:نه::نه::نه:
اسکن شد . 4-5 تا فایل رو معرفی کرد که اکثرا patch بودن که همه رو دلت کردم .
بعد همه نرم افزار ها رو بستم در حالی که ای دی اس ال داشت بازم چشمک میزد این اطلاعات بدست اومد :
Performance اکثرا روی صفر یا 1 بود بعضا دو بار رفت رو 15 ( تو 5 دیقه )
Processes : هیچ نرم افزاری مصرف نمیکرد و همه به جز تسک منیجر روی 00 بودند .
بعد سیستم دوباره هنگ کرد و مجبور شدم ریستارت کنم . رفتم دما رو چک کردم رو 40 درجه بود و فن هم داشت با سرعت 2428 rpm میچرخید .
:دل شکسته:
خب احمد جان در رابطه با پسوورد درایوت، الان بعد از نصب ویندوز جدید به چه شکل هست؟ میتونی با ورود رمز وارد درایو بشی؟ مشکلت به چه شکل هست؟
سلام عزيزم . ببخش دو سه روز نبودم .سبحان جان تا اونجای که من بشخصه تجربه کردم هر مشکل نرم افزاری از جمله مشکل رجیستری باید با نصب دوباره ویندوز رفع بشه، که میگید متاسفانه اینطور نیست.
البته من باز هم روی مسئله ی مربوط به مودم شما حساسم، تست کنید ببینید که بدون وصل بودن مودم به کامپیوتر آیا باز هم چنین مشکلی پیش میاد و یا نه.
اگر باز هم مشکل پیش اومد میتونید بعضی از قطعات سیستم رو مثل CPU موقتاً تعویض کنید و ببینید آیا باز هم مشکل بوجود میاد و یا نه. و به این شکل عیب یابی قسمت سخت افزاری رو انجام بدید.
سلام عزيزم . ببخش دو سه روز نبودم .
اقا من شارژ اينترنتم تموم شد ، كارت بانكم رو گم و گور كردم كه وسوسه نشم:سوت: ، يه روز كامل اينترنت رو قطع كردم .
كامپيوتر هنگ نكرد .
ولي بازم شك دارم از مودم باشه :راز:. چون اصولا از كامپيوتر استفاده نكردم و نشستم اهنگ گوش كردم و كتاب خوندم .
چون چيزي نداشتم ازش استفاده كنم . نه مسنجري نه وي پي اني نه موزيلايي و ....
ويندوز هم عوض كردم ،7 home premum x86 انداختم روش .
بازم هنگ كرد . نظرتون چيه استاد ؟
سلام سبحان عزیز
سبحان جان این طور که گفتی به نظر خود من مساله ی مودمتون خیلی میتونه مهم باشه. قبل از اینکه هر احتمال دیگه ای رو الان در نظر بگیریم، اگر خودت بتونی از یک طریقی، موردی که گفتی رو مورد بررسی بیشتر قرار بدی و اول این رو مشخص کنی که آیا بدون وصل بودن مودم به کامپیوترتون در حالی که از طریق انجام چند کار هم زمان، فشار به سی پی یو و سیستمت میاری آیا باز هم کامپیوترت هنگ میکنه و یا نه ، میتونید یکی از موارد مهمی رو که در این باره نقش مهم داره رو در مورد مشکل سیستمت برامون مشخص کنید.
و یا اگر میتونید یک مودم دیگه و متفاوت از لحاظ مدل رو برای تست سیستمتون به جای مودم فعلی نصب و امتحان کنید و ببینید که آیا باز هم سیستم هنگ میکنه و یا نه.
عزيزم باشه حتما كارم تموم شد تست ميكنم ولو مدل وايرلس من TP-LINK W8901 G هست . ممكنه از مودم باشه ،ژدرم وايمكس دارند ،ماموريت برگشتند تست ميكنم .سلام سبحان عزیز
سبحان جان این طور که گفتی به نظر خود من مساله ی مودمتون خیلی میتونه مهم باشه. قبل از اینکه هر احتمال دیگه ای رو الان در نظر بگیریم، اگر خودت بتونی از یک طریقی، موردی که گفتی رو مورد بررسی بیشتر قرار بدی و اول این رو مشخص کنی که آیا بدون وصل بودن مودم به کامپیوترتون در حالی که از طریق انجام چند کار هم زمان، فشار به سی پی یو و سیستمت میاری آیا باز هم کامپیوترت هنگ میکنه و یا نه ، میتونید یکی از موارد مهمی رو که در این باره نقش مهم داره رو در مورد مشکل سیستمت برامون مشخص کنید.
و یا اگر میتونید یک مودم دیگه و متفاوت از لحاظ مدل رو برای تست سیستمتون به جای مودم فعلی نصب و امتحان کنید و ببینید که آیا باز هم سیستم هنگ میکنه و یا نه.