مواد لازم :
* سينه مرغ چهار عدد
* پياز يك عدد
* سينه مرغ چهار عدد
* پياز يك عدد
* زعفران دم كرده دو قاشق غذاخوري
* آبليمو يك قاشق مرباخوري
* نشاسته ذرت يك قاشق غذاخوري
* رب انار نصف پيمانه
* آب انار يك پيمانه
* سس سويا دو قاشق غذاخوري
* نمك، فلفل و ادويه و روغن زیتون به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را با زعفران، پياز خلال، آبليمو وكمي روغن زيتون و نمك مزه دار كرده و در يخچال سه ساعت استراحت دهيد.
سپس از يخچال در آورده و سينهها را كمي بكوبيد. تابه را داغ كرده و استيكها را درون تابه قرار داده بعد از سه الي چهار دقيقه برگردانده و طرف ديگر را كباب كنيد. براي تهيه سس كمي روغن در تابه ريخته وآب انار را با نشاسته، سس سويا و رب انارمخلوط كرده و حرارت دهيد تا غليظ شود.
استيك را با اين سس سرو كنيد.
* آبليمو يك قاشق مرباخوري
* نشاسته ذرت يك قاشق غذاخوري
* رب انار نصف پيمانه
* آب انار يك پيمانه
* سس سويا دو قاشق غذاخوري
* نمك، فلفل و ادويه و روغن زیتون به ميزان لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را با زعفران، پياز خلال، آبليمو وكمي روغن زيتون و نمك مزه دار كرده و در يخچال سه ساعت استراحت دهيد.
سپس از يخچال در آورده و سينهها را كمي بكوبيد. تابه را داغ كرده و استيكها را درون تابه قرار داده بعد از سه الي چهار دقيقه برگردانده و طرف ديگر را كباب كنيد. براي تهيه سس كمي روغن در تابه ريخته وآب انار را با نشاسته، سس سويا و رب انارمخلوط كرده و حرارت دهيد تا غليظ شود.
استيك را با اين سس سرو كنيد.