• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

نظرات و پیشنهادات بخش صندلی داغ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

BLaDe

متخصص بخش زبان
آره والا .. این امید راست میگه ...:گریه:
آخه نه اینکه لامپ تالار ما سوخته ، هیچکی ما رو اینجا تو تاریکی نمی بینه ..:نیش:
کامی هم بیچاره ناکام موند از صندلی داغ .. فقیری .. من فداکاری می کنم .. بذارید اون قبل از من بشینه تا زیر صندلیش آتیش روشن کنم تا بسوزه.. :49:
تازه تو اون انجمن من هی نشستم گفتم اشکال نداره نفر بعدی تو بیدی ولی پیر شدم و آرزو به دل موندم .... :ناراحت:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
این پیشنهاد 60تاسوال عمومی و اساسی که بچه ها دادن یه ذره به نظر من از جذابیت صندلی داغ کم میکنه
مزه اش به اینکه که ندونی چی میخوان ازت بپرسن

البته دوستان باتجربه تر هستن ... موفق باشید

rahnama

پدر ایران انجمن
با توجه به تجربه خوبی که سنجاقی :گل: دارند با کل نظرات ایشان موافقم.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
این پیشنهاد 60تاسوال عمومی و اساسی که بچه ها دادن یه ذره به نظر من از جذابیت صندلی داغ کم میکنه
مزه اش به اینکه که ندونی چی میخوان ازت بپرسن

البته دوستان باتجربه تر هستن ... موفق باشید

حرف شما هم درسته ... اينجوري هيجانش بيشتره...

منم يه نظري دارم... سوالات عمومي حداكثر 20 تا باشه... تا از داغي اش كم نشه و بقيه رو بچه ها بپرسند... حالا نميدونم نظرتون در اين مورد چيه ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب من براي آخرين بار دوتا پيشنهادم رو در اين تايپيك ميگم و توضيحات اضافي رو براي روشن تر كردن منظورم ميدم ، بقيه ي تصميم با خود دوستان و مرخص ميشم از اين قسمت .

پيشنهاد اولم تعداد مثلاً 60 سوال ثابت براي پرسش از صندلي نشين ها بود كه اين تعداد 60 سوال علاوه بر تعداد مشخصي سوال هست كه هر كاربر ميتونه بپرسه .
اما دليلم از اين پيشنهاد چي بود :
اول اينكه تعداد افراد ثابت در انجمن ما هنوز بدين شكل زياد نشده كه
صندلي هامون شامل سوالهاي زيادي هم بشند . با توجه به قانون خوبي هم كه داريم براي صندلي هر فرد هم نميتونه هرچقدر دلش خواست سوال بپرسه .
با يه حساب سر انگشتي ميشه راحت حساب كرد كه در صورتي كه يكي بشينه رو صندلي 6 يا 7 نفر موجود هستند كه ازش سوال كنن كه البته باز هم با توجه به تجربه ي صندلي هاي قبل ميدونيم كه همه براي پرسش سوال اقدام نميكنن .
نهايت بشه 5 سري سوال كه من خيلي خوب و خوشبينانه نگاه ميكنم .
صندلي افراد ميشه 1 صفحه و نصفي !
حالا جداي از هر مسائلي شما فكر كنين يكي از بيرون بياد اينو ببينه .

دوم اينكه پس تكليف كلي سوال اساسي كه هست چي ميشه ؟ آيا چون تعداد كمه نبايد سوال هاي داغ مخصوص صندلي از طرف پرسيده بشه ؟ اين داغيش كجا ميره پس ، صندلي بايد داغ باشه مدت 10 روزي كه ميشينه رو صندلي سرش گرم صندلي باشه .
من يادمه ميشستيم رو صندلي ديگه كارامونو تعطيل ميكرديم كه فقط به صندليمون برسيم . اين يعني داغ .

سوم اينكه تعداد راحت من 40 سوال ميدونم و الان تو ذهنم هست كه ربطي به اينكه كي بپرسه نداره ولي سوال اساسيه كه بايد پرسيده بشود .
مثلاً اسم شما ؟
تحصيلات شما ؟
و...
به اينها ميگن سوالات عمومي .

پيشنهاد دومم اين بود كه اين موضوع كه هر كسي ميخواد رو صندلي بشينه بره ثبت نام كنه به نظر شخص بنده اصلاً درست نيست .
و پيشنهاد دادم يه ليست از بچه هايي كه هستند با انجمن و ميان و ميرن و تايپيك ميدن و خوش و بش دارن با بچه ها تهيه بشه و نظرسنجي برگذار بشه و بقيه بيان و راي بدند دوست دارند كي اين هفته مهمون برنامه ي صندلي داغشون باشه .

به چهار دليل با اين طرح مخالفم :
اول اينكه شايد و مطمئنن يكي روش نميشه بره ثبت نام كنه كه آقا منو بشونين رو صندلي ولي دلش ميخواد !
دوم اينكه احترام ميهمان به اينه كه حرمت گذاشته بشه و دعوت شه به برنامه ، يعني تو ديده شدي نه اينكه خودت خودتو كردي تو چشممون ! فكر كنين يكي بره تو صندلي داغ تلويزيون پيشنهاد بده كه منو بكنين مهمون برنامتون !
سومين و مهمترين مورد اينكه اين ميهمان نيست كه بايد دوست داشته باشه خودشو عرضه كنه به بينندگان ، اين بينندگان هستند كه دوست دارن از شخصيت يه نفر كه خيلي تو انجمن ميبيننشون و باهاش برخورد دارند بيشتر آگاه بشند ، بدونن سبك رفتاريش و اخلاقي و ... اش چيه و سوالاتي رو كه دوست دارند ازش بپرسند و اون هم جواب بده .
چهارماً فكر كنين يه نفر هست 80 درصد افراد دوست دارن روي صندلي بشينه و از خودش براي آشنايي بگه ولي ثبت نام نكرده تو صندلي به هر دليلي .
يكي ديگه هم هست 5 درصد افراد دوست دارن اين بشينه رو صندلي ولي ثبت نام كرده و نشسته رو صندلي ، حالا تكليف اون افراد ثبت نام كرده نكرده چي ميشه ؟!

اينها فقط پيشنهادات من در اين بخش بود ، هر طوري دوستان تصميم بگينرد ما هم تابع جمعيم ، به چشم دستور نبينينشون.
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
پيشنهاد دومم اين بود كه اين موضوع كه هر كسي ميخواد رو صندلي بشينه بره ثبت نام كنه به نظر شخص بنده اصلاً درست نيست .
و پيشنهاد دادم يه ليست از بچه هايي كه هستند با انجمن و ميان و ميرن و تايپيك ميدن و خوش و بش دارن با بچه ها تهيه بشه و نظرسنجي برگذار بشه و بقيه بيان و راي بدند دوست دارند كي اين هفته مهمون برنامه ي صندلي داغشون باشه .

به چهار دليل با اين طرح مخالفم :
اول اينكه شايد و مطمئنن يكي روش نميشه بره ثبت نام كنه كه آقا منو بشونين رو صندلي ولي دلش ميخواد !
دوم اينكه احترام ميهمان به اينه كه حرمت گذاشته بشه و دعوت شه به برنامه ، يعني تو ديده شدي نه اينكه خودت خودتو كردي تو چشممون ! فكر كنين يكي بره تو صندلي داغ تلويزيون پيشنهاد بده كه منو بكنين مهمون برنامتون !
سومين و مهمترين مورد اينكه اين ميهمان نيست كه بايد دوست داشته باشه خودشو عرضه كنه به بينندگان ، اين بينندگان هستند كه دوست دارن از شخصيت يه نفر كه خيلي تو انجمن ميبيننشون و باهاش برخورد دارند بيشتر آگاه بشند ، بدونن سبك رفتاريش و اخلاقي و ... اش چيه و سوالاتي رو كه دوست دارند ازش بپرسند و اون هم جواب بده .
چهارماً فكر كنين يه نفر هست 80 درصد افراد دوست دارن روي صندلي بشينه و از خودش براي آشنايي بگه ولي ثبت نام نكرده تو صندلي به هر دليلي .
يكي ديگه هم هست 5 درصد افراد دوست دارن اين بشينه رو صندلي ولي ثبت نام كرده و نشسته رو صندلي ، حالا تكليف اون افراد ثبت نام كرده نكرده چي ميشه ؟!

خب یعنی الان شما میگید یه نفر رو به زور بشونیم رو صندلی داغ و در مورد زندگی خصوصیش تفحص کنیم ؟!

مثلا الان آقا امید دوست نداره بشینه روی صندلی حالا همه انجمن هم بیان بهش رای بدن که آقا شما بشین ... این وسط یا باید تابع جمع باشه یا ...

بهتره یه نفر خودش کاندید بشه تا به زور کاندیدش کنند شما مطئن باشید اگر کسی بخواد خودش کاندید میشه مگه خواستگاریه که خجالت بکشه ! :تعجب:

و یه نظر هم داشتم و اون اینه که میشه هر ماه یک نفر بشینه روی صندلی داغ ؟
به نظرم این طوری هم از گرمای صندلی کم نمیشه و هم با کمبود میهمان روبرو نمیشیم .

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
والله من ديگه قاطي كردم .
من نميدونم مشكل از منه يا شما دارين انقدر سطحي موضوعات رو نگاه ميكنين .

من توي اون متن بالا كي گفتم به زور بگيرين افراد رو بنشونين روي صندلي ، ديگه اينو كه ميدونين هركي دعوت ميشه به صندلي دو حالت داره يا ميگه ميام يا ميگه نميتونم بيام شرمنده. يا بين ليستي كه براي نظر سنجي آماده شده يه نامه ميده براي مجري برنامه كه لطفاً اسم منو از ليست نظرسنجيتون پاك كنين .
من اين چيزهايي رو كه ميگم مصداق و مثال دارم براشون .
ميگم توي عالم واقعيت هم مثال زدم برنامه ي تلويزيوني هيچ وقت آدمها نميرن پيام بدن و نامه بدن به برنامه كه آقا منو دعوت كنين تو برنامتون ترو خدا .
اين بزرگي مهمان، موفقيت مهمان و محبوبيت مهمان باعث ميشه كه ديده بشه بين خيل زيادي از افراد و دعوت بشه به برنامه . و بين افراد زيادي كه هستند اين افتخار شامل حال اون ميشه .
حالا مهمان هم يا قبول دعوت ميكنه يا نميكنه ،
حالا شما جز مسابقات تلويزيوني يه مورد براي من مثال بزنين كه مهمان بره ثبت نام كنه براي برنامه اي و بگه من جايزه ي خارزمي گرفتم ترو خدا امشب منو مهمون برنامتون كنين .

دومين نكته گفتيد كه هركسي مايل باشه ميره و ثبت نام ميكنه و خجالت نداره اين موضوع .
باز هم دارم با مصداق و مثال صحبت ميكنم :
يه سر به تايپيك ثبت نام صندلي داغ بزنين موج گسترده و خود جوش امت متقاضي هميشه در صحنه رو ببينين فكر كنم با ديدن اين صحنه ها و حماسه ي بزرگ شما هم از خوشحالي خونتون مثل من به جوش بياد :
http://www.iranjoman.com/thread-3764.html#post13002

سومين نكته ، در مورد سوالات خصوصي --- اون بالا بين قوانين صندلي آورده شده كه پاسخ دهنده اگر مايل نبود جواب سوالي رو بده يه خط تيره قرار ميده جلوي سوال .
در كل بنده ميگم كه براي برنامتون و براي صندليتون و مهمونش ارزش و حرمت قائل باشيد . حالا شايد هيچ كسي هم خجالت نكشه براي ثبت نام ولي اين بي احترامي به مهمان و كم كردن ارزش صندلي داغ هست .

موضوع چهارم كه نظر شخصي منه اينه كه من خودم اينطوري فكر ميكنم و چنين ديدي رو دارم كه هركسي به اين شكلي كه در بالا عرض كردم شد مهمون برنامه ي صندلي داغ و دعت شد و دعوت رو براي هميشه رد كرد به نظر شخصي من اينم يه افتخار نيست يه جور بي احتراميه براي دوستاني كه علاقه نشون دادن براي روي صندلي نشستن ان فرد .
با توجه به اين قانون صندلي داغ كه هركسي ميتونه به هر سوالي كه خواست رو جواب بده و هر سوالي هم كه دوست نداشت رو جواب نده .

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
منم با نظر سنجی موافق ترم این شکلی بازهم هیجان کار میره بالا آی کشتم خودمو با هیجان :نیش:
خب مریمی یکی تو نظرسنجی قبول شد دیگه زوری نیست که میگیم آقا شما انتخاب شدی دوست داری نداری نفر دوم بیاد جلو و....

نمی دونم در مورد سوالات اساسی هم نمی دونم گفتم که من فقط نظر دادم من تجربه ندارم تو این زمینه
مطمئنا تجربه دوستان و پیشنهادات دوستان در بهتر شدن این تاپیک جالب و عالیست
موفق باشید

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب تا این صندلی جون بگیره هی بیایم پیشنهاد بدیم :نیش:

یه پیشنهادی که داشتم بعد از اتمام سوالها از مهمان، یه مدت از قبل تعیین شده و محدودی در حد دوسه روز صندلی پابرجا باشه که هر کی دوست داره بیاد نظرشو در مورد مهمون بگه تعریف کنه انتقاد کنه هر چی تو این مدت آشنایی از مهمان تو دلشه بگه

خب بعضی ها شاید دوست ندارن خیلی راحت به مجری میگن که این بخشو براشون اجرا نکنه
و کسانی که میان نظر بدن باید نظرات صادقانه بدن نمی تون صادقانه نظر بدن خب خیلی راحت تو این بخش شرکت نمی کنن .

جالبه ها یکم فکر کن صندلی داغتر میشه دیگه از ما گفتن :نیش:

parsa

New member
از مریم خانم این سوال پرسیده شد

7. moj /mot کدو مشون هستی ؟ :تعجب:

مریم خانم فکر کنم منظور ایشون مجرد/متاهل بوده

البته حدس میزنم

Maryam

متخصص بخش ادبیات
از مریم خانم این سوال پرسیده شد

7. moj /mot کدو مشون هستی ؟ :تعجب:

مریم خانم فکر کنم منظور ایشون مجرد/متاهل بوده

البته حدس میزنم

دست شما درد نکنه یه ساعت روش فکر کردم که این سوالشون یعنی چی باز هم نفهمیدم :هنگ:
توی دو تا دیکشنری هم سرچ کردم ولی باز هم متوجه نشدم چی میگن ایشون :خنده2:

باز هم ممنون برای راهنماییتون ... :گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
پارسا جان راهنمائیهای شما باعث افتخار ما است.امیدوارم همیشه بتوانیم از تجربیات خوب شما استفاده کنیم.

:گل:

BLaDe

متخصص بخش زبان
راستش منم دوست دارم روی صندلی داغ بشینم ولی با این سرعت اینترنت نفتی فعلا معذورم آیدا جون

ولی در کل به نظرم هر کی دوست داره اسمشو بده و ثبت نام کنه و از بین اون افراد توی لیست قرعه کشی کنید تا یکی در بیاد و بشینه دیگه .. دیگه این همه فکر کردن نداره که ...:نیش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
راستش منم دوست دارم روی صندلی داغ بشینم ولی با این سرعت اینترنت نفتی فعلا معذورم آیدا جون

ولی در کل به نظرم هر کی دوست داره اسمشو بده و ثبت نام کنه و از بین اون افراد توی لیست قرعه کشی کنید تا یکی در بیاد و بشینه دیگه .. دیگه این همه فکر کردن نداره که ...:نیش:

خوب مهسا جان تمام اینکارهایی که شما گفتید نظرسنجی و قرعه کشی انجام شده و با انتخاب بچه ها مریم عزیز رو صندلی دارن میسوزن فعلا:نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
صندلي داغ اول تير ماه با حضور بارون خانم آغاز ميشه...
منتظر حضور آتشين شما براي جزغاله شدن باروني هستيم...
:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا