شد خزان گلشن آشنایی.............بازم آتش به جان زد جدایی:دل شکسته:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2010 , December 28 #221 شد خزان گلشن آشنایی.............بازم آتش به جان زد جدایی:دل شکسته:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , December 28 #222 یک شب دلی به مسلخ خونم کشید و رفت دیوانه ای به دام جنونم کشید و رفت ...
N Nani کاربر ويژه 2010 , December 29 #223 تو كه بيدار بيداري بگو از شب چي مي دوني تو اين روياي سر دم گم .خداحافظ گل گندم تو هم بازيچه اي بودي . تو دست سرد اين مردم
تو كه بيدار بيداري بگو از شب چي مي دوني تو اين روياي سر دم گم .خداحافظ گل گندم تو هم بازيچه اي بودي . تو دست سرد اين مردم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2010 , December 29 #224 محتشم داد جان به مهر و وفا تو همان بیوفا و مهر گسل محتشم کاشانی
K khodam متخصص بخش ادبیات 2010 , December 30 #225 لازمه ی عاشقیست رفتن و دیدن ز دور ورنه از نزدیک هم رخصت دیدار هست
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2011 , January 2 #226 تلخ از تو شیرین میشود کفر از تو چون دین میشود خار از تو نسرین میشود چیزی بده درویش را
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 2 #227 اینجا کسی است پنهان دامان ما گرفته باغی به ما نموده ایوان ما گرفته ...
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 2 #229 آنكه دائم هوس سوختن ما ميكرد كاش مي آمدو از دور تماشا مي كرد ...
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2011 , January 3 #230 در انديش اي حكيم از كار ايام كه پاداش عمل باشد سرانجام
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 4 #231 میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 6 #233 من در اين كلبه خوشم تو در آن اوج كه هستي خوش باش من به ياد تو خوشم تو به ياد هركه هستي خوش باش
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2011 , January 6 #234 شمع را چون برفروزی اشک ریزد بر رخان او چو بفروزد رخ عاشق بریزد دمعها :ناراحت:
ی یگانه جان متخصص بخش ادبیات 2011 , January 6 #235 آن کس که از آب و گل نگاری دارد روزی به وصال او قراری دارد ای نادره آنکه زاب و گل بیرون شد کو چون تو غریب شهریاری دارد
آن کس که از آب و گل نگاری دارد روزی به وصال او قراری دارد ای نادره آنکه زاب و گل بیرون شد کو چون تو غریب شهریاری دارد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 6 #236 دوش گم کردم ز بیهوشی ره کاشانه را یافتم باز از نوای جغد این ویرانه را ...
K khodam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 8 #237 اگر تو زخم زنی به که دیگری مرحم وگر تو زهر دهی به که دیگری تریاک
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 9 #238 كارما نيست شناسايي راز گل سرخ كار ما شايد اين است كه در افسون گل سرخ شناور باشيم
Maryam متخصص بخش ادبیات 2011 , January 9 #239 من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید ...
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2011 , January 9 #240 دگر باره خیاط باد صبا ... براندام گل دوخت رنگین قبا یكی را بر ارغوانی سَـــلَب ... یكی را به تن خسروانی ردا
دگر باره خیاط باد صبا ... براندام گل دوخت رنگین قبا یكی را بر ارغوانی سَـــلَب ... یكی را به تن خسروانی ردا