• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و ششمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور معصومه بانو**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
بازم ادامه ی سوالای یوسف خان :سوت:

270-ادم مغروری هستی؟؟ نه به هیچ وجه

271-کدوم خصوصیتت در نگاه اول نمایان میشه؟؟ خندیدنم من همیشه خندانم

272-با بقیه خوب ارتباط برقرار میکنی؟؟ بله خیلی خوب

273-رنگ چشات؟؟قبلا گفتم میشی

274-کی میتونه بیشتر درکت کنه؟؟؟هیچ کس :ناراحت:

275-اهل کل کل هستی؟؟من با پسرا بزرگ شدم تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

276-چی عصبانیت میکنه؟؟وقتی یکی با طعنه باهام حرف میزنه میخوام منفجر شم

277-ازچه شغلی خوشت میاد؟ همیشه معلمی رو دوست داشتم

278-بغير از اين سايت عضو چه سايتهاي ديگهاي هيستي؟ سایت خانوم گل و انجمن صلحا البته خیلی وقته اصلا اونجا نرفتم

279-تا حالا توي اين سايت از كسي ناراحت شدي؟
اینم تکراریه ولی جواب میدم چون تازه یادم افتاده یه بار تو چت باکس یکی دعوام کرد گفت چرا وسط حرفش پریدم منم ناراحت شدم ولی بهش حق دادم

280-قهوه دوس داري ؟ نه زیاد

281-اگه بخوای خارج زندگی کنی کدوم کشورهارو میپسندی ؟ نمیدونم چرا ولی هیچ جا رو دوست ندارم

282-برای تفریح چطور ؟هر جا که شوهرم منو ببره برام فرقی نمیکنه

283-چقدر به اینترنت وابسته ای ؟واااااااااااای چه سوالی خیلی

284-چه کارایی معمولا تو اینترنت میکنی ؟ اولا همش دنبال عکس مدل لباس بودم ولی الان همش تو انجمنم

285-بهترین فیلمی که تو زندگیت دیدی ؟تکراریه ها

286-زمانی که برق ميره چه حسی داری ؟ یه حس بد میترسم همیشه هم وقتی شوهرم شیفته برق میره

287-فال قهوه بلدی بگيری ؟ نه

288-دلار بهتره يا يورو؟ دلار چون چند تایی دارم

289-مارک ساعتت چیه ؟ به خاطر این که تبلیغ نشه نمیگم ولی بهترین مارک ساعت چیه همون :تعجب2:

290-واحد پول زیمباوه؟دلار از نوع امریکایی

291- یه قرص نان تو زیمباوه چقدره ؟الان 300 میلیارد دلار زیمباوه

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
و باز ادامه دارد و.............:سوت:

292-چرا این قانون شماره گذاری رو گذاشتین ؟من مگه گذاشتم بعدشم مگه بده سوالا منظم میشه اینطوری

293-میدونی این شماره گذاری پست های کپی شده چقدر سخته :نیش: بله کاملا درک میکنم

294-سوالام چطور بودن ؟خوب بودن عالی

295- الان من خسته شدم چیکار کنم به نظرت ؟برید بقیه ی سوالا رو بذارین خستگیتون در میره

296- چرا این شمالی ها تو حرف کم نمیارن ؟ من با شمالیها حرف نزدم ولی آدمای خوبین

297-الان اگه دستت بهم میرسید تیکه تیکه میکردی ؟ نه بابا خاکم بر سر تا حالا کیو دیدین استادشو تیکه تیکه کنه

298-الان که این همه سوال دیدی چه حسی بهت دست داد؟ خوشحال شدم که سوال ازم پرسیده شد فکر نمیکردم هیچکی نیاد

299-کدوم خاننده رو دوست داری ؟ از هر خواننده ای یه آهنگو گوش میدم خیلی اهل موسیقی و آهنگ نیستم

300-بین این اسمها کدوم بهتره احتمالا آیسان عزیز :تعجب2:

آیسان عزیز
نسیبه :گل:
نسیرین :نیش:

301- به نظرت من اگه یه زمانی دیوونه شدم :نیش:و خواستم تشکیل خانواده :پاک کردن دهن!: کدوم یکی از این بالائی هاا رو انتخاب کنم ؟ بازم فکر کنم آیسان عزیز بهتر باشه :نیش2:

راستی این آیسان عزیز کیه من نمیدونم

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده

بازم ادامه ی سوالای یوسف خان :گل:

302-روزانه چند ثانیه ورزش میکنی ؟
1000 ثانیه

303-بلدی نیمرو درست کنی ؟
بله

304-از چه غذایی خوشت نمیاد ؟
کله پاچه

305-جوراباتو خودت میشوری یا ...؟
شوهرم :تعجب2:

306- بنظرت کدوم بانک معتبر تره ؟
بانک ملی و ملت چون داداشام کارمنداشن

307-کدوم اینارو دوس داری ؟( آب – نوشابه – قهوه – نسکافه – آبمیوه -)
آب

308- با کدوم راحت تری :خورشید و روز یا شب و ماه ؟
خورشید و روز

309- روزی چنتا بستنی میخوری ؟
اگه باشه تا ده تا هم پایه ام

310- حیون خونگی داری؟نه بدم میاد از حیوونا

311-به نظرت چشات چرا درد ميكنن الان..؟
درد نمیکنن الان

و..........

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
یوسف خان ادامه دارند هنوز.................

312-الان در مورد من پیش خودت چی میگی ؟
هیچی هنوز تو فکر اون سوالم که ازتون پرسیدمو نگفتین

غیبت نکنی ها
sncoa2oyyubiso8s97a.gif

نه بابا چرا غیبت

313-شعری که زمزمه میکنی ؟
unknown_singer.gif
برام هیچ حسی شبیه تو نیست ....تو پایان هر جست و جوی منی و..........

314-کتاب شازده کوچولو رو خوندی؟؟
gaz.gif
نه نخوندم

315-اگه بهت بگن دیگه حق نداری بیای نت چیکار می کنی؟
New%20%285%29.gif
زمین و زمان رو بهم میریزم

316-آدم رکی هستی؟
sncoa2oyyubiso8s97a.gif
نه اصلا و این خوب نیست

317-نظرت در مورد با تلفن حرف زدن چیه؟
10.gif
موافق موافقم

318-تا حالا شده از اذیت کردن کسی لذت ببری؟؟
smilie%20%2814%29.gif
بعضی موقعا آدم سر بسر بچه ها میذاره میخنده ولی اذیت کردن نه

319-از چی می ترسی؟؟
222.gif
تکرارییییه

320-تاحالا شده خواسته باشی به کسی کمک کنی ولی نتونسته باشی؟؟
smilie%20%2856%29.gif
بله خیلی شاید یه موقعایی براش دردسرم درست کرده باشم

321-بزرگترین افتخارت تو زندگی چیه؟؟
305.gif
اینه که سرم تو لاک خودمه و دارم زندگیمو میکنم همین

322-از کدوم خصوصیت خودت خوشت میاد ؟ آقا اجازه تکراریه

323-زود باوری؟اووووووه چقدرم

324-تا حالا واست معجزه رخ داده؟
smilie%20%2878%29.gif
بله قبلا گفتم تولد دخترم برای من معجزه بود

325-نظرت در مورد بهشت و جهنم؟
301.gif
من مطمئنم میرم بهشت شما رو هم با خودم میبرم البته با آیسان عزیز

326-اولين چيزي که صبح موقع بيدارشدن به فکرت خطور مي‌کنه چیه؟
smilie%20%2843%29.gif
وااااای دوباره شروع شد

327-چه گلی رو خیلی دوست داری؟مریم

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
و باز یوسف خان ......

328-حرف دلت رو تو دلت نگه میداری یا نه؟
interview.gif
خیلی راحت حرف دلم رو نمیتونم بزنم

329-تا حالا به کسی تهمت "اشتباه" زدی؟
connie_mini_tongue.gif
نه فکر نکنم

330-چقدر آدمای اطرافت رو میشناسی؟ ... واقعا؟
hmm.gif
زیاد ......بله واقعا

331-چقدر راجع به اطرافیانت قضاوت میکنی؟
301.gif
این اخلاقمو دو ست ندارم ولی خیلی

332-چقدر به جایزالخطا بودن آدم اعتقاد داری؟
girl_sigh.gif
اینم خیلی

334-وقتی میای خونه اول از همه چیکار میکنی؟
mail1.gif
اول از همه لباسامو عوض میکنم

335-تو کار خونه به مادرت کمک میکنی؟ چه کاری؟
phil_35.gif
من هنوز بعد 13 سال تمام کارهای مادرم رو انجام میدم همهی کارهاشو

336-روز اول کلاس اولتو یادته؟ نمیترسیدی؟
vala_04.gif
نه اصلا خوشحال بودم که دارم میرم مدرسه

337-میدونی چرا بچه ها با ساده ترین چیزا قانع میشن؟
JC_parents-girl.gif
چون بچه اند

338-نظرت راجع به قراردادهای اجتماعی چیه؟
du89d0lkqeb7it29hr29.gif
نظرم مثبته

339-دنیای تو حول محور چی میچرخه؟
tribal2.gif
حول محور خانوادم

340-به اعتماد به نفست چه نمره اي ميدي؟
2chw5mg.gif
نمره ی 5 از 20

341-بهترين مكان زيارتي كه رفتي؟
smilie%20%2851%29.gif
مشهد

342-توي زندگي خودت رو مديون چه كسي ميدوني؟
hi.gif
مدیون پدر و مادرم

343-به شانس اعتقاد داري؟
40.gif
تا حدی بله

344-تا حالا توي دوراهي موندی؟انتخابي كه داشتي درست بوده يا غلط؟
169.gif
بله موندم ولی سعی کردم راه درست رو انتخاب کنم

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
ادامه ی سوالای یوسف خان ..............
345-اهل دعوا هم هستی ؟
smilie%20%2893%29.gif
تقریبا بله

346-از 0 تا 20 توی انسان خوب و مفیدی بودن خودت به خودت چه نمره ای میدی ؟
hostlov.gif
خیلی ارفاق کنم نمره ی قبولی رو میدم به خودم

347-چقدر به فکر شاد کردن دیگرانی؟
%28148%29.gif
همیشه تلاشم همین بوده و تا الان موفق بودم

348-انتظار داری دیگران هم به فکر تو باشن؟
JC_handshake.gif
خوب معلومه

349-فرهنگ استفاده از وسایل ارتباطی میدونی چیه؟
gigglesmile.gif
نه نمیدونم
:غش:

350-معمولا در روز چقدر حرف " به درد بخور " میزنی؟
Laie_91B.gif
خیلی اینقدر به دخترم حرفای بدرد بخور میزنم ولی تو گوشش نمیره که نمیره
:خنده1:

351-صدای جیرجیرک رو اعصابتره یا میو میوی گربه؟ ( از 10 شب تا 6 صبح هر دو مورد ! )
hysteric.gif
جیر جیرک

352-معمولا نیمه پر لیوانو میبینی یا نیمه خالیشو؟
نیمه ی خالی بیشتر دیده میشه

353- سوالام خیلی چرت و پرتند ؟
نه جالبند

354- کی این شماره زدن به سوالات رواجباری کرده ؟
فکر کنم بارون عزیز

355- نظرت راجب به اون اسم هایی که برای ازدواج گفتم عوض شده یا نه ؟
نه حرف زن یکیه حالا اگه میدونستم آیسان عزیز کیه شاید نظرم تغییر میکرد

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
و باز هم استاد و سوالاشون .......

356-پریشب به کی زنگ زدی؟
169.gif
به شوهرم

357-چرا زنگ زدی؟
smilie%20%2895%29.gif
آخه شیفت بود حوصله ش سر میرفت

358-چرا اينقدر اخه ....؟ آخه شوهرمه حقمه

359-الان تو دلت در مورد من چی گفتی؟
10.gif
هیچی به جون خودم

360-چند تا استاد محترم داشتی در دوران تحصیلت؟
viannen_79.gif
اگه منظورتون دانشگاهه هیچی چون دانشگاه نرفتم

361-چند تا از عادت های بد و خوبت رو بگو!
MG_110.gif
عادت خوب:زیاد دارم :16:نه عادت بد ندارم :تعجب2:

362-ده سال پیش این موقع چند سالت بود ؟
Laie_46.gif
ده سال پیش این موقع 18 سالم بود دقیقا یه همچین مواقعی مریض بودم بیمارستان بودم

363-ی جمله بنویس که از تو به یاد بمونه!
40.gif

امام حسن عسكري - عليه السلام - فرمود:

با كسي جدال و نزاع نكن كه بهاء و ارزش خود را از دست مي دهي

364-اسم چند تا رستوران یا کافی شاپ مورد علاقه ت رو در مشهد به همراه ادرس بگو !
pizza.gif
بلد نیستم

365-اول بگو ببينم مشهد رفتي تو..؟ بله یه چند باری رفتم

366-ی تعریف از دوست داشتن ؟
277.gif
شکسپیر میگه؛ اگر کسی را دوست داری رهایش کن اگر سوی تو برگشت از آن توست و اگر برنگشت از اول برای تو نبوده.

367-ایمان چه جایگاهی تو زندگیت داره؟ سعی میکنم والاترین جایگاه رو داشته باشه

368-تا حالا مامانت با دمپایی کوبیده تو سرت؟؟
vahidrk.gif
نه ولی پرت کرده طرفم

369-دستت تو جیب خودته یا شوهرت ؟
smilie%20%2863%29.gif
:نیش2: تو جیب شوهرم

370-اگه بخوای ی گِله از دوستات کنی اون چیه؟
smilie%20%2856%29.gif
از اینکه دیر به دیر یادم میکنند

371-اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟
grouphug.gif
استاد مکسیموس بزرگ ،مریم عزیزم و بقیه ی دوستان انجمن گل خودمون

372-نظرت در مورد مردای سیبیلوی ؟ منظورتون چیه سبیلای شوهرمو میزنی تو سرم :philosopher:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
و باز هم استاد ............

373-تا حالا جو گیر شدی ؟ آخرین بار کی بوده ؟ بله عادتمه آخرین بارشو نمیگم خیلی ضایعه

374-وقتی داری رانندگی میکنی با سرعت چند میری ؟ 20 تا :تعجب2:

375-چند بار چراغ قرمز رو رد کردی ؟ تا حالا هیچی

376-عینک میزنی ؟ نه

376-ماهی چقد پول لباس میدی ؟ خیلی اهل لباس خریدن نیستم

377-وقتی میخوای یه چیزی به خدا بگی چیکار میکنی ؟ هیچ ترتیبی و آدابی مجوی هر چه میخواهد دل تنگت بگوی

378-سرعت دویدنت چقده ؟ 100 کیلومتر بر ساعت :10:

379-بازیگر محبوب ؟ تکراریه قبلا گفتم

380-تیم اروپاییت ؟ من اصلا تیم های خارجی رو دوست ندارم

381-بازیکنی که خیلی دوسش داری؟ رئو نالدو هیچ کس

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
نمیگم دیگه که جواب سوالای یوسف خانه .......

-382-به نظر شما آیا تنها کره خاکی صاحب حیات هست ؟
نه به نظر من جاهای دیگه ای هم هست

383-آیا حیات هوشمند در سایرات دیگر وجود دارد ؟
:تعجب2:

384-عمر خورشید چقدره و چقدر ازش باقی مونده؟
5/5 میلیارد سال و همین مقدار هم باقی مونده

385-ستاره های نورتونی چیه ؟ تعریف کنید !
ستاره هاي نوتروني ستاره هاي در حال مرگي هستند كه به نظر ميرسند تقريبا از هر طبقه بندي اي حذف شده اند! آنها كوچك و بسيار چگال و با قطر تقريبا 20 كيلومتر و جرم تقريبا 1.5 برابر خورشيد ما هستند. از این رو يك قاشق چايخوري از اين ستاره ها بر روي زمين وزني تقريبا برابر 100 ميليون تن خواهد داشت!!!
آنها همچنين با سرعتي بسيار زياد حول محور خود گردش ميكنند. سرعتي حدود 700 بار در ثانيه! و طبق تحقيقي جديد خاصيتي بسيار باور نكردني ديگر در مورد آنها كشف شده؛ سطح بيروني اين ستاره هاي متلاشي شده احتمال ميرود كه 10 ميليارد بار قويتر از فولاد يا هر آلياژ ديگر زميني باشد.

اين ستاره ها، ستاره هاي عظيمي هستند كه نيروي جاذبه اي بسيار زياد را از خود نشان ميدهند و تنها اجرامي كه بيشتر از اين ستاره ها چگال و متراكم هستند، سياه چاله ها هستند.

دانشمندان مايلند ساختار اين ستاره ها را درك كنند زيرا اختلالات سطحي و كوهستانهاي روي پوسته آنها امكان دارد امواج گرانشي تابش كرده و به ترتيب ميتوانند در بعد چهارم( زمان ) ناهماهنگي ايجاد كنند. به خاطر فشار زياد، عيوب ساختاري و ناخالصي هايي كه چيزهايي مثل صخره ها و فولاد را سست ميكنند، احتمال اينكه كريستال هايي كه در طول دوره تشكيل عناصر به وجود مي آيند، تغيير شكل دهند كمتر است. اين پوسته ميتواند فشار خرد شدني 10 ميليارد برابر فشاري كه براي قالب زني فولاد به كار ميرود را تحمل كند.

386-سیاه چاله رو به طور مختصر شرح بدید !

در چند جمله كوتاه ميتوان گفت، سياهچاله ناحيه اي از فضاست كه مقدار بسيار زيادي جرم در آن تمركز يافته و هيچ شيئي نمي تواند از ميدان جاذبه آن خارج شود.از آنجا كه بهترين تيوري جاذبه در حال حاضر تيوري نسبيت عام انيشتن است،در مورد سياهچاله و جزيياتش بايد طبق اين تيوري تحقيق و نتيجه گيري كنيم. ابتدا از مفهوم جاذبه و شرايط ساده تر آغاز مي كنيم.

فرض كنيد روي سطح يك سياره ايستاده ايد. يك سنگ را به سمت بالا پرتاب مي كنيد. با فرض اينكه آن را خيلي خيلي محكم پرتاب نكرده باشيد براي مدتي به سمت بالا حركت مي كند و نهايتا شتاب جاذبه باعث مي شود به پايين سقوط كند. اما اگر سنگ را به اندازه ي لازم محكم پرتاب كرده باشيد مي توانيد آن را به كل از جاذبه سياره خارج كنيد و سنگ بالا رفتن را تا ابد ادامه خواهد داد. سرعتي كه لازم است تا يك شيي را از حاذبه سياره خارج كند سرعت فرار يا سرعت گريز نام دارد. همانطور كه انتظار مي رود سرعت فرار به جرم سياره بستگي دارد. اگر سياره اي جرم زيادي داشته باشد كشش جاذبه آن زياد خواهد بود و نتيجتا سرعت فرار آن بيشتر خواهد شد. سياره سبكتر سرعت فرار كمتري خواهد داشت. همچنين سرعت فرار به فاصله از مركز سياره نيز بستگي دارد. هر چه به مركز سياره نزديك تر شويم سرعت فرار نيز بيشتر مي شود.

سرعت فرار زمين Km/s 11.2 يا m/h 25000 است. در حالي كه سرعت فرار در ماه فقط Km/s 2.4 يا m/h 5300 است.

حال يك جرم بسيار زياد را كه در يك ناحيه با شعاع بسيار كوچك تمركز يافته تصور كنيد. سرعت فرار چنين ناحيه اي از سرعت نور بيشتر خواهد بود و چون هيچ شييي نمي تواند سريعتر از نور سير كند پس هيچ شييي نمي تواند از ميدان جاذبه چنين ناحيه اي خارج شود ، حتي يك دسته پرتو نور.

ايده تفكر در مورد جرمي چنان چگال كه حتي نور نيز نتواند از آن خارج شود متعلق به لاپلاس در قرن هجدهم است. تقريبا بلافاصله پس از بيان نظريه نسبيت عام توسط انيشتين ، كارل شوارتز شيلد يك راه حل رياضي براي معادلات تيوري اين اجرام كشف كرد و سال ها بعد اشخاصي چون اپنيمر و ولكف واشنايدر در دهه 1930 به طور جدي درباره امكان وجود چنين نواحي در عالم به تحقيق پرداختند. اين پژوهشگران نشان دادند، هنگامي كه محتويات سوخت يك ستاره پرجرم به پايان مي رسد، نمي تواند در مقابل جاذبه دروني خود مقاومت كند و به صورت يك سياهچاله در خود فرو مي ريزد.

در نسبيت عام جاذبه از عوامل انحراف فضاي 4 بعدي است. اشياء بسيار پرجرم باعث انحرافات محورهاي زمان و فضا مي شوند در حدي كه قوانين هندسي اعتبار خود را از دست مي دهند و به كار نمي آيند. اين انحراف در اطراف يك سياهچاله بسيار چشمگير است و باعث مي شود كه سياهچاله ها خصوصيات عجيبي داشته باشند. هر سياهچاله چيزي به نام افق حادثه ( event horizon ) دارد، كه سطحي كروي است و مرز سياهچاله را مشخص مي كند. شما مي توانيد وارد اين افق شويد اما نمي توانيد از آن رهايي يابيد. در حقيقت وقتي وارد افق شديد محكوم به نزديك و نزديك تر شدن به مركز سياهچاله هستيد.

درباره افق مي توان اين تصور را داشت كه افق جايي است كه در آن سرعت گريز برابر با سرعت نور است. در خارج از افق سرعت گريز كمتر از سرعت نور است. بنا بر اين در صورتي كه راكت هاي شما به اندازه كافي انرژي داشته باشند مي توانيد از افق دور شويد اما وقتي وارد افق شديد راهي براي خروج نداريد. افق خصوصيات هندسي عجيبي دارد، براي يك ناظر كه فاصله زيادي از سياهچاله دارد، افق جاي خوبي به نظر مي رسد كه كروي و ساكن است. اما در صورتيكه به سياهچاله نزديك شويد متوجه خواهيد شد افق با سرعت بسيار زياد و يا در حقيقت با سرعت نور به سمت بيرون در حركت است. چون افق با سرعت نور به سمت بيرون گسترش مي يابد، پس براي خروج از افق بايد سرعتي بيش از سرعت نور داشته باشيم. و چون مي دانيم كه نمي توانيم با سرعتي بيش از سرعت نور سير كنيم پس هيچ گاه نخواهيم توانست از سياهچاله فرار كنيم.

اگر اين مطالب بسيار عجيب به نظر مي رسند، نگران نباشيد، واقعا عجيب هستند. افق از جهتي ثابت و از جهتي نا پايستار است. اين مطلب تا حدي شبيه به داستان آليس در سرزمين عجايب است. او بايد تا جايي كه مي توانست سريع حركت مي كرد تا مي توانست در يك جا بماند.

در درون افق فضا در حدي منحرف مي شود كه مختصات طول و زمان جايشان عوض مي شود به اين معني كه مختص نشان دهنده فاصله از مركز سياهچاله كه r نام دارد، يك مختص زماني و t يك مختص فضايي مي شود. نتيجه اين جابجايي اين است كه نمي شود از كوچك شدن لحظه به لحظه r جلوگيري كرد، مشابه شرايط معمولي كه از رسيدن به آينده گريزي نيست (يعني به طور معمول t در حال افزايش است) در نهايت بايد به مركز جايي كه r = 0 است برسيم. ممكن است فكر كنيد با روشن كردن راكت ها مي توان از افق خارج شد، اما اين كار نيز بيهوده است. از هر ماده اي كه استفاده كنيد، نمي توانيد از آينده خود گريزي داشته باشيد. پس از وارد شدن به افق، تلاش براي دور شدن از مركز سياهچاله درست مثل تلاش براي نرسيدن به پنجشنبه آينده است.

نام سياهچاله را براي اولين بار جان آرچيبالد ويلر پيشنهاد داد كه نام مناسبي به نظر مي رسيد، چون از نام هاي پيشنهادي قبل از خودش جذاب تر بود. پيش از ويلر از اين نواحي با عنوان ستاره هاي منجمد ياد مي شد. در ادامه توضيح خواهم داد كه چرا اين نام را به آن ها داده بودند.

سياهچاله چه اندازه اي دارد؟

اندازه هر چيز دو جنبه دارد. در اولين جنبه مي گوييم اين جسم چه ميزان جرم دارد و در جنبه ديگر آن را از نظر حجم بررسي مي كنيم. ابتدا درباره جرم سياهچاله بحث مي كنيم.

براي ميزان جرم يك سياهچاله محدوديتي وجود ندارد. هر مقدار جرمي درصورتي كه به اندازه كافي چگال باشد مي تواند سياهچاله تشكيل دهد. حدس مي زنيم كه سياهچاله هاي موجود از مرگ ستارگان پرجرم تشكيل يافته اند، بنا بر اين بايد به همان اندازه جرم داشته باشند. به عنوان نمونه جرم يك سياهچاله در حدود 10 برابر جرم خورشيد است، يعني جرمي معادل 10 به توان 31 كيلوگرم.

هر چه جرم سياهچاله بيشتر باشد فضاي بيشتر اشغال خواهد كرد. در حقيقت شعاع شوارتز شيلد (شعاع افق) و جرم نسبت مستقيم دارند. اگر سياهچاله اي 10 برابر يك سياهچاله ديگر جرم داشته باش، شعاعش نيز 10 برابر ديگري خواهد بود. شعاع سياهچاله اي هم جرم خورشيد 3 كيلومتر است. بنا بر اين، اگر سياهچاله اي 10 برابر خورشيد جرم داشته باشد شعاعش 30 كيلومتر خواهد بود و سياهچاله اي كه در مركز يك كهكشان با جرم يك مليون برابر خورشيد 3 ميلون كيلومتر شعاع خواهد داشت. ممكن است اين مقدار شعاع زياد به نظر برسد ولي با استانداردهاي نجومي خيلي هم عجيب نيست. به عنوان مثال شعاع خورشيد 700000 كيلومتر است و يك سياهچاله بسيار بسيار سنگين شعاعي فقط در حدود 4 برابر خورشيد دارد.

در صورت سقوط در سياهچاله چه بلاي به سرم مي آيد؟

فرض مي كنيم در داخل يك فضا پيما به سمت يك سياهچاله با جرم يك مليون برابر خورشيد در مركز كهكشان راه شيري در حال حركت هستيد. (بحث هاي زيادي در مورد وجود سياهچاله در مركز كهكشان راه شيري وجود دارد. اما فرض مي كنيم حداقل براي چند ثانيه اين سياهچاله موجود باشد.) از فاصله دور راكت ها را خاموش كرده ايد و به سمت سياهچاله سرازير مي شويد. چه اتفاقي خواهد افتاد؟

در ابتدا هيچ جاذبه اي را حس نخواهيد كرد چون در حال سقوط آزاد هستيد، همه قسمتهاي بدنتان به يك صورت كشيده خواهند شد و احساس بي وزني خواهيد كرد (اين دقيقا همان چيزي است كه در مدار زمين براي فضا نوردان اتفاق مي افتد. با اين حال نه فضا نورد و نه شاتل هيچ نيروي جاذبه اي را حس نمي كنند.) همين طور كه به مركز سياهچاله نزديك و نزديك تر مي شويد نيروهاي جاذبه جزر و مدي را بيشتر حس خواهيد كرد. فرض كنيد پاهايتان نسبت به سرتان در فاصله كمتري از مركز سياهچاله قرار گرفته باشد. نيروي جاذبه با نزديك شدن به مركز سياهچاله بيشتر مي شود، بنا بر اين در پاهايتان نيروي جاذبه را بيشتر حس خواهيد كرد. و حس خواهيد كرد كشيده شده ايد ( اين نيرو نيروي جزر و مدي نام دارد چون دقيقا مانند نيرويي عمل مي كند كه باعث جزر و مد در سطح زمين مي شود). اين نيروها با نزديك شدن به مركز بيشتر و بيشتر خواهد شد تا جايي كه شما را پاره پاره كند.

براي يك سياهچاله خيلي بزرگ شبيه به آن كه شما در آن سقوط مي كنيد، نيروهاي جزر و مدي تا شعاع 600000 كيلومتري مركز قابل توجه نيستند. البته اين مطلب پس از ورود به افق اعتبار مي يابد. اگر در حال سقوط به يك سياهچاله كوچكتر هم جرم خورشيد بوديد، نيروهاي جزر و مدي از فاصله 6000 كيلومتري مركز شما را تحت تاثير قرار مي داد و شما خيلي زود تر از آنكه وارد افق شويد تكه پاره مي شديد (و اين موضوع علت اين است كه شما را در حال سقوط به يك سياهچاله بزرگ تصور كرديم تا بتوانيد حداقل تا وارد شدن به سياهچاله زنده باشيد). در حين سقوط چه چيزهايي مي بينيد؟ شما در حين سقوط چيز خاص و عجيبي را مشاهده نخواهيد كرد. تصوير اشيا درو ممكن است به شكل هاي عجيب و نا مربوط در آمده باشند، چون جاذبه سياهچاله نور را نيز منحرف مي كند. به ويژه وقتي وارد افق مي شويد هيچ اتفاق خاصي نخواهد افتاد. حتي پس از وارد شدن به افق نيز خواهيد توانست چيزهايي را كه بيرون هستند ببينيد. چون نوري كه از اشيا بيروني ساطع مي شود مي تواند وارد افق شود و به شما برسد. اما در بيرون از افق كسي قادر به ديدن شما نيست چون نور نمي تواند از افق خارج شود.

كل اين اتفاقات چقدر طول مي كشد؟ البته اين مطلب بستگي به اين دارد كه از چه فاصله سقوط به داخل سياهچاله را شروع كرده باشيد. فرض مي كنيم اين عمليات از جايي شروع شود كه فاصله شما از مركز 10 برابر شعاع سياهچاله باشد. براي سياهچاله اي با جرم يك ميليون برابر خورشيد 8 دقيقه طول مي كشد تا به افق برسيد، پس از آن 7 دقيقه ديگر در پيش داريد تا به ناحيه منحصر به فردي برسيد. البته اين زمان ها تقريبي است و به عنوان مثال در يك سياهچاله كوچكتر زمان مرگ نزديك تر خواهد بود. پس از پشت سرگذاشتن افق در 7 دقيقه باقيمانده از عمر ممكن است وحشت زده بشويد و شروع كنيد به روشن كردن راكت ها اما اين تلاش بيهوده است.

از يك فاصله مطمئن از سقوط در سياهچاله چه چيز مشاهده مي شود؟

چيزي كه از دور ديده مي ود با واقعيت كمي تفاوت دارد. همچنان كه شما به افق نزديك تر مي شويد ناظر حركت شما را آهسته و آهسته تر مي بيند. او هيچ گاه رسيدن شما را به افق نخواهد ديد.

سياهچاله اي را در نظر بگيريد كه از فرو ريختن يك ستاره شكل گرفته است. در حالي كه ماده تشكيل دهنده سياهچاله فرو مي ريزد، ناظر آن را كوچك و كوچك تر مي بيند، همچنين او نزديك شدن شما را مي بيند اما نمي تواند رسيدن به افق را ببيند و اين علت نام گذاري اوليه آنها يعني ستاره هاي منجمد است. چون به نظر مي رسد آن ها در فاصله اي به اندازه كمي بيشتر از شعاع شوارتز شيلد يخ زده اند.

چرا اينگونه به نظر مي رسد؟ مهمترين مطلبي كه در اين مورد عنوان شده يك خطاي نوري است. در حقيقت شكل گرفتن يك سياهچاله يا رسيدن شما به افق زمان نامحدودي نمي برد. وقتي شما به افق نزديك و نزديك تر مي شويد، نوري كه از شما ساطع مي شود به زمان بيشتري نياز دارد تا به ناظر برسد در واقع نوري كه بدن شما در هنگام گذر از افق ناظر ديگر تصويري از شما نمي بيند و حس مي كند رسيدن به افق چه زمان نامحدودي وقت مي برد.

از زاويه ديگري نيز مي شود به اين مسئله نگاه كرد. زمان در نزديكي افق بسيار آرامتر از فضاهاي دورتر سپري مي شود. فرض كنيد فضاپيماي شما براي خروج از افق در حركت است و براي چندين ثانيه آنجا توقف مي كند (با مصرف مقداري زيادي سوخت براي جلوگيري از سقوط به داخل). سپس شما به سمت ناظري مي رويد و به او ملحق مي شويد. متوجه مي شويد در طي اين ايام او سني بيش از شما دارد، در حقيقت زمان براي شما بسيار آهسته تر (كند تر) سپري شده است تا براي او.

به نظر شما كدام يك از اين دو نظريه فريب نور يا كندي زمان درست است؟ جواب بستگي به مختصاتي داردكه طبق آن به بررسي سياهچاله ها بپردازيد. طبق مختصات معمول كه مختصات شوارتز شيلد نام دارد، زماني افق را پشت سر مي گذاريد كه مختصات t (زمان) بي نهايت است. طبق اين مختصات گذر از افق زمان بي نهايت لازم دارد. اما علت اين مطلب اين است كه مختصات شوارتز شيلد تصوير تحريف شده اي از آنچه در اطراف افق مي گذرد به ما مي دهد. در حقيقت درست در افق مختصات كاملا تحريف شده و تغيير يافته اند. در صورتي كه مختصات واحدي را در نزديكي افق انتخاب نكرده ايد متوجه مي شويد كه در هنگام گذر از افق زمان واقعا محدود است. ولي زماني كه ناظر شما را مشاهده مي كند نامحدود است. تشعشات نياز به زمان بي نهايت و نامحدودي دارند تا به چشم ناظر برسند. پس شما مي توانيد از هر دو نوع مختصات استفاده كنيد، در عمل هر دوي آنها درست هستند. فقط دو بيان متفاوت از يك مطلب ارئه مي دهند. درعمل شما از چشم ناظر پنهان خواهيد ماند قبل از اينكه زمان بي نهايت سپري شود. براي يك جسم نوري كه از طرف سياهچاله تابش مي شود به طرف سرخي و طول موجهاي بيشتر مي رود.

بنا براين در صورتي كه شما نور مرئي با طول موجهاي ثابتي ساطع كنيد، ناظر آن را با طول موج بيشتري دريافت خواهد كرد. با نزديك تر شدن شما به افق اين طول موجها افزايش مي يابند. كه درنهايت به تابش هاي نامرئي، مادون فرمز و امواج راديويي خواهند رسيد. در بعضي نقاط طول موجها به قدري زياد خواهند بود كه ناظر نخواهد توانست آن ها را مشاهده كند. از گذشته به خاطر داريد كه نور در دسته هايي به نام فوتون ساطع مي شود. تصور كنيد در حين گذر از افق فوتون هايي ساطع كنيد. قبل از گذشتن از افق آخرين فوتون ها را ساطع خواهيد كرد، اين فوتون ها در زمان محدودي به چشم ناظر خواهند رسيد - به عنوان مثال براي چنان سياهچاله پر جرمي چيزي در حدود 1 ساعت.. و پس از آن ناظر ديگر قادر به ديدن شما نخواهد بود (فوتون هايي كه پس از گذر از افق ساطع مي شوند هيچ گاه به ناظر نمي رسند)...

387-نزدیکترین شتاره به خورشید کدومه و چقدر با ما فاصله داره ؟
نزدیکترین ستاره چندتایی به خورشید با قدر28/0- که سومین ستاره پر نور آسمان هم به حساب می آید ودر نزدیکی صورت فلکی صلیب جنوبی درنیمکره جنوبی آسمان قرار دارد. قدر ستارهA در حدود 4/0- از رده طیفی G2V جرم 1/1 برابر جرم خورشید، قطر آن 4/1 برابر قطر خورشید، دمای سطحی آن 5700 درجه و درخشندگی 8/1 برابر خورشید. قدر ستاره B برابر با 34/1 ، رده طیفی K1V جرم آن 907/0 برابر خورشید،‌ قطر در حد 3/4 و قدر مطلق ستاره B نیز برابر با 7/5 است. دوره تناوب دوستاره در حدود 80 سال می باشد. فاصله واقعی آنها در حدود 25 واحد نجومی یاحدود 3600 میلیون کیلومتر است.

388-ضد ماده چیست ؟ذرات ضدماده ذرات زیراتمی هستند که دارای خواصی ضد خواص ذرات ماده طبیعی هستند، برای مثال، یک پوزیترون معادل ضدذره‌ای الکترون با بار منفی است و دارای بار مثبت است هنگامی که یک ذره و ضدذره با هم برخورد می‌کنند، نیست می‌شوند و مقدار زیادی انرژی بر اساس معادله مشهور اینشتین E=mc^2 آزاد می‌کنند.(E معادل انرژی، m معادل جرم، و cمعادل سرعت نور است.)
ذرات ضدماده در برخوردهای با سرعت‌های بسیار بالا به وجود می‌آیند.
در اولین لحظات پس از مهبانگ (انفجار بزرگ) تنها انرژی موجود بود. هنگامی که جهان سرد شد و گسترش یافت، ذرات ماده و ضدماده به میزان مساوی تولید شدند.
اما ضدماده در دنیای امروز نادر است. دانشمندان مطمئن نیستند، چرا.
یک نظریه حاکی از آن است که در آغاز ماده بیشتری نسبت به ضدماده خلق شد، بنابراین حتی پس از نیست‌شدن آنها در تلاقی دوجانبه به قدر کافی ماده طبیعی به جای ماند تا ستاره‌ها و کهکهشان‌ها را بیافریند.
این پدیده در ابتدا در سال 1928 بوسیله فیزیکدان انگلیسی پل دیراک پیش‌بینی شد. او هنگامی که معادله‌هایی را به دست آورد که برای یک الکترون با بار منفی و یک الکترون با بار مثبت – یک ضدذره- صدق می‌کردند، برای اولین بار وجود ضدذره‌ها را پیش‌بینی کرد.
پیش بینی‌های او با تحربیات فیزیکدان آمریکایی کارل آندرسن در سال 1932 اثبات شد.

389-جهان هستی چند بعدیه ؟

طبق جدیدترین تئوری ها ( M Theory) جهان ما 11 بعد دارد
طبق تئوری ریسمان ها 10 بعد
طبق نسبیت 4 بعد

390-کوتوله سفید چیه ؟

کوتوله سفید گونه‌ای از اجرام فضایی است.
در طی زندگی یک ستاره در دوران پیری برخی از ستارگان که از حد مشخصی بزرگ‌تر باشند به سیاهچاله و اگر از این حد کوچک‌تر باشند تبدیل به کوتوله سفید می‌شوند
ماده تشکیل دهنده کوتوله‌های سفید به اندازه‌ای به هم فشرده‌است که یک قاشق غذاخوری آن چند تن وزن دارد.
کوتوله‌های سفید، که تعدادشان در کهکشان ما نسبتاً زیاد است، آخرین مرحله تکامل بسیاری از ستاره‌ها هستند. ستاره‌هایی که جرمشان تقریباً معادل جرم خورشید (۲/۱ جرم خورشید) و یا کمتر از آن است به احتمال زیاد همگی به کوتوله سفید تبدیل می‌شوند. این اصطلاح برای توصیف مرحله‌ای از تکامل ستاره‌ای به کار می‌رود که ستاره پس از تبدیل شدن به غول سرخ، در آن مرحله از انقباض باز می‌ایستد. در مرحله کوتوله سفید، ماده ستاره‌ای فشرده می‌شود و به جسمی کم نور، به اندازه‌ای بسیار کوچک، به بزرگی زمین، تبدیل می‌شود. از آنجا که ستاره دیگر هیچ منبعی برای تولید انرژی ندارد، سرد می‌شود. پس یک کوتولهٔ سفید، ستاره‌ای است که دیگر سوخت هسته‌ای اش تمام شده و در نتیجه بسیار فشرده و کوچک می‌شود. چنین ستارگانی بسیار داغ هستند ولی آهسته آهسته دمای خود را از دست می‌دهند.

391-به نظرت کسانی که 13 میلیارد سال نوری با ما فاصله دارن دلشون برای ما تنگ میشه ؟بله خیلی ما هم دلمون تنگ میشه :ناراحت:

392-تلسکوپ فضایی هابل هنوزم کار میکنه ؟
نخیر

393-رابطه فیزیک و ستاره شناسی ؟
رابطه شون تا دیروز خوب بود الان خبر ندارم

394-نظرت راجع به ناسا ؟
نظرم مثبته

395-تا حالا زمین رو از فاصله 6 میلیون کیلومتری دیدی ؟
نه دوست ندارم برم از ناسا برام دعوتنامه فرستادند ولی من دوست ندارم برم ببینم

396-نظرت راجع به گربه ها !!!!
Mrgreen.gif
خیلی بدم میاد ازشون تازه میترسم از گربه ها

397-کارتون گربه های فضایی رو دیدی !
دیدم ولی خیلی یادم نیست
398-حالا به نظرت انجلینا جولی به برد پیت بیشتر میاد یا به جانی دپ؟
جانی پیت

399-بی زحمت خودت یه سوال بپرس از خودت جوابشم بده
واااای میشه نپرسم

401-حالا بگو چه غذاهایی بلدی بپزی ها؟
همه ی غذاها رو

402- حالا که حدودا 200 تا سوال برات رفتم و کپی کردم بهم چی جایزه م
یدی ؟ :2::6:

403-تکلیف اون شارژ ایرانسلی که برنده شدی چی شد ؟میدونی چند شب از فکرش نتونستم بخوابم ؟من شارژ برنده نشدم :46:

404-اون بالا بالا هاا یه چی در مورد ازدواج پرسیدم ؟ بازم نظرت همونه ؟

405- از بابت سوالا ازم تشکر میکنی دیگه هااا ؟ :12:ب
له بله تشکر میکنم به موقعش

406- درسته یا بار پرسیدم ولی کار از محکم کاریه دیگه ،
الان چشات تو چه حاله؟ الان بی حاله خسته ست حالا خوب شد

407- بازم بیام :41:

بله تشریف بیارین :تعجب2:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
باز هم ...................

- به نظرت سوال شماره 400 چی شد ؟ رفت تا با پست بعدی بیاد
409- مای بی بی یا ایزی لایف :9:مای بی بی

410- من یا ما ؟ تو
411- پدر یا مامان .....نگو جفتشون هااا :25: من بابایی بابایی ام

412- اینو معنیش کن : الله سنی ساغلاسین خدا تو رو نگهداره

413- نظرت راجب سوالای پائینی چیه ؟:تعجب2:
414-اگه الان همه شرایط جور بود و در صومعه سرا میموندییا میومدی تهران و یا به یک شهر دیگه؟(راستشو بگو:نیش:) من که تو تهرانم چرا سوالای سولمازی رو آوردین برای من

415-ماشین همسایتون چیه؟ پژو 405 پراید و پراید و پراید

416-بدترین سال زندگی؟نداریم

417-بهترین سال زندگی؟ بچگی

418-دوستاتون دوست دارن یا نه؟ خیلی کلا منو خیلی ها دوست دارند :تعجب2:

419-آینده رو روشن میبینید یا تاریک؟روشن روشن

420-کلا اوضاع چطوره؟:نیش: فعلا که خوبه

421-برای کلمات زیر به خودت نمره بده

عدالت
18.5

انصاف
17

خوشبینی
10

بد بینی
16

سادگی
19.99

زیبایی
15.5

دروغ 0

422-زبان انگلیسی رو چقدر بلدی ؟خیلی کم در حد چند تا کلمه

423-خلیج عربی یا فارسی؟:نیش: خو معلومه خلیج فارسی
424-یه جمله به زبون محلیتون بنویس البته معنیش هم بهمون بگوو هااا :18: اخه شنیدم تهرونی هااا زبون محلی هم دارن :تعجب: کی گفته منبع ذکر کنید لطفا:تعجب2:
425-چطور شد که .....؟ :راز:چطور شد که چی ؟

426- "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو" رو قبول داری یا "خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت باش"؟ خواهی که شوی رسوا همرنگ جماعت شو

427- یه گلایه از زمونه ! ؟ ندارم

428- یه گلایه از خودت !؟ندارم از خودم ناراضی ام ولی گله نیست :ناراحت:

429- دیگه نمیدونم چی بپرسم خودت حرفی نداری برا گفتن ؟ چرا من استادمو خیلی دوست دارم :شاد2:

430- بازم بیام ؟ بله خوشحال میشم ممونم از اینکه اومدین :شاد:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
جواب سوال دوست عزیزم نفس :گل:

سلاممممممممممم معصومه خانم امیدوارم حالتون خوب باشه
فقط یه سوال فنی دارم همین
شاید تکراری باشه ولی میپرسم

سلام سلام دنیا جان تکراری نیست عزیزم

بچه داری سخته ؟؟
این سوال خیلی برام مهمه

عجب سوالی پرسیدی کیه که بگه بچه داری آسونه ولی شاید شیرین حسی که انسانها تجربه میکنند همین پدر و مادر شدنه
بچه داری هم مثل همه ی کارهای توی این دنیا سختی خودشو داره ولی خدا فرشته هایی رو داره که به پدرا و مادرا کمک میکنه تا از پس این مسئولیت بزرگ بر بیان امید وارم تونشته باشم جواب سوالت رو به درستی بدم
:atish:

nafasss

کاربر ويژه
عجب سوالی پرسیدی کیه که بگه بچه داری آسونه ولی شاید شیرین حسی که انسانها تجربه میکنند همین پدر و مادر شدنه
بچه داری هم مثل همه ی کارهای توی این دنیا سختی خودشو داره ولی خدا فرشته هایی رو داره که به پدرا و مادرا کمک میکنه تا از پس این مسئولیت بزرگ بر بیان امید وارم تونشته باشم جواب سوالت رو به درستی بدم

سلام معصومه خانم
:گل:
ممنون کاملا جواب قانع کننده ایی بود ممنون:گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام
431-خوبی؟
432-پشه ها روزا کجا می رن؟
433-نظرت راجع به سریال زمانه؟
434-کدوم بیمارستان به دنیااومدی؟
435-نظرت راجع به بخش سرگرمی و طنز؟
436-کوه یا دریا یا جنگل؟
437-عید دیدنی اول کجا می رید؟
438-چرا کف دست مو نداره؟
439-عطر مورد علاقه؟
440-تو مدرسه تا حالا جریمه نوشتی؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
441-مهم ترین سرمایه ای که ایران داره؟
442-مهم ترین سرمایه ی معصومه ؟
443-دوست داری زندگی رو refresh کنی؟
444-از مرگ می ترسی؟
445-عقل یا احساس،حق با کیست؟
446-نظرتو در مورد این بگو؟

"این دوستانی که دم از جنگ می زنند
از تیرهای نخورده چرا لنگ می زنند
هم سفره های خلوت آن روزها ببین
این روزها چه ساده به هم انگ می زنند
هر فصل از وحشت رسوا شدن هنوز
ما را به رنگ جماعتشان رنگ می زنند
یوسف به بدنامی خود اعتراف کن
کز هر طرف به پیرهنت چنگ می زنند
بازی عوض شده
و همان هم قطارها از داخل قطار به ما سنگ می زنند
بیهوده دل مبند بر ایت تخت روی آب
روزی تمام اسکله ها زنگ می زنند"

447-تجربه چی رو ثابت کرده؟
448-ظرفیت مغز آدمی بیشتره یا قلبش؟
449-کاکتوس دوست داری؟
450-جلوشون یه چیز بنویس:
*کاش....
*من....
*سکوت....
*فریاد...
*هویت...
*فقر...
*گل یاس...
*درد بی درمان...

451-هنوز هم هرکس داناست تواناست؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
452-فکر میکنی این سوالا رو از کجا کپی کردم ؟

453- دوس داري بري سربازي يا معافي بخوري؟البته اگه شانس میاوردی و پسر بودی هااا

454-اگه کامپیوترتو ازت بگیرن چیکار میکنی؟

455-تا حالا کسی دلتو شکسته ؟

456-بدترین و بهترین خصوصیت اخلاقیت چیه ؟

457-رقص بلدی؟

458-پسرا بهترن یا دخترا؟

459-از چه چیزی خیلی می ترسی؟

460-تا حالا تخمه با چای خوردی ؟

461-خوب دیگه این شعر ترکیم واسم ترجمه کن بی زحمت :

داغ باشیندا اکین اولماز، اکین اولسا بیچین اولماز دونیادا مین گل اولسا سنه تکین اولماز

دنیادا اوچ زادی چوخ سویورم.داغدا داشی،گوزده یاشی،سنین کیمین ناز یولداشی

maksemos

متخصص بخش خودرو
سلام کردم قبلا..بریم سوالات

462-تا حالا شده تو زندگي كم بياري ؟ چه وقت ؟

463-چرا آزرا رو بیشتر از اون یکی ماشینا دوست داری؟

464-مرجع تقلیدت کیه؟

465-دومین پیامکت! رو بگو:

466-جمعه بعد از ظهر در چه حالی بودی؟

467-رنگ در خونتون چه رنگیه؟

468-وقتی با دوستات میری بیرون کجا میری؟

469-نظرت رو راجب من تو 4 خط بگو ؟:نیش:

470-از 1 تا 100 بهم امتیاز بده

471-تا حالا مشروت شدی؟

472-خودت ماشین داری؟

473-ماشین یا دوچرخه ؟

474- دایی ماشین چی داره ؟

475- دیگه ماشین خاله جونتم بگی تمومه .. ؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
*******اجازه هست؟

476-با سواد ترین فرد خانوادتون کیه و مدرکش چیه ؟

477-یه روزی عکس شوهر خانتون رو میزارین نظر بدیم

478-خودتو توی یک کلمه توصیف کن ؟

479-زندگی رو تو 2 جمله ی جداگانه توصیف کن ؟

480-نظرتو راجع به آواتارم بگو؟

481-جمله عاشقونه بگوو؟

482-حاضری غرورت و به خاطر عشقت از دست بدی؟

483-شده دل کسی رو بشکنی؟اگه اره چرا اخه؟

484-چندتا خاطرخواه داری؟

485-به خودت چه نمره ای میدی؟ از 20؟

486- حال شما خوبه الان ؟

487-دستت بهم برسی چیکار میکنی ؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
488-دوست داشتی بر گردی به دوران کودکی؟

489-بزرگترین آرزوت چیه؟

490-بزرگ ترین آرزوت که بهش رسیدی چی بوده؟

491-وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟

492-بهترین دوست دوران کودکیت اسمش چی بوده؟

493-بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟

494-تو بچگی چه بازیهایی میکردی؟

495-در خرید مشکل پسند هستی؟

496-معمولا با کی میری خرید؟

497-بیشتر لباسات چه رنگیه؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
498-نظرت راجب ازدواج؟

499-به نظرت من کی ازدواج میکنم ؟

500-اصلا بهم زن میدن ؟

501-راست میگن عدد ۱۳ نحسه؟

502-بیشتر از همه تو خونه کی بهت گیر میده؟

503-اسم دختر ناز رو بهم گفتی ولی خب اینجا هم بگو تا بینندهگان صندلی داغ بدونن ..

504- یادته چه طوری اوایلش با هم تو انجمن آشنا شدیم ؟

505- یه خاطره خوب از انجمن بهمون بگو ؟

506- معصومه بانو آرامش رو تو چی معنی میکنه ؟

maksemos

متخصص بخش خودرو
خب بازم من :7:

507-امروز ناهار چی داشتین ؟

508-تاریخ تولد دختر نازنینت؟
509-چه سنی روب را ازدواج منایب میدونی برا آقایون و خانوما ؟
510- الان که جوابارو مینویسی ساعت چنده ؟

511-بهترین کتابهایی که خوندین؟
512-نوشته های کدوم نویسنده رو میپسندین؟
513-اشعار کدوم شاعر رو دوست دارین؟
514-نظرتون در مورد این شعر چیه؟

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت

515-نظرتون در مورد این افراد :
گاندی
چه گوارا
هیتلر
آلفرد هیچکاک

516-در زندگی بازیکن هستین یا تماشاگر؟
517-ارزش زندگی رو در چه چیزی میدونین؟
518-بهترین تعریف از زندگی؟
519-در زندگی شما چه کسانی نقش کاملا ویژه ای دارند؟ به چه شکل از آنها قدر دانی می کنید؟
520-مهم ترین درسی که از زندگی خودتون گرفتین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا