• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات سیستم من ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
بازم سلام .
ادمين جان ،‌حدستون درست بود . مشكل از مودمه .
الان چيكار كنم مودمو ؟‌ تو همه كامپيوتر ها اينجوريه ؟‌گارانتي داره تعمير ميشه ؟‌

سبحان جان چند حالت داره:
اگر دوره ای بوده که مودم بدون ایجاد مشکل بر روی همین سیستم کار میکرده و سالم بوده پس میشه نتیجه گرفت که اشکال در همه ی این مدل از مودم ها نیست و مشکل ناسازگاری این مدل با سیستم شما نیست.
حالا باز هم اگر این مشکل بعد از مدتی پیش اومده :
یا اینکه سی دی نرم افزاری مودم موردی پیدا کرده، مثل آسیب دیدن قسمتی از اطلاعاتش که این مورد رو میتونید با تهیه ی یک سی دی دیگه تست کنید.
و یا اینکه قسمت سخت افزاری مودم دچار مشکل شده که این هم نیاز به نظر یک متخصص داره.
باز هم میتونید این مورد رو اینطور امتحان کنید که ببینید مودمتون روی یک سیستم دیگه آیا مشکلی ایجاد میکنه و یا نه.
و در آخر اینکه ، از روزی که مودم رو خریدید این مشکل با شما بوده که در این صورت کمی کار دشوارتر میشه و علاوه بر دو مورد نرم افزاری و یا سخت افزاری بالا دو مورد دیگه هم اضافه میشه:
یا این سری از مدل ها با سیستم شما سازگار نیستند.
و یا این مدل از مودم ها معیوب هستند که احتمال این مورد کمتر از سه مورد دیگه است.

موفق باشید

3ObHaN

کاربر ويژه
ادمين جان خيلي ممنونم ازتون ،‌چندين نفر تو كار كامپوتر من مونده بودن و اتفاق نظر داشتند سي پي يو و مادربرد عوض شه :تعجب: :نه:
بازم ممنون كمكم كرديد .
نه اين مشكل از اول نبود ،‌ من دي ماه بود مودم و اي دي اس ال گرفتم و اين مشكل بهار شروع شد .
الان سي ديش رو دانلود ميكنم ،‌ روي يه سيستم ديگه هم نصب ميكنم .
بازم ازتون واقعا ممنونم .

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام دمین جان
الان از یه سیستم دیگه انلاینم . این سیستم هم هنگ کرد .
راستی از نرم افزارهم نیست .
باید ببرم گارانتی ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
سبحان جان مودم رو روی یک سیستم دیگه هم تست کردید ؟ اگر تست کردید و باز هم سیستم هنگ کرد میشه مساله رو سخت افزاری دونست ... مثلاً نیم سوز شدن مودمتون و ... اما قبل از هر چیز مودم رو روی یک سیستم دیگه هم تست کنید.

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام عزيز دلم .
مودم رو رو 4 تا سيستم تست كردم ، نرم افزارشم دانلود كرده و به غير اون از طريق مرورگر هم مودم رو راه اندازي كردم .
باز هنگ كرد . :تعجب::فکر::ناراحت:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام عزيز دلم .
مودم رو رو 4 تا سيستم تست كردم ، نرم افزارشم دانلود كرده و به غير اون از طريق مرورگر هم مودم رو راه اندازي كردم .
باز هنگ كرد . :تعجب::فکر::ناراحت:

سبحان جان با این حساب، به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری مودم هست و مدمتون متاسفانه نقص فنی داره.
که نیاز به تعمیرات داره.

ببخشید کامپیوتر من گاهی اوقات که تو بازی یا اینترنتم صفحه خود به خود ابی رنگ میشه بعد ریست میکنه :مشکل از چیه باید چیکار کنم!

بالا