چو شهسوار فلک بنگرد به جام صبوح که چون به شعشعهي مهر خاوران گيرد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #61 چو شهسوار فلک بنگرد به جام صبوح که چون به شعشعهي مهر خاوران گيرد
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #62 چون من خيال رويت جانا به خواب بينم کز خواب مينبيند چشمم بجز خيالي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #63 چه گردها که برانگيختي ز هستي من مباد خسته سمندت که تيز ميراني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #64 چون شمع نکورويي در رهگذر باد است طرف هنري بربند از شمع نکورويي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #65 چندان چو صبا بر تو گمارم دم همت کز غنچه چو گل خرم و خندان به درآيي در تيره شب هجر تو جانم به لب آمد وقت است که همچون مه تابان به درآيي
چندان چو صبا بر تو گمارم دم همت کز غنچه چو گل خرم و خندان به درآيي در تيره شب هجر تو جانم به لب آمد وقت است که همچون مه تابان به درآيي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #66 چشمت به غمزه خانه مردم خراب کرد مخموريت مباد که خوش مست ميروي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #67 چوگان حکم در کف و گويي نميزني باز ظفر به دست و شکاري نميکني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #68 چون ز جام بيخودي رطلي کشي کم زني از خويشتن لاف مني سنگسان شو در قدم ني همچو آب جمله رنگ آميزي و تردامني
چون ز جام بيخودي رطلي کشي کم زني از خويشتن لاف مني سنگسان شو در قدم ني همچو آب جمله رنگ آميزي و تردامني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #69 چون اشک بيندازيش از ديده مردم آن را که دمي از نظر خويش براني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #70 چشم تو خدنگ از سپر جان گذراند بيمار که ديدهست بدين سخت کماني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #71 چراغ افروز چشم ما نسيم زلف جانان است مباد اين جمع را يا رب غم از باد پريشاني دريغا عيش شبگيري که در خواب سحر بگذشت نداني قدر وقت اي دل مگر وقتي که درماني
چراغ افروز چشم ما نسيم زلف جانان است مباد اين جمع را يا رب غم از باد پريشاني دريغا عيش شبگيري که در خواب سحر بگذشت نداني قدر وقت اي دل مگر وقتي که درماني
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #72 چون کرد در دلم اثر آواز عندليب گشتم چنان که هيچ نماندم تحملي بس گل شکفته ميشود اين باغ را ولي کس بي بلاي خار نچيدهست از او گلي
چون کرد در دلم اثر آواز عندليب گشتم چنان که هيچ نماندم تحملي بس گل شکفته ميشود اين باغ را ولي کس بي بلاي خار نچيدهست از او گلي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #73 چرا به يک ني قندش نميخرند آن کس که کرد صد شکرافشاني از ني قلمي سزاي قدر تو شاها به دست حافظ نيست جز از دعاي شبي و نياز صبحدمي
چرا به يک ني قندش نميخرند آن کس که کرد صد شکرافشاني از ني قلمي سزاي قدر تو شاها به دست حافظ نيست جز از دعاي شبي و نياز صبحدمي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #74 چشم آسايش که دارد از سپهر تيزرو ساقيا جامي به من ده تا بياسايم دمي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #75 چو سلک در خوشاب است شعر نغز تو حافظ که گاه لطف سبق ميبرد ز نظم نظامي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #76 چون پير شدي حافظ از ميکده بيرون آي رندي و هوسناکي در عهد شباب اولي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #77 چون مصلحت انديشي دور است ز درويشي هم سينه پر از آتش هم ديده پرآب اولي من حالت زاهد را با خلق نخواهم گفت اين قصه اگر گويم با چنگ و رباب اولي
چون مصلحت انديشي دور است ز درويشي هم سينه پر از آتش هم ديده پرآب اولي من حالت زاهد را با خلق نخواهم گفت اين قصه اگر گويم با چنگ و رباب اولي
گ گل همیشه بهار متخصص بخش اینترنت 2012 , August 1 #78 چون عمر تبه کردم چندان که نگه کردم در کنج خراباتي افتاده خراب اولي
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 1 #79 چه در خواب و چه بیداری من از یادت نمی کاهم تو را هر لحظه چون احساس نیما چشم در راهم .....
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 4 #80 چشمم افتاد به چشم تو ولی خیره نماند شعله ای بود که لرزید ولی جان نگرفت فاضل نظری