هر کسی در هر پست حداکثر 5 تا سوال میتونه بپرسه و بعد از این که جواب این سوالات داده شد دوباره می تونه از همون شخص سوالای جدید بپرسه.
کسی که روی صندلی میشینه ، قبل از بلند شدن نفر بعدی رو مشخص میکنه.
به نظر من این روش به چندین دلیل مفید واقع میشه:ممنون جواد از نظرات عالیت و خوش آمد میگم و تبریک به خاطر آغاز فعالیتت :گل:
با این نظر موافقم که محدودیت سوال داشته باشیم در غیر این حالت میبینی یکی اومد کل سوالهای عالم رو پرسید دیگه برای بقیه سوالی نمونده باشه
با این موافق نیستم نفر بعدی به روشهای دیگه تعیین شه بهتره
شادشادشادباشید
خب الان كه صندلي داغ با تلاش آيدا عزيز در حال شروع شدن هست، نظر دوستان چيه در رابطه با اينكه حدود مثلاً60 سوال عمومي و اساسي (تعداد قابل بحث است) از قبل تهيه شده رو با كمك عزيزان كار بلد تهيه كنيم و علاوه بر سوالاتي كه كاربران هر كدام به صورت جدا خواهند پرسيد اين تعداد سوالات مشترك طراحي شده براي همه ي عزيزان صندلي نشين طرح بشه ؟!
خواهشن اعضای قبلی که در انجمن قبلی معرفی شدن دیگه معرفی نشن
و اعضای جدید معرفی بشن
مثلا خوده بنده تو انجمن قبلی بهم نرسید صندلی داغ که معرفی کنم خودمو :گریه:
منم با آقا هوشنگ موافقم که بهتره بیشتر افراد تازه وارد رو بشونیم رو صندلی تا هم باهاشون بیشتر آشنا شیم هم اینکه از این طریق انگیزه تازه وارد ها رو برای فعالیت در انجمن بالا می بریم ..
حالا خود دانید :نیش:
یا میتونید یکی در میان افراد آشنا و غیر آشنا رو بشونید رو صندلی داغ ...
اصلا تعارف نکنیدا ، من هم داوطلب میشم اگه خواستید به این گوشه تاریک :ناراحت: انجمن هم نگاهی بندازید و ما رو ببینید !!! :نیش:
خب الان كه صندلي داغ با تلاش آيدا عزيز در حال شروع شدن هست، نظر دوستان چيه در رابطه با اينكه حدود مثلاً60 سوال عمومي و اساسي (تعداد قابل بحث است) از قبل تهيه شده رو با كمك عزيزان كار بلد تهيه كنيم و علاوه بر سوالاتي كه كاربران هر كدام به صورت جدا خواهند پرسيد اين تعداد سوالات مشترك طراحي شده براي همه ي عزيزان صندلي نشين طرح بشه ؟!
منتظر نظرات دوستان در اين باره هستم .