• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرف های پایانی سال 1391

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kamrang

New member
امیدوارم هر چه به سرم آوردی نصیب خودت و خانوادت شه . مجبورم کردی دعای بد کنم هرگز نمیبخشمت هرگز

Mans0ur

New member
اسفند که می شود ...

اسفند که می شود دلم هُری می ریزد

هر ساله نیمه ی دوم اسفند که میشود ، دلم میترسد ، بغض می کند و قول می دهد.

حرف ها دارم با خودم...

1391.12.15 ساعت 17:20

آخرین ویرایش:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سال 91 برای من سال عروسی بود کلی از دختر وپسرهای خانواده مون ازدواج کردن نزدیک ترینشونم عروسی خواهرم و عروسی داییم بود:شاد::شاد:
کلا سال خوبی بود من تو سال 91 به پیشنهاد فریده جونم عضو ایران انجمن شدم و کلی دوست خوب اینجا پیدا کردم از این بابت هم بسیار خوشحالم :شاد2::شاد2:
امیدوارم که سال 92 هم به خوبی سال 91 باشه و تو انجمن هی تاپیک تبریک عروسی ببینیم:دعا:
برای همه دوستان ایران انجمن آرزوی سالی پر برکت و شاد رو دارم:104::بغل:

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
عیددددددددد نزدیکـــــــــــــــــه:شاد:
واااااااااااااااای خدا پس کی سال تحویل میشه:شاد:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
این سال هم مثل سالهای دیگه با همه خوبیها و بدیهاش داره تموم میشه و از اینهمه اتفاقا فقط خاطره های خوب و بد تو ذهن آدما موندگار میشه .
کاش این مدت کوتاه طوری سپری بشه که فقط خوبیها در سینه صفحه روزگار حک بشه . بقول معروف (هزار تلخی رو تحمل میکنیم بخاطر یک شیرینی)
هر سال که میگذره به معنی اینه که یک سال دیگه از عمرمان گذشت . من فقط در این روزهای پایانی سال فقط یک درخواست دارم :
امیدوارم در طول این مدت همه دوستان اگر رنجشی از بنده به دل دارند .مرا حلال کنند و مورد بخشش خود قرار دهند .
امیدوارم در طول این سال توانسته باشم دینم را به دوستان و جامعه ادبی ادا کنم و اگر عمری باقی باشه سال آینده نیز با خوبی و خوشی در کنار عزیزانم بتوانم گامی هر چند ضعیف را با کمک دوستان گرانقدرم بردارم و بتوانم فرصتی دوباره پیدا کنم تا دوستان هم مرا در جمع گرم و صمیمی خود پذیرا باشند.

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
خوب يا بد داره ميره ولي 91 سال خوبي براي من نبود :سوت:
به به سال جديد مياد :شاد:
اصلا چه فرقي داره 92 هم مثل 91:تعجب2:
ايشالله 92 بهتر از91 خواهد بود
:شاد:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
سلام

خوب امسال سالی بود که برام خوب شروع نشد راستش بدیهاش بیشتر از خوبیهاش بود

اما خوب کنار همه اون اتفاقای بد یه چیزای خیلی خوبم افتاد که خیلی دوسش داشتم که شاید اون اتفاقای بد رو یه جورای برام از بین برد

از بُعد مجازی هم که اومدیم این انجمن و با اینجا اشنا شدم اولش خیلی قصد فعالیت نداشتم اما ازش خوشم اومد از ادمای اینجا

شاید دنیای مجازی از دید خیلی ها خوب نباشه و صرفا سرگرمی باشه

اما این به نظرم یه کم زیادی بدبینانه اس ....

اینجام یه جورای زندگیه شاید فرقش با دنیای واقعی اینه که تو دنیای واقعی همه اول ظاهر ادمها رو میبینین و قضاوت میکنن

اما تو این دنیای مجازی (جز یه سری که خوب بی جنبه هستن و دنبال چیزای دیگه کاری با این افراد نداریم که خوب خیلی هم نیستن نسبت به ادمهای خوب) یه نوع زندگیه که براساس رفتارو طرز حرف زدن و شخصیتش و ... قضاوت میشه
که اگه درست ازش استفاده کنیم حتا میتونه ازد نیای واقعی قشنگتر باشه

به هرحال امسال تونستم تو دنیای نت دوستای خوبی پیدا کنم که همیشه با من بودن خوشحالم کردن غم بود شادی بود

این امدن و رفتن ها میگه که عمر چقد کوتاهه و زمان چقد سریع

کســی چــه میـدانـد

از فـردا...

پــس حــرفــت را بـــزن ،

تـــا دیــــــر نشـده

و همین جا میگم اگه خوبی و بدی دیدین حلال کنین به بزرگی خودتون:گل:

وآرزوی خوشبختی و سلامتی و موفقیت واسه همه دوستان:گل:

ساعت 23:00
تاریخ1391/12/18

سپیده جون

کاربر ويژه
11ماه گذشت ....
بعضی ها دلشون شکست بعضی ها دل شکوندند ....
خیلی ها عاشق شدند و خیلی ها تنها ....
خیلی ها از بینمون رفتند خیلی ها بینمون اومدند ......
گریه کردیم و خندیدیم.....
زندگی بر خلاف آرزو هایمان گذشت .............
تقریبا نه روز مانده .....
نه روز از همه ی اون خاطره ها.....
امیدوارم تو این روزهای باقی مانده از سال همه دلشون شاد باشه و سال خوبی در پیش داشته باشند
:84:

shakira

متخصص بخش پزشکی
تحویل نمیگیرم ...

سالی را که

بدون حضور
تـــــــــــو

تحویل شود ...

:گل:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
زمستان کم کم کوله بارش رو داره می بنده...
و چندتا وسیله بیشتر نداره که بره...
زمین دیگه اجاره اش رو تمدید نمیکنه... اجاره داده به بهار خانم...
امسال هم نفسهای آخرش رو داره میکشه و داره میشماره ... همش چند نفس مونده...
.
.
.
امسال شاید برای بعضی ها پر از اتفاقات جورواجور بوده و یا اصلا خیلی خنثی تمام شد...
خیلی ها از این دنیای فانی رفتند و خیلی ها به این دنیا ورود کردند...
یکی نبود پدر پشتش رو خالی کرد و یکی دیگه خودش طعم شیرین پدر شدن روچشید...
یکی جای خالی مادرش رو همیشه حس میکنه و یکی حس مادر بودن رو تجربه می کنه...
سالی که پراید قیمتش 8 رقمی شد...
پسته خندان گریان شد...
دلار از مرز خودش بیشتر رفت و به ادلار رسید...
کسانی که تشکیل خانواده دادند... کسانی که خانواده اشون از همپاشید...
خیلیها در این دنیا هستند که از بودنشون خوشحالیم و حس خوشایندی به ما می دن و خیلی ها هم از اینکه هستند خوشحال نیستیم...
در سالی که چیزهای زیادی ممکنه یاد گرفته باشیم، تجربه کرده باشیم، وبه دیگران هم چیزی یاد داده باشیم...
به سفر رفته باشیم و یا در همون شهرمون به یه پارک سفر کرده باشیم...
فیلم دیدیم ، خبر شنیدیم... فوتبال تماشا کردیم...تو رانندگی جریمه شدیم...
روزهای زیبای بهاری – تابستان گرم- پاییز دل انگیز با بارانهای زیباش – زمستان زیبا که در روزهای آخرش با نشون دادن برف لبخند به لب ما نشاند...
از دست دادن عزیزان هموطنمون در آذربایجان به خاطر خمیازه زمین...
گرانی که تصاعدی بالا رفت و مردم کاری ازشون بر نمی اومد...
گرون شدن سنگ مورد علاقه خانمها به نام طلا...
دیدن اتفاقهایی که باعث تاثرمون شد و گاهی وقتا هم احساس کردیم دوتابرآمدگی به نام شاخ داره در میاد...
دل آزردگی از دیگران...
و .......
چه خوب و چه بد همه اینها رو پشت سر گذاشتیم ...
به قول میتراجون در مطلبی که گذاشت و منو خیلی تحت تاثیر قرار داد
گذشته ،تاریخ است... وآینده تو هیچ ربطی به گذشته ات ندارد...
الهی که همه این سال نو را با خوشی و شادی شروع کنن... تنشون سلامت... و در کنار خانواده طی کنن...و چیزی غمگین و ناراحتشون نکنه...
کسی مریض نشه... چشم کسی گریان نشه... پدری شرمنده خانواده اش نشه... مادری گرسنه به خواب نره... بچه ای بی سایه پدر و مادر نباشه...
پشت کنکوری ها دانشگاه قبول شن... دخترای دم بخت عروس شن... بیکارها یه کار خوب و مناسب پیدا کنند... اجاره نشینها ، صاحبخونه بشن... کسایی که منتظر بدنیا اومدن بچه ای هستند به سلامت پا به این دنیا بذارن... انسانهای فقیر نیازمند نون شبشون نباشه... حق به حق دار برسه... قیمت ماشین بیاد پایین... پسرها عاقبت بخیر بشن... هر کی که آرزویی داره بهش برسه... و در آخر انشاالله که هر آنچه که خداوند برای بنده خودش صلاح می دونه اتفاق بیافته...الهی آمین...

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
به سلامت سال 91 ^^

سلام چند ساعت دیگه بیشتر نمونده به پایان سال 91 و به بیانی دیگر سال 91 داره نفس های آخرش و میکشه!i :)
اومدم آخرین حرفام و بزنم با امسال درست مثل سال های گذشته :12:
من: سلام سال 91 :نیششش:
چقد تو شیطون بودی ها!
و چقدر من سرسخت بودم و شکست دادم سختی هات و :63:
برو به سلامت فقط اینو بدون که تو یه سال از عمر من گرفتی ولی من هنوز سنم مونده رو 18 ! :خنده2:

خب حرفام با سال 91 تموم شد :نفس عمیق:
دوستان ایران انجمنی توی این سالی که گذشت اگر از من بدی دیدید و حتی اگر برای لحظه ای از دست من غمگین شدید ازتون میخوام که من و به بزرگی خودتون ببخشید :5:
امیدوارم سال 92 سالی سرشار از امید و لبخند و موفقیت باشه براتون و بهترین لحظات رو در این سال پیش رو داشته باشید:گل:

ykk9d41ocqofqxdi0s.gif

Mans0ur

New member

هرچیزی را وقتی مقـرر ست و نوبتِ رفتن ِ تـو ، اکنون !

زمســـتان را در بقچه ات بپیچ و بــرو

چه چــاره ایست وقتی محکومی به رفتن ؟

نتـــرس ،

رفتن تمام شدن نیست !

خــاطر ِ پنجره ها از تو پُرست

و یاد ِ درخـــتان ِ شهـــر ..

و من .. .

که در تو بزرگ شده ام !

شــمارش ِ خاطـــراتت یعنی که تو اینجایی

از حافــــظه ی احساسم طوفان هم بشود رخـــت نمیکــنی !

از تو با بهار خواهم گفــــت

آســـوده برو

سفـــر سلامت

اسفند 91

و اما تو ای بهار ...

تو مثـــل ِ لحظه ی پایان ِ انتظار ، ناگهانـــی آمدی زیبا !

گاه ِ آمدنــــت مبارک

پس نبشته ی آخـــرسال :

شکر تو را که همیـــــشه ای ...

بهــــاران ِ من , خـــدا !

30 اسفندماه 1391

ساعت 11:20

------------------------------------------------

سال 91 داره آخرین نفس هاشو میکشه. خوب یا بد. تلخ یا شیرین ، در هر صورت رفتنی شد.

این گذر زمان درس ها داره واسه یاد گرفتن. همه چی میره . تنها چیزی که میمونه یاد و خاطره ای هست که تصویرهای ذهنی و موندگاری ها رو سبب میشه.

تو این یک سالی که در ایران انجمن هستم خاطرات نابی با شما برام ثبت شد که تا همیشه موندگار میشه تو اون ته ته های ذهنم. اگه بدی از من دیدین به بزرگواری و کرم خودتون بر من ِ کمترین ببخشین.

و اما با تو هم حرف دارم سال 1391. دیدی بالاخره رفتنی شدی ؟

به چی ِ خودت می نازیدی که داشتی این همه سخت میگرفتی ؟

ولی خب اینو بدون که در نبرد بین روزهای سخت و آدمهای سخت ، این آدمهای سختند که میمونند نه روزهای سخت...

سفرت سلامت...

خوش اومدی بهار 1392

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
با تموم شدن سال 91 این تاپیک بسته شد.
امیدوارم عمر لبخند روی صورتتون طولانی باشه :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا