• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و چهارمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور فائزه حسین زاده**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
373-تا حالا جو گیر شدی ؟ آخرین بار کی بوده ؟زیاد همین دیشب تو مهمونی

374-وقتی داری رانندگی میکنی با سرعت چند میری ؟هفتاد تا تو اتوبان و110 تا تو جاده:قلیون:

375-چند بار چراغ قرمز رو رد کردی ؟ناخواسته بوده به قوانین احترام می ذارم

376-عینک میزنی ؟نه خدا روشکر :0mid:

376-ماهی چقد پول لباس میدی ؟خیلی ول خرج نیستم وچون دیپلم خیاطی دارم بیشتر لباسام رو خودم میدوزم .اینه :ایول:

377-وقتی میخوای یه چیزی به خدا بگی چیکار میکنی ؟یه دفتری دارم به نام راز شکرگزاری .توی این دفترم شروع می کنم با خدا حرف زدن و اول با

شکر گزاری شروع می کنم این طوری....خدا ی مهربان وعزیزم ,پروردگار قادر وبی همتایم تورا به اندازه ی ذره ذره ی وجودم شکر می گویم .خدای خوبم

قلم

در دستم می لغزد وقاصر است از لطف بی پایان تو .چگونه موهبت های تو را شمارش کنم .خدای خوبم تو را به اندازه ی ریگ های بیابان به اندازه ی

قطرات

باران وبه اندازه ی همه ی موجودات دیدنی ونا دیدنی ات شکر می گویم . :دعا:

378-سرعت دویدنت چقده ؟نسبتا خوبه.:81:

379-بازیگر محبوب ؟ پرویز پرستویی مرحوم خسرو شکیبایی

380-تیم اروپاییت ؟:تعجب2:

381-بازیکنی که خیلی دوسش داری ؟علی دایی برام قابل احترامه:احترام:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E9GT8OnT

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
382-به نظر شما آیا تنها کره خاکی صاحب حیات هست ؟خیر همه ی آفریده های خدا دارای حیات وشعور هستند .

383-آیا حیات هوشمند در سایرات دیگر وجود دارد ؟بله طبق فرموده ی خداوند همه ی موجودات صاحب شعور هستند ومشغول تسبیح ذات مقدسش

384-عمر خورشید چقدره و چقدر ازش باقی مونده ؟نمیدونم

385-ستاره های نورتونی چیه ؟ تعریف کنید ! نمیدونم

386-سیاه چاله رو به طور مختصر شرح بدید ! اسمش رو زیاد شنیدم ولی دقیق نمیدونم

387-نزدیکترین شتاره به خورشید کدومه و چقدر با ما فاصله داره ؟شتاره رو خوب اومدی اون وقت از من غلط املایی میگیری؟

388-ضد ماده چیست ؟نمیدونم به خدا

389-جهان هستی چند بعدیه ؟بعد زمانی ومکانی از نظر ما انسانها

390-کوتوله سفید چیه ؟یا حسین مظلوم

391-به نظرت کسانی که 13 میلیارد سال نوری با ما فاصله دارن دلشون برای ما تنگ میشه ؟من که دلم براشون تنگ میشه اونا رو نمی دونم

392-تلسکوپ فضایی هابل هنوزم کار میکنه ؟چی بگم والا

393-رابطه فیزیک و ستاره شناسی ؟فکر کنم از جواب های عالی که به سوال های این پست دادم علاقه ام رو کاملا متوجه شدی .

394-نظرت راجع به ناسا ؟یه پستی از احمد فنونی خوندم راجع به نظرات ناسا بود در مورد خاموشی دنیا فقط همین

395-تا حالا زمین رو از فاصله 6 میلیون کیلومتری دیدی ؟خدا وکیلی من رو گذاشتی سر کار ؟

396-نظرت راجع به گربه ها !!!!
Mrgreen.gif
دوست دارم خیلی زیاد گربه هم داشتم اسمش ملوس بود بازم بگم تو اتاقم هم میاوردمش جدا

397-کارتون گربه های فضایی رو دیدی !نه

398-حالا به نظرت انجلینا جولی به برد پیت بیشتر میاد یا به جانی دپ؟ یا زهرای اطهر

399-بی زحمت خودت یه سوال بپرس از خودت جوابشم بدهآقا یوسف مطمئنی حالت خوبه؟بله مگه نمیبینی .:mehdi:

401-حالا بگو چه غذاهایی بلدی بپزی ها؟
همه ی غذا ها رو

402- حالا که حدودا 200 تا سوال برات رفتم و کپی کردم بهم چی جایزه میدی ؟ان شالله عروسیت خدمت کنم .:خجالت2:

403-تکلیف اون شارژ ایرانسلی که برنده شدی چی شد ؟میدونی چند شب از فکرش نتونستم بخوابم ؟با اجازتون دادم به نسرین عزیزم .:atish:

404-اون بالا بالا هاا یه چی در مورد ازدواج پرسیدم ؟ بازم نظرت همونه ؟فکر کردم خیلی خوشحال شدی 4 تا برات انتخاب کردم بازم می خوایی دیگه بسه برو .:nicolnici:

405- از بابت سوالا ازم تشکر میکنی دیگه هااا ؟ :12:بله پسر خوب آفرین صدآفرین پسر خوب ونازنین فرشته ی روی زمین :خنده2:

406- درسته یا بار پرسیدم ولی کار از محکم کاریه دیگه ،الان چشات تو چه حاله؟
407- بازم بیام :41:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E9K5fIRs

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
408- به نظرت سوال شماره 400 چی شد ؟ نمیدونم

409- مای بی بی یا ایزی لایف :9:خدا اون روز رو نیاره هیچ کدوم

410- من یا ما ؟ما

411- پدر یا مامان .....نگو جفتشون هااا :25:هر دو عشقند

412- اینو معنیش کن : الله سنی ساغلاسین خدا تو رو نگه داره فکر کنم این باشه

413- نظرت راجب سوالای پائینی چیه ؟بذار بخونم

414-اگه الان همه شرایط جور بود و در صومعه سرا میموندییا میومدی تهران و یا به یک شهر دیگه؟(راستشو بگو:نیش:)ببین سوالات کپی شده همین میشه دیگه من تو تهران زندگی می کنم اون جاری من هست که اصلیتش صومعه سراییه .

415-ماشین همسایتون چیهسمند

416-بدترین سال زندگی؟نمیتونم بگم سال 90 چون در این سال هم بهترین اتفاق زندگیم افتاد هم بدترینش فوت بابا وقبلش رفتنم به خانه ی خدا

417-بهترین سال زندگی؟جواب بالایی

418-دوستاتون دوست دارن یا نه؟بله خدا روشکر خیلی زیاد چون منم دوستشون دارم خیلی زیاد

419-آینده رو روشن میبینید یا تاریک؟ان شاالله روشن

420-کلا اوضاع چطوره؟:نیش:الان خیلی خوب نیستم کمی غمگینم

421-برای کلمات زیر به خودت نمره بده

عدالت در مقایسه با عدالت حضرت علی (ع) منفی .....

انصاف مقیاس رو ندادی از 20 کم کنم؟

خوشبینی 19

بد بینی 18

سادگی 20

زیبایی همه ی مخلوقات خداوند زیبا هستند فتبارک الله احسن الخالقین

دروغصفر

422-زبان انگلیسی رو چقدر بلدی ؟کم

423-خلیج عربی یا فارسی؟:نیش:خلیج همیشه پارسی

424-یه جمله به زبون محلیتون بنویس البته معنیش هم بهمون بگوو هااا :18: اخه شنیدم تهرونی هااا زبون محلی هم دارن :تعجب:من که مامانم اصالتا تهرونی هستند هیچ لهجه ی خاصی ندارن .شاید تهرونیها جدیدا لهجه دار شدند .

425-چطور شد که .....؟ :راز:دوباره بعد از چند روز اومدم انجمن دیگه ماییم دیگه از پس مشکلات بر میاییم با کمک خدای مهربون

426- "خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو" رو قبول داری یا "خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت باش"؟نه قبول ندارم

427- یه گلایه از زمونه ! ؟زمونه آی زمونه چی بگم هیچی نگم بهتره

428- یه گلایه از خودت !؟فائزه جون چرا اینقدر زودرنجی چرا اینقدر غصه ی همه رو می خوری برو پی زندگیت نه من آدم بشو نیستم محض اطلاعتون گفتم

429- دیگه نمیدونم چی بپرسم خودت حرفی نداری برا گفتن ؟چرا توی دلم پر از حرفه ولی نمی تونم بگم مگر نه اینکه مولایمان علی(ع) در چاه حرف می زد .

430- بازم بیام ؟

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2EYF1GaPWچ

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
درود وقت بخیرسلام وقت شما هم به خیر خیلی خوش اومدین .خدا رو شکر از دست سوال های آقا یوسف عزیز راحت شدم .

431. فائزه حسین زاده میتونی عصبانیتتو کنترل کنه؟اکثرا بله

432. فائزه حسین زاده در مواقع حاد میتونه احترام نگه داره ؟نهایت سعی خودم رو می کنم

433. چه چیزی بیشتر عصبانیش میکنه؟تحقیر ودروغ

434. در جنگ نرم چه کنیم ؟ نرم وزبرش هر دو تا جنگند وخیلی بد

435. آرزوی شما در رابطه با کشورمون چیه ؟ ایرانی آباد وسرافراز وسربلند

436. اگر بفهمید خدایی نکرده 1 دقیقه دیگر در جلوی ایران انجمنی ها اعدام میشود ، حستون چیه ، حرف آخرتون چیه ؟همه یشما عزیزان رو به خدای قادر متعال می سپارم وبه یادتون هستم

437. هدفتون در این دنیا چیه ؟ ( در صورتی که شخصیه جواب ندهید )انسان کامل

438. اگر در یک بیابان باشید و بعد از بیابان به یک جنگل برسید ، بعد از جنگ به یک کوه چه حالتی به شما دست می دهد ؟سعی می کنم از نعمت های خدا کمال استفاده رو ببرم همه ی موهبت های خدا در جای خود بی نظیر وقشنگن

739. ادبیات فردای ایران به کدام سو خواهد رفت ؟پیش حافظ وسعدی

440. اگر امام زمان را ببینی چه کار می کنی به کسی می گی ؟
​امیدوارم این چشمان گناه آلود به دیدار یوسف زهرا منور بشه نمی دونم تو اون زمان چکار می کنم .
برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2EYNPgU39

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
51. چراسن ازدواج رفته بالا ؟ مقصر کیه؟ چاره چیهمشکلات اقتصادی توقع بالا

452. تعریف ولایت از نظر شما چیه ؟! ولایت امامان معصوم(ع)

453. نظر شما پیرامون ولایت فقیه ؟ تفاوتش با ولایت مطلقه ی فقیه چیه؟

454. فائزه حسین زاده موافق ولایت مطلقه ی فقیه است؟ چرا ؟مطلقه اش رو نمی فهمم

455. تشابه و عدم تشابه حال حاضر با دوران غصب خلافت امیرالمومنین علی ع چیست ؟ لطفا کامل بگید.

456. قلب و دلی که برای غیر امام زمان به صدا و لرزش در بیاد میتونه جایگاه امام زمان باشه؟از عشق مخلوق می توان به عشق های بالاتر وبهتر رسید

457. وظیفه ی (وظایف) امام معصوم در عصر غیبت چیه ؟ منظورتون وظیفه یما در زمان غیبت امام معصوم چیست؟هست

458. وظیفه ی نیابت امام زمان (خاص و عام) چیه؟ (وظایف)

459. اگر حکومت الان کشور ما جایگزینی برای غیاب معصوم ع باشه ، چه لزومی دیگر به وجود و حضور خود معصوم باقی میمونه؟

460. پیامبر فرمود کسی که ازدواج نکنه از من نیست (فلیس منی) . جایی دیگه با وجود اینکه سلمان فارسی هیچ وقت مزدوج نشد پیامبر در حقش فرمود سلمان منا اهل البیت . تناقض نیست به نظرتون ؟ چطور قابل درک و هضم میشه چنین مسئله ای؟ (البته من جوابشو میدونم اما میخوام جواب شما رو هم بدونم)​تناقض نیست

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2EYPDev7P

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
461. امام زمان روحی له الفدا از فائزه حسین زاده چه انتظاری دارند ؟ قلب ایشون رو با نادانی هام به درد نیارم وای برمن

462. اگر شما فرزندی در آینده داشته باشه که ازتون سوال کنه چرا باعث شدی من به این دنیا بیام چه جوابی بهش میدید؟خدا کنه تا اون زمان این سوال پیش نیاد ویا حداقل من جواب مناسبی داشته باشم تا شرمنده نشم .

463. اگر بدونید فرزندی در آینده خدا بهتون میده که دچار ناراحتی و سختی دنیا میشه ، چه برخوردی میکنید ؟همیشه از خدا خواستم فرزندی سالم وصالح وذریه ای پاک به من عطا کن که در سختی نباشه

464. فائزه حسین زاده از ما حصل زندگیش از اول تا حال چه چیز یا تجربه ای با ارزش داره که در این صندلی داغ به من بده؟با خدا باش وپادشاهی کن

465. دوست دارید که از صندلی داغتون چه خاطره ای داشته باشید ؟همین الان بهترین خاطرات رو دارم .

466. به نظرتون گروه مهندسین مشاور (با مسئولیت محدود) گروه خوبی هست ؟ اعضاش رو نام ببرید :khaneh:نمی شناسمشون

467. به نظرتون میشه به علوم ماوراء طبیعی دسترسی پیدا کرد ؟ مثل تلپورت یا ذهن خوانی یا ... ؟بلی

468. طمع خوبه یا بد ؟ توی چه چیزی شما طمع دارید ؟بد

469. کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا مفهومش را بگید ؟ همه ی روزها عاشوراست وهمه ی سرزمین ها کربلاست .حسین وواقعه ی کربلا برای همیشه ی ابد پویا وزنده هست .

470. حسین منی و انا من حسین هم همین طور حسین از من است ومن از حسین .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2EYQKSgbs

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
441. چه راهکاری باید پیاده کرد برای جلوگیری از بد حجابی ؟ من با حجاب اجباری مخالفم شدیدا

442. چرا آمار طلاق زیاد شده ؟ خیلی مسایل

443. اگه یه جوان خوب تربیت نشه و معتاد بشه مقصر اصلی کیه ؟اول از همه خودش

444. به نظر شما دلیلا پایین آمدن کیفیت سیستم آموزشی و سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان نسبت به گذشتگانشون چیه ؟نظام آموزشی نادرست ونداشتن انگیزه ی مناسب دانش آموزان ودانشجویان

445. تا حالا به والدینتون گفتین که چقدر دوستشون دارین؟بله

446. چقدر احساساتی هستین ؟ چقدر زود رنج هستین ؟ خیلی زیاد هر دوش

447. چند ساله که با قدیمی ترین دوستتون رفیق هستین؟سی ساله

448. اعتقادتون نسبت به عدد 13 یه حس ترحمه ؟نه 13 رجب تولد حضرت علی (ع) هست .13 هم مثل بقیه ی اعداد هست .

449. رفاقت یعنی چه و یه رفیق می تونه از رفیقش چه انتظار هایی داشته باشه؟همدم خوبی ها وبدی های تو دوست دار پیشرفت وترقی تو .تو رو به یاد خدا بندازه وهمراهت باشه

450. دوستی تو محیط مجازی با واقعی چه فرقی داره ؟برای من فرقی نداره در هر دوجا خط قرمزهایی برای خودم دارم .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2EYTGbRDe

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
471. اگر به شما اختیار ساخت موجودی با روح می دادن چه چیزی می ساختین ؟چه چیزی زیباتر از انسان فتبارک الله احسن الخالقین

472. اگر یک نفر که تازه باهاتون سلام و علیک کرده از شما در خواست کمک مالی کنه بهش کمک می کنید؟بستگی داره گاهی بله ولی نه همیشه لزوما

473. از طریق آیه تطهیر ولایت امام علی (ع) را اثبات کنید ؟اثبات این قضیه نیاز به متخصص این رشته داره .تا جایی که من می دونم این آیه ی آن در حدیث کساء هم اومده که مشمول پنج تن آل عبا هست که یکی از این افراد حضرت علی (ع ) می باشند که آیه ی تطهیر شامل حال ایشون هم هست .

474. به نظرتون فراماسونری ها را چگونه می شود شکست داد ؟ من نمی دونم اونا خیلی مرموز رفتار می کنند .

475. در روایات داریم با قیام سید خراسانی و سید یمانی فکر می کنم زمینه ظهور امام زمان محکم و زیاد تر می شه ، سید خراسانی و سید یمانی به نظرتون چه کسانی هستند ؟ الله اعلم

476. در کدام یک از ارگان های نظامی دوست دارید فعالیت کنید ، سپاه پاسداران ، نیروی انتظامی ، ارتش ، ستاد مشترک ، سپاه قدس ، ؟فعلا که خانه دار هستم .

477. پایتخت طبیعت ایران کجاست ؟آذربایجان

478. قشنگ ترین شهری که تا حالا رفتی ؟شهرهای قشنگ زیادی رفتم ولی شهرهای آذربایجان رو دوست دارم .

479. دوست داشتی یکی دیگه بودی ؟ یا اصلا دوست داشتی که بودی که الان نیستی؟نه هویت خودم رو دوست دارم

480. دوست داشتی چی داشتی که الان نداری ؟پدر

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2EeQcC1UC

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
481. چرا تو سوره حمد ميگيم: غيرالمغضوب عليهم و لاضالين؟ غيرالمغضوب چه فرقي با ضالين دارن؟مغضوب کسانی هستند که مورد خشم خداوند قرار گرفته اند مثل مسلمانان گنهنکار ولی ضالین به معنای گمراهان هست افرادی که مشرک هستند وبه طور کل با آیین ودین مخالف هستند .

482. فرق رحمن و رحيم؟رحمن به معنای بخشنده هست وهمون رحمت عام خدای مهربون که به همه ی موجودات عطا می کنند ولی رحیم به معنای مهربان ورحمت خاص خداوند به بندگان خاصش می باشد .

483. كافر چه فرقي با منافق داره؟تا اونجایی که من می دونم کافر هیچ اعتقادی به دین وخداوند نداره ولی منافق ظاهرا دارای آیین ومذهب هست ولی در باطن اعتقادی به اون نداره واین طور وانمود می کنه .که منافق بدترین جای جهنم جایگاهش هست اسفل السافلین

484. كافر نجس است آيا؟نمیدونم

485. کدوم فصل رو خیلی دوس داری؟همه ی فصل ها

486. پاییز شما رو یاد چی میاره؟یاد برگ ریزان ویه غم مبهم در دل

487. چقدر وهابيت رو ميشناسيد و چقدر در مورد عقايد اهل سنت تحقيق و جستجو كرديد يا ميكنيد؟خیلی نمی شناسم

488. اگر همان ولايت معصومين است ،‌ چرا اميرالمومنين در نهج البلاغه فرمود:ولايت ما بر ديگر مدعيان سردمداري نميرسد؟

489. اگر همان ولايت معصومين نيست؛‌ اين چه مطلقه اي هست كه چيزي غير از مطلقه بودن ولايت ائمه است؟

490. اگر به جبر اعتقاد نداره چرا مجبور شد رو صندلي داغ بشينه ؟من به جبر اعتقا د دارم .مجبور نشدم روی صندلی داغ بشینم دوست عزیزم از من خواهش کرد چند ماه پیش با اختیار خودم اون زمان نپذیرفتم ولی این بار پذیرفتم وخیلی خوشحالم که در حال سوختن روی صندلی داغ هستم .وبه سوالات شما پاسخ می دم .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2EtpcCFYs

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
491. تكثير اولاد و جمعيت جامعه خواست خداست؟پس اختیار انسان چه جایگاهی داره؟

492. شكست عاطفي موجب جنون و ديوانگي ميشه؟ چرا ؟نه در همه حال ولی می تونه منجر به این قضیه بشه .وقتی عشق تمام زندگی فرد رو احاطه کرد ویکباره اون عشق ازش گرفته بشه نمی تونه اون تعارض رو حل کنه بین بودن ونبودن .

493. لازمه هاي دختران و پسران جامعه چياست ؟خیلی چیزا کدومش رو بگم.

494. به نظر شما دولت چقدر در افزایش درصد بیکاری نقش داره؟:سکوت:

495. فرق بین قناعت و زیاده خواهی چیه ؟دیگه فکر کنم این رو همه بدونن .

496. قشنگ ترین شعری که تا حالا خوندین که خیلی روتون تاثیر گذاشته چی بوده؟شعرهای زیادی بوده .یه زمان اگر هر شب شعر نمی خوندم نمی خوابیدم الان مدتی هست که نمی خونم متاسفانه ولی شعر خدای مرحوم قیصر امین پور رو خیلی دوست دارم .

497. وقتی به گذشته نگاه می کنین چه چیزی از همه بیشتر خوشحالت می کنه؟تولد فرزندم

498. وقتی به گذشته نگاه می کنین چه چیزی از همه بیشتر ناراحتت می کنه؟سختی های گذشته ودوری ها

499. به نظرت چه چیزی یا کسی می تونه بهترین آینه برای هر کس باشه؟تجربه

500. رمز موفقیت بزرگان چیه؟​باید از بزرگان پرسید .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2Etu2CfA6

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
501. با شنیدن کلمات زیر یاد چی میوفتی؟
عشقدر آغوش گرفتن معشوق

نمازمعراج مومن

قلباحساس

برگسبز

پاییزشورانگیز

بهاربا طراوت

قیمهوای قیمه ی نذری

فوتبالایران واسترالیا

تفنگجنگ

کیبوردتق نق

خالهخیلی نزدیکه به من شبیه مادر

پسر خالههمون پسر خاله دیگه

رب اناراز نوع ترش توی فسنجون

لواشکعاشقشم نه کارخانه ای الانم تو خونه کلی لواشک خونگی دارم .

یخ در بهشتخیلی دوست ندارم

502. افرادی که در زیر نوشتم شغلشون چیه و کجایی هستند یا بودند؟

1. پدرو آرمنداریز
2. نادژدا آلیلیوا
3. امپدوکلس
4. دازای اوسامو
5. رینالدو آرناس
6. آلبرت آیلر
7. اسلام کاظمیه
8. تونی اسکات
9. میلان بالیک
10. ریچارد براتیگان
11. والتر بنیامین
12. شارل بوایه
13. مارک پاتوین
14. سیلویا پلات
15. کریس داتی
16. استیگ داگرمن
17. سیامک پورزند
18. متود ترابک
19. اشتفان تسوایک
20. سپهدار تنکابنی
دست شما درد نکنه هیچ کدوم رو نمی شناسم .

503. از شاعران و نویسندگان زیر یه کتاب نام ببر

1. صادق هدایت بوف کور رو ازشون خوندم

2. غزاله علیزاده
3. یاسوناری کاواباتا
4. آرتور کستلر
5. جان کندی تول
6. جرزی کوزینسکی
7. رومن گاری
8. هانری دو منوترلان
9. حسن هنرمندی
10. ارنست همینگوی
11. ولادیمیر مایاکوفسکی
12. ایوانا برلیچ ماژورانیچ
13. ژرار دو نروال

504. حداقل یک بیت یا یک شعر از شاعران زیر بگو
1. سعدی
2. فردوسی
3. مولانا
4. خیام
5. رودکی
6. هوشنگ ابتهاج
7. نیما یوشیج
8. سهراب سپهری
9. پروین اعتصامی
10. محمدعلی بهمنی
11. حسین پناهی
12. اخوان ثالث
13. مجتبی کاشانی
14. قیصر امین پور
15. فایز
16. بابا طاهر
17. کاووس کمالی نژاد
18. سنایی
19. رهی معیری
20. حمیدرضا برقعی
21. حمدی مصدق
22. امام خمینی (ره)
23. حافظ
24. فریدون مشیری
25. فروغ فرخزاد
26. مهدی سهیلی
27. آرتیمانی
28. صائب تبریزی
29. رودکی
30. نادر نادرپور
ببخشید که به این سوال جواب ندادم دیوان تعدادی از این شاعران رو دارم ولی اگر بخوام بنویسم برام سخته .هر کسی دوست داره بره بخونه .:خنده2:
505. حداقل نام سه بازیکن ایرانی را در رشته های زیر نام ببر

1. ووشو
2. بسکتبال
3. سپکتاکرا
4. قایق رانی
5. شنا
6. والیبال
7. کنگفو
8. تنیس
9. پینگ پینگ
10. کبدی
11. ورزش زورخانه ای
12. دو با مانع
13. دو صد متر
14. اسب سواری
15. واترپلو
16. چوگان
17. هاکی
18. والیبال نشسته
19. گلبال
20. تیراندازی
:نمیدونم:
506. فرمولهای زیر مربوط به چه هستند؟(چند فرمول خیلی ساده
مثلا این فرمول (Q=mc∆t ) مربوط به گرما در فرایند هم حجم هستش
1. y-y1= m(x-x1)
2. ІA×bІ=ІaІ.ІbІ.sinө
3. s=Іa×bІ.
4. a(x-x1)=b(y-y1)=c(z-z1)
5. c=q/v
آقا سیاوش از طرح این سوال ها چه هدفی داشتی؟:تعجب2:
507. جمعیت کشورهای زیر چند نفر هستند؟
1. چک
2. ایرلند
3. فرانسه
4. نیوزلند
5. اوگاندا
6. بوتسوانا
7. بنین
8. بورکینافاسو
9. بوروندی
10. تانزانیا

:تعجب2:
508. در شغل های زیر نام یک نفر رو حداقل نام ببر

1. فضانورد
2. معدن چی
3. معلمپدر ومادرم .محمد حسین زاده

4. سیاستمدارامیر کبیر
5. ساخت پل های هوایی
6. ساخت زیر دریایی
7. ساخت پل های معلق
8. ساخت سلاح
9. ساخت کامپیوتر جیبی
10. نانو

509. از مداحان زیر به ترتیب رتبه بندی کنید ؟
1. حاج منصور ارضی
2. حاج سعید حدادیان
3. آهنگران
4. کویتی پور
5. فخری
6. حاج محمود کریمی
7. حاج محمد رضا طاهری
8. حاج مهدی سلحشور
9. سید جواد ذاکر طباطبایی
10. علیمی
مرحوم کوثری ومرحوم کافی
510. غذاهای زیرو به ترتیبی که دوست دارید بچینینآش .نون پنیر .کله پاچه .پیتزا.نیمرو.تخم مرغ پخته.سیب زمینی پخته وماهی
1- کله پاچه
2- پیتزا
3- ماهی
4- نون پنیر
5- نیمرو
6- تخم مرغ آبپز
7- سیب زمینی آبپز
8- آش

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2EtwPp2GE

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
خب بازم من :7:خوب بازم خوش اومدین:دست:

511-بهترین کتابهایی که خوندین؟قرآن کریم -حسین وارث آدم وهبوطی در کویر وثار وشیعه وپدر ومادر ما متهمیم دکتر شریعتی .آفتاب در حجاب وکشتی پهلو گرفته سید مهدی شجاعی .کمی دورتر سید مهدی شجاعی .کیمیاگر پائولو کوئیلو-کتاب حج دکتر شریعتی

512-نوشته های کدوم نویسنده رو میپسندین؟مرحوم دکتر شریعتی واستاد شهید مطهری رحمت الله عیله .

513-اشعار کدوم شاعر رو دوست دارین؟پروین اعتصامی .مولانا .قیصر امین پور

514-نظرتون در مورد این شعر چیه؟

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت

515-
نظرتون در مورد این افراد :
گاندی مبارز ورهبر هند

چه گوارامبارز کوبایی
هیتلرجنایتکار آلمانی
آلفرد هیچکاک

516-در زندگی بازیکن هستین یا تماشاگر؟
بیشتر بازیکن ولی تماشاگر هم بودم
517-ارزش زندگی رو در چه چیزی میدونین؟در زیبایی های زندگی

518-بهترین تعریف از زندگی؟کانون گرم خانواده

519-در زندگی شما چه کسانی نقش کاملا ویژه ای دارند؟ به چه شکل از آنها قدر دانی می کنید؟مادرم که تمامی عشق ومهربانیش رو تقدیم ما کرد .قاصرم از قدردانی وسپاسی که شایسته ی زحمات ایشون باشه .

520-مهم ترین درسی که از زندگی خودتون گرفتین؟تلاش وتلاش وتلاش وامید وامید وامید وخدا وخدا وخدا

:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2Eu13iibA

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
521-آخرین باری که کسی رو سر کار گذاشتین؟خیلی این کار رو نمی کنم

522-آخرین دروغی که گفتین؟اهل دروغ گفتن نیستم .

523-آخرین حرفی که با صداقت زدین و باعث شد که براتون گرون تموم شه ؟این اتفاق زیاد افتاده

524-از چه چیزی بیشتر از همه می ترسین؟قبلا گفتم

525-بزرگترین دروغی که تاکنون به خودتون گفتین؟با خودم رو راست هستم

526-آخرین باری که به دیگری دشنام دادید کی بود؟چرا؟:تعجب2:

527-آخرین باری که شکست خوردید کی بود ؟ چرا؟:سکوت:

528-مواقع عصبانيت چطوري بر اعصابتون مسلط ميشين؟:75:

529- خوابیدن یا به خواب زدن ؟:41:

530- بیشتر منافع خودتون رو در نظر میگیرین یا دیگری رو ؟هر دو

بازم ممنون :گل:منم ممنونم .
:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=6#ixzz2Eu6ipMPv

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
531.طرفدار کدوم تیم فوتبال در ایران هستی:پرسپولیس::تراکتور:این دومی رو هم به خاطر دل شما هم وطن

532. طرفدار کدوم تیم فوتبال در جهان هستین ؟
533.اگر الان شما مصاحبه گر بودی دوست داشتین چه کسی رو دعوت کنین و ازش سوال بپرسین؟از آقا یوسف:خنده2:

534.چندتا میوه که دوست دارین رو نام ببرین؟سیب-خیار -پرتقال

535.بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی چی بود واز کی گرفتی ؟فرزندانم از خدای مهربون

536.عطر مورد علاقه تون؟ قبلا گفتم

537.ازدریا بیشتر خوشتون میاد یا جنگل؟چرا؟هر دو ولی جنگل رو بیشتر از دریا می ترسم

538.
کشورهایی که مسافرت رفتی کدوما بودن؟
امارات عربستان عراق سوریه

539.از دیدن چه فیلمی لذت بردین؟قبلا گفتم

540.چه درخت هایی در باغچه حیاطتون دارید؟ خرمالو وسیب وشاه توت

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2Eu9z5Nv5

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
541-با خودت حرف میزنی؟بله گاهی اوقات

542-اگه اره،معمولا چه وقتهایی؟وقتای ناراحتی وخشم

543-چی میگی تو اون موقع؟چیزایی که می خوام به طرف مقابلم بگم .

544-شده تا حالا یکی تو روت وایسه اونم خسلس راحت؟عکس العملت چی بوده؟خسلس؟!!!!!!!!یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

545-عشق سرعت داری یا نه؟بله

546-تا حالا یکی بهت تهمت زده؟چیکارش کردی؟بله به خدا واگذارش کردم اساسی

547-چقدر با خصلت خساست آشنایی؟یک بار خواهر شوهرم بهم گفت چیلیس

548-تا حالا آدم خسیس به عمرت دیدی؟بله زیاد

549-تا حالا شده واسه دوستات خساست به خرج بدی؟نه

550-عاقبت بخیری رو برامون تعریف کن؟با سلامتی وسعادت وعزت وبا ایمان کامل به دیدار یار شتافتن .

551-خوشبختی به نظرت یعنی چی ؟واژه ی قشنگی که تعریف های زیادی داره .نفس کشیدن به راحتی نوعی خوشبختی است .آسمان صاف وپاک خوشبختی است .داشتن همسر خوب وفرزندان سالم وصالح خوشبختی است .داشتن آزادی خوشبختیست .

552-فکر میکنی کسی برامون دعا کنه که عاقبت بخیر بشیم نتیجه ای هم داره؟بله صد در صد به همین دلیل هست که می گن همیشه در دعاهاتون از خدای مهربون عاقبت به خیری بخواهید خصوصا در آخر الزمان اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا آمین .:دعا:

553-احساس خوشبختی میکنی؟بلی

554-نمره خوشبخت بودن به خودت چند میدی ؟20

555-بخت یعنی چی و چه فرقی با اقبال داره ؟ چرا این دو تا کلمه با هم میاد؟:تعجب2:

556-اینکه میگن فلانی بختش سیاهه قبول داری ؟ یعنی چی اصلا این جمله؟
:76:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2EuC3Uekl

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
557-فکر میکنی سرنوشت هر کس دست خودشه ؟در محدوده ی جبرش بلی

558-رابطت با وجدانت چطوریه ؟ چند بار بهش سر میزنی ؟خیلی زیاد بهش سر میزنم وگاهی دچار عذاب وجدان میشم خیلی ازش بازخواست می کنم .

559-تا حالا شده خودتو دعوا کنی ؟ کی بوده ؟ چرا دعوا کردی ؟بلی.یه مهربونی به مورد که خودم رو خیلی سرزنش کردم

560-آخرین باری که خیلی از خودت راضی شدی کی بوده ؟ چرا ؟از خودم راضی نیستم .

561-حس ششم یعنی چی ؟ این حس رو داری ؟درک برخی از مسایل قبل از وقوعش تا حدودی دارم .

562-یک جمله از ارسطو بگو ؟الان تو ذهنم نیست تو فلسفه خوندم .

563-یک جمله از افلاطون

564-یک جمله از شهید مطهری امروز یکی از خلاء هایی که در دنیای اروپا وآمریکا وجود دارد خلاء عشق است.در کلمات

دانشمندان اروپایی زیاد این نکته به چشم می خورد که اولین قربانی آزادی وبی بند وباری امروز زنان ومردان ,عشق وشور

واحساسات بسیار شدید وعالی است .درجهان امروز هرگز عشق هایی از نوع عشق های شرقی از قبیل عشق های

مجنون ولیلی , وخسرو وشیرین رشد ونمو نمی کند .برگرفته از کتاب مسئله حجاب صفحه ی74

566-یک جمله از هر کی دوست داری بگو حسین یک درس بزرگتر از شهادتش به ما داده است وآن نیمه تمام گذاشتن حج!وبه

سوی شهادت رفتن است ...تا به همه حج گزاران تاریخ،نمازگزاران تاریخ,مومنان به سنت ابراهیم ,بیاموزد که اگر امامت

نباشد ,اگر رهبری نباشد ,اگر هدف نباشد , اگر حسین نباشد واگر یزید باشد ,
چرخیدن برگرد خانه خدا با خانه

بت مساوی است .
شهید دکتر شریعتی

567-لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.

فساد:خراب شدن

دین:آیین درست زندگی

شیعه:عشق ومحب علی(ع)

فداكاري:مادر

عشق:پاره ی تن فرزند

پاييز:شورانگیز

زندگي:زیبا وزود گذر

ایمان:یقین

بهار:فصل قشنگ شکوفه ها

ایثار:حسین (ع)

انسان:علی(ع)

حیوان:گاهی اوقات بسیار با ارزشتر از برخی انسانها

مهمان:من دوستش دارم از نوع خوانده وناخوانده

ایران:عشق من که نگرانش هستم

من:بنده ی ناچیز خدا وذره ای ناچیز در جهان هستی

568-پس کو سوال 565 :فکر: ؟

569- یه جمله دوست داشتنی از دکتر شریعتی ...همیشه عادت کرده ایم,در فراز ,در صعود,در حرکت به سوی بالایی,بلندی ,به

عظمت برسیم ,به ویژه وقتی عظمت ,خدایی است ,وقتی سخن از ملکوت الهی است,واین جا (مکه)برعکس هر چه پایین

تر می روی,هر چه از بلندی فروتر میآیی, به خدا نزدیک می شوی!(اشاره به خانه ی کعبه که درگودی قرار دارد )برگرفته از

کتاب
حج

570- یکی از نقاشی های داوینچی رو برامون بذار ..

**بازم ممنون:نیش:خواهش می کنم .:گل:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2F3Thm2PB

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
571-سوهان روحت کیه یا چیه؟گاهی اوقات صدای تلویزیون:قاطی:

572-قبول داری خدا یکی عشق یکی یکی؟تا حد زیادی بلی

573-چایی دم کرده توی قوری رو ترجیح می دید یا فوری (کیسه ای) توی چایی ساز؟صد البته اولی

574-اگه بهتون اجازه بدن یه چیزی رو عوض کنید چی رو عوض می کنی؟خیلی خیلی چیزها رو مثل ...... نمی تونم بگم :75:

575-با ارزش ترین وسیله زندگیت؟همه ی این وسایل برای من با ارزش وخاطره انگیز هستند ولی به هیچ کدوم دلبستگی ندارم

576-سبک خونه سنتی یا مدرن و امروزی ترجیح شما؟هر دو

577-اگه این فرصت رو داشتید که فریادی بزنی و همه بشنون اون فریاد چیه؟فرصت های قشنگ زندگی رو از دست ندید.:84:

578-امیدوار کننده ترین کلمه؟پروردگار

579-ازلوازم اشپزخونه به کدوم علاقه داری؟خیلی فرقی نمیکنه.

580-عکس العملت در موقع عصبانیت خیلی خیلی شدید؟فریاد

581-کدوم یک از سیاره ها رو دوست داری؟زمین

582-رقیبی توی زندگیت داشتی ؟چطور باهاش برخورد کردی؟بله سعی کردم با مهربانی جایگاه خودم رو بهش نشون بدم .

583-رنگ خوشبختی؟سبز

584-از اسباب بازیهای بچگی تون چیزی رو هنوز سالم نگه داشتی؟بله یه عروسک ویه چرخ خیاطی که سال 64 مادرم برام از مکه آوردند ومن اون زمان ده ساله بودم .تو سیسمونی فاطمه سادات گذاشتم .

585-ساز(الات موسیقی)چیزی بلدی؟دوست دارید توی کدومش تبهر داشته باشی؟​اولا بازم غلط املایی تبحر این درسته آقا مهندش.من به سنتور علاقه دارم ولی بلد نیستم .

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FHRG1taC

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
586-تا حالا خجالت کشیدی توی جمعی ؟ خودت رو شرح بده:خجالت::58:

587-نظرتون راجع به متلک گفتن؟بامزه ترینی که شنیدید:تعجب2:

588-خدا و عشق رو چه رنگی میبنی؟سفید وسبز

589-خدا از رگ گردن هم به ما نزدیک تر است نظرت چیه؟بارها وبارها به این نتیجه رسیدم .

590-آیا زندگی زیباست...............؟بلیییییییییییییییییی

591-رابطت با تجمل و مد چطوره ؟به اندازه ومطابق با عقایدم دوست دارم .

592-دوستی با عشق چه فرقی داره از نظر شما ؟ می تونی دوست باشی وعاشقش نباشی می تونی هم دوست باشی وهم عاشقش باشی .( متوجه شدی !)

593-نظرت در مورد کینه و نفرت چیه ؟میونه یخوبی باهاشون ندارم

594-توی انتخاب لباس به چه چیزی اهمیت میدی خوش دوخت ورنگ مناسب وپارچه یخوب

595-تا حالا شده از خوشحالي بال در بياري؟ كي ؟ كجا؟بله وقتی خبر مادر شدنم رو متوجه شدم که تو درمانگاه پریدم بالا وپایین مثل بچه ها وخبر قبولی در

دانشگاه در مقطع فوق لیسانس بعد از بال درآوردن سجده ی شکر کردم البته در مورد قبلی هم وقتی اومدم منزل سجده ی شکر به جای آوردم .

596-بهترين و بدترين دوستت تو نت كيه؟بدترین ندارم وبهترین ها رو قبلا گفتم .

597-قشنگ ترين جاي ايران به نظرت كجاست؟از برخی لحاظ تهران .اصفهان تبریز . شهرهای شمال کشور

598-كسي هست كه نتوني حلالش كني؟ چرا؟سعی کردم حلالش کنم .

599-چايي پررنگ ميخوري يا كم رنگ؟پر رنگ

600- خودت تا حالا تو صندلی داغ یه نفر شرکت کردی :نیش:؟نه ترجیح میدم بیشتر مطالب رو بخونم ولی در مورد شما فرق می کنه .:16:

برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=7#ixzz2FHTei7Q5

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا