• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مشکلات سیستم من ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سبحان جان بعد از اسکن، در حالتی که هیچ نرم افزاری در ویندوز فعال نیست و کار نمیکنه، اطلاعات Task Manager رو لطفاً دوباره بدید.

3ObHaN

کاربر ويژه
:نه::نه::نه:
اسکن شد . 4-5 تا فایل رو معرفی کرد که اکثرا patch بودن که همه رو دلت کردم .
بعد همه نرم افزار ها رو بستم در حالی که ای دی اس ال داشت بازم چشمک میزد این اطلاعات بدست اومد :
Performance اکثرا روی صفر یا 1 بود بعضا دو بار رفت رو 15 ( تو 5 دیقه )
Processes : هیچ نرم افزاری مصرف نمیکرد و همه به جز تسک منیجر روی 00 بودند .
بعد سیستم دوباره هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت کنم . رفتم دما رو چک کردم رو 40 درجه بود و فن هم داشت با سرعت 2428 rpm میچرخید .
:دل شکسته:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:نه::نه::نه:
اسکن شد . 4-5 تا فایل رو معرفی کرد که اکثرا patch بودن که همه رو دلت کردم .
بعد همه نرم افزار ها رو بستم در حالی که ای دی اس ال داشت بازم چشمک میزد این اطلاعات بدست اومد :
Performance اکثرا روی صفر یا 1 بود بعضا دو بار رفت رو 15 ( تو 5 دیقه )
Processes : هیچ نرم افزاری مصرف نمیکرد و همه به جز تسک منیجر روی 00 بودند .
بعد سیستم دوباره هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت کنم . رفتم دما رو چک کردم رو 40 درجه بود و فن هم داشت با سرعت 2428 rpm میچرخید .
:دل شکسته:

خب سبحان جان تمام سه موردی که گفتی نشون میده سیستمت از لحاظ نرم افزاری مشکل نداره و حدس من در مورد ویروس هم اشتباه هست.
در این مورد یک احتمال دیگه به ذهنم میرسه و اون هم مودمت هست، که شاید باعث هنگ کردن کامپیوتر میشه.
اگر مودم شما از درایو نصبی در کامپیوتر استفاده میکنه یک دور نرم افزار اون رو به کل پاک کنید و بعد از نو نصب کنید.
و یک سوال اینکه آیا بعد از بوجود اومدن این مشکل اقدام به نصب دوباره ی ویندوز کردیدو یا نه؟ و اگر بله ، بعد از نصب ویندوز آیا به محض نصب باز هم چنین مشکلی بوده؟

3ObHaN

کاربر ويژه
خب از وقتی مشکل پیش اومده بنا به دلایلی چند بار مودم رو که وایرلس هم هست پاک کردم و دوباره نصب کردم و از درایو نصبی هم نصب کردم .
اره بابا ، کلی ویندوز عوض کردم ، اصلا کلا پاک کردم و دوباره نصب کردم . و بعد از نصب گاهی به محض بالا اومدن سیستم و گاهی بعد مدتی و گاهی به محض رفتن تو اینترنت موضوع تکرار میشه .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اصولاً هر مشکل نرم افزاری بعد از نصب دوباره ی ویندوز باید برطرف بشه ، حالا اینکه شما میگید حتی پیش اومده به محض نصب و بالا اومدن سیستم، کامپیوتر باز هم دچار مشکل شده، این میتونه نشان یک مشکل سخت افزاری باشه.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سبحان جان تا اونجای که من بشخصه تجربه کردم هر مشکل نرم افزاری از جمله مشکل رجیستری باید با نصب دوباره ویندوز رفع بشه، که میگید متاسفانه اینطور نیست.
البته من باز هم روی مسئله ی مربوط به مودم شما حساسم، تست کنید ببینید که بدون وصل بودن مودم به کامپیوتر آیا باز هم چنین مشکلی پیش میاد و یا نه.
اگر باز هم مشکل پیش اومد میتونید بعضی از قطعات سیستم رو مثل CPU موقتاً تعویض کنید و ببینید آیا باز هم مشکل بوجود میاد و یا نه. و به این شکل عیب یابی قسمت سخت افزاری رو انجام بدید.

ahmadfononi

معاونت انجمن
علی جان خیلی ممنون

با نود یه بار کامل اسکن کردم بعدش ویندوز رو عوض کردم و بعده نصب ویندوز دوباره نود رو زدم و اسکن کردم الان هیچ مشکلی نداره

واسه متن هم فهمیدم مشکل از چی بود مشکل از فونت هایی بود که من ریخته بودم درستش کردم

اما فقط مونده اون قفل شدن درایو؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب احمد جان در رابطه با پسوورد درایوت، الان بعد از نصب ویندوز جدید به چه شکل هست؟ میتونی با ورود رمز وارد درایو بشی؟ مشکلت به چه شکل هست؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
خب احمد جان در رابطه با پسوورد درایوت، الان بعد از نصب ویندوز جدید به چه شکل هست؟ میتونی با ورود رمز وارد درایو بشی؟ مشکلت به چه شکل هست؟

قبل از نصب ویندوز هم میتونستم وارد شم فقط میخوام این پسورد رو بردارم حتی یه فایل txt هم دارم که موقع قفل درایو گرفتم عکسش هم زدم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فایلی که میگی recovery key برای مواقعی هست که پسورد رو فراموش میکنید که میتونید از طریق این فایل زمز رو ریکاوری کنید.
اما برای حذف پسورد چه مراحلی رو طی میکنی؟

ahmadfononi

معاونت انجمن
وقتیکه رمز رو میزنم و آنلاک میشه بعد روی درایو کلیک راست میکنم و گرنیه Remove Password from this drive رو میزنم و همون اروری رو میده که توی عکس زدم بقیه هم کار نمیکنن بجز اولی که تغییره پسورده

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
احمد جان از این راه هم تست کن:

نحوه غیرفعال کردن Encrypt از درایو شما:
کادر search استارت منو، کلمه BitLocker را تایپ کنید و اینتر بزنید.
خواهید دید که لیست تمامی درایوها نمایش داده میشود. بر روی Turn Off BitLocker کلیک کنید و سپس بر روی Decrypt Drive کلیک کنید تا درایو شما از حالت Encrypt خارج شود.

ahmadfononi

معاونت انجمن
خیلی خیلی ممنون علی جان زدم الان داره decrypting میشه ( از حالت قفل در میاد )

3ObHaN

کاربر ويژه
سبحان جان تا اونجای که من بشخصه تجربه کردم هر مشکل نرم افزاری از جمله مشکل رجیستری باید با نصب دوباره ویندوز رفع بشه، که میگید متاسفانه اینطور نیست.
البته من باز هم روی مسئله ی مربوط به مودم شما حساسم، تست کنید ببینید که بدون وصل بودن مودم به کامپیوتر آیا باز هم چنین مشکلی پیش میاد و یا نه.
اگر باز هم مشکل پیش اومد میتونید بعضی از قطعات سیستم رو مثل CPU موقتاً تعویض کنید و ببینید آیا باز هم مشکل بوجود میاد و یا نه. و به این شکل عیب یابی قسمت سخت افزاری رو انجام بدید.
سلام عزيزم . ببخش دو سه روز نبودم .
اقا من شار‍ژ اينترنتم تموم شد ،‌ كارت بانكم رو گم و گور كردم كه وسوسه نشم:سوت: ،‌ يه روز كامل اينترنت رو قطع كردم .
كامپيوتر هنگ نكرد .
ولي بازم شك دارم از مودم باشه :راز:. چون اصولا از كامپيوتر استفاده نكردم و نشستم اهنگ گوش كردم و كتاب خوندم .
چون چيزي نداشتم ازش استفاده كنم . نه مسنجري نه وي پي اني نه موزيلايي و ....

ويندوز هم عوض كردم ،‌7 home premum x86 انداختم روش .
بازم هنگ كرد . نظرتون چيه استاد ؟‌

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام سبحان عزیز
سبحان جان این طور که گفتی به نظر خود من مساله ی مودمتون خیلی میتونه مهم باشه. قبل از اینکه هر احتمال دیگه ای رو الان در نظر بگیریم، اگر خودت بتونی از یک طریقی، موردی که گفتی رو مورد بررسی بیشتر قرار بدی و اول این رو مشخص کنی که آیا بدون وصل بودن مودم به کامپیوترتون در حالی که از طریق انجام چند کار هم زمان، فشار به سی پی یو و سیستمت میاری آیا باز هم کامپیوترت هنگ میکنه و یا نه ، میتونید یکی از موارد مهمی رو که در این باره نقش مهم داره رو در مورد مشکل سیستمت برامون مشخص کنید.
و یا اگر میتونید یک مودم دیگه و متفاوت از لحاظ مدل رو برای تست سیستمتون به جای مودم فعلی نصب و امتحان کنید و ببینید که آیا باز هم سیستم هنگ میکنه و یا نه.

سلام عزيزم . ببخش دو سه روز نبودم .
اقا من شار‍ژ اينترنتم تموم شد ،‌ كارت بانكم رو گم و گور كردم كه وسوسه نشم:سوت: ،‌ يه روز كامل اينترنت رو قطع كردم .
كامپيوتر هنگ نكرد .
ولي بازم شك دارم از مودم باشه :راز:. چون اصولا از كامپيوتر استفاده نكردم و نشستم اهنگ گوش كردم و كتاب خوندم .
چون چيزي نداشتم ازش استفاده كنم . نه مسنجري نه وي پي اني نه موزيلايي و ....

ويندوز هم عوض كردم ،‌7 home premum x86 انداختم روش .
بازم هنگ كرد . نظرتون چيه استاد ؟‌

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام سبحان عزیز
سبحان جان این طور که گفتی به نظر خود من مساله ی مودمتون خیلی میتونه مهم باشه. قبل از اینکه هر احتمال دیگه ای رو الان در نظر بگیریم، اگر خودت بتونی از یک طریقی، موردی که گفتی رو مورد بررسی بیشتر قرار بدی و اول این رو مشخص کنی که آیا بدون وصل بودن مودم به کامپیوترتون در حالی که از طریق انجام چند کار هم زمان، فشار به سی پی یو و سیستمت میاری آیا باز هم کامپیوترت هنگ میکنه و یا نه ، میتونید یکی از موارد مهمی رو که در این باره نقش مهم داره رو در مورد مشکل سیستمت برامون مشخص کنید.
و یا اگر میتونید یک مودم دیگه و متفاوت از لحاظ مدل رو برای تست سیستمتون به جای مودم فعلی نصب و امتحان کنید و ببینید که آیا باز هم سیستم هنگ میکنه و یا نه.

اها ،‌باشه الان كارم تموم شه يه تستي ميكنم نتيجه رو حتما ميگم . پدرم بياد مودمشون رو بيارند تست ميكنم .
مدل مودم من TP-LINK w8901G هست .

3ObHaN

کاربر ويژه
سلام سبحان عزیز
عزيزم باشه حتما كارم تموم شد تست ميكنم ولو مدل وايرلس من TP-LINK W8901 G هست . ممكنه از مودم باشه ،‌ژدرم وايمكس دارند ،‌ماموريت برگشتند تست ميكنم .

3ObHaN

کاربر ويژه
بازم سلام .
ادمين جان ،‌حدستون درست بود . مشكل از مودمه .
الان چيكار كنم مودمو ؟‌ تو همه كامپيوتر ها اينجوريه ؟‌گارانتي داره تعمير ميشه ؟‌

بالا