• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات سیستم من ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من لپ تاپم چندتا مشکل داره اینجا همه رو باهم میگم

1. نشان ندادن فونت های غیرفارسی مانند Arial

2. ارور های موجود ، دومین عکس وقتیکه لپ تاپ رو روشن میکنم میاد

3. ویروسی بودن در صورتی که با آنتی ویروس آویرا آپدیت شده ویروس یابی شده و تمام ویروس ها پاک شدند و این کار هم بعد از نصب ویندوز و بازنکردن درایو ها انجام شده است

4. پاک شدن بعضی از فایل های اجرایی ویندوز 7 مثل گدجت که وقتی برروی اون کلیک میکنم میزنه Application not found

5. یک مشکل دیگه هم هست که اونم اینه که من یکی از درایو هام رو قفل کردم ( برا تست با نرم افزار ویندوز سون بنام Bit Locker ) بعد دیگه نذاشتم تا آخرش بره که کامل قفل کنه اما الان هم قفل هست رمزش رو هم دارم و میتونم وارد شم وقتی میخوام آنلاک کنم ارور میده .

rahnama

پدر ایران انجمن
مشکل من هم اینست که برای ارسال مطالبم کامپیوتر جون میکنه و با بدبختی مطلب را می فرسته؟

Sarah

کاربر ويژه
نشان ندادن فونت های غیرفارسی مانند Arial

دلیلش اینه که فونت ها نصب نیستن

ارور های موجود

این error میگه که فایل از بین رفته. احتمالاً به خاطر ویروس بوده

ویروسی بودن در صورتی که با آنتی ویروس آویرا آپدیت شده ویروس یابی شده و تمام ویروس ها پاک شدند و این کار هم بعد از نصب ویندوز و بازنکردن درایو ها انجام شده است

پاک شدن بعضی از فایل های اجرایی ویندوز 7 مثل گدجت که وقتی برروی اون کلیک میکنم میزنه

یک مشکل دیگه هم هست که اونم اینه که من یکی از درایو هام رو قفل کردم ( برا تست با نرم افزار ویندوز سون بنام Bit Locker بعد دیگه نذاشتم تا آخرش بره که کامل قفل کنه اما الان هم قفل هست رمزش رو هم دارم و میتونم وارد شم وقتی میخوام آنلاک کنم ارور میده .

پسوورد گذاشته شده با تعویض ویندوز، برداشته شده و مشکلش حل میشه

در کل تنها راه باقی مونده؛ تعویض ویندوز سیستم هست. در این صورت تمام مشکلاتتون حل میشه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ماشاالله احمد جان این همه مشکل رو تو یه سیستم داری؟! :دعا: من فکر میکنم مشکلاتت و نوعشون طوری نیست که بشه اونهارو دستی رفع کرد!
برای رفع مشکلات 1 الی 4 یک ویندوز جدید بزن و این بار کامپیوترت رو به آنتی ویروس آپ دیت شده ی نود 32 سکیوریتی مجهز کن و بعد درایوهارو اسکن کن. بیا در مورد مشکل شماره ی 5 ات صحبت میکنیم. البته اگر رمز با تعویض ویندوز از بین نرفته باشه، که احتمالش کم نیست.

ahmadfononi

معاونت انجمن
من وقتیکه ویندوز رو عوض میکنم و آنتی ویروس رو نصب میکنم تمام فایلهای اجراییم رو ویروس در نظر میگیره

و یه سوال دیگه من وقتیکه ویندوز نصب شد اول که اویرا رو زدم و بعد درایور ها تمام نرم افزار ها رو نصب میکنم آیا این مشکل هست که بعداز نصب ویندوز نرم افزارهای زیادی نصب بشه یا خیر ؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
ماشاالله احمد جان این همه مشکل رو تو یه سیستم داری؟! :دعا: من فکر میکنم مشکلاتت و نوعشون طوری نیست که بشه اونهارو دستی رفع کرد!
برای رفع مشکلات 1 الی 4 یک ویندوز جدید بزن و این بار کامپیوترت رو به آنتی ویروس آپ دیت شده ی نود 32 سکیوریتی مجهز کن و بعد درایوهارو اسکن کن. بیا در مورد مشکل شماره ی 5 ات صحبت میکنیم. البته اگر رمز با تعویض ویندوز از بین نرفته باشه، که احتمالش کم نیست.

خوبه علی دعا کن رفع بشن :غش2:

من از نود خوشم نمیاد ((((((((( راستی آخر من نفهمیدم اویرا یا نود :تعجب::فکر: ))))))))))))))))

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان اویرا ضمن نکات مثبتی که داره گاهاً کمبود هایی رو هم داره که مشکلاتی ایجاد میکنه، مخصوصا در چنین مواقعی.
شما اگر سیستمت ویروسی هست که مطمئنن هست به این صورت عمل کن.
آخرین نسخه ی آنتی ویروس نود 32 سکیوریتی رو نصب کن و آپ دیت کن، و بعد بزن تمام سیستم رو اسکن و ویروس یابی کنه.
بعد ویندوز قبلی رو کامل پاک کن و ویندوز جدید رو نصب کن و بعد از نصب بدون اینکه بخوای درایوهای کامپیوترت رو باز کنی یا سی دی و فلشی و... رو وارد کنی انتی ویروس نود 32 سکیوریتی رو نصب کن و از نو بزن تمام سیستم رو دوباره ویروس یابی کنه. بعد از اتمام کارش میتونی وارد درایو ها بشی و نصب بقیه ی نرم افزارهارو انجام بدی.

موفق باشید

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام

من با آنتی ویروس اویرا بطور کامل ویروس یابی کردم و بعد ویندوز رو عوض کردم بعدش هم که عوض کردم بازم ویروس یابی کردم و بازم ویروس داشت فکر کنم 10 بار ویندوز رو عوض کردم آخر هم درست نشد بعدش دیگه بیخیال آنتی ویروس اویرا شدم

حالا در مورد مشکل متن وقتی که ویندوز رو نصب کردم با فونت ها مشکل نداشت بعدش دیگه نمیدونم چی شد که باز خراب شد

یعنی میشه مشکل از نرم افزاری باشه ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان من بهتون گفتم که وقتی سری های قبل با این آنتی ویروس جواب نگرفتید این بار از آنتی ویروس نود 32 سکیوریتی حتماً آپ دیت شده استفاده کنی.
در ضمن اگر سی دی ویندوزتون هم به صورت کپی شده هست و اورجینال نیست، اون رو هم باید تغییر بدید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
علی جان من الان نود32 با آپدیتش رو دان کردم

نه سی دی ویندوز سونه من اصله کپی نیست

برای اون متن ها چی ؟

راستی ارور CCC هم میاد

احمد جان من بهتون گفتم که وقتی سری های قبل با این آنتی ویروس جواب نگرفتید این بار از آنتی ویروس نود 32 سکیوریتی حتماً آپ دیت شده استفاده کنی.
در ضمن اگر سی دی ویندوزتون هم به صورت کپی شده هست و اورجینال نیست، اون رو هم باید تغییر بدید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب احمد جان یک موضوع ساده هست.
ویندوزی که به تازگی نصب شده نباید هیچ نوع ایرادی درش باشه، مگر اینکه فایل های ویندوز بد کپی شده باشند و موردی داشته باشند. یا اینکه ویروسی موجود باشه.
تشخیص این مساله هم بستگی به دقت خودت داره، اینکه بعد از نصب ویندوز در چه مرحله ای و بعد از انجان چه کاری مثلاً بعد از نصب چه نرم افزاری مشکل بوجود میاد. در این مورد چیزی بیشتر از این نمیشه گفت.

حتماً مطمئن باشید که آنتی ویروستون آپ دیت باشه. و آخرین آپ دیت رو دریافت بکنید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
ببین من اول ویندوز بعدش درایور ها رو میزنم اینم بگم که اویرا نصب نمیشد و باید چندتا نرم افزار رو نصب کنم که اونم نصب بشه

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام دوستان
اقا منم یه مشکل عجیب دارم که 6 ماهه پدرم رو در اورده .
اقا کامپیوتر من خود به خود بعد یه مدت کارکرد هنگ میکنه و هیچ دکمه و موس و هیچی کار نمیکنه . باید ریستارت شه .
تا برنامه ای اجرا میشه *** کانکت میشه و ... سیستم از کار می افته .
من خودم فکر کنم از سی پی یو باشه . سی پی یوش اینتل نیست AMD هست . البته اگه درست گفته باشم .
دوستان راهی چیزی به ذهنتون خطور نمیکنه ؟
هیچگونه ویروسی نداره و چندین بار ویندوز پارتیشن بندی شده .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام دوستان
اقا منم یه مشکل عجیب دارم که 6 ماهه پدرم رو در اورده .
اقا کامپیوتر من خود به خود بعد یه مدت کارکرد هنگ میکنه و هیچ دکمه و موس و هیچی کار نمیکنه . باید ریستارت شه .
تا برنامه ای اجرا میشه *** کانکت میشه و ... سیستم از کار می افته .
من خودم فکر کنم از سی پی یو باشه . سی پی یوش اینتل نیست AMD هست . البته اگه درست گفته باشم .
دوستان راهی چیزی به ذهنتون خطور نمیکنه ؟
هیچگونه ویروسی نداره و چندین بار ویندوز پارتیشن بندی شده .

سلام
هنگ کردن کامیپوتر میتونه دلایل مختلفی رو داشته باشه.
از جمله ضعف سخت افزاری سیستم، مثل CPU .
ویروسی بودن سیستم.
نصب نرم افزار های سنگین که اجرای همه ی اونها با هم از عهده ی سیستم خارج هست. مثل آنتی ویروس.
داغ کردن سیستم که مخصوصاً این مورد در فصل گرما بیشتر پیش میاد، که باعث هنگ کردن کامپیوتر میشه.
---
اما در رابطه با مشکل شما:
سبحان جان از چه زمانی این مشکل رو دارید؟ آیا از اول این مشکل بوده؟
این مشکل بیشتر در چه زمانی پیش میاد؟ آیا معمولا وقتی که به اینترنت وصل میشید این مشکل پیش میاد؟

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام
هنگ کردن کامیپوتر میتونه دلایل مختلفی رو داشته باشه.
از جمله ضعف سخت افزاری سیستم، مثل CPU .
ویروسی بودن سیستم.
نصب نرم افزار های سنگین که اجرای همه ی اونها با هم از عهده ی سیستم خارج هست. مثل آنتی ویروس.
داغ کردن سیستم که مخصوصاً این مورد در فصل گرما بیشتر پیش میاد، که باعث هنگ کردن کامپیوتر میشه.
---
اما در رابطه با مشکل شما:
سبحان جان از چه زمانی این مشکل رو دارید؟ آیا از اول این مشکل بوده؟
این مشکل بیشتر در چه زمانی پیش میاد؟ آیا معمولا وقتی که به اینترنت وصل میشید این مشکل پیش میاد؟

سلام عزیز ممنون از پاسختون
سیستم به هیچ عنوان ویروس نداره ، من در حالت بوت به وسیبه ی کیسپر اسکی کامپیوتر رو ویروس کشی کردم .
من حدود 6 ماهه مشکل دارم ، اعصابم رو خورد کرده . نه از اول نبود . کم کم شروع شد و شدت گرفت .
بیشتر در زمانی پیش میاد که چند تا برنامه رو باهم باز میکنم ، از 2 تا برنامه متغییره تا 10-12 تا برنامه ، بعد وقتی که وی پی ان رو کانک میکنم مخصوصا sspl و ssp یا وقتی دیسکونت میکنمشون .
اره اکثرا وقتی پیش میاد که به اینترنت متصل میشم . البته من ای دی اس ال دارم و بیشتر زمانی پیش میاد که صفحه مرورگر بالا میاد یا ای دی اس ال رو خاموش روشن میکنم .
ممنون از لطفتون

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سبحان جان، اصولاً هنگ کردن مودم و یا کامپیوتر مواقعی پیش میاد که توسط نرم افزارهای مختلف باری اضافه تر از عهده ی سیستم کشیده بشه. حالا اگر بار اضافی توسط مودم به سیستم تحمیل بشه بدین صورت هست که، شما مجموعه ای از نرم افزارهارو نصب روی سیستمتون دارید که قابلیت اتصال خودکار و یا غیر خودکار به اینترنت رو دارند، مثل آپدیت خودکار آنتی ویروس و ...
وقتی این بار زیاد از مودم توسط نرم افزارها کشیده بشه مودم هم این بار اضافی رو تحمیل میکنه به سیستم.
اما بروز مشکل هنگام متصل شدن به اینترنت رو از این بابت پرسیدم که دقیقاً خود من حدود چند ماه پیش سیستمم ویروسی گرفته بود که چنین وضعیتی رو برام ایجاد میکرد. نکته ی جالب این موضوع این بود که آنتی ویروس کسپر اسکای آپ دیت شده توانایی شناسایی این ویروس رو نداشت!

مشکل شما از دو حالت زیر خارج نخواهد بود:
1- ویروسی بودن سیستمتون. که برای شناسایی این مشکل شما نیاز دارید به صورت مقطعی از یک آنتی ویروس دیگه ، به پیشنهاد من آنتی ویروس اویرا (آپ دیت شده) استفاده کنید.
برای تست موردی که گفتم هم میتونید این کار رو بکنید:
در حالی که به اینترنت متصل هستید بدون اینکه از اینترنت کار بکشید ، در حالی که تمام نرم افزارهایی که قابلیت اتصال به اینترنت رو دارند غیر فعال هستند، ببینید آیا سیستم در حال ارسال و دریافت اطلاعات از اینترنت هست و یا نه. در حالت عادی و طبیعی ،مسلماً باید هیچ دریافت و ارسال اطلاعاتی صورت نگیره.

2- بار اضافی که از سیستم شما توسط نرم افزارهای مختلف و در کنارش مودم کشیده میشه.
برای حل این مورد هم باید از میزان نرم افزار های نصبیتون در روی سیستم کم کنید و طوری تنظیم کنید تا فشار بیش از حد به سیستم نیاد که هنگ کنه.

در کل توصیه ی من این هست که احتمال اول رو جدی بگیرید و با آنتی ویروس دیگه ای مثل اویرا (آپ دیت شده) سیستمتون رو ویروس یابی کنید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان یک بار هم با آنتی ویروس نود 32 سکیوریتی بعد از نصب دوباره ویندوز تست کن. ای کاش حرف منو گوش داده بودی و این سری با آنتی ویروسی که گفتم تست میکردی تا دوباره کاری نشه برات.
حتماً دقت داشته باش که بعد از نصب دوباره ی ویندوزت و تا قبل از نصب انتی ویروسی که گفتم هیچ نرم افزار دیگه ای رو روی سیستمت نصب نکنی. و هیچ سی دی یا فلشش مموری رو وارد نکنی. اولین کار بعد از نصب ویندوزت نصب انتی ویروس باشه.

ببین من اول ویندوز بعدش درایور ها رو میزنم اینم بگم که اویرا نصب نمیشد و باید چندتا نرم افزار رو نصب کنم که اونم نصب بشه

3ObHaN

کاربر ويژه
ممنون ادمین جان . :گل::گل::گل:
فکر کنم نظریه ی اول درست باشه و باید با اپرا امتحان کنم چون من سیستم رو پارتشن بندی میکنم و کل داده ها رو پاک میکنم ولی به محض اینکه سیستم بالا میاد فرصت نصب موزیلا رو هم بهم نمیده و هنک میکنه . پس نظریه ی دوم منتفی هست . :مشکوک::مشکوک:
بازم ممنون دیگه کم کم داشتم میرفتم 300-400 تومن بدم سی پی یو و مادر بورد رو عوض کنم :دل شکسته:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون ادمین جان . :گل::گل::گل:
فکر کنم نظریه ی اول درست باشه و باید با اپرا امتحان کنم چون من سیستم رو پارتشن بندی میکنم و کل داده ها رو پاک میکنم ولی به محض اینکه سیستم بالا میاد فرصت نصب موزیلا رو هم بهم نمیده و هنک میکنه . پس نظریه ی دوم منتفی هست . :مشکوک::مشکوک:
بازم ممنون دیگه کم کم داشتم میرفتم 300-400 تومن بدم سی پی یو و مادر بورد رو عوض کنم :دل شکسته:

سبحان عزیز:
در رابطه با نام آنتی ویروسی که پیشنهاد دادم: اویرا - Avira
در رابطه با مشکل CPU میتونید این دو مورد رو تست کنید:

1- میزان استفاده از CPU :
سه دکمه ی Alt+Ctrl+Delete با هم فشار بدید.
در پنجره ای که به اسم Windows Task Manager براتون باز میشه، از زبانه های بالایی این صفحه زبانه ی سوم یعنی Performance انتخاب کنید.در قسمت مربوط به CPU Usage ببینید چند درصد از سی پی یوتون در حال مصرف هست.
اگر این مصرف همیشه بالا بود حالا از زبانه ی دوم یعنی Processes ببینید کدوم یک از موارد درصد مصرف بیشتری از فضای سی پی یو رو دارند.

2-میزان دمای CPU :
اگر فن (خنک کننده) CPU خراب شده باشه و درست کار نکنه، باز هم میتونه باعث چنین مشکلاتی بشه. یا معمولا در فصل گرما که دمای محیط اتاق بالا هست و باعث گرم شدن سی پی یو میشه و چنین مشکلاتی رو بوجود میاره.
راه های تشخیص مشکل فن CPU هم به این صورت هست:
1- در صورتی که فن درست کار نکنه صدای فن در حالت کار تغییر پیدا میکنه.
2- در حین کار کامپیوتر ناگهان ریسیت میکنه و یا حتی هنگ میکنه.
3- از قسمت ستاپ میتونید دمای سی پی یو رو ببینید. برای این کار هم در هنگام بوت شدن کامپیوتر با زدم دکمه ی Delete وارد قسمت مربوط بشید و دمای سی پی یو تونو چک کنید. همچنین میتونید از نرم افزار های speed fan و coretemp و realtemp و hwmonitor و SiSoftware Sandra و Hot CPU tester برای فهمیدن دمای سی پی یو استفاده کنید.

موفق باشید

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام
اقا اویرا همون که لوگوش چتر قرمز رنگی هست دیگه . نصبش کردم اپدیتش کردم واسه امروز که 7/10/2011 میشه دیگه .
الانم داره اسکن میکنه . تو 23 دیقه 27 درصد اسکن کرده .

تو Task manager رفتم .
تو Performance ، میزان مصرف بین 22% تا 82% بود . ( تو 5 دیقه که داشتم نگاش میکردم )
بعد تو Processes بیشتر از همه system idle process بود با مصرف 61 تو سی پی یو . بعد arscan.exe*32 بود که فکر کنم همین ویروس کشه باشه با مصرف 30 حدودا و بعد firfox ورژن 8 بود با مصرف 24 تا .
در مورد دمای سی پی بو هم به چند نفر قبلا نشون داده بودم ، میگفتن نرمال و خوبه . الان اسکن شد اوپرا باز نتیجه دما رو بهتون میگم ولی فکر نکنم دماش زیاد باشه چون هوای اینجا خیلی خیلی سرده ( امروز میخوام بخاری وصل کنم ) .

بالا