• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخواست راهنمایی:سوال در مورد نصب ویندوز

ponyo

کاربر ويژه
سلام، من یه لپ تاپ dell 1564 دارم که به خاطر استفاده از یه برنامه ی قدیمی تایپ ویندوز xp نصب کردم ، اما چونxp با لپ تاپم سازگارنیست سرعتم خیلی پایین اومده. اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر خواهد بود؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
سلام دوست عزیز
مطمئنی دلیل کم بودن سرعت ویندوزت، ناسازگاری اون با xp هستش؟؟؟
شاید ویندوزی که نصب کردی ایراد داره
شاید سیستمت ویروسی باشه
شاید برنامه ای که نصب کردی سنگین باشه
و چندین شاید دیگه
آخه تا جایی که من میدونم نباید به اون دلیلی که میگی باشه

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

شما درایور های لپ تاپ رو نصب کردید ؟ چون من تاجایی که میدونم و دیدم لپ تاپ های dell سی دی یا دی وی دی ندارن و روی ویندوز xp هم نمیشه کاریشون کرد.

بنظرم اگر درایورها رو ندارید ویندوز Seven رو نصب کنید چون هم سرعت بالاتره و هم سازگارتره با لپ تاپ شما.

ponyo

کاربر ويژه
سلام دوست عزیز
مطمئنی دلیل کم بودن سرعت ویندوزت، ناسازگاری اون با xp هستش؟؟؟
شاید ویندوزی که نصب کردی ایراد داره
شاید سیستمت ویروسی باشه
شاید برنامه ای که نصب کردی سنگین باشه
و چندین شاید دیگه
آخه تا جایی که من میدونم نباید به اون دلیلی که میگی باشه

لپ تاپم رودادم اینشرکت های کامپیوتری ، هاردم رو فرمت کردن ازاول ویندوز زدن، پس فکر کنم ویروسی نیست و کامل نصب شده!
هنو ز هم برنامه های سنگینم رو نصب نکردم!
قبلا که ویندوزم 7 بود سریع بالا میومد ولی الان حدود 2 یا 3 دقیقه باید زل بزنم به دسکتاپ تا بالا:43: بیاد

0mid

متخصص بخش ورزشی
آفرین احمد به نکته خوبی اشاره کردی

احتمالا درایوراش نصب نیست
باید بری از اینترنت دانلود کنی

راستی احمد مگه لپتاپ های دیگه سی دی درایور دارن؟؟ :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
لپ تاپم رودادم اینشرکت های کامپیوتری ، هاردم رو فرمت کردن ازاول ویندوز زدن، پس فکر کنم ویروسی نیست و کامل نصب شده!
هنو ز هم برنامه های سنگینم رو نصب نکردم!
قبلا که ویندوزم 7 بود سریع بالا میومد ولی الان حدود 2 یا 3 دقیقه باید زل بزنم به دسکتاپ تا بالا:43: بیاد

این شرکت های کامپیوتری که میگی اصلا کارشون معلوم نیست
بهتره بدی یکی از دوستان یا آشنایان برات ویندوز رو نصب کنه بهمراه درایورهاش

ponyo

کاربر ويژه
راستش 2 تا شرکت مختلف دادم ، بازم اینجوری شد، اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
آفرین احمد به نکته خوبی اشاره کردی

امید چکار کنیم دیگه :نیش:

باید بری از اینترنت دانلود کنی

آره از اینترنت هم میشه اما بعضی هاشون حجمشون بالاس مشکل پیش میاد

من تا اونجایی که میدونم لپ های Asus که دارن که خودمم Asus دارم اما Dell ندیدم تا حالا چون یکی از آشناها بهم داده بود نداشت منم سون زدم. Sony هم فکر کنم نداشته باشه.

چون اینا نه هم بصورت کارخونه ای ویندوزشون سون هست احتیاجی به سی دی ندارن .

ahmadfononi

معاونت انجمن
راستش 2 تا شرکت مختلف دادم ، بازم اینجوری شد، اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟

بنظر من اگر میخوای ویندوز سون بزنی نسخه 32 بیتی رو بزن که اون نرم افزار هایی رو که میخوای روش نصب کنی نصب بشه ، اما اگر 64 بیتی بزنی بیشتر برنامه ها باید کار کنن روی 64 بیتی و گرنه نصب نمیشن.

ponyo

کاربر ويژه
اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟
بابا اگه فقط 7 بزنم پس من پایان نامم رو با چی تایپ کنم:73:
:ناراحت:

آخرین ویرایش:

ahmadfononi

معاونت انجمن
اگه ویندوز xp رو نگه دارم و یه ویندوز 7 هم نصب کنم سرعت ویندوز 7 بهتر میشه؟
بابا اگه فقط 7 بزنم پس من پایان نامم رو با چی تایپ کنم:73:
:ناراحت:

خب اینطوری دوتا ویندوز داشته باشی حجم درایوت میره بالا.

خب مگه اون فایل اگر بگیم مثلا یک سند ورد باشه توی یکی از درایوهاتون کپی کنید ، مشکلی که پیش نمیاد یا اگر میترسید که پاک بشه اون رو توی یک فلش کپی کنید که توی سیستم هم پاک شد داشته باشیدش و بعد از نصب ویندوز دوباره به تایپ ادامه بدید.

ponyo

کاربر ويژه
از شما دوستای عزیز خیلی ممنونم که وقت گذاشتید،
بازم اگه راه حلی به نظرتون رسید خوشحال میشم راهنماییم کنید:4:

Reza.M

Banned
بچه ها چرا انقدر میپیچونید قضیه رو ؟!!! :نیش:

شما همون 7 رو نصب کنید
برای تایپ پایان نامتون مگه چه نرم افزاری رو میخواید که توی 7 نباشه
اگه با آفیس کار میکنید نسخه 2007 و 2010 آفیس رو نصب کنید و تمام ...

ما هم برای پایان نامه همین کار رو میکنیم ...

ponyo

کاربر ويژه
من باید پایان نامم رو با افتک(فارسی تک) تایپ کنم که یه نرم افزار تایپ ریاضیه. اگه با برنامه های دیگه تایپش کنم استاد قبول نمیکنه!!:ترس:
البته این برنامه رو 7 نصب و اجرا میشه ولی خروجی فارسی نداره.
مجبورم رو xp نصبش کنم.
حالا اگه یه 7 هم بزنم که کارای دیگم رو با 7 انجام بدم و با xp فقط تایپ کنم ، سرعت 7 بهتر از xp میشه یا نه؟؟؟ :23:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
من باید پایان نامم رو با افتک(فارسی تک) تایپ کنم که یه نرم افزار تایپ ریاضیه. اگه با برنامه های دیگه تایپش کنم استاد قبول نمیکنه!!:ترس:
البته این برنامه رو 7 نصب و اجرا میشه ولی خروجی فارسی نداره.
مجبورم رو xp نصبش کنم.
حالا اگه یه 7 هم بزنم که کارای دیگم رو با 7 انجام بدم و با xp فقط تایپ کنم ، سرعت 7 بهتر از xp میشه یا نه؟؟؟ :23:

موردی نداره دوست عزیز.
شما تست کنید احتمالاً ویندوز 7 به جهت سازگاری سرعت بهتری داشته باشه. البته متوجه دلیل اینکه ویندوز xp شما سنگین عمل میکنه نمیشهف چون معمولاً نباید چنین اختلالی پیش بیاد.
پیشنها میکنم حتماً از ویندوز xp پک 3 استفاده کنید. و این مهم هست. در ضمن مشکل سرعتتون میتونه از عوامل دیگری مثل ویروس یا حتی آنتی ویروستون باشه.
بودن دو ویندوز در یک سیستم متوسط معمولاً نمیتونه اختلال شدید سرعتی ایجاد کنه. میتونید جهت سرعت بیشتر یکی از ویندوز هاتون رو در درایو C و دیگری رو در دیرایو D نصب کنید.

ponyo

کاربر ويژه
موردی نداره دوست عزیز.
شما تست کنید احتمالاً ویندوز 7 به جهت سازگاری سرعت بهتری داشته باشه. البته متوجه دلیل اینکه ویندوز xp شما سنگین عمل میکنه نمیشهف چون معمولاً نباید چنین اختلالی پیش بیاد.
پیشنها میکنم حتماً از ویندوز xp پک 3 استفاده کنید. و این مهم هست. در ضمن مشکل سرعتتون میتونه از عوامل دیگری مثل ویروس یا حتی آنتی ویروستون باشه.
بودن دو ویندوز در یک سیستم متوسط معمولاً نمیتونه اختلال شدید سرعتی ایجاد کنه. میتونید جهت سرعت بیشتر یکی از ویندوز هاتون رو در درایو C و دیگری رو در دیرایو D نصب کنید.

شرمنده، xp پک 3 رو زدم، اگه من ویندوز xp رو روی درایو c و ویندوز 7 رو روی درایو d نصب کنم، بعدا بخوام xp رو پاکش کنم ، ویندوز 7 خراب میشه؟
تو رو خدا نگید چقد گیجه ها! خب بلد نیستم دیگه:گریه::ناراحت:
از این ویندوز های 7 ، کدومش باشه بهتره؟ service pack 1 یا 2 یا 3؟؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
شرمنده، xp پک 3 رو زدم، اگه من ویندوز xp رو روی درایو c و ویندوز 7 رو روی درایو d نصب کنم، بعدا بخوام xp رو پاکش کنم ، ویندوز 7 خراب میشه؟
تو رو خدا نگید چقد گیجه ها! خب بلد نیستم دیگه:گریه::ناراحت:
از این ویندوز های 7 ، کدومش باشه بهتره؟ service pack 1 یا 2 یا 3؟؟؟

معمولاً قسمتی از ویندوزی که در درایو D نصب میکنید در درایو C هم نصب میشود. پاک کردن ویندوزی که در درایو D شما قرار دارد لطمه ای به ویندوزی که در درایو C شما موجود است نمیزند، اما پاک کردن محتویات درایو C باعث اختلال در هر دو ویندوز شما خواهد شد.
در رابطه با سرویس پک ها، هرچقدر عدد آن بالاتر باشد کیفیت بیشتری رو تجربه خواهید کرد.
اگر در این رابطه باز هم سوالی بود در خدمتم. :گل:
موفق باشید

بالا