• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

آبشار پیران (آبشار ریجاب)

Nicol

متخصص بخش گردشگری
بالای آبشار پیران، منطقه ریجاب سرپل ذهاب می باشد و برای دیدن نمای کامل و دورتر آبشار باید به روستای ژالکه ریجاب رفت...

نمای پانوراما از روستای ریجاب، روستا و دره پیران، آبشار پیران و کوه های دالاهو (بر روی عکس کلیک کنید)​
برای رفتن به ریجاب، از کرمانشاه به سمت اسلام آباد غرب و کرند غرب حرکت کرده، و پس از عبور از سرخه دیزه، در ۱۸ کیلومتری سرپل ذهاب، سه راهی ریجاب کاملا مشخص خواهد بود...

Nicol

متخصص بخش گردشگری
و پس از ۷ کیلومتر به منطقه ریجاب می رسیم....

وقتی بر بالای دره پیران قرار بگیری، دوست داری ساعت ها بنشینی و این عظمت را تماشا کنی...

Nicol

متخصص بخش گردشگری
از این بالا یک لحظه حس کردم نیروی جاذبه خیلی بیشتر از حالت عادیه و داره من رو به پایین می کشه...

ارتفاع این دیواره و بالطبع آبشار پیران را می توانید با توجه به قامت فردی که بالای آن ایستاده، حدس بزنید...

Nicol

متخصص بخش گردشگری
فاصله دسترسی پایین تا بالای آبشار ریجاب یعنی فاصله روستای پیران تا روستای ژالکه ریجاب حدود ۴۰ کیلومتر است!

ریجاب تغییریافته کلمه "ریژآوو" به زبان کردی کرمانشاهی می باشد که "آوو" به معنی آب و "ریژ" به معنی ریختن می باشد...

Nicol

متخصص بخش گردشگری
این منطقه جاذبه های زیادی دارد. یکی از آثار تاریخی بسیار مهم ایران به نام آنوبانی نی در سرپل ذهاب واقع شده است. منطقه بابایادگار و زیارتگاه مقدس آن نیز در این منطقه واقع شده است. سراب اسکندر، مجموعه دیدنی و بسیار عجیب قلعه یزدگرد یادگار یزدگرد سوم بر بلندای کوه های صعب العبور دالاهو، قبرستان و مقبره ابودجانه از دیگر جاذبه های منحصر به فرد سرپل ذهاب و ریجاب می باشد. امیدوارم بتونم گزارش های جداگانه ای از هر کدام از این دیدنی ها منتشر کنم.

بالا