• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خارج از گود زوم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
رکساناجون منم هستم خب
[h=4]
girl_blush.gif
لازنیا درست میکنی :خنده2:

R0xanA

متخصص بخش گرافیک و مالتی مدیا
خو من تازه عضو شدم زیات آشنایی نداشتم باهاتون، اون سوالایی رو که بلت نبودم جواب ندادم، ببخشید دیگه

راستی این اولین زومی هس که من شرکت میکنم
یه ایده داشتمم که نمیدونم اجرا شده قبلا یا نه
اگه اجرا نمیشده و موافق هستین لدفن اخر زوم شخص میهمان خودش به سوالات در مورد خودش جواب بده
با تچکر

ممنون از دوست عزیزو تازه وارد که افتخار دادی:دوست:

R0xanA

منو چه شکلی تصور میکنی؟ میشه نقاشیم کنی؟ یا حسین بعدا که کشیدم تحویلت میدم ولی تو رو یه دختری با قد نسبتا بلند و هیکل متناسب و موهای فر ریز بلند روشن و پوست روشن تصور میکنم

اجی خوشملم اینی که توصیف کردی احتمالا (مریم فارس ) نبود خواننده عربیه :16:

R0xanA

یه کاری بگو تا واست انجام بدم. واسه فتو شاپ آموزش های ساده بذار لطفا. ینی چیزایی که برای افراد مبتدی باشه البته اگه امکان داره برات

باشه سولماز جونی حتما بزار نتم روبراه بشه :18: :6:

R0xanA

یه انتقاد : یکم فیمینیستی! اینطور نیست؟!

چرا اگه منظورت به این معنا باشه و مثل بقیه معنی نکنید این کلمه رو
:خنده2:

فمنیست یک انسانه چه مرد چه زن فمنیست کسیه که میدونه و عمل میکنه که آزاد فکر کردن و آزاد اندیشیدن حق هر انسانیه فمنیست یک انسانه آزاده و به آزادی ادمای دیگه احترام قائله فمنیست یک انسانه آزاد اندیشه نه یک زن شکست خورده نه یک مرد احساساتی فمنیست انسانیه که اختیاره کارای خودشو داره هر طور دلش بخواد لباس میپوشه آرایش میکنه میخنده و هر کاری که دلش بخواد انجام میده فمنیست یک زن خائن نیست فمنیست یک انسانه آزاد است فمنیست یک زن مرد نمانیست یک انسانه که توانایی انجام کارای خودشو داره فمنیست یه زن از مرد بیزار نیست فمنیست یه انسانه که فکر میکنه آدمای خائن باید مجازات بشن چه مرد چه زن.

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی

پسرخاله

کاربر ويژه
چرا شرکت نمیکنین توی زوم من :ناراحت:

چون بداخلاقید:18: اصلا معلوم نیست چه جوریی؟:بدجنس: یه دفعه همه چیت عوض میشه یه دفعه جواب سلامم نمیدی یه دفعه نرم میشی بعد 2 دقیقه بعدش قاطی و عصبانی میشی اصلا انگار آدمو نمیشناسی دیگه! گاهی تو توهماتت در رابطه با شخصی قضاوت میکنی یا فکر میکنی اون شخص ازت متنفره یا ازت بدش میاد ولی متاسفانه اینا ساحته ذهنه خودته به کارگردانیه خودت شایدم فیلم زیاد میبینی تاثیراته اونه . به خصوص با آقایون اینو کاربرای دیگه هم میگن. ربطی به فمنیست بودنتون هم نداره طبق چیزی که خوتون ازش تعریف کردید در پایین البته!

چرا اگه منظورت به این معنا باشه و مثل بقیه معنی نکنید این کلمه رو
:خنده2:

فمنیست یک انسانه چه مرد چه زن فمنیست کسیه که میدونه و عمل میکنه که آزاد فکر کردن و آزاد اندیشیدن حق هر انسانیه فمنیست یک انسانه آزاده و به آزادی ادمای دیگه احترام قائله فمنیست یک انسانه آزاد اندیشه نه یک زن شکست خورده نه یک مرد احساساتی فمنیست انسانیه که اختیاره کارای خودشو داره هر طور دلش بخواد لباس میپوشه آرایش میکنه میخنده و هر کاری که دلش بخواد انجام میده فمنیست یک زن خائن نیست فمنیست یک انسانه آزاد است فمنیست یک زن مرد نمانیست یک انسانه که توانایی انجام کارای خودشو داره فمنیست یه زن از مرد بیزار نیست فمنیست یه انسانه که فکر میکنه آدمای خائن باید مجازات بشن چه مرد چه زن.

اینارو از کدوم منبع گفتی؟

بالا