• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اسکریپت نیازمندی فارسی Geo Classfieds

Reza

متخصص بخش اسکریپت
Geo ClassFieds نام اسکریپتیست در جهت راه اندازی سایتی با مضمون نیازمندی ها . بار ها و بارها توسط سایت پی سی ول و چندین سایت دیگر این اسکریپت معرفی گشته است اما به دلیل فارسی نبودن آن هیچ یک از کاربر ان ایرانی از آن استفاده بهینه را نبرده اند ! و همچنین بارها توسط نویسندگان قبلی پی سی ول عهدی مبنی بر فارسی سازی آن بوده است که به آن عمل نشد . اما اینبار میتوانید این اسکریپت نیازمندی را کاملاً بصورت فارسی دریافت نمایید و استفاد ه کنید !
geo-class.jpg
حجم : ۲۰۳۰ کیلوبایت | نام اسکریپت : Geo ClassFieds Fa | نال و ریپ : احسان​
بار ها شده که با خود به این فکر افتاده اید که سایتی فارسی بصورت نیازمندی راه اندازی کنید اما به دلیل عدم داشتن وقت و همچنین سرمایه لازم قادر به راه اندازی همچین سایتی نشده اید ! گروه پی سی ول اینبار نیز با یک سنت شکنی نوین دیگر گره از مشکلات کاربران خود باز کرده است ! شما میتوانید با دریافت این اسکریپت نیازمندی فارسی که توسط گروه پی سی ول نال و ریپ شده است بدون صرف هر گونه هزینه در زمان و سرمایه خود به راحتی یک سایت نیازمندی راه اندازی کنید ! هم اکنون تنها با یک کلیک میتوانید بصورت مستقیم این اسکریپت را از پی سی ول دریافت نمایید !​
دانلود اسکریپت نیازمندی فارسی Geo Classfieds » لینک مستقیم ( پی سی ول ) » ۲۰۳۰ کیلوبایت
نویسنده . منبع . انتشار از : احسان.پ | گروه پی سی ول | http://www.p30vel.ir , http://www.gigscript.com
پشتیبانی تنها در تالار های گفتمان پی سی ول :

aminsnake

New member
باسلام و خسته نباشید...
عزیز این اسکریپ لینکش خرابه..من خیلی دنبال فارسی شده این بودم فقط از اینجا پیدا کردم که لینکش خرابه..اگر زحمت بکشید ممنون میشم.
:گل::گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
باسلام و خسته نباشید...
عزیز این اسکریپ لینکش خرابه..من خیلی دنبال فارسی شده این بودم فقط از اینجا پیدا کردم که لینکش خرابه..اگر زحمت بکشید ممنون میشم.
:گل::گل:

بفرمایید دوست عزیز:

پسورد: www.iranjoman.com

پیوست ها

• Geo.ClassFieds.Fa(iranjoman.com).rar
    1.9 مگایابت · بازدیدها: 85

mehran91

New member
سلام یه ادم باحال لطف میکنه راجع به نصب این یه توضیحاتی بده ؟؟؟
کلی باهاش ور رفتم جواب نداد

بالا