن پازلم

185.این جمله رو قبول داری؟" فقط صداست که میماند" نه به نظر من فقط عکسه که میماند البته این تقریبا از نظر علمی ثابت شده ست که تنها صدا ست که میماند

186.این جمله ها رو کامل کن من سری بعد اصلی هاشو مینویسم

عشق مثل ساعت شنی میمونه ،همون طوری که قلبتو پر میکنه،مغز رو خالی میکنه(آلبرت انیشتین)

تنها یک سقوط است که جاذبه ی زمین مسئول آن نیست فرو افتادن در گودال عشق.(آلبرت انیشتین)

187.اگه حوصله ات سر بره زیرشو کم میکنی؟بله بعضی موقعها زیرشو خاموش میکنم

188.تا حالا کسی بیشتر از من ازت سوال پرسیده بود؟نه

189.خدا چرا اینقدر صبوره؟ خداوند همه چیز های عالم رو به طور اکمل وکاملترین رو در اختیار داره

190.اگه یه بمب داشتید که اختیار کاملشو داشتید و اگه کسی به خاطر منفجر کردنش شما رو مجازات نمیکرد اونو کجا منفجر میکردین؟چرا؟
تو پروفایل شخصی شما چرا نداره مگه همه کارهای ادما دلیل میخواد

آخیییییییییی منصور خان ساده من حالا حالا ها سوختنی نیستم هر چی دوست داری تی ان تی بیار داداش:سوت:

آخرین ویرایش:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
ادامه ی جوابهای منصور خان
من اصلا با لنگه دمپایی کسی رو نمیزنم گفتم قرار باشه بزنم با فن کاراته میزنم
اگه قول میدی همین 200 تا باشه قبول
:شاد:

191.چرا یه وقتهایی آدم یه عالمه حرف داره ولی حوصله ی گفتن و نوشتن نداره؟چون آدمیزاده

192.شنیدی میگن پول زیاد خوب نیستو آدمای مایه دار همیشه تو خونشون دعوا و از این قصه ها ؟به نظرت اینا رو واسه دلخوشیه اونایی که ندارن نمیگن؟
والله ما که پولمون از پارو بالا میره خیلی زندگی خوبی داریم به نظرم همه ی این حرفا الکیه

193.یه داستان میگم،بعد سوالمو میپرسم :

یه افسانه ی قدیمی هست که میگه:در زمانهای قدیم یه پادشاه ظالمی بوده که همه ی مردمش از دستش خیلی شاکی بودن .این پادشاه یه بار خواب میبینه که مردم ریختن تو قصرشو میخوان اونو بکشن .پادشاه فرار میکنه میره تو مخفیگاهش .پادشاه یه دفعه از خواب میپره و سکته میکنه و میمیره

حالا سوال:این داستان کجاش مشکل داره؟ اونجاش که میگه افسانه پادشاه ظالم واقعیته نه افسانه

194.تست هوش::نیش:
سه تا زن تو خیابون داشتن راه میرفتن یکیشون چیپس میخورده یکیشون بستنی قیفی اون یکی هم پفک اگه گفتی کدومشون شوهر داشته چرا؟
اونیکه:فکر: ........ اونیکه پفک داشته ...نه.....اونیکه بستنی میخورده آیا......اونیکه چیپس داشته .........نه.........آهان اونیکه تو دستش حلقه داشته :خنده1:

195.یه دختره داشته با ماشین میرفته که تو ایستگاه اتوبوس نامزدشو میبینه میخواد اونو سوار کنه که یه دفعه دوستشو میبینه که جون دختر رو یه سری نجات داده بود اونور تر هم یه پیرزنه بوده که داشته میمرده ماشین دختره هم دو در بوده و جای دو نفر بیشتر نداشته به نظرت بهترین راه واسه دختره چیه ؟چرا؟
به نظرم سوالتون مشکل داره میگی نه نگاه کن

196.تو قرون وسطا کشیشا بهشت و جهنمو میفروختن اگه شما بودی چیکار میکردی کاسبیشون کساد بشه؟(یکی تو اون دوران این کارو کرده)

داستان معامله در قرون وسطي

درقرون وسطي کشیشان بهشت را به مردم می فروختند و مردم نادان هم با پرداختهر مقدار پولی قسمتی از بهشت را از آن خود می کردند. فرد دانایی که از ایننادانی مردم رنج می برد دست به هر عملی زد، نتوانست مردم را از انجام اینکار احمقانه باز دارد تا اینکه فکری به سرش زد ... به کلیسا رفت و به کشیش مسئول فروش بهشت گفت: قیمت جهنم چقدره؟
کشیش تعجب کرد و گفت: جهنم؟! مرد داناگفت: بله جهنم.
کشیش بدون هیچ فکری گفت: ۳ سکه.مرد سراسیمه مبلغ را پرداختکرد و گفت: لطفا سند جهنم را هم بدهید.کشیش روی کاغذ پاره ای نوشت: سندجهنم.
مرد با خوشحالی آن را گرفت از کلیسا خارج شد. به میدان شهر رفت وفریاد زد: من تمام جهنم رو خریدم این هم سند آن است. دیگر لازم نیست بهشترا بخرید چون من هیچ کس را داخل جهنم راه نمی دهم

197.به نظرت بهشت شلوغ تر میشه یا جهنم؟بهشت چون خدا ارحم الراحمینه

198.یه سوال میپرسم صادقانه جواب بده.(هر چند تا الانشم جز این نبوده)اونایی که دوست داشتی ازت سوال بپرسن ولی ازت نپرسیدنو نام ببر
خیلی ها بودند بذارید روز های آخر بگم شاید بیان بپرسن

200.به نظر شما اگه یکی از قوانین انجمن پرسیدن سوالای محدود (مثلا یه تعداد خاصی برای هر نفر) بود،من جرات میکردم این تعداد سوال بپرسم؟
بهتره یه بار دیگه قوانین رو بخونید

تموم شد خدا روشکر.اگه دوست دارین بازم بیاین .به قول خودتون ما دیگه با هم نداریم .تعارف نکن منصور خان روت میشه بیا
:52:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب سوال kamrang عزیز:گل:

201.سلام من فقط میخوام بدونم تا به حال دروغ گفتی یا نه؟

سلام دوست خوبم بله چند باری شده کوچیکتر که بودم پدرم روی درس خوندن ما بد جوری سختگیر بود نمره ی کمتر از 17 رو نمره نمیدونست چند باری مجبور شدم نمره ی امتحانیم رو ازش پنهان کنم و به دروغ بگم که گم کردم اونم نمره ی چند رو مثلا 16 شدم که اونم با اومدن به مدرسه لو رفتم ولی در مورد چیزای جدی تر نه دروغ نمیگم

berivan

کاربر ويژه
سلام به معصومه خانم گل خوبی؟میتونم همینجاسوالارومطرح کنم؟
من که همین جاشروع میکنم..........
بااجازه
221)دنیاروچه جوری میبینی؟
222)اگه می خواستی یه نفرمهم بشی دوست داشتی جای کی بودی؟
223)منو دوست داری؟
224)یه خصوصیت منو بگو؟
225)یه جیغ واسم بکش؟بلندباشه ها؟
226)دوست داشتی به جای اسم الانت چه اسمی داشتی؟
227)زیباترین شعردنیاچیه؟
228)زیباترین ادم کیه؟
229)انگلیسی سر به هوا چی میشه؟
230)گوشیت برندش چیه؟
باتشکر:خنده1::گل::بای:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب سوالای آقا مهدی:گل:

سلام :نیش:
سلام اقا مهدی

من یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده :نیش:
خوب بپرس

201. به نظرت هزینه کاشت مو چقدره؟زیاده خیلی زیاد

202. به نظرت این منصور چقدر رو آپشناش فکر کرده؟خیلی زیاد فکر کرده

203. به نظر تو دختر پولدار کچل پیدا میشه مگه؟آره تو این دنیا همه چیز پیدا میشه

204. الان من باید خودمو بکشم؟:31:نه چرا ؟

205. به نظرت منصور به سوالایی که ازت میپرسه فکر میکنه؟ حتما فکر میکنه که 200 تا سوال پرسیده دیگه

206. یعنی تو تا حالا تو تاپیک پسرا سرک نکشیدی؟چرا منم مثل شما

207. به نظرت قبل اینکه من بیام تاپیک دخترا چقدر خاک توش نشسته بود؟اندازه ی یه خاک انداز خدا خیرت بدن برادر خونه تکونی کردی

208. علاقه ای به اسپم زدن داری؟ اسپم چی هست اصلا
:تعجب2:

209. به نظرت من باید @0mid رو درمان کنم یا اون منو ؟ (راستشو بگو امید ناراحت نمیشه :نیش:)
من اصلا تو کار دیگران دخالت نمیکنم با هم خوش باشین

210. نظرت در مورد اینکه خیلی از سوالا رو پیچوندی چیه ؟
:50:نظر خوبی دارم :شاد2:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب سوالای ادم برفی مهربون:nicolnici:

سلام به معصومه خانوم:گل:
سلام به آقا رضا

اومدم چندتا سوال ساده بپرسم و زود برم:50:
ممنون از حضور گرمتون

211-حالتون خوبه؟
بله خوبم ممنون و متشکرم

212-به نظر شما چرا برنامه90 اینقدر طرفدار داره؟
به خاطر اینکه فوتبال خیلی طرفدار داره

213-چرا برنامه 7 طرفدار نداره؟:50:
چرا اونم اندازه ی خودش طرفدار داره

214-چرا جشنواره فجر امسال مثل هرسال نبود؟
امسال من اخبار جشنواره رو پیگیری نکردم
215-چرا شهاب حسینی جزء کاندیده های بهترین بازیگر نقش اول مرد نشد؟:ناراحت:
خوب حتما فیلمش بدرد بخور نبود

216-چرا حمید فرخ نژاد وقتی میخواستن بهش سیمرغ بدن همش میخندید؟
احتمالا چون بختش باز شده بود

217-چرا پگاه آهنگرانی رو توی تلویزیون از نزدیک نشون نداد وقتی که داشت جایزه میگرفت؟
چون خوش تیپ بود مناسب تلویزیون نبود

218-به نظر شما دوربین آنالوگ بهتره یا دیجیتال؟ چرا؟:بدجنس:
دوربین دیجیتال همین جوری

219-به نظر شما چرا برنامه احسان علیخانی(پشت صحنه)زنده پخش نمیشه؟
چون .......

220-چون توی برنامه زنده ممکنه تیکه هایی بندازه که به بعضیا بر بخوره؟:نیش:
درسته ...گزینه ی بعدی

فعلا این چند تا سوال آسون رو جواب بدید بازم برمیگردم:بدجنس:
بروی چشم
البته دفعه بعد که بیام سوال های تخصصی تر میپرسم ها:سوت:

شما تشریف بیارین ما هم تخصصی جواب میدیم
راستی آقا رضا ممنونم از اینکه کمکم کردین دیگه کلافه شده بودم از بس سوالا رو دوباره نوشتم
:4:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب سوالای
berivan :گل:

سلام به معصومه خانم گل خوبی؟میتونم همینجاسوالارومطرح کنم؟
سلام به مهناز عزیزم بله بفرمایید دوست خوبم

من که همین جاشروع میکنم..........

بااجازه
اجازه ی ما هم دست شماست

221)دنیاروچه جوری میبینی؟
با اجازه تون تکراریه مثل یه سفینه

222)اگه میخاستی یه نفرمهم بشی دوست داشتی جای کی بودی؟
جای خودم وقتی که مهم شدم البته اینم تکراریه

223)منو دوست داری؟
بله که دوست دارم من همه ی اعضای انجمنو دوست دارم

224)یه خصوصیت منو بگو؟
باید ببخشید ولی نمیدونم

225)یه جیغ واسم بکش؟بلندباشه ها؟
جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ بلند تر از این نمیتونم

226)دوست داشتی به جای اسم الانت چه اسمی داشتی؟
من همین اسمو دوست دارم ولی حالا که اصرار میکنی فاطمه تازه سوالتون تکراریه

227)زیباترین شعردنیاچیه؟
نمیتونم یه شعر رو بگم:تعجب2:

228)زیباترین ادم کیه؟
دخترم:زبون:

229)انگلیسی سر به هوا چی میشه؟
Head-to-air

230)گوشیت برندش چیه؟
اینم تکراریه ال جی

باتشکر:خنده1::گل::بای:

منم تشکر میکنم که اومدین و سوال پرسیدین دوست داشتین بازم بیاین:احترام:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام مجدد :سوت:
دیدم سوالات رو دارین با سرعت جواب میدین گفتم بیام یه تعداد دیگه سوال بپرسم:50:
ممنون لطف دارین معصومه خانوم:گل:

231-الان که دیدید باز من سوال پرسیدم چه حسی پیدا کردید؟ نگید کلافه شدید ها :راز:
بریم سر اصل مطلب:
232-به نظر شما چرا رنگ ادمین قرمزه؟
233-شما فکر میکنید ادمین پرسپولیسیه؟واسه همین رنگشو قرمز انتخاب کرده؟
234-به نظر شما چرا بارون خانوم پروفایلشو بسته؟ [MENTION=1823]baroon[/MENTION]
235-قشنگ ترین فیلم سینمایی دیدین اسمش چیه؟
236-بازیگر مورد علاقه تون؟:بدجنس:
237- به نظر شما چرا به فیلم سنتوری اجازه ندادن اکران بشه؟
238-چرا اختتامیه جشنواره فجر این همه ناهماهنگی داشت ولی مردم توی برنامه هفت رای دادن که بهترین بخش جشنواره امسال اختتامیه و افتتاحیه ش بوده؟:تعجب2:
239-چرا مجری برنامه 7 عوض نمیشه؟
240-شما برنامه ویتامین 3 رو میبینید؟
241-به نظر شما چرا این برنامه 7صبح بصورت زنده پخش میشه؟
242-چون مسئولین خوابن و علی ضیا هرچی بگه کسی نمیشنوه؟
243-چرا بعضی مجریا که طرفدار زیادی دارن باید هفت صبح برنامه اجرا کنن ولی مجری هایی که طرفدار ندارن برنامه های مهم رو مجری گری میکنن؟
244-چرا از بین این همه گزارشگر فوتبال عادل اینقدر طرفدار داره؟

سوالام بازم آسون بودن:50:
باجازه:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا