• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**يازدهمین صندلي داغ ايران انجمن با حضور mahdis ( مهديس )**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
بانام ویاد خدای سبحان سلام
ازته دل میگویم اي دوست من سلام
به زیبای گل ولطافت بهاران سلام
به آغوش باز مادران خسته دل سلام
در کنار سفره های خالی خیلی به انتظار نشسته اند
به آن یتیمی که نخورده نان سلام
به دست گرم پدر بر روي شانه هاي مان سلام
به احساس پاک وقشنگ دختران سلام

سلام سلام... به همه دوستان گل و گلابم...:گل::گل:

عمري باقي موند تا يازدهمين صندلي داغ ايران انجمن رو در خدمت شما باشم...
زياد تو حاشيه نمي رم...
خب همتون ميدونيد مهمان اين هفته ما كيه...
بله... اين شما و اين هم زيباروي انجمن... مهديس خانم...
شروع صندلي داغ ساعت 19:45 920/06/27
پايان صندلي داغ ساعت 19:45
90/07/02

طبق روال معمول دوستاني كه قوانين صندلي داغ رو مطالعه نكردند ابتدا قوانين را مطالعه نمايند ....

قوانين صندلي داغ

با تشكر از همه دوستاني كه وقتشون رو ميذارن و به اين صندلي داغ ميان... :گل::گل::گل::گل:

بسم الله شروع ميكنيم....

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

50( سوال عمومي )

1- نام :
2- نام خانوادگي ( در صورت تمايل عنوان كنيد ) :
3- تاریخ تولد :
4- متولد و ساکن کدام شهر هستی؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدف از زندگی :
7- چه جور با انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت را بگو
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چندتا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه ( معنی اش چیه )؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
11- دست چپي يا دست راست ؟

12- راجع به آيندت و راجع به شغلت بگو و.....

13- وقتي دلت تنگ ميشي چکار ميکني؟

14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده ؟ ( بگو برات تعبيرش رو بگم )

15- غذاي مورد علاقه ات؟

16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟

17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟

18- چرا عکس خودتو برای آواتارت نمیذاری؟

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردي براي عضويت و فعاليت در اون ؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
21- خیلی کوتاه خاطره اولین روزت تو ايران انجمن رو بگو.
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟
23- 2 تا از بهترين تاپيكهايي كه توي انجمن ديدين ؟
24- تا بحال سوار اسب شدي ؟
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادي چي بود؟
26- روزی چند ساعت تو نتی ؟
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟
29- بهترين مكان شهر شما براي زندگي ، از نظر شما كدام منطقه است و چرا؟
30- سوغات شهر شما ؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟
32- تا بحال به رشت سفر كردي ؟ آره يا نه ؟ چرا ؟
33- مهمترین هدفت تو زندگی چیه؟
34- بهترين جايي كه براي مسافرت رفتي؟
35- بهترين دوستت تو انجمن؟
36- دوست داشتی ادمین باشی؟
37- ورزش محبوبت چيه ؟
38- رنگ مورد علاقه ات چیه؟
39- ماشين مورد علاقه ات ؟
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
41- سریال محبوبت چیه؟
42- فيلم محجوبت چيه ؟
43- آهنگ محبوبت چيه ؟
44- -یه دعا:
45- یه شعر:
46- تکه کلام داری؟اگه داری چیه؟
47- اگر زمان به عقب برمیگشت بازم همین مسیر رو انتخا میکردی؟
48- نظرت راجع به اين نفرات :
rahnama
Maryam
admin
eliza
Nethunter
سنجاقي
maksemos
Mehdi_FXX
alirezakarimi
Reza
mario8344
j@v@d
Reza Nicoltntpcd
Mahsa
GORG
MEA47
آرش007
BLaDe
000
ASHKAN
Parisa
NaSeR 4
mahdis
Nicoltntpcd
khodam
neda_nest
يگانه جان
ahmadfonooni
baroon8560
Nani
nedajun
amininho
0mid
bamdad
M.Ryder
sarah
sinareza
ياسي

(( اگه كسي رو جا انداختم بگه تا اضافه كنم...))

49-" هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
(هوالمحبوب)

سلام سلام...صدتا سلام به همه...

آیدا جون مرسی..سلامت خیلی قشنگ بود...فقط یه سوال !!!تو منو دیدی که میگی زیبارو؟؟یا حس میکنی؟؟:نیش::بغل:

مرسی از همه دوستایی که میان و .....:نیش:

امیدوارم این صندلی باعث شناخت هرچه بیشتر من باشه واستون و بدونین با چه دختر خوبی دوستین و خیلیا از این نعمت محروم هستن!!!!!:بدجنس: :عشوه: :نیش:

این گلا هم تقدیم به شما...only for youuuuu:نیش:

ni8pl3qcfxnt377h762.jpg

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
1- نام :همون دیگه!!!:نیش:

2- نام خانوادگي ( در صورت تمايل عنوان كنيد ) : تمایل ندارم..:چشمک:اولش ف..

3- تاریخ تولد :16/3/1370

4- متولد و ساکن کدام شهر هستی؟ شمال شهر..:غش2: منظورم یکی از شهرای شمالیه:نیش:

5- رشته ی تحصیلی:دیپلم ادبیات..الان مدیریت صنعتی(کامل گفتم که بدونین چقد درسای مدیریت سخته واسم..چون همش ریاضیه):سوت:

6- هدف از زندگی :آرامش داشتن و به نهایت کمال انسانی رسیدن..

7- چه جور با انجمن آشنا شدی؟ طولانیه...بگم؟؟یه شب خواستم برم چند تا چت روم که سایت(وروجک) رو معرفی کنم یهو سرچ کردم چت روم نمیدونم کجا رفتم..یه صفحه ای بود اسم چند نفر بود..یکیش مریم و یکی هم آقا رضا بود.آیدیشونو اد کردم که بپرسم چطوری وارد چت روم شم(گفتم حتما من بلد نیستم):غش2:..آقا رضا گفتن قرار بود چت روم را بندازیم که کنسل شد..نمیدونم..همچین چیزایی..و بعدش هم آدرس اینجارو دادن و منم اومدم و....راستش اولا قصد موندن نداشتم، چون عادت داشتم یه سایت باشم..ولی بعد چند وقت جو رو دیدم موندگار شدم....شعار نمیدما.حقیقته (آقا رضا همون قلب یخی رو میگم)

8- خصوصیات ظاهری خودت را بگو
قد :168
وزن :آخرین بار 70بودم..این یکی دوماهه لاغر شدم..
رنگ چشم ها :مشکی...در مقابل نور یکم قهوه ایه احساس میکنم

مدل چشم ها:هان؟؟ رجوع شود به آواتار :نیش:
رنگ موها :مشکی رنگ عشقه.((آواتارررر)
مدل موها:جلوش کجه..از راست به چپ..از این مدل به هم ریخته ها و کوتاه بلندا..:نیش:
9- چندتا خواهر و برادر داری؟زیاد..
10- نظرت راجع به اسمت چيه ( معنی اش چیه )؟
نظرم خوبه...:نیش: یعنی زیبا رووووووووووو

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
1- دست چپي يا دست راست ؟ من جزء اون10 در صد مردم جهانم که خیلی خاصن..خیلی گلن..خیییییییلی ماهن و از همه مهمتر اینکه باهوشن..(فقط زودتر از بقیه عصبانی میشن)...:نیش:

12- راجع به آيندت و راجع به شغلت بگو و.....آیندمو خیلی خوب پیش بینی میکنم..زندگیه خوب..یه همراه خوب .:خجالت:.و ایشالا فارغ التحصیلی با نمره ی خوب و یه مدیر خوب شدن...توی یه کارخونه ی بزرگ و معتبر..(اینارو همیشه تصور میکنم):نیش:

13- وقتي دلت تنگ ميشي چکار ميکني؟ دلم تنگ میشی؟؟:غش2:جملت مشکل نداره احیانا؟؟خب من خیلی وقتا دلم میگیره...بستگی داره چی باعث شده باشه اینجوری شم..اگه از کسی ناراحت باشم و از کسی دلم رنجیده باشه ..آهنگ غمگین گوش میدم و همش توی دلم با اونی که ازش ناراحتم حرف میزنم..میگم بیمعرفت..:ناراحت:بعضی وقتا که خیلی کلافه میشم قرآن میخونم که آروم شم..با خدا حرف میزنم..(همه ی اینکارارو با گریه میکنما..:نیش:)اکثرا دوس دارم تنها باشم و کسی مزاحمم نشه ولی بعضی وقتا دوس دارم با یکی که حرفمو میفهمه و مورد اعتماده حرف بزنم..:سوت:

14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده ؟ ( بگو برات تعبيرش رو بگم )الان یه لحظه فک کردم یاد این خوابم افتادم..یکی دو هفته قبل از عید بود..خواب دیدم با دوستام رفتیم صفاسیتی..زیاد بودیم..چند تا از دوستای نتی هم بودن.:سوت:.بعضیا هم با نامزدشون اومده بودن..:نیش::نیش:خییییییییییلی خواب قشنگی بود..رفتیم یه باغ خوشگل .. با منظره ی عالی..دریا هم بود..یه باغ ساحلی بود...درخت میوه هم داشت..میوه هاشو یادم نیس دقیقا..یه جوری انگار فضای خوابم مه آلود بود..احساس میکردم اونجا بهشته...خیلی خوشگل بود..خیلی..:نیش:(یالا تعبیرش کن )

15- غذاي مورد علاقه ات؟ تا دوسال پیش همش میگفتم قورمه..ولی یه بار ناهارهم قورمه هم قیمه(شب قبل) بود.:نیش:.من یه لحظه به قورمه نگاه کردم ولی رفتم سمت قییییییییییمه و خوردمممم...:شاد:خیلی هم خوشمزه بود..جاتون خالی ..از همون روز فهمیدم که اشتباه میکردم و بیشتر به قیمه گرایش داررررررم..الانم که خودم بلدم بپزم..محشر..داداشم وقتی از بیرون میاد بوی قیمه حس میکنه دیوونه میشه..اونروز هرچی بهش بگیم میگه چشم....:غش2:

16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟ دوستت دارم...:نیش: (به کسی نگیا):راز:

17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟خب آره...زیاده...مثلا همین تابستون قرار بود دوره ی کامل کلاسای کامپیوترو برم و کار با نرم افزارای مدیریت رو یاد بگیرم..ولی نشد..
برادر زادم که به دنیا اومده بود واسش کادوی درست حسابی نخریده بودم..روزای آخر که پیشمون بود میخواستم بگیرم...ولی نشد..چون حالم خیلی بد بود و گذاشته بودم توی فرصت بهتربخرم....ولی دیگه نشد...زودتر از اونکه فکرشو میکردم فرصت تموم شد ...:ناراحت:

18- چرا عکس خودتو برای آواتارت نمیذاری؟ :نیش::نیش::نیش:

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟ منظوری ندارم بخدا....راس میگم ....بیا بگرد....من بی گناهم..!!!!:غش2:یعنی زیباروووو :نیش:

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردي براي عضويت و فعاليت در اون ؟ من انتخاب نکردم..اون منو انتخاب کرد...از خودش بپرس...:نیش:

(بخاطر جو خوبش...صمیمی بودن کاربرا...و از همه مهمتر خنده های ملیح جناب آدمین:خنده2:):غش2:

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام به همه...:دوست:
به احساس پاک وقشنگ دختران سلام :نیش:(مخصوص بود واسه دخترا):دوست: خب اومدم سری بعدی سوالارو بجوابم..:احترام::احترام:(البته با یه رنگ جدید،واسه رفاه حال بینندگان عزیز):نیش:

21- خیلی کوتاه خاطره اولین روزت تو ايران انجمن رو بگو.روز اولو دقیقا یادم نیس..ولی همه میگفتن مهدیس بانو :تعجب: منم به شدت حساسم..میگفتم مهدیس بانو چیه؟بگین مهدیس خانم..روزای اول منو تازه وارد میدیدن همه میومدن قدیمی بازی دربیارن..منم از همون اول نمیخواستم کم بیارم.:غش2:.یه کم کل داشتم با چند نفر..یادش بخیر..:نیش:

22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟ عالی...مهدیس یه مدیر موفق و محبوبه..با تجربه شده...دکتر شده!!!:شاد: یه شرکت بزرگ هم داره که با کمک دوستاش اونجا رو میچرخونه و خیلی جوون رو هم استخدام کرده :شاد:قصه ی ما به سررسید،کلاغه به خونش نرسید..:غش2:

23- 2 تا از بهترين تاپيكهايي كه توي انجمن ديدين ؟ خاطرات بچه های ایران انجمن...کلاس درس املا..(که من اونجا معلم حق التدریسم):غش2:

24- تا بحال سوار اسب شدي ؟بلی...پارک جنگلی سی سنگان(نوشهر)12 سالم بود..با یه زحمت منو نشوندن رو اسب..:نیش: اولین بارم بود..یهو یه لگد محکم زدم به حیوون بیچاره و میخواستم افسارشو بگیرم دستم و بتازونم..:غش2:(خب تو فیلما اینجوری دیده بودم):نیش: یهو دیدم آقاهه گفت چیکار میکنی؟؟خودم میبرمت دور میدم میارم..:ناراحت: منم لج کردم گفتم اصن نمیخوام..خواستم برم پایین که با وساطت بقیه راضی شدم بشینم و آقاهه قول داد افسارشو بده دست خودم...:برنده::بدجنس: :خیلی خیلی خیلی بدجنس::نیش:

25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادي چي بود؟ خب زیاده..اینقد که زیاده یادم نیس..:نیش:شاید یکیش این باشه..من آخرای دبیرستان بودم یه ماه قبل عید مامان گلم کمر درد گرفته بود و اصن نمیتونست و نباید از جاش تکون میخورد..خیلی حالش بد بود..من روحیم خیلی خراب بود..طاقت نداشتم مامانمو اینجوری ببینم.:نه: همه هم جاخالی دادن و باهامون غریبه شدن تو اون وضعیت!!!:سوت:ولی من تصمیم گرفتم عید اون سال بهترین عیدمون باشه بدون کمک گرفتن از کسی..!!درسو بیخیال شدم..مدیرم رو در جریان گذاشتیم و چون من ممتاز بودم از هر جهت اونا هم موافقت کردن با غیبت من...خونه تکونی کردم..غذا درست میکردم..مواظب مامانم بودم..خلاصه نذاشتم به کسی سخت بگذره..همه جوره سنگ تموم گذاشتم..البته داداشمم کمک میکرد.:نیش:همه فک میکردن من معدلم کم میشه ولی برعکس شد و من اون ترم معدلم بهتر از ترم قبلی شد و میدونم که دعای مامانم بود:بغل:

26- روزی چند ساعت تو نتی ؟ بگو چند ساعت نت نیستی؟؟:نیش:من درسام زیاد نباشه و کار خیلی مهمی نداشته باشم و خونه باشم نتم..

27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ خیلی خیلی خیلی خوب و گلی..!!!!همکاریم دیگه :بغل:

28- چقدر اعتماد به نفس داری؟ چقد میخوای؟؟:غش2:

29- بهترين مكان شهر شما براي زندگي ، از نظر شما كدام منطقه است و چرا؟ بهترین مکان خونه ی خودمونه..چون صفا داره..صفاش هم بخاطر وجود منه..!!!! :نیش2::نیش2:البته من زندگی تو شیرازو دوس دارم..خیییییییلی..ولی تا حالا یه بارم نرفتم اونجا..:ناراحت:

30- سوغات شهر شما ؟
نمیدونم......ولی فک کنم صنایع دستی....:نیش:

kia_graphic

کاربر ويژه
51- آخرين باري كه سوتي دادي كي بود؟
52- آخرين باري كه گريه كردي كي بود و سر چي ؟
53- تا حالا به خودت فحش دادي ؟
54- تا حالا تو خلوتت دستتو تو مماخت كردي؟
55- از چه بويي بدت مياد؟
56- تا حالا با سوسك احوالپرسي كردي؟
57- تا حالا به خودت ريشخند زدي؟
58- يه كرم خاكي خوشمزس يا يه فس كتك؟
59-فرق بين تو و من چيه؟
60-شباهتت با قناري چيه؟
61-تا حالا از ته دل خنديدي؟
62-تا حالا عاشق شدي؟
63- اگه يه روز عاشق كسي بشي جرات ميكني بريو بهش بگي كه عاشقشي؟
64-خودتو تو يه جمله ضايع كن.

" در شماره گذاري لطفا دقت نمائيد"
سنجاقي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام مهدیس جان :گل:

65- از چند سالگی متوجه شدی که خیلی شلوغی؟
66- از چند سالگی متوجه شدی که همه دوستت دارند؟
67- از چند سالگی متوجه شدی که اعتماد بنفس زیادی داری؟
68- از چند سالگی با دوستانت کل کل کردی؟
69- آیا خانواده ات با این سایت آشنا هستند؟ علت بله و خیر را لطفا توضیح دهید.
70- من اگر به منزل شما زنگ بزنم و بخواهم با شما صحبت کنم در معرفی من به خانواده به چی اشاره میکنی؟
71- مهدیس جان با توجه به این روحیه فکر کنم در رانندگی سرعت را زیاد دوست داری.بله؟
72- دخترم , چرا شما را ندیده بینهایت دوستت دارم.(دوست دارم جدی جواب این سئوال را بدید.)
73- بودن من را در این انجمن با اینهمه سن :غش2:دلیل بر چی چیزی می دانی؟
74- هدفت را در ده سال آینده بخوبی نوشتی . آیا برای رسیدن به اهداف برنامه ای داری ؟ به رسیدنش ایمان داری؟
موفق هستی , موفقتر باشی.

" در شماره گذاري لطفا دقت نمائيد"
سنجاقي

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
75- جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟
76- چندتا خاطرخواه داری؟
77- بهترین دوست دوران کودکیت اسمش چی بوده؟
78- توقعات خودت از آقاي همسر آیندت چیا هست ؟
79- ظاهر آقاي همسر تا چه حد برام مهمه ؟
80- آرامش یعنی .. ؟
81-تا حالا سیگار کشیدی ؟ اولین بار و آخرین بار کی کشیدی؟
82- آخرین باری که واقعا ترسیدی کی بود و از چی ترسیدی ؟
83- اگه بهت بگن یکی از کسایی که از دستشون دادی رو میتونی زنده کنی کی رو زنده میکردی؟
84- با دوستات جمع میشی بیشتر در مورد چیا صحبت میکنین ؟

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
85- فکر میکنی تحصیلات تو زندگی واقعن اون قدر مهم ه که رو خواسته های دیگه ت هم تاثیر بذاره ؟
86- الان دوست داری به من چی بگی ؟
87- چه قدر به به اطرافت توجه میکنی ؟ ( دقتت بالاست یا نه )
88- به نظر تو چطور میشه فهمید که کسی رو دوست داری یا نه فقط بهش وابسته شدی؟
89- قوانین زندگیت رو نام ببر!
90- چرا خدا ادم ها رو افرید؟
91- یکی از تفریحات دخترونه ت رو بگو!
92-به برابری حقوق زن و مرد واقعن اعتقاد داری؟
93- چرا اینقدر تو حاضر جوابی؟:نیش2::نیش2:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
رنگ جدید :نیش:

31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی ؟ معلم...الانم دوس دارم..!!!!ایشالا خدا بخواد میشه یه کاری کرد در کنار مدیریت...:چشمک:

32- تا بحال به رشت سفر كردي ؟ آره يا نه؟ چرا؟ نه.قرار بود بریم ولی نشد که بشه..چراشو از داداشم بپرس.:سوت:یه کاری کرد که بابای بنده ناراحت شدن و گفتن سفر بی سفر..:نیش:

33- مهمترین هدفت تو زندگی چیه؟ نگفتم قبلا؟؟ به آرامش رسیدن...کامل شدن از هر نظر...تا آخرین حدی که یه انسان میتونه بهش برسه و لایقشه..

34- بهترين جايي كه براي مسافرت رفتي؟ کاشون خوشم اومد..افلاک لرستان هم محشره...!!!!:شاد:

35- بهترين دوستت تو انجمن؟ خب من باهمه صمیمی هستم و همه دوستای خوبم هستن!!!!انتخاب نمیشه کرد..:دوست:

36- دوست داشتی ادمین باشی؟ خب اگه بشه کارای سختو یکی دیگه انجام بده آره...:ایده: منم همش اینجوری میخندم..:خنده2:(الان داری پیشنهاد میدی؟؟؟:نیش2::نیش2::نیش2::نیش2:)

37- ورزش محبوبت چيه ؟ ایروبیک :شاد: والیبال هم تو مدرسه سرگروه بودم:بله:

38- رنگ مورد علاقه ات چیه؟ صورتی...بنفش..یاسی..سوسنی..( صورتی و فک و فامیلاش):نیش:

39- ماشين مورد علاقه ات ؟ 206 که عشق قدیمیه!!هنوزم دوسش دارم....مزدا3...ولی احتمالا مدیران خودرو بخرم:نیش:

40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟ نه!!:نه:

آخرین ویرایش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز

41- سریال محبوبت چیه؟ چند وقته مث قبل سریالارو دنبال نمیکنم..:سوت:

42- فيلم محجوبت چيه ؟ مححححبوب..اینو من همش یادم میره کلاس درس بذارم..:نیش: فیلم؟؟:فکر: خب قلب یخی سری اولو دیدم..جالبه..

43- آهنگ محبوبت چيه ؟آهنگ خییییلی انتخابش سخته..یه فلش 4 گیگ دارم سه چهارمش پر شده از آهنگ..همشم آهنگایی هست که قشنگن و واسم خیلی خاصن.:نیش:چشات آرامشی داره که تو چشمای هیشکی نیس...(صفوی)

44- -یه دعا: اللهم عجل لولیک الفرج..

45- یه شعر:

بی تو طوفان زده ی دشت جنونم
صید افتاده به خونم
تو چه سان می گذری غافل از اندوه درونم
بی من از کوچه گذر کردی و رفتی
بی من از شهر سفر کردی و رفتی

قطره ای اشک درخشید به چشمان سیاهم
تا خم کوچه به دنبال تو لغزید نگاهم
تو ندیدی
نگهت هیچ نیفتاد به راهی که گذشتی

چون در خانه ببستم
دگر از پای نشستم
گوئیا زلزله آمد
گوئیا خانه فرو ریخت سر من

بی تو من در همه ی شهر غریبم
بی تو کس نشنود از این دل بشکسته صدایی
بر نخیزد دگر از مرغک پر بسته نوایی

تو همه بود و نبودی
تو همه شعر و سرودی
چه گریزی ز بر من
که زکویت نگریزم

گر بمیرم ز غم دل
با تو هرگز نستیزم
من و یک لحظه جدایی
نتوانم نتوانم
بی تو من زنده نمانم

46- تکه کلام داری؟اگه داری چیه؟ ههههههه...واقعا؟؟جداااااا؟ راس میگی؟؟!!!ایش..چیش...:نیش: گوگولی..:نیش:

47- اگر زمان به عقب برمیگشت بازم همین مسیر رو انتخا میکردی؟ یکم تغییرش میدادم...خب مطمئنا یادم میره مسیرمو...:نیش:

48- نظرت راجع به اين نفرات :چشم..

rahnama آقای راهنمااااا:احترام: من خیلی کوچیکم واسه اینکه درباره آقای راهنما نظر بدم.:خجالت:(سنمو به رخ میکشما):غش2:خیلی دوسشون دارم و واسشون احترام قائلم..یه راهنما و مشاور خوب..با اینکه فاصله ی سنیشون با بچه ها زیاده ولی رابطه ی دوستانه ی خوبی دارن با همه و دلیلش هم اینه که دلشون جوونه..:شاد:واقعا باید قدر ایشونو بدونیم:گل::گل::احترام:

Maryam...مریم جوووووون که مامان مریم خودمه:بغل:...خیلی دوسش دارم..نازنینه..یه دوست خوب واسه همه..مهربووووونه..چند روزه نیس دلم براش تنگ شده،:ناراحت:

admin :احترام: علی آقا یه آدمین خوب و با جذبه ای که من خوشم میاد.تاجایی که بتونن کمک میکنن به همه...اولا وقتی چت باکس بودن من زیاد حرف نمیزدم..میترسیدم.:خجالت:.چون من رک حرف میزنم میترسیدم بهشون بربخوره.:52:.ولی بعدا متوجه شدم نه..ایشون هم رابطه ی شوخ و صمیمی دارن با بچه ها..:خنده2:

eliza ..فک کنم اسمشون الهام باشه..یکی دوبار فقط باهاشون حرف زدم..دختر خوب و آرومی هستن..:گل:

Nethunter
سمیه جون هم دختر مهربون وصمیمی و شوخی هستن..اولایی که اومده بودم، چت باکس حرف میزدیم...:گل:

سنجاقي...به بهههههه....آیدای خودم.:بغل:...آیدا دختر گلیه..مهربونه..شوخ..خنده رو...رک..خصوصیاتمون شبیه همه یه جورایی..همکاریم دیگه...شمالی هم هستیم:دوست:

maksemos....آقا یوسف هم جدیدا کم پیدا شدن..با محبتن و مهربون..ولی بنظر یکم خشن هستن....:ترس:

Mehdi_FXX...پسر خوبی هستن و شوخ..:گل:

alirezakarimi....آقا علیرضا هم پسر بامحبت و مهربونی هستن:گل:

Reza....داش رضا هم بچه ی آروم و مهربونی هست و شوخ..چند روز پیش داشت منو سرکار میذاشت..:تنبیه: :نیش:

mario8344.....هی وای ماریووووووو..:نیش:....آقا بهمن جدیدا کم میان.:تعجب: پسر خوب و پر انرژی هستن..ولی خیییییییلی خیلی کنجکاون :قهر:

j@v@d... زیاد نمیشناسمشون ..ولی میدونم که خیلی شوخ هستن...:گل:

Reza...چیه آقا رضا اون بالا تنبیه کردم کافی نبود دوباره اومدی؟؟؟؟:غش2::غش2:

Nicoltntpcd....نگار نیکووووول خودمون.....:بغل: نگار خییییلی مهربوووون و بامحبته...شوخه........صبوووره.. پرانرژی مث خودم..:دوست:

Mahsa...نمیشناسمشون متاسفانه...هرجا هستن موفق باشن:گل:

GORG....آقا گرگ قدیم و گرگ نمای جدید...:نیش: پسر خوبی هستن..شوخن..ولی بنظرم یکم زود عصبی میشن..من تازه متوجه شدم که سنشون کمه...فک میکردم حدودا 30 سال هستن...:گل: :نیش:

MEA47......نمیشناسمشون متاسفانه...هرجا هستن شاد و خرم باشن:گل:

آرش007
آقا آرش گمونم همون جیمز باند هستن..توی چت باکس با اسبشون میومدن..:نیش::شاد: پسر شوخی هستن و آروم..

BLaDe....افتخار هم صحبتی نداشتم ولی میدونم مهسا خانوم مدیر ارشد هستن و تالار زبان انگلیسی فعالیت دارن.یه دوست بامعرفتن...چند وقته ازدواج کردن..ایشالا خوشبخت باشن و موفق تر...:گل:آقا کامی هم داداششونه که پسر خوب و خییییلی شوخی هستن..:نیش:
000...ایشون آقا محمد...پسر مهربون و با ادبی هستن...خیلی آرومن...بنر ساز قابلی هستن..:احترام:

ASHKAN...آقا اشکان هم پسر خوبیه..مهربون..ولی یکم زود جدی میشن..(البته به قول خودشون وقتایی که از خواب بیدار میشن اینجورین):غش2:

Parisa.....نمیشناسمشون...ایشالا موفق باشن و شاد :گل:

NaSeR 4....نمیشناسمشون..:فکر:فک کنم اولای ورودم به انجمن پست میدادن ولی بخاطر نمیارم متاسفانه..:گل:

mahdis....اااا...........؟؟؟!!!مهدیس تویی؟؟؟:غش2:خودمم که...!!الان حس یه آدمیو دارم که یهو میبینه جلوی آینه ایستاده و داره خودشو میبینه...:نیش::غش::غش: خب من دختر خیییییلی خوبیم!!

Nicoltntpcd.....نگار پارتی داریا....:نیش:

khodam....بههههه شیمممممممای گل...:شاد::دوست: دوست خوووووبم...همدانشگاهیمه.. شوخ در عین حال آروم و خیلی صمیمی...:گل::گل::گل:

neda_nest....نمیشناسمشون متاسفانه!!!:گل: گمونم بخش ادبیات فعالیت دارن..ایشالا که شاد و سلامت باشن :گل:

يگانه جان....افتخار آشنایی باهاشون نداشتم ولی پست هاشونو خوندم توی بخش ادبیات...خیلی بااحساس و آروم هستن!!:گل:

ahmadfonooni...احمد آقا هم پسر خیلی خوب و با استعدادی هستن..مهربون...فعال و اکتیو...ولی یکم عجول هستن!!!:نیش:

baroon8560....بهههههه دوست گل خودم...چطوری؟:بغل: بارون خیلی شوخه..صمیمیه..مهربونه... ادبیه :غش2: با جنبست..(چند وقته خیلی تاکید میکنه که من تو چت باکس دار فانی رو وداع میگم..:گریه::گریه: فک کنم بهش الهام شده)

Nani...نانی جون هم دخترررر گلیه...یه دوست خوب و بامعرفته...شوخخخخ...:گل:

nedajun...نداجون هم چند وقتی زیاد میومدن الان کم پیدا شدن...شوخ و صمیمی هستن...:گل:

amininho...آقا امین پسر خوب و بااستعدادددددد...فعال...پرجنب و جوش.:گل:.خودشو درگیر حاشیه نمیکنه:نیش:

0mid....آقا امید پسر خوب و مهربون...صمیمی و راحت ..شوخ..عشق کل کل...اصلا دوس نداره کم بیاره!!!فک میکنه اگه کم بیاره آسمون میاد زمین..:نیش:منطقی هستن و واسه حرف طرف مقابل ارزش قائلن..:احترام:.من تازه متوجه شدم اینو:چشمک:

bamdad........نمیشناسمشون متاسفانه..:گل:

M.Ryder...آقا میلاد اگه اشتباه نکنم..دوست آقای اف ایکس..شوخ هستن ایشون و مث اینکه دوس دارن دوستاشونو ضایع کنن..:نیش:

sarah....سااااااااارای گلم.....یه دوست خوب..خیلی مودب...درسش خوبه..آرومه ولی شوخ..:دوست: هم رشته ایه خودمه و همکارررم..:نیش:

sinareza....نمیشناسمشون متاسفانه...:گل:

ياسي...یاااااااسی جون هم عضو جدیده و دوست جدید.:بغل:.یاسی دوست خوبیه..ساده وبی شیله پیله...شوخ و مودب..:گل: داداشش هم هست که مودب هست...:گل:

khorde-shishe....آقا رضا هم عضو جدید هستن..شوخ هستن و مودب...غلط املایی هم دارن فراوووووون:نیش:

Reza.M....این آقا رضا هم جدیدا اومدن به جمع ما..دوست خوبی هستن...شوخ...سخت مشغول پول در آوردن..:نیش::چشمک:

نیکا....نیکا جون...یه دختر خوب و بامحبت...شووووووووخه...دوسش دارم :گل::نیش:

ARASH CHIRIK ...آرش چیریک دوست خوبی هستن..مهربوووون ...شوخ...به من خیلی لطف داشتن و بهم میگفتن آبجی مهدیس..ولی اولش منو سرکار گذاشته بودن میگفتن مرند تو کرمانه.:تنبیه:..اما من مقاومت کردم و گفتم اون زرنده :بدجنس::شاد: آدمین هم فک کنم دست داشتن با ایشون..چون خیلی میخندیدن..:سوت:

Amin Khan....امین خان هم...:مشکوک::عصبانی::قهر: پسر خوب و مهربونی هستن.شوخ هستن..فک کنم عاشق باشن امین خان..:giggle::راز:. خییییییلی ناراحتم کردن چند روز پیش...:قهر:
hamedo....شوخه...یهو غیب میشه...میاد یه عالمه شکلک میزنه دوباره میره...:نیش:پسر خوبی هستن فقط یکم منطقی باشن بهتره!!:پیشنهاد: :گل:

kia_graphic....یه دوست جدید...پسر خوبی هستن...شوخ..در انتظار آدمین که ویژه بشن..:غش2:خیلی پر سر وصدا و پر انرژی...خیلی خیلی زود دلشون تنگ میشه..:تعجب::نیش:

با اجازتون من چند تا از دوستانو که یادم بود اضافه کردم..:گل:

(( اگه كسي رو جا انداختم بگه تا اضافه كنم...))

49-" هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟ همونجا که دلم خوشه...:غش2:

50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره
...حس خوبیه...هوا خوبه...اونجا هوا چطوره؟خوش میگذره؟:نیش: اینجا داره بارون میادددد...دلتون قند..:زبووون:

آخرین ویرایش:

kia_graphic

کاربر ويژه
94-اگه بهت بگن تا 12 ساعت ديگه زنده اي 10 كار مهمي كه انجام ميدي چيه؟
95-اگه بخواي از 1 تا 10 به خودت نمره بدي (قيافه-اخلاق-شخصيت) نمرت چنده؟ ((( قيافه چند؟ اخلاق چند ؟ شخصيت چند ؟ )))
96-تا حالا تو مدرسه تقلب كردي و گير افتادي ؟
97- تا حالا يواشكي چيزي خوردي كه كسي نفهمه چي ميخوري؟
98-اولين جايي كه مسافرت رفتي كجا بود؟
99- اگه بهت زنگ بزنن بگن برنده يه 206 مشكي شدي تو بانك (بوق ق ق ق) چي كار ميكني؟
100- پدرت رو بيشتر دوست داري يا مادرت رو؟

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
خب رسیدیم به سوالای آقا کیا.:احترام:.که خییییییییلی عجله دارن جوابامو ببینن...:نمیدونم::سوت: و اینبار با رنگ جدید...

51- آخرين باري كه سوتي دادي كي بود؟ من سوتی نمیدم...اصولا سوتی زیاد میگیرم..:غش2:

52- آخرين باري كه گريه كردي كي بود و سر چي ؟ دیروز...واسه اینکه یه لحظه یادم رفت که برادرزادمو از دست .....:ناراحت:

53- تا حالا به خودت فحش دادي ؟ بلی..وقتی به کسی منظورمو متوجه نمیشه..یا وقتی به یه نفر محبت میکنم و خوبی میکنم جوابمو با بدی و بیمعرفتی میده!!!:آه:

54- تا حالا تو خلوتت دستتو تو مماخت كردي؟:غش2: مماخ چیه؟؟؟...مامانم گفته بهم دس تو مماخت نکنی...:غش2:

55- از چه بويي بدت مياد؟ بوی بد....:غش2::زبون:

56- تا حالا با سوسك احوالپرسي كردي؟ آره...چند بار با کفشم لهش کردم ....دل و رودش ریخت بیرون.عین کاغذ چسبید به زمین...گفتم چطوری؟:غش::نیش2::نیش2:

57- تا حالا به خودت ريشخند زدي؟ ریشخند چیه؟؟کجا میفروشن؟؟:نیش:

58- يه كرم خاكي خوشمزس يا يه فس كتك؟ من هیچکدومو تجربه نکردم..شما تجربه داری بگو منم بدونم..!!!ثواب داره...:50::نیش2:

59-فرق بين تو و من چيه؟ مگه ما شباهتی هم داریم که فرقامونو بگم؟؟:ایست::نیش:

60-شباهتت با قناري چيه؟ بامزه بودن و دوس داشتنی بودنشششش:نی نی::نیش2::عشوه::خیلی خیلی عشوه:

61-تا حالا از ته دل خنديدي؟ آره....با دوستام گپ میزنیم..خاطره تعریف میکنیم...اکثرا اشکم درمیاد از خنده..آخرین بار یه ساعت پیش بابامو اذیت کردم!!:غش2::غش::غش::غش::غش::غش:

62-تا حالا عاشق شدي؟ عاشق؟؟ هان؟چی حالا این که گفتین؟؟تو جیب جا میشه؟؟جانداره؟؟اشیاء؟؟؟و.....:نیش2::نیش2::زبون:

63- اگه يه روز عاشق كسي بشي جرات ميكني بريو بهش بگي كه عاشقشي؟ خب من اول باید بدونم این عاشق چیه جریانش؟؟بعد جواب بدم دیگه!!!:50::بدجنس:

64-خودتو تو يه جمله ضايع كن...بنظر شما دختری مث من کم میاره و ضایع میشه؟؟اونم تو یه جمله!!!!:غش2: از اونحرفا بودددددا...:غش::غش::غش::غش:

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
سلام مهدیس جان :گل:...سلام آقای راهنما...خوش اومدین.:احترام:.فک کردم دیگه نمیاین:خجالت:

65- از چند سالگی متوجه شدی که خیلی شلوغی؟؟والا من هنوزم متوجه شلوغیم نشدم..شلوغم؟؟:نیش: راهنمایی کمتر شیطنت میکردم..یکم کمتر..!!!ولی دبیرستان دیگه.....:غش2:کلا خیلی مودب ساکت و ممتاز بودم از هر جهت،ولی...مثلا زنگای تفریح از کنار هرکسی رد میشدم یه جاپا مینداختم..:غش2:چند بار ناظم و معاون بهم گفتم از دست تو وروجک:نیش:

66- از چند سالگی متوجه شدی که همه دوستت دارند؟ همه ی همه دوسم ندارن..:چشمک:بعضیا چشم دیدن منو هم ندارن..نمیدونم چرا...!!!!!!:نیش2:

67- از چند سالگی متوجه شدی که اعتماد بنفس زیادی داری؟ اینو جدیدا کشف کردم..دوستان هم خیلی میگن..از شغل آیندم و برنامه ریزیام میگم میگن تو فوق العاده اعتماد بنفس داری.!ولی خداروشکر اعتماد بنفس کاذب نیس!!:شاد:

68- از چند سالگی با دوستانت کل کل کردی؟ از ابتدای خلقت بشر...:غش::غش:اصولا من زود کم نمیارم!!:نیش:

69- آیا خانواده ات با این سایت آشنا هستند؟ علت بله و خیر را لطفا توضیح دهید..خب پدر و مادرم در حد این میدونن که ما کلا تو نت خیلی فعالیم و وبلاگ داریم و....جزئیاتو باخبر نیستن و چون بهم اعتماد دارن زیاد کنجکاوی نمیکنن که چیکار میکنم.:بله:.داداشم و آبجیم میدونن عضوم و میدونن سایت خوب و معتبریه....!!!

70- من اگر به منزل شما زنگ بزنم و بخواهم با شما صحبت کنم در معرفی من به خانواده به چی اشاره میکنی؟شماره منو که ندارین..!!!!:نیش: ولی واسه معرفی...میگم یه دوست و راهنمای خیییییلی خوب..یه بزرگتر..ولی دلشون جوونه..اینجوری:شاد::شاد::شاد:بزرگتر ولی از اون بزرگترایی که دوستن باهامون و محبتشونو نشون میدن:گل::گل::بله: (اینو رو به بابا میگم):غش2:

71- مهدیس جان با توجه به این روحیه فکر کنم در رانندگی سرعت را زیاد دوست داری.بله؟ کدوم روحیه؟؟:نیش2::نیش2:سرعت ببببببببببببببببببببببببببله...هرچی بیشتر بهتر!!! اونقد زیاد که قلبم تند تند میزنه..:شاد:البته سرعت مطمئنه:چشمک:

72- دخترم , چرا شما را ندیده بینهایت دوستت دارم.(دوست دارم جدی جواب این سئوال را بدید.)..ندیده؟؟:فکر:یعنی ببینین دیگه دوست ندارین؟؟:فکر:...
من خودتونو ندیدم ولی عکساتونو دیدم خدارو شکر..منم بینهایت تررر دوستون دارم..:نیش: اصن کیه که آقای راهنما رو دوس نداشته باشه؟؟؟پدر به این خوبی...دلسوزی...جوونی:شاد:

73- بودن من را در این انجمن با اینهمه سن :غش2:دلیل بر چی چیزی می دانی؟ دلیلش چیزی نیس جز اینکه شما دلت جوونه..:شاد: حتی شاید از ما بیشترررررررررررر:نیش::نیش:.خوش بحال ما که شمارو داریم و از تجربیات و راهنمایی های شما استفاده میکنیم..:شاد:.در ضمن شما سنی ندارین آقا راهنما...:گل::گل::گل::گل:

74- هدفت را در ده سال آینده بخوبی نوشتی . آیا برای رسیدن به اهداف برنامه ای داری ؟ به رسیدنش ایمان داری؟ برنامه که آره.. الان فقط تمرکز روی درسم میخوام باشه اگه بذارن..:سوت:...کار با نرم افزارای مختص رشتم تو برنامم هست..اطلاعات جانبی رو ببرم بالا..از همین الان کتابای غیر درسی با موضوع مدیریت و راه های یه مدیر خوب و موفق شدن رو دارم میخرم و مطالعه میکنم..به رسیدنش هم ایمان دارررررم.:بله:.اصولا هرکاری که توکل به خدا توش باشه..تلاش زیاد، و امید به نتیجه ی عالی توش باشه ...مطمئنا پایانش خوبه و همراه با موفقیت..از نظر روانشناسی هر کسی هرچی تو ذهنش باشه و بهش فکر کنه بهش میرسه..منم میرسم چون اینارو هدفم قرار دادم..ایشالا که خدا هم کمکم میکنه!!:برنده::برنده:

موفق هستی , موفقتر باشی.

مرسی...ممنون از سوالای خوبتون...:گل::گل::گل::گل::احترام:

آخرین ویرایش:

amin khan

مدیر انجمن
به به ببین کی رو دارن جزغاله می کنن :غش2:
گفتم منم تو این کار گروهی شرکت کنم و عجرمو بگیرم
واسه همین چندتا سوال دست گرمی میپرسم تا برا فینال آماده بشین

101-خوب فرق قیر با بیر باسیر یا اگه شام شبت بشه دیر نه اصلاخود گیره به لباسات نباشه حیف میشه منظورم اینکه کلا چرا باید اینا بهم ربط داشته باشن تو بگو؟
102-عشق بهتر یا عادت؟
103-حاضری به خاطر پول از کسی که دوست داری صرف نظر کنی؟
104-خوشبختی رو تو چی میبینی؟
105-دلتنگی برات چه مفهومی داره؟
106- مسخره ترین جوکی که شنیدی چی بوده؟
107- باحالترین جوکی که شنیدی چی بوده؟
108-از علم کیمیا گری چه میدانی؟فیزیو توربچه یعنی چی؟
109-یه شعر بگو که هنوز هیچکس جز خودت نگفته باشه و این سه کلمه رو توش باشن پینه.حوض.هویج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا