• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

گفتگوی آزاد ویژه بخش هواشناسی

کدخدا

کاربر ويژه
دلم به مملی از ورامین خعل تنگ شده امیدوارم زودتر برگرده انجمن

دیگه رفتم صبحتون بخیر

کدخدا

کاربر ويژه
درود

مصاحبه برای استخدام
مصاحبه کننده :
در هواپیمائی ۵۰۰ عدد آجر داریم، ۱ عدد آنها را از هواپیما به بیرون پرتاب میکنیم. الان چند عدد آجر داریم ؟
متقاضی : ۴۹۹ عدد !
مصاحبه کننده :
سه مرحله قرار دادن یک فیل داخل یخچال را شرح دهید.
متقاضی :
مرحله اول: در یخچالو باز میکنیم – مرحله دوم: فیلو میذاریم تو یخچال – مرحله سوم: در یخچالو میبندیم !!
مصاحبه کننده :
حالا چهار مرحله قرار دادن یک گوزن در یخچال را توضیح دهید !
متقاضی :
مرحله اول: در یخچالو باز میکنیم – مرحله دوم: فیلو از تو یخچال در میاریم
مرحله سوم: گوزنو میذاریم تو یخچال – مرحله چهارم: در یخچالو میبندیم !!
مصاحبه کننده :
شیر واسه تولدش مهمونی گرفته، همه حیوونا هستن جز یکی. اون کیه ؟
متقاضی :
گوزنه که تو یخچاله !!
مصاحبه کننده :
چگونه یک پیرزن از یک برکه پر از سوسمار رد میشود ؟
متقاضی :
خیلی راحت، چون سوسمارا همشون رفتن تولد شیر !!
مصاحبه کننده :
سوال آخر. اون پیرزن کشته شد، چرا ؟
متقاضی : امممممممم، نمیدونم، غرق شد ؟
مصاحبه کننده :
نه، اون یه دونه آجری که از هواپیما انداختی پائین خورد تو سرش مرد !!! شما مردود شدین، نفر بعدی لطفا :|

کدخدا

کاربر ويژه
بعد از کلاس به دختره گفتم جزوه تون رو بدید کپی کنم
کپی بسته بود بهش گفتم من وسیله دارم تو شهر میرم
شمام بیاید که جزوه رو کپی کنم، اونم گفت میشه دوستام هم بیان ؟
من گفتم شرمنده ماشین من کوپه هستش فقط واسه ۲ نفر هستش !
یهو یه نیش خند زد بعد رفت پیش دوستاشو پچ پچ کرد اومد که بریم
تو راه هی سوال میپرسید که اسمتون چیه و ….
دوستاش به فاصله چند قدم قبل از ما میومدن
تا رسیدیم درب دانشگاه و رفتیم نزدیک ماشین
وقتی در وانتو باز کردم قیافه این بشر دیدنی بود یهو دوستاش شروع کردن به خندیدن
منم یهو زدم زیر خنده دختره هم ۲-۳ تا فحش داد جزوشم نداد رفت پیش دوستاش :|
منم کف زمینُ گاز میزدم :خنده2:

کدخدا

کاربر ويژه
اونی که روزه گرفته قطعا تا قبل از افطار چیزی نمیخوره : ) ) )

جواد خیابانی

navid-mashhad

کاربر ويژه
قایقی با مهاجران ایرانی در راه جزیره کریسمس غرق شد
مقام‌های استرالیایی می‌گویند قایقی که در حال قاچاق ۹۷ مهاجر غیر قانونی، از جمله از کشورهای ایران و افغانستان بود، شب ۲۱ تیر ماه در شمال جزیره کریسمس به قعر دریا فرو رفت.

امدادگرانی که به منطقه فرستاده شده‌اند ۸۸ نفر را نجات داده‌اند و تا کنون جسد یک کودک را نیز یافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جیسون کلر، وزیر کشور استرالیا گفته است این قایق بین استرالیا و اندونزی، جایی که مبدا قاچاق مهاجران بود، در دریای ناآرام دچار سانحه شد، ولی تا ساعت ده شب گذشته رسیدن به محل حادثه غیرممکن بود.

خبرگزاری‌ها می‌گویند به جز شهروندان ایرانی و افغان، مهاجران سری‌لانکایی نیز در این قایق بودند.

این دومین قایق حادثه‌دیده قاچاقچیان انسان طی تنها یک هفته گذشته در این منطقه است.

این منطقه دریایی یکی از راه‌های پررفت‌وآمد برای قاچاق انسان به شمار می‌رود. مسیری که بسیاری از مهاجران، از جمله از ایران، برای رسیدن به استرالیا تن به خطرات گذشتن از آن می‌دهند.

بنا بر گزارش‌ها این قایق جمعه گذشته پیامی به خشکی فرستاده بود که حاکی از وجود مشکلی در موتور آن بود.

قایق‌های قاچاقچیان، علاوه بر اینکه از شراطی ایمنی و استانداردهای لازم برای سفرهای دریایی برخوردار نیستند، معمولا بیش از اندازه نیز مسافر می‌گیرند.

این نخستین بار نیست که در میان مسافران قاچاقی به استرالیا مسافران ایرانی پیدا می‌شوند. شهروندان ایرانی که می‌خواهند خود را به استرالیا برسانند بارها در این منطقه دچار حادثه شده‌اند.

یک سال پیش کم و بیش در همین زمان، قایقی در آب‌های اندونزی با ۱۵۰ مسافر به دریا فرو رفت که در پی آن کمی بیش از ۵۰ نفر نجات پیدا کردند.

اواخر آذرماه سال ۱۳۹۰ غرق شدن یک قایق در همین مسیر، با مسافرانی عمدتا از ایران و افغانستان، به مرگ حدود ۲۰۰ تن انجامید.

یک سال پیش از آن نیز یک قایق حامل پناهجویان، از جمله شماری پناهجوی ایرانی که عازم جزیره کریسمس بود، غرق شد و حدود ۵۰ تن کشته شدند.

استرالیا از جمله مهم‌ترین مقصدهای پناهجویان به شمار می‌رود، هرچند آنها پس از ورود و دستگیری در خاک آن کشور مدت‌های طولانی را در کمپ‌هایی که برایشان ساخته شده به سر می‌برند.

سازمان ملل متحد می گوید در خواست پناهندگی در آن کشور در سال گذشته میلادی، ۳۷ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۱ بوده است.

http://www.radiofarda.com/content/f35_boat_crash_australia_88_survived/25044859.html

navid-mashhad

کاربر ويژه
امروز خیابون های اطراف حرم بودم
مخصوصا داخل کوچه های فرعی و مسافرخانه های داغونش یه چیز به چشم میومد
عربها
تو یکی از کوچه های تنگ و باریک دور حرم غریبیم شد !! احساس غربت کردم !! فکر کردم اونجا عراق یا بحرینه !!
تعداد مسافران عرب در مشهد این چند سال زیاد شده - مخصوصا اعراب عراقی - بحرینی ! بدبختی اینجاست که این ها برعکس کشورهای دیگه عرب پول ندارن خرج کنن !!
فقط راه میوفتن ( شکم ها 60 متر ) پشت سرشون هم زن و بچشون ( 10-12 نفر ) حرکت می کنن !! واقعا بعضی جاها فقط عرب دیده می شد !! جای سعید خالی بود
:خنده2:

aria_tehran

کاربر ويژه
خب نوید عرب خوبه
تهران انقد افغانی زیاده که سرتو بیاری بالا افغانی میبینی فقط

navid-mashhad

کاربر ويژه
یه زمانی افغانی ها 1 سوم جمعیت مشهد بودن ( دهه 60 و 70 ) - اصلا افغانی تو مشهد بعضی هاشون 30 ساله موندگار شدن و بچه هاشون ایرانی شدن - البته الان کمتر شدن - بر عکس تو شهرهای دیگه مثل تهران و قم افغانی زیاد شده !! - باز افغانی ها یک برتری به عرب ها دارن و اینکه اهل کارن و مثل عرب ها گ ش ا د نیستن

saeed hh

کاربر ويژه
امروز خیابون های اطراف حرم بودم
مخصوصا داخل کوچه های فرعی و مسافرخانه های داغونش یه چیز به چشم میومد
عربها
تو یکی از کوچه های تنگ و باریک دور حرم غریبیم شد !! احساس غربت کردم !! فکر کردم اونجا عراق یا بحرینه !!
تعداد مسافران عرب در مشهد این چند سال زیاد شده - مخصوصا اعراب عراقی - بحرینی ! بدبختی اینجاست که این ها برعکس کشورهای دیگه عرب پول ندارن خرج کنن !!
فقط راه میوفتن ( شکم ها 60 متر ) پشت سرشون هم زن و بچشون ( 10-12 نفر ) حرکت می کنن !! واقعا بعضی جاها فقط عرب دیده می شد !! جای سعید خالی بود
:خنده2:

نوید جون من سر جهالت و ظلم ستم به دیگران مشکل دارم که عربهای کثیف همه ی اینها را با هم دارند به امید روزی که بتونیم انتقام تاریخیمون رو از اعراب بگیریم !!

saeed hh

کاربر ويژه
این پستو کاملشو اینجا میزنم تا بشه در موردش صحبت کردش !!!

ماهان میگفتش این پاکستانی ها ادم های تندرویی هستن ولی اشتباه میکردش اینا اصلا ادم نیستن!!

کد خبر: ۱۵۶۲۶۶
۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

کمیسیون آسیایی حقوق بشر گزارش داد که یک زن پاکستانی بر اساس حکم یک دادگاه قبیله‌ای به جرم داشتن تلفن همراه، سنگسار شد.

به گزارش ایسنا، عریفه، زن جوان پاکستانی در یازدهم ژوئیه 2013 به جرم داشتن یک تلفن همراه توسط عمو و دیگر اقوامش سنگسار شد و در حالی در بیابانی دور افتاده از روستای محل سکونتش به خاک سپرده شد که هیچکس، حتی دو فرزندش اجازه حضور در مراسم تدفین وی را نداشتند.

زنان پاکستان اغلب قربانی اینگونه قضاوت‌های غیرقانونی در این کشور می‌شوند و این حادثه فقط نمونه‌ای از فرهنگ مردسالارانه در جامعه پاکستان است، در حالیکه زنان مجبورند تحت سلطه آن‌ها باقی بمانند. به دلیل نبود یک دستگاه قضایی مناسب در پاکستان، اغلب کسانی که دارای قدرت هستند و اراده خودشان را تحمیل می‌کنند از مجازات مصون می‌مانند.

پلیس ایالت پنجاب اطلاعات اولیه و گزارش مربوط به آن را ثبت کرده، اما تاکنون هیچکس بازداشت نشده است. این حادثه نمونه بارزی از عدم اجرای قانون در پاکستان است و دولت اغلب در مواجهه با سنت‌های قومی - قبیله‌ای، مذهبی و فئودال سکوت اختیار کرده و بی‌تفاوت بوده است.

سنگسار وسیله‌ای است برای مجازات زنان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه‌ای چون پاکستان و به نظر می‌آید که خشونت تنها راه مقابله با آن‌هاست و به هنگام استفاده از اینگونه مجازات حقوق زنان همیشه پایمال می‌شده است.

در پاکستان داشتن تلفن همراه برای یک زن جرمی بسیار بزرگ است و حتی از تجاوز دسته‌جمعی، قتل و بمب‌گذاری که هر روزه در این کشور اتفاق می‌افتد و تقریبا هیچوقت منجر به مجازات نمی‌شود، بزرگ‌تر تلقی می‌شود.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی کمیسیون آسیایی حقوق بشر، دادگاه‌های قبیله‌ای توسط رهبران یک قبیله و ارباب‌ها اداره می‌شوند و در مناطق حاشیه‌ای ایالت پنجاب بسیار رواج دارند. این دادگاه‌ها اغلب علیه زنان حکم صادر می‌کنند و از چنان قدرتی برخوردارند که دستگاه قضایی مستقل پاکستان تاکنون نتوانسته آن را غیرقانونی اعلام کند.

این کمیسیون همچنین هشدار داد که پرونده عریفه نشان‌دهنده رویکرد خنثی و بی‌تفاوت مقامات دولتی به عملکرد این دادگاهاست که سالانه به راحتی علیه افراد زیادی که می‌خواهند آن‌ها را از بین ببرند حکم اعدام صادر می‌کنند، در حالیکه خود از هرگونه عقوبت و برخوردی مصون هستند. پلیس نیز در این میان دخالت بسیار کمی دارد و اغلب در این زمینه با دولت همسو است.

کمیسیون آسیایی حقوق بشر از پارلمان پاکستان خواست تا علیه دادگاه‌های قبیله‌ای غیرقانونی، قانون‌های مناسبی تصویب کند تا موجب توقف کار این دادگاه‌ها شود. دولت نیز باید هرچه فوری تحقیقات در مورد پرونده عریفه آغاز و اعضای دادگاهی که علیه وی تنها به جرم داشتن تلفن همراه حکم سنگسار صادر کردند را دستگیر و عدالت را اجرا کند.

saeed hh

کاربر ويژه
رونالدو جونم یه دونه باشه:قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::خونسرد:

75131_143.jpg

بالا