دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
رکساناجون منم هستم خبغذا باشه
[h=4]

رکساناجون منم هستم خبغذا باشه
رکساناجون منم هستم خب
![]()
لازنیا درست میکنی :خنده2:
آمدم سه سوت اونجامباشه منتظرم زود بیاین منتظر نمیمونما
چرا شرکت نمیکنین توی زوم من :ناراحت:
خو من تازه عضو شدم زیات آشنایی نداشتم باهاتون، اون سوالایی رو که بلت نبودم جواب ندادم، ببخشید دیگه
راستی این اولین زومی هس که من شرکت میکنم
یه ایده داشتمم که نمیدونم اجرا شده قبلا یا نه
اگه اجرا نمیشده و موافق هستین لدفن اخر زوم شخص میهمان خودش به سوالات در مورد خودش جواب بده
با تچکر
.از چــه شکلکـی بیــشــتر استــفاده میـکنه؟ :65:
منو چه شکلی تصور میکنی؟ میشه نقاشیم کنی؟ یا حسین بعدا که کشیدم تحویلت میدم ولی تو رو یه دختری با قد نسبتا بلند و هیکل متناسب و موهای فر ریز بلند روشن و پوست روشن تصور میکنم
یه کاری بگو تا واست انجام بدم. واسه فتو شاپ آموزش های ساده بذار لطفا. ینی چیزایی که برای افراد مبتدی باشه البته اگه امکان داره برات
یه انتقاد : یکم فیمینیستی! اینطور نیست؟!
نه دیگه نامحرمه
اولین بار که اومد پروفایلم به من گفت آجی خوشجلم کجای مملکت دیدین محسن اسم دختر باشه
عالی بود:10::10::10::10::10::10::غش::غش::غش::غش:
رکساناجون چه کردی با این خوشجلم:10::10::10::10::غش::غش::غش::غش:
چرا شرکت نمیکنین توی زوم من :ناراحت:
چرا اگه منظورت به این معنا باشه و مثل بقیه معنی نکنید این کلمه رو
:خنده2:
فمنیست یک انسانه چه مرد چه زن فمنیست کسیه که میدونه و عمل میکنه که آزاد فکر کردن و آزاد اندیشیدن حق هر انسانیه فمنیست یک انسانه آزاده و به آزادی ادمای دیگه احترام قائله فمنیست یک انسانه آزاد اندیشه نه یک زن شکست خورده نه یک مرد احساساتی فمنیست انسانیه که اختیاره کارای خودشو داره هر طور دلش بخواد لباس میپوشه آرایش میکنه میخنده و هر کاری که دلش بخواد انجام میده فمنیست یک زن خائن نیست فمنیست یک انسانه آزاد است فمنیست یک زن مرد نمانیست یک انسانه که توانایی انجام کارای خودشو داره فمنیست یه زن از مرد بیزار نیست فمنیست یه انسانه که فکر میکنه آدمای خائن باید مجازات بشن چه مرد چه زن.
یک بیت شعر تقدیمش کن :دوست داشتن یا عشق...دوست دارمت با عشق
یه پیشنهاد واسه بهتر شدن انجمن گرافیک :
یه تاپیک جامع اموزش فتوشاپ برامون بزار
دریا جونی داریم این تاپیک و عسیسم این هم لینکش خوشملم
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=62659
اینم خوبه ولی کاربردی باشه بهتره به قول سولماز به زبان ساده باشه و کابردی این بیشتر معرفی ابزار هستش:دوست:
اخه اوایل اصلا حواسم نبود درباره من و بخونم نمیدونستم پسره دخملم:خنده2:
منو چه شکلی تصور میکنی؟ میشه نقاشیم کنی؟
عذر میخوام که بد شده.توی نقاشی ضعیفم
کلیک کنید نام: Untitled.png مشاهده: 1 حجم: 16.5 کیلو بایت
![]()
اخ جون چشمام سبز شد :نیش2: