• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرات و پیشنهادات بخش صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

با ياد و نام خداوند مهرباني و خوبيها​

سلام به همه دوستان گرامي و همه عزيزان

لطفا برای ارائه هر گونه نظر ، پیشنهاد و انتقاد از این تاپیک استفاده کنید.
توجه داشته باشید این بخش برای هر چه بهتر شدن بخش صندلی داغ هستش. منتظر نظرات و انتقادات سازنده شما هستیم.

باتشکر

eliza

متخصص بخش
اااااا چرا پیشنهاد من نیست.من قبلا گفته بودم که یک نفر بر روی این صندلی داغ و پر حرارت بنشینه وبقیه هم با سوالای داغ ازش پذیرایی

کنن.بیاین این کارو بکنیم استارت کار زده بشه بعد تغییرات توی اون اعمال میکنیم. یا اینکه شخصی که روی این صندلی میشینه یک موضوعی

را پیشنهاد بده بقیه در آن زمینه ازش سوالی داغ بپرسن.ولی بیاین شروع کنیم.

:نیش::نیش:

-------------------------------------

هرچيز که ما مي‌بينيم خود چيز ديگري را پنهان مي‌کند...

ما هميشه مي‌خواهيم چيزي که پنهان است را با چيزي که مي‌بينيم، ببينيم...

اما اين امکان پذير نيست. انسان‌ها اسرارشان را خيلي خوب پنهان مي‌کنند

rahnama

پدر ایران انجمن
پیشنهاد:
سئوال ها ی مطرحی توسط اعضا معقول و باعث تخریب شرکت کننده نشه؟
البته من تا کنون موردی ندیده ام. پیشنهاد بود.

.

BLaDe

متخصص بخش زبان
:نیش: خانوم اجازه !منم بگم ؟
به نظر من سوالات باید به درد بخور و برای آشنایی بیشتر با فرد باشه نه سوالات به درد نخور و بی ربط مثل وضع هوا ؛
بعدم باید واسه صندلی داغ قوانینی بذارید ؛ مثلا اینکه در هرپست بیشتر از 10 سوال پرسیده نشه ؛

Maryam

متخصص بخش ادبیات
.

پیشنهاد من هم این هستش که کسانی که دوست دارند روی صندلی داغ بشینند خودشون میان اعلام آمادگی میکنند و بعد از این که کاندیدا ها تعدادشون به 5 نفر رسید یه تاپیک نظر سنجی میگذاریم

و کاربری که بیشترین رای رو آورد اولین نفر صندلی داغ هستش و به همین ترتیب ...

galaxy

کاربر ويژه
سلام بر همه ی دوستان:گل:

از اون جایی که هنوز صندلی داغی برگذار نشده و قانون خاصی نداره گفتم بهتره که منم چند تا پیشنهاد بدم که تقریبا جامع و شامله.:نیش:

1 - پرسیدن سوال برای تمام کاربران آزاد می باشد.

2 -
هر کسی در هر پست حداکثر 5 تا سوال می‌تونه بپرسه و بعد از این که جواب این سوالات داده شد دوباره می تونه از همون شخص سوالای جدید بپرسه.

3 - مجموع سوالات 40 تاست ، در صورت تمام شدن سوالات شخص از روی صندلی داغ بلند میشه.
تبصره : بسته به استقبال کاربران مجموع سوالات تا سقف 60 قابل تغییر است.

4 - تمام سوالات باید شماره داشته باشند و نفر بعدی که سوال میپرسه در ادامه سوالات قبل شماره میزنه.

5 - سواالاتی که پرسیده میشن باید با معنی و دارای جواب منطقی باشند.

6 - تا زمانی که مُـصَـــنـدَغ ( شخصی که روی صندلی داغ نشسته) ، بیوگرافی از خودش ارسال نکرده ، سوالی پرسیده نشود.
تبصره : مدت ارسال بیوگرافی 2 روز میباشد در صورت عدم ارسال ، سایر کاربران میتوانند سوالات خود را بپرسند.

7 - مهم : کسی که روی صندلی میشینه ، قبل از این که به سوالات پاسخ بده ، باید یه بیوگرافی از خودش بنویسه ، کوتاه یا بلند فرقی نمیکنه !

8 - شخص جواب دهنده ، در هر پست ابتدا مشخص میکنه به چه کسی داره جواب میده و هر جواب رو زیر همون سوال مینویسه.

9 - کسی که روی صندلی میشینه ، قبل از بلند شدن نفر بعدی رو مشخص میکنه. تذکر مهم : اگر شخصی که روی صندلی نشسته آقا باشه برای صندلی داغ بعدی یک خانم رو انتخاب میکنه و اگر خانم باشه یک آقا رو انتخاب میکنه !

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
ممنون جواد از نظرات عالیت و خوش آمد میگم و تبریک به خاطر آغاز فعالیتت :گل:

هر کسی در هر پست حداکثر 5 تا سوال می‌تونه بپرسه و بعد از این که جواب این سوالات داده شد دوباره می تونه از همون شخص سوالای جدید بپرسه.

با این نظر موافقم که محدودیت سوال داشته باشیم در غیر این حالت میبینی یکی اومد کل سوالهای عالم رو پرسید دیگه برای بقیه سوالی نمونده باشه
کسی که روی صندلی میشینه ، قبل از بلند شدن نفر بعدی رو مشخص میکنه.

با این موافق نیستم نفر بعدی به روشهای دیگه تعیین شه بهتره

شادشادشادباشید

galaxy

کاربر ويژه
ممنون جواد از نظرات عالیت و خوش آمد میگم و تبریک به خاطر آغاز فعالیتت :گل:

با این نظر موافقم که محدودیت سوال داشته باشیم در غیر این حالت میبینی یکی اومد کل سوالهای عالم رو پرسید دیگه برای بقیه سوالی نمونده باشه

با این موافق نیستم نفر بعدی به روشهای دیگه تعیین شه بهتره

شادشادشادباشید
به نظر من این روش به چندین دلیل مفید واقع میشه:
1-جذابیت صندلی داغ بیشتر میشه.
رابطه ی بین کاربران بیشتر وتحکیم بخشیده میشه.
و....
حالا شما دلیلت چیه که این بند رو رد میکنی؟!:فکر:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب به نظر من نفر بعدی رو با نظر سنجی تعیین کنیم بهتره
البته نظر شما هم جالبه
فکر کنم این بندو با توجه به نظر اکثریت تصمیم بگیریم بهتره

دیگه یواش یواش باید صندلی داغ تنورش روشن شه هاااااااااااااااااااااا آی ملت

BLaDe

متخصص بخش زبان
منم با آقا هوشنگ موافقم که بهتره بیشتر افراد تازه وارد رو بشونیم رو صندلی تا هم باهاشون بیشتر آشنا شیم هم اینکه از این طریق انگیزه تازه وارد ها رو برای فعالیت در انجمن بالا می بریم ..
حالا خود دانید :نیش:
یا میتونید یکی در میان افراد آشنا و غیر آشنا رو بشونید رو صندلی داغ ...
اصلا تعارف نکنیدا ، من هم داوطلب میشم اگه خواستید به این گوشه تاریک :ناراحت: انجمن هم نگاهی بندازید و ما رو ببینید !!! :نیش:

rahnama

پدر ایران انجمن
این صندلی داغ کی شروع میشه؟
محمد جان یک طرح جانانه برای این بخش بزن

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب الان كه صندلي داغ با تلاش آيدا عزيز در حال شروع شدن هست، نظر دوستان چيه در رابطه با اينكه حدود مثلاً60 سوال عمومي و اساسي (تعداد قابل بحث است) از قبل تهيه شده رو با كمك عزيزان كار بلد تهيه كنيم و علاوه بر سوالاتي كه كاربران هر كدام به صورت جدا خواهند پرسيد اين تعداد سوالات مشترك طراحي شده براي همه ي عزيزان صندلي نشين طرح بشه ؟!
منتظر نظرات دوستان در اين باره هستم .

BLaDe

متخصص بخش زبان
منم با نظر علی خان و بقیه موافقم :نیش:
اصلا من کلا موافقم :نیش:
حالا کجا رو باید امضا کنم ؟

kami

کاربر ويژه
خواهشن اعضای قبلی که در انجمن قبلی معرفی شدن دیگه معرفی نشن
و اعضای جدید معرفی بشن
مثلا خوده بنده تو انجمن قبلی بهم نرسید صندلی داغ که معرفی کنم خودمو :گریه:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
خب الان كه صندلي داغ با تلاش آيدا عزيز در حال شروع شدن هست، نظر دوستان چيه در رابطه با اينكه حدود مثلاً60 سوال عمومي و اساسي (تعداد قابل بحث است) از قبل تهيه شده رو با كمك عزيزان كار بلد تهيه كنيم و علاوه بر سوالاتي كه كاربران هر كدام به صورت جدا خواهند پرسيد اين تعداد سوالات مشترك طراحي شده براي همه ي عزيزان صندلي نشين طرح بشه ؟!

منم موافقم :بله:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
نظر من :
خب ليست تمام كاربراني رو كه يا انجمن هستند (نه همه ي كاربران) رو بنويسيم بسته به انتخاب و نظر سنجي راي هاي بيشتر روي صندلي داغ به ترتيب بشينند .
هر نظر سنجي براي انتخاب 3 نفر ايجاد بشه .

0mid

متخصص بخش ورزشی
خواهشن اعضای قبلی که در انجمن قبلی معرفی شدن دیگه معرفی نشن
و اعضای جدید معرفی بشن
مثلا خوده بنده تو انجمن قبلی بهم نرسید صندلی داغ که معرفی کنم خودمو :گریه:

منم با آقا هوشنگ موافقم که بهتره بیشتر افراد تازه وارد رو بشونیم رو صندلی تا هم باهاشون بیشتر آشنا شیم هم اینکه از این طریق انگیزه تازه وارد ها رو برای فعالیت در انجمن بالا می بریم ..
حالا خود دانید :نیش:
یا میتونید یکی در میان افراد آشنا و غیر آشنا رو بشونید رو صندلی داغ ...
اصلا تعارف نکنیدا ، من هم داوطلب میشم اگه خواستید به این گوشه تاریک :ناراحت: انجمن هم نگاهی بندازید و ما رو ببینید !!! :نیش:

شما خانوادگي اينقدر به صندلي داغ علاقه دارين؟ :نیش:

آقا اين 2تارو بذارين بشينن رو صندلي عقده اي شدن :نیش::نیش::نیش:

منتظر نظرات دوستان در اين باره هستم .

منم باهات موافقم علي فقط خب تعدادشو رند كن بشه 100 تا ديگه :شاد::نیش:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا