سلام دوست عزیز
مطمئنی دلیل کم بودن سرعت ویندوزت، ناسازگاری اون با xp هستش؟؟؟
شاید ویندوزی که نصب کردی ایراد داره
شاید سیستمت ویروسی باشه
شاید برنامه ای که نصب کردی سنگین باشه
و چندین شاید دیگه
آخه تا جایی که من میدونم نباید به اون دلیلی که میگی باشه
لپ تاپم رودادم اینشرکت های کامپیوتری ، هاردم رو فرمت کردن ازاول ویندوز زدن، پس فکر کنم ویروسی نیست و کامل نصب شده!
هنو ز هم برنامه های سنگینم رو نصب نکردم!
قبلا که ویندوزم 7 بود سریع بالا میومد ولی الان حدود 2 یا 3 دقیقه باید زل بزنم به دسکتاپ تا بالا:43: بیاد
آفرین احمد به نکته خوبی اشاره کردی
راستی احمد مگه لپتاپ های دیگه سی دی درایور دارن؟؟ :نیش:
باید بری از اینترنت دانلود کنی
راستی احمد مگه لپتاپ های دیگه سی دی درایور دارن؟؟ :نیش:
راستش 2 تا شرکت مختلف دادم ، بازم اینجوری شد، اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟
اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟
بابا اگه فقط 7 بزنم پس من پایان نامم رو با چی تایپ کنم:73:
:ناراحت:
من باید پایان نامم رو با افتک(فارسی تک) تایپ کنم که یه نرم افزار تایپ ریاضیه. اگه با برنامه های دیگه تایپش کنم استاد قبول نمیکنه!!:ترس:
البته این برنامه رو 7 نصب و اجرا میشه ولی خروجی فارسی نداره.
مجبورم رو xp نصبش کنم.
حالا اگه یه 7 هم بزنم که کارای دیگم رو با 7 انجام بدم و با xp فقط تایپ کنم ، سرعت 7 بهتر از xp میشه یا نه؟؟؟ :23:
موردی نداره دوست عزیز.
شما تست کنید احتمالاً ویندوز 7 به جهت سازگاری سرعت بهتری داشته باشه. البته متوجه دلیل اینکه ویندوز xp شما سنگین عمل میکنه نمیشهف چون معمولاً نباید چنین اختلالی پیش بیاد.
پیشنها میکنم حتماً از ویندوز xp پک 3 استفاده کنید. و این مهم هست. در ضمن مشکل سرعتتون میتونه از عوامل دیگری مثل ویروس یا حتی آنتی ویروستون باشه.
بودن دو ویندوز در یک سیستم متوسط معمولاً نمیتونه اختلال شدید سرعتی ایجاد کنه. میتونید جهت سرعت بیشتر یکی از ویندوز هاتون رو در درایو C و دیگری رو در دیرایو D نصب کنید.
شرمنده، xp پک 3 رو زدم، اگه من ویندوز xp رو روی درایو c و ویندوز 7 رو روی درایو d نصب کنم، بعدا بخوام xp رو پاکش کنم ، ویندوز 7 خراب میشه؟
تو رو خدا نگید چقد گیجه ها! خب بلد نیستم دیگه:گریه::ناراحت:
از این ویندوز های 7 ، کدومش باشه بهتره؟ service pack 1 یا 2 یا 3؟؟؟