• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و چهارمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور فائزه حسین زاده**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
198-مهم ترین سرمایه ای که ایران داره؟منابع انسانی جوان :تعجب2:

199-مهم ترین سرمایه ی فایزه ؟خدای مهربون وعزیز ودوست داشتنی وقادر وتوانا و.........................:دعا:

200-دوست داری زندگی رو refresh کنی؟بله

201-از چی می ترسی؟از دست دادن عزیزام:ناراحت:

202-عقل یا احساس،حق با کیست؟هر دو

203-نظرتو در مورد این بگو؟

"این دوستانی که دم از جنگ می زنند
از تیرهای نخورده چرا لنگ می زنند
هم سفره های خلوت آن روزها ببین
این روزها چه ساده به هم انگ می زنند
هر فصل از وحشت رسوا شدن هنوز
ما را به رنگ جماعتشان رنگ می زنند
یوسف به بدنامی خود اعتراف کن
کز هر طرف به پیرهنت چنگ می زنند
بازی عوض شده
و همان هم قطارها از داخل قطار به ما سنگ می زنند
بیهوده دل مبند بر ایت تخت روی آب
روزی تمام اسکله ها زنگ می زنند"فکر کنم اگر چیزی نگم بهتره.:سکوت:

204-تجربه چی رو ثابت کرده؟اینکه به تجربه ی افراد مجرب گوش بدیم ولی کو گوش شنوا؟!

205-ظرفیت مغز آدمی بیشتره یا قلبش؟برای من قلبش:nicolnici:

206-کاکتوس دوست داری؟بله چرا که نه؟

جلوشون یه چیز بنویس:
*کاش....یه بار دیگه بابا رو ببینم ....:ناراحت:

*من....لبریز از عشق و...:nicolnici:

*سکوت....بلند ترین فریاد معرفت است .:سکوت:

*فریاد...بغضی که شکسته می شود .:13:

*هویت...داشته هام :87:

*فقر... یکی از بدترین ها :ایست:

*گل یاس...حضرت فاطمه زهرا (س):fatemeh:

*درد بی درمان...دلتنگی وتنهایی

207-هنوز هم هرکس داناست تواناست؟بله

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2DgByVsnz

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
8-فکر میکنی این سوالا رو از کجا کپی کردم ؟
w21.gif
از هر جا باشه سوال های خیلی خوبی هستن.:سوت:

209- دوس داري بري سربازي يا معافي بخوري؟
w41.gif
البته اگه شانس میاوردی و پسر بودی هااا :بدجنس:بله اینم یه تجربه هست .

210-اگه کامپیوترتو ازت بگیرن چیکار میکنی؟
w05.gif
واااااااااااااااااای نگو.:42:

211-تا حالا کسی دلتو شکسته ؟
icon_crying.gif
بلی بسیار بسیار زیاد ....:دل شکسته:

212-بدترین و بهترین خصوصیت اخلاقیت چیه ؟
w07.gif
زودرنج وحساس وبه گفته ی دوستام مهربون وخوش برخورد وخنده رو (زیادشد ای وای):زبون:

213-رقص بلدی؟
w25.gif
:خجالت:

214-پسرا بهترن یا دخترا؟
w01.gif
هر دوتاشون خوبن.:توافق:

215-از چه چیزی خیلی می ترسی؟
w45.gif
قبلا گفتم دیگه.

216-تا حالا تخمه با چای خوردی ؟
eek.gif
اوا خدا مرگم بده مگه خل شدم .شایدم خوب شد به یار می ارزه .:قلیون:

217-خوب دیگه این شعر ترکیم واسم ترجمه کن بینم
icon_lol.gif
همسر گرامی نیستن تا از ایشون بپرسم با کمک به دانسته های خودم سعی می کنم ترجمه کنم خدایا خودت کمک کن .:دعا:

داغ باشیندا اکین اولماز، اکین اولسا بیچین اولماز دونیادا مین گل اولسا سنه تکین اولماز

دنیادا اوچ زادی چوخ سویورم.داغدا داشی،گوزده یاشی،سنین کیمین ناز یولداشی
تازه فهمیدم که فکر می کردم ترکی میفهمم خلی ببخشید .در مورد دنیا می گه دنیا دوستت دارم .خیلی فهمیدم دیدی؟فقط سویورم رو فهمیدم اینه دیگه کلمات زیبا تو ذهن آدم نقش می بنده .:تعجب2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2DgHfihtK

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام کردم قبلا..بریم سوالات
icon_smile.gif
علیک سلام گفتم قبلا باشه بریم سراغ سوال ها .:خنده2:

219-تا حالا شده تو زندگي كم بياري ؟ چه وقت ؟ خیلی روم زیاده وپوستم کلفته ولی باید اعتراف کنم بلی گاهی شده کم بیارم .وقتش باشه برای بعد ...:زبون:

220-چرا آزرا رو بیشتر از اون یکی ماشینا دوست داری؟شاید به خاطر اینکه مدتی این ماشین رو داشتیم وفوق العاده راحت بود . :13:

221-مرجع تقلیدت کیه؟بگم؟!! من بقا بر میت بر امام خمینی هستم و الان کمی گیجم در انتخاب این مساله واگر اشکالی داشته باشم به رساله امام

مراجعه می کنم .دیگه.
:25:

222-
دومین پیامکت! رو بگو:من دغدغه دارم که این روزها در سرزمینی زندگی می کنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمی رسند ورسیدن حق

کسانی است که نمی دوند .!
:قلیون:

223-
جمعه بعد از ظهر در چه حالی بودی؟گویا رسم مردمان این است در حضور امام تنهایش می گذارند وپس از شهادتش مرثیه خوانش شوند,تو این چند روز همه رو عزادار حسین دیدم وکمتر کسی به فکر تنهایی مهدی بود .آیا او نیز چون پدرانش تنها مانده است؟:ناراحت:

224-رنگ در خونتون چه رنگیه؟
سفید

225-
وقتی با دوستات میری بیرون کجا میری؟معمولا با خانواده بیرون میرم تا با دوستام .:دوست:

226-نظرت راجب من بگوپسری متین مودب با ایمان وبا وقار وبسیار شوخ طبع ومحجوب خب آقا یوسف کم بود ؟همشهری پدرم تازش.:گل:

227-از 1 تا 100 بهم امتیاز بده100:نیش:

228-تا حالا مشروت شدی؟مجبورم راستش رو بگم اولین لیسانسم زیست شناسی بود تازه دیپلم گرفته بودم و وارد دانشگاه شده بودم سال 72 .اولین ترم

مشروط شدم واقعا درس خوندن رو بلد نبودم ولی این رو بگم دیگه مشروط که نشدم هیچ تو فوق لیسانس جز رتبه های برتر دانشکده شدم که اسمم رو تو برد زدند معدلم با احتساب پایان نامه بالای نوزده شد .خرخون به معنای واقعی کلمه .
:23:

229-خودت ماشین داری؟اون موقعی که آقای همسر آزرا رو داشت بنده هم پژو 206 رو کش می رفتم در حال حاضر خیر وبه شدت گیر دادم که من ماشین می خوام .
:75:
230-ماشین یا دوچرخه ؟تا زمانی که ماشین سوار نمی شدم دوچرخه وعاشقش هستم دوچرخه سواریم هم خیلی خوبه که فقط تو چیتگر می تونم سوار شم ویه بار هم تو ساحل کیش .چون برام سخته جای دیگه دوچرخه سواری کنم با چادر هم که نمیشه .:54:

231- دایی ماشین چی داره ؟پورشه تا جایی که می دونم بیچاره تصادف هم که کرد ؟اگر اون ماشین رو سوار نبود الان چیزی ازش نمونده بود .:سوت:

232- دیگه ماشین خاله جونتم بگی تمومه ..:نیش: ؟اا من ماشین علی دایی رو گفتم .دایی خودم یکی سوناتا یکی مزدا یکی پژو 405 .خاله جونم هم پژو 206
:شاد2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2DiJEXkum

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
*******اجازه هست؟ :نیش: خواهش می کنم اجازه من هم دست شما.:24:

233-با سواد ترین فرد خانوادتون کیه و مدرکش چیه ؟اگر منظورتون جمع خانواده ی خودم هست من وهمسرم هر دو فوق لیسانس داریم همسرم هم فوق لیسانس معماری از دانشگاه علم وصنعت داره (آرشیتکت)اگر خانواده رو گسترده تر حساب کنم .دختر خاله هام دو تاشون پزشک وداروساز هستند یکی شون داره دکترای ریاضی می گیره تو پرتغال .یکی از دایی هام دکتر فیزیوتراپ هست واستاد دانشگاه تهران دیگه برات بگم پسر داییم هم داره برای دکترای عمرا ن میره استرالیا اینا مدارک دکترا بود بقیه هم لیسانس وفوق لیسانس دارن فکر کنم توضیحاتم جامع وکامل بود .اکی .

234یه روزی عکس شوهر خانتون رو میزارین نظر بدیم :نیش:تو فیس بوک گذاشتم اتفاقا تولدش بود ونظر هم دادن بیا تو فیس بوک تا ادت کنم .:خنده2:

235-خودتو توی یک کلمه توصیف کن ؟چی بگم شیطون .پر انرژی .پایبند به اعتقاداتم .رابطه با مردم ودوستانم رو خیلی زیاد دوست دارم .می گن خوشرو وخونگرم هستم کمی تو زندگی به خودم سخت می گیرم بسیار عاطفی وزودرنج تا جایی که بتونم سعی می کنم مامان خوب وهمسر خوب ودختر خوب وعروس خوبی باشم وخب بعضی موقع ها بهم سخت می گذره چون می خوام تایید همه رو داشته باشم وخودم رو نمی بینم اکثرا .
یک کلمه رو دیدی.:خنده2:

236-منو توی 2 جمله ی جداگانه توصیف کن ؟وای گفتی تو یک کلمه خودم رو توصیف کنم سه خط نوشتم اگر بخوام شما رو تو دوجمله تعریف کنم یه انشا می نویسم .

237-نظرتو راجع به آواتارم بگو؟ الان باید برم ببینم تو سوال های بعدی نظرم رو می گم فقط یادمه راجع به زلزه آذربایجان یک بار آواتارت بود .

238-جمله عاشقونه بگوو؟طپش شتابناک قلبم حکایت از ترنم طربناک عشق داشت

رخسار پریده رنگم در آیینه,خبر از لحظه ی دیدار میداد.گویند رنگ وبوی عشق را پنهان نتوان نمود.:14:

گ
239-حاضری غرورت و به خاطر عشقت از دست بدی؟بله وبارها شده کلا آدم مغروری نیستم شکر خدا

240-شده دل کسی رو بشکنی؟اگه اره چرا اخه؟خدا می دونه که همیشه سعی کردم این اتفاق نیفته ولی فکر کنم شده متاسفانه ولی بکم نا خواسته بوده ببخشید شما
:ناراحت:

241-چندتا خاطرخواه داری؟راستش رو بگو از چه نظر ؟هان؟هان؟:loveiranjoman:

242-به خودت چه نمره ای میدی؟ از 20؟17

243- حال شما خوبه الان ؟واقعا که مگه دستم بهت نرسه ...:51:

244-دستت بهم برسی چیکار میکنی ؟:31:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2DiQTrF6p

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
*******اجازه هست؟ :نیش: خواهش می کنم اجازه من هم دست شما.:24:

233-با سواد ترین فرد خانوادتون کیه و مدرکش چیه ؟اگر منظورتون جمع خانواده ی خودم هست من وهمسرم هر دو فوق لیسانس داریم همسرم هم فوق لیسانس معماری از دانشگاه علم وصنعت داره (آرشیتکت)اگر خانواده رو گسترده تر حساب کنم .دختر خاله هام دو تاشون پزشک وداروساز هستند یکی شون داره دکترای ریاضی می گیره تو پرتغال .یکی از دایی هام دکتر فیزیوتراپ هست واستاد دانشگاه تهران دیگه برات بگم پسر داییم هم داره برای دکترای عمرا ن میره استرالیا اینا مدارک دکترا بود بقیه هم لیسانس وفوق لیسانس دارن فکر کنم توضیحاتم جامع وکامل بود .اکی .

234یه روزی عکس شوهر خانتون رو میزارین نظر بدیم :نیش:تو فیس بوک گذاشتم اتفاقا تولدش بود ونظر هم دادن بیا تو فیس بوک تا ادت کنم .:خنده2:

235-خودتو توی یک کلمه توصیف کن ؟چی بگم شیطون .پر انرژی .پایبند به اعتقاداتم .رابطه با مردم ودوستانم رو خیلی زیاد دوست دارم .می گن خوشرو وخونگرم هستم کمی تو زندگی به خودم سخت می گیرم بسیار عاطفی وزودرنج تا جایی که بتونم سعی می کنم مامان خوب وهمسر خوب ودختر خوب وعروس خوبی باشم وخب بعضی موقع ها بهم سخت می گذره چون می خوام تایید همه رو داشته باشم وخودم رو نمی بینم اکثرا .
یک کلمه رو دیدی.:خنده2:

236-منو توی 2 جمله ی جداگانه توصیف کن ؟وای گفتی تو یک کلمه خودم رو توصیف کنم سه خط نوشتم اگر بخوام شما رو تو دوجمله تعریف کنم یه انشا می نویسم .

237-نظرتو راجع به آواتارم بگو؟ الان باید برم ببینم تو سوال های بعدی نظرم رو می گم فقط یادمه راجع به زلزله آذربایجان بود .

238-جمله عاشقونه بگوو؟طپش شتابناک قلبم حکایت از ترنم طربناک عشق داشت

رخسار پریده رنگم در آیینه,خبر از لحظه ی دیدار میداد.گویند رنگ وبوی عشق را پنهان نتوان نمود.:14:

گ
239-حاضری غرورت و به خاطر عشقت از دست بدی؟بله وبارها شده کلا آدم مغروری نیستم شکر خدا

240-شده دل کسی رو بشکنی؟اگه اره چرا اخه؟خدا می دونه که همیشه سعی کردم این اتفاق نیفته ولی فکر کنم شده متاسفانه ولی بگم نا خواسته بوده ببخشید شما
:ناراحت:

241-چندتا خاطرخواه داری؟راستش رو بگو از چه نظر ؟هان؟هان؟:loveiranjoman:

242-به خودت چه نمره ای میدی؟ از 20؟17

243- حال شما خوبه الان ؟واقعا که مگه دستم بهت نرسه ...:51:

244-دستت بهم برسی چیکار میکنی ؟:31:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2DiQTrF6p

Sarah

کاربر ويژه
698- از فال و طالع بینی خوشتون میاد؟
699- اولین غذایی که درست کردین رو یادتون میاد؟ چی بود؟ خوب از آب درومد یا اینکه خدای نکرده شفته، سوخته یا ... شد؟!
700- کدوم بهتون بیشتر آرامش میده؟ دریا یا آسمون؟

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
آقا یوسف خواهش می کنم چند تا سوال دیگه بفرمایید تا اینجا شده 700 تا سوال ؟اگه همه ی سوالات کنکوری که تا حالا پاسخ دادم رو
روی هم جمع کنیم 700 تا نمیشه خدا به دادمون برسه موقع حساب وکتاب قیامت .
:mitramehr:

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
245-دوست داشتی بر گردی به دوران کودکی؟بله:80:

246-بزرگترین آرزوت چیه؟سلامتی همه ی عزیزام که شامل خانواده ودوستانم میشه .عزت وسربلندی .دنیایی قشنگ وزیبا (مدینه فاضله):13:

247-بزرگ ترین آرزوت که بهش رسیدی چی بوده؟داشتن فرزند اولم یکی از بزرگترین آرزوهام بود .:تولد:

248-وقت دعا کردن اول کی میاد توی ذهنت؟امام زمان اگر ریا نباشه این سوال ها رو نپرس دیگه .:دعا:

249-بهترین دوست دوران کودکیت اسمش چی بوده؟نفیسه:گل:

250-بیشتر برای چه کسی درد ودل میکنی؟خدا وهمسرم:دعا:

251-تو بچگی چه بازیهایی میکردی؟ خیلی شیطون بودم وچون با دو تا داداش بزرگ شده بودم علاقه ی زیادی به فوتبال داشتم ومعمولا دروازه بان بودم .هفت

سنگ .وسطی. قایم باشک .یه قل دو قل بعد که خیلی پیشرفته شدیم آتاری:نی نی:

252-در خرید مشکل پسند هستی؟نه خیلی

253-معمولا با کی میری خرید؟با همسرم :گل:

254-بیشتر لباسات چه رنگیه؟تو خونه رنگهای شاد .قرمز .صورتی وسبز ولی بیرون معمولا تیره :78:

255-نظرت راجب ازدواج؟یکی از بهترین حلال های خدا که اگر آسون وسهل گرفته بشه عالیه ولی در غیر این صورت خیلی سخت میشه .:گل:

256-به نظرت من کی ازدواج میکنم ؟هر چه زودتر بهتر داداش :شاد:

257-اصلا بهم زن میدن ؟خیلی خیلی دلشون بخواد شک نکن .:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2Dv0kxRTT

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
8-راست میگن عدد ۱۳ نحسه؟این جور چیزا بیشتر تلقینی هست نه من اعتقادی ندارم .

259-بیشتر از همه تو خونه کی بهت گیر میده؟فرشته سادات عسل جیگر :80:

260-آرامش یعنی .. ؟خدا

261-بین دوستات (دوستای دبیرستان، نت ) کدوم گروهو بیشتر میپسندی؟منظور از گروه رو متوجه نمیشم .

262-بهترین و بدترین خصوصیتت؟قبلا کفتم آقا یوسف لطفا قبل از کپی کردن چک کن سوال های تکراری نپرس .:نیش2:

263-تا حالا سیگار کشیدی ؟ بله؟!!!!یکی از شروط انتخاب همسرم نکشیدن سیگار بود .:سوت:

264-آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود و از چی ترسیدی ؟یه خواب بدی دیدم :ناراحت:

265-یه عدد 3 رقمی بگو؟623

266-حالا یه 6 رقمی بگو؟987345

267- این بالایی ها رو ضرب کن جوابشم بگو؟گذاشتی سرکار ؟:تعجب2:

268-کمترین نمره ای که تو دوران تحصیلت گرفتی؟من درس خون بودم نمره ی کم ندارم .:زبون:

269-اسم یکی از خانم معلمای دوران تحصیلت بگی دیگه تمومه این پستخانم درودیان عزیز معلم پایه پنجم ابتدایی.وخانم والی معلم دوم دبستان .خانم حافظی معلم چهارم وخانم پورفاضل معلم سوم معلم اول رو هم قبلا گفته بودم .اینه .:24:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2Dv4REJml

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
270-ادم مغروری هستی؟؟خدا روشکر نه.

271-کدوم خصوصیتت در نگاه اول نمایان میشه؟؟شاید خوش خنده وبرخورد گرم :شاد2:

272-با بقیه خوب ارتباط برقرار میکنی؟؟بله وبه این موضوع اهمیت می دم .:دوست:

273-رنگ چشات؟؟سبز

274-کی میتونه بیشتر درکت کنه؟؟؟خدا

275-اهل کل کل هستی؟؟تا حدی :33:

276-چی عصبانیت میکنه؟؟دروغ .قدر نشناسی وتحقیر

277-ازچه شغلی خوشت میاد؟معلمی:24:

278-بغير از اين سايت عضو چه سايتهاي ديگهاي هيستي؟عضو سایت خاصی نیستم فقط مطالب روانشناسی برام میاد تو فیس بوک :loveiranjoman:

279-تا حالا توي اين سايت از كسي ناراحت شدي؟نه

280-قهوه دوس داري ؟بله زیاد

281-اگه بخوای خارج زندگی کنی کدوم کشورهارو میپسندی ؟راستش خیلی علاقه ندارم تو کشور دیگه ای زندگی کنم .وبا همسرم تو این مورد اختلاف دارم چون همسرم بیشتر دوست داره بریم از کشور

282-برای تفریح چطور ؟چرا دوست دارم .ترکیه ودبی ومالزی

283-چقدر به اینترنت وابسته ای ؟جدیدا زیاد از کار وزندگی وشوهر ودرس افتادیم بدجور همین روزاست اون روی ترکی وسیدی آقای همسر بالا بیاد بساطمون رو جمع کنه وای من چکار کنم اون وقت چه قدر باید منت کشی کنم .:گل:

284-چه کارایی معمولا تو اینترنت میکنی ؟معمولا ایمیل هام رو چک می کنم تو انجمن خوبمون میام و پیام های دوستام رو می بینم بعد میرم تو فیس بوک وبعد می خوابم ....:41:

285-بهترین فیلمی که تو زندگیت دیدی ؟فیلم های خوب زیاد دیدم ولی برخی از اونها تاثیر گذار بوده برای من مثل آژانس شیشه ای از کرخه تا راین ومارمولک مریم مقدس .لیلی با من است .یوسف پیامبر .آواز گنجشک ها .

286-زمانی که برق ميره چه حسی داری ؟قبلا می ترسیدم الان جلوی بچه ها نقش مادر شجاع رو بازی می کنم .:تعجب2:

287-فال قهوه بلدی بگيری ؟تو رو خدا بی خیال آقا یوسف:قاطی:

288-دلار بهتره يا يورو؟پ ن پ ریال از هر دوتاشون بهتره !:44:

289-مارک ساعتت چیه ؟نمی دونم مارکش چیه آقای همسر لطف کردند از دبی آوردند قشنگه می گن مدل ورساچه هست من نمی دونم وبرام مارک مهم نیست .

290-واحد پول زیمباوه؟این رو آقای ....... می دونه .:تعجب2:

291- یه قرص نان تو زیمباوه چقدره ؟اینم ازاون بالایی بپرس لطفا اگر جرات داری؟!:خنده2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2Dv7TUH9X

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
292-چرا این قانون شماره گذاری رو گذاشتین ؟تا اونجایی که من می دونم آیدا وبارون جونم جز قوه ی مقننه بودند واین قوانین رو وضع کردن .:baroon:

293-میدونی این شماره گذاری پست های کپی شده چقدر سخته :نیش:راست می گی بهت حق میدم خسته نباشی وخداقوت.:25:

294-سوالام چطور بودن ؟خیلی خوب:76:

295- الان من خسته شدم چیکار کنم به نظرت ؟هیچی بهتر از یه دوش آب گرم وبعد خواب نمی چسبه.:41:

296- چرا این شمالی ها تو حرف کم نمیارن ؟چی بگم والا راستش رو بخواهی جاری منم شمالیه!:64:

297-الان اگه دستت بهم میرسید تیکه تیکه میکردی ؟حیف که تو مرندی :31:

298-الان که این همه سوال دیدی چه حسی بهت دست دادباور کن خوابم میاد ولی سوال های جذابت من رو رها نمی کنه .:58:

299-کدوم خاننده رو دوست داری ؟اول یه غلط املایی ازت بگیرم خواننده با اجازه یبارون جونم .بعدم خواننده .خیلی علاقه ی خاصی به شخص خاصی ندارم این برای دوره ی جوونتریاست ولی صدای اصفهانی وخواجه امیری رو دوست دارم .:2:

300-بین این اسمها کدوم بهتره

آیسان عزیز
نسیبه :گل:
نسیرین :نیش:
از چه نظر؟همشون قشنگن .:زبون:
301- به نظرت من اگه یه زمانی دیوونه شدم :نیش:و خواستم تشکیل خانواده :پاک کردن دهن!: کدوم یکی از این بالائی هاا رو انتخاب کنم ؟هر سه تا مجازید که راحت باشید لطفا!!!:خنده2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2Dvg2uqao

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
302-روزانه چند ثانیه ورزش میکنی ؟ثانیه رو خوب اومدی .یک روز در میان یک ساعت ونیم شنا میرم .:60:

303-بلدی نیمرو درست کنی ؟خواهش می کنم دست شما درد نکنه .:تعجب2:

304-از چه غذایی خوشت نمیاد ؟تقریبا از همه ی غذا ها خوشم میاد ولی با کدو میونه ی خوبی ندارم .

305-جوراباتو خودت میشوری یا ...؟پ ن پ

306- بنظرت کدوم بانک معتبر تره ؟همه وهیچ کدوم

307-کدوم اینارو دوس داری ؟( آب – نوشابه – قهوه – نسکافه – آبمیوه -)آب وچای که تو گزینه ها نبود .یه رگم ترکه ها .

308- با کدوم راحت تری :خورشید و روز یا شب و ماه ؟مشکلی ندارم باهاشون .:توافق:

309- روزی چنتا بستنی میخوری ؟الان که تورژیمم هیچی.ولی سنتی باشه می خورم نمی تونم نخورم .:13:

310- حیون خونگی داری؟تو خونه ی پدری بله هم مرغ وخروس وجوجه داشتم وکلی جوجه کشی راه انداخته بودم تازه گربه هم داشتم .حیوونها رو خیلی دوست دارم .:silverstar:

311-به نظرت چشات چرا درد ميكنن الان..؟ گفتم که دارم از خواب می میرم .
:51:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=4#ixzz2Dvjjado3

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
2-الان در مورد من پیش خودت چی میگی ؟
hangin.gif

غیبت نکنی ها
sncoa2oyyubiso8s97a.gif
خیلی راحت وریلکس روی درخت داری تاب می خوری این همه سوال از من پرسیدی استرس گرفتم چه طوری جوابشون رو بدم بارون عزیزم تا کی می تونه به من لطف کنه مهلت بده.؟

313-شعری که زمزمه میکنی ؟
unknown_singer.gif
​قبلا گفتم .

314-کتاب شازده کوچولو رو خوندی؟؟
gaz.gif
بله

315-اگه بهت بگن دیگه حق نداری بیای نت چیکار می کنی؟
New%20%285%29.gif
واقعا برام سخته ممکنه افسرگی مزمن بگیرم .:27:

316-آدم رکی هستی؟
sncoa2oyyubiso8s97a.gif
بیشتر از رک بودن ساده هستم وممکنه بدون توجه گاهی حرفی رو بزنم که بعد مجبور بشم کلی براش توضیح اضافی بدم .

317-نظرت در مورد با تلفن حرف زدن چیه؟
10.gif
تلفن عشق منه پرحرفه اگه نباشه از نت بدتر میشه حالم .

318-تا حالا شده از اذیت کردن کسی لذت ببری؟؟
smilie%20%2814%29.gif
نه واقعا

319-از چی می ترسی؟؟
222.gif
امان از این سوال های تکراریت از دست دادن عزیزام :33:

320-تاحالا شده خواسته باشی به کسی کمک کنی ولی نتونسته باشی؟؟
smilie%20%2856%29.gif
بله زیاد

321-بزرگترین افتخارت تو زندگی چیه؟؟
305.gif
ایجاد کردن آرامش وعشق در خانواده ام البته با کمک ولطف بی پایان خدای عزیزم :nicolnici:

322-از کدوم خصوصیت خودت خوشت میاد ؟مهربونیم وشیطونیم:icestar:

323-زود باوری؟تا حدی

324-تا حالا واست معجزه رخ داده؟
smilie%20%2878%29.gif
بله چندین مورد :13:

325-نظرت در مورد بهشت و جهنم؟
301.gif
بهشت وجهنم ما تو همین دنیاست .خودمون هستیم که سرنوشت خودمون رو رقم میزنیم .:13:

326-اولين چيزي که صبح موقع بيدارشدن به فکرت خطور مي‌کنه چیه؟
smilie%20%2843%29.gif
خدایا سلام .ممنونم که یک روز دیگه با سلامتی شروع شد .:دعا:

327-چه گلی رو خیلی دوست داری؟گل رز
:fatemeh:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E0LSGgUo

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
328-حرف دلت رو تو دلت نگه میداری یا نه؟
interview.gif
نه

329-تا حالا به کسی تهمت "اشتباه" زدی؟
connie_mini_tongue.gif
نه

330-چقدر آدمای اطرافت رو میشناسی؟ ... واقعا؟
hmm.gif
فقط خداست که به ضمیر انسان ها آگاه هست .

331-چقدر راجع به اطرافیانت قضاوت میکنی؟
301.gif
خیلی تمرین می کنم که در مورد هیچ کس قضاوت نکنم قضاوت مخصوص خداست .

332-چقدر به جایزالخطا بودن آدم اعتقاد داری؟
girl_sigh.gif
انسانها ممکن الخطا هستن وهیچ وقت مجاز به خطا کردن نیستند .

334-وقتی میای خونه اول از همه چیکار میکنی؟
mail1.gif
اگر گرسنه ام باشه اول به شکم عزیز می رسم بعد نظافت خونه طبق معمول .

335-تو کار خونه به مادرت کمک میکنی؟ چه کاری؟
phil_35.gif
با اینکه 17 سال هست که ازدواج کردم بله هر وقت که میرم خونه ی مادرم حتما کمک می کنم وخودم رو موظف می دونم من 15 سال با مادر همسرم یک جا زندگی می کردم وبیشتر کارهای ایشون هم به عهده ی من بود.(قابل توجه عروس خانم ها که از روز اول برخی هاشون چشم دیدن خانواده ی همسر رو ندارن .)

336-روز اول کلاس اولتو یادته؟ نمیترسیدی؟
vala_04.gif
اینم قبلا گفتم

337-میدونی چرا بچه ها با ساده ترین چیزا قانع میشن؟
JC_parents-girl.gif
از بس خالص وپاک وبدون شیله وپیله هستن .قربون همشون برم یک جا

338-نظرت راجع به قراردادهای اجتماعی چیه؟
du89d0lkqeb7it29hr29.gif
یک سری از قرار دادها رو ما خودمون وضع می کنیم که اصلا با هیچ عقلی جور درنمیاد ومجبور به اطاعتیم ولی من کلا هر جور که خودم صلاح می دونم کارم روانجام میدم .

339-دنیای تو حول محور چی میچرخه؟
tribal2.gif
اعتقاداتم واهدافم

340-به اعتماد به نفست چه نمره اي ميدي؟
2chw5mg.gif
کم

341-بهترين مكان زيارتي كه رفتي؟
smilie%20%2851%29.gif
خانه ی خدا -حرم مطهر امام رضا (ع)-حرم مطهر حضرت علی (ع)-حرم مطهر سید الشهدا امام حسین

(ع).حرم مطهر حضرت ابوالفضل سردار با وفای حسین -حرم مطهر حضرت زینب بانوی کربلا-حرم حضرت رقیه(س)-حرم مطهر حضرت

معصومه (س) .حرم مطهر حضرت رسول اکرم (ص).

342-توي زندگي خودت رو مديون چه كسي ميدوني؟
hi.gif
خدا -والدینم وهمسرم

343-به شانس اعتقاد داري؟
40.gif
نه خیلی

344-تا حالا توي دوراهي موندی؟انتخابي كه داشتي درست بوده يا غلط؟ ​بله.خدا روشکر معمولا درست بوده .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E0P9yuZA

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
5-اهل دعوا هم هستی ؟
smilie%20%2893%29.gif
نه

346-از 0 تا 20 توی انسان خوب و مفیدی بودن خودت به خودت چه نمره ای میدی ؟
hostlov.gif
18چه از خود راضی والا

347-چقدر به فکر شاد کردن دیگرانی؟
%28148%29.gif
خیلی زیاد

348-انتظار داری دیگران هم به فکر تو باشن؟
JC_handshake.gif
بله زیاد

349-فرهنگ استفاده از وسایل ارتباطی میدونی چیه؟
gigglesmile.gif
سعی می کنم بدونم

350-معمولا در روز چقدر حرف " به درد بخور " میزنی؟
Laie_91B.gif
خیلی خیلی زیااااااااااااااد

351-صدای جیرجیرک رو اعصابتره یا میو میوی گربه؟ ( از 10 شب تا 6 صبح هر دو مورد ! )
hysteric.gif
میومیوی گربه

352-معمولا نیمه پر لیوانو میبینی یا نیمه خالیشو؟ما روانشناس ها مجبوریم نیمه ی پر لیوان رو ببینیم .

353- سوالام خیلی چرت و پرتند ؟نه آقا یوسف گرامی

354- کی این شماره زدن به سوالات رواجباری کرده ؟اینم قبلا گفتم .

355- نظرت راجب به اون اسم هایی که برای ازدواج گفتم عوض شده یا نه ؟منم می خوام یکی به اون سه تای قبلی اضافه کنم که 4 تا مجاز درست شه .فکر کنم دخترای اینجا به خون من تشنه بشن .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E0TBOVUg

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
356-پریشب به کی زنگ زدی؟
169.gif
به سید امیر همسرم

357-چرا زنگ زدی؟
smilie%20%2895%29.gif
طبق معمول بیا خونه حوصلمون سررررررررررررررررررر رفت.

358-چرا اينقدر اخه ....؟یواشکی بگم وقتی خونه نیست بد اخلاق میشم .

359-الان تو دلت در مورد من چی گفتی؟
10.gif
گفتم عجب سوال های مشکوکی می پرسه این گارداش

360-چند تا استاد محترم داشتی در دوران تحصیلت؟
viannen_79.gif
آقای دکتر یوسف کریمی از روانشناسان به نام ایران که صاحب تالیف های زیادی هستند .آقای دکتر مجد

استاد زیست شناسی سلولی -مولکولی.دکتر امید رضایی روانپزشک استاد محترم نوروفیزیولوژی

361-چند تا از عادت های بد و خوبت رو بگو!
MG_110.gif
زود رنجم به همه زودی اعتماد می کنم .

362-ده سال پیش این موقع چند سالت بود ؟
Laie_46.gif
27 سالم بود یادش به خیر چه زود گذشت .

363-ی جمله بنویس که از تو به یاد بمونه!
40.gif
اگر تنها ترین تنهایان باشم خدا بامن است .البته این جمله از مرحوم دکتر شریعتی هست که من خیلی دوست می دارم .

364-اسم چند تا رستوران یا کافی شاپ مورد علاقه ت رو در مشهد به همراه ادرس بگو !
pizza.gif
چرا تو مشهد این سوال هارو از کی پرسیده بودی قبلا؟ رستورانهای تو تهران نشاط تو ستارخان .نایب .چند جایی شعبه داره .بوف .تو مشهدم برادران کریم وتو شاندیز شیشلیک حسین .دیدی جاهای شکمی رو خوب بلدم .

365-اول بگو ببينم مشهد رفتي تو..؟بله

366-ی تعریف از دوست داشتن ؟
277.gif
محبت بیش از حد

367-ایمان چه جایگاهی تو زندگیت داره؟هر لحظه حضور خدا روتو زندگیم احساس می کنم .

368-تا حالا مامانت با دمپایی کوبیده تو سرت؟؟
vahidrk.gif
نه نه نه نه

369-دستت تو جیب خودته یا شوهرت ؟
smilie%20%2863%29.gif
:نیش2:شوهر محترم

370-اگه بخوای ی گِله از دوستات کنی اون چیه؟
smilie%20%2856%29.gif
دوست دارم زیاد بهم سر بزنن

371-اسم چه کسایی تو دنیای مجازی تا همیشه تو خاطرت میمونه؟
grouphug.gif
آقا یوسف عزیز :گل:ومریم عزیزم:گل: وبارون دوست داشتنیم :گل:وآقای محمد تابان :گل:وآقای محمد شموسی عزیز:گل: وآقای قربانیان گرامی :گل:وآقای پارسا مرزبان عزیز:گل:وعلی آقای احمد زاده ی عزیز:گل:

372-نظرت در مورد مردای سیبیلوی ؟مگه چیه؟مرده وسیبیلش اونم از نوع بوقون :خنده2:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E0jvxiu8

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا