فائزه حسین زاده
متخصص روانشناسی
373-تا حالا جو گیر شدی ؟ آخرین بار کی بوده ؟زیاد همین دیشب تو مهمونی
374-وقتی داری رانندگی میکنی با سرعت چند میری ؟هفتاد تا تو اتوبان و110 تا تو جاده:قلیون:
375-چند بار چراغ قرمز رو رد کردی ؟ناخواسته بوده به قوانین احترام می ذارم
376-عینک میزنی ؟نه خدا روشکر :0mid:
376-ماهی چقد پول لباس میدی ؟خیلی ول خرج نیستم وچون دیپلم خیاطی دارم بیشتر لباسام رو خودم میدوزم .اینه :ایول:
377-وقتی میخوای یه چیزی به خدا بگی چیکار میکنی ؟یه دفتری دارم به نام راز شکرگزاری .توی این دفترم شروع می کنم با خدا حرف زدن و اول با
شکر گزاری شروع می کنم این طوری....خدا ی مهربان وعزیزم ,پروردگار قادر وبی همتایم تورا به اندازه ی ذره ذره ی وجودم شکر می گویم .خدای خوبم
قلم
در دستم می لغزد وقاصر است از لطف بی پایان تو .چگونه موهبت های تو را شمارش کنم .خدای خوبم تو را به اندازه ی ریگ های بیابان به اندازه ی
قطرات
باران وبه اندازه ی همه ی موجودات دیدنی ونا دیدنی ات شکر می گویم . :دعا:
378-سرعت دویدنت چقده ؟نسبتا خوبه.:81:
379-بازیگر محبوب ؟ پرویز پرستویی مرحوم خسرو شکیبایی
380-تیم اروپاییت ؟:تعجب2:
381-بازیکنی که خیلی دوسش داری ؟علی دایی برام قابل احترامه:احترام:
برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E9GT8OnT
374-وقتی داری رانندگی میکنی با سرعت چند میری ؟هفتاد تا تو اتوبان و110 تا تو جاده:قلیون:
375-چند بار چراغ قرمز رو رد کردی ؟ناخواسته بوده به قوانین احترام می ذارم
376-عینک میزنی ؟نه خدا روشکر :0mid:
376-ماهی چقد پول لباس میدی ؟خیلی ول خرج نیستم وچون دیپلم خیاطی دارم بیشتر لباسام رو خودم میدوزم .اینه :ایول:
377-وقتی میخوای یه چیزی به خدا بگی چیکار میکنی ؟یه دفتری دارم به نام راز شکرگزاری .توی این دفترم شروع می کنم با خدا حرف زدن و اول با
شکر گزاری شروع می کنم این طوری....خدا ی مهربان وعزیزم ,پروردگار قادر وبی همتایم تورا به اندازه ی ذره ذره ی وجودم شکر می گویم .خدای خوبم
قلم
در دستم می لغزد وقاصر است از لطف بی پایان تو .چگونه موهبت های تو را شمارش کنم .خدای خوبم تو را به اندازه ی ریگ های بیابان به اندازه ی
قطرات
باران وبه اندازه ی همه ی موجودات دیدنی ونا دیدنی ات شکر می گویم . :دعا:
378-سرعت دویدنت چقده ؟نسبتا خوبه.:81:
379-بازیگر محبوب ؟ پرویز پرستویی مرحوم خسرو شکیبایی
380-تیم اروپاییت ؟:تعجب2:
381-بازیکنی که خیلی دوسش داری ؟علی دایی برام قابل احترامه:احترام:
برگرفته از: http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=54221&page=5#ixzz2E9GT8OnT