کمی تاریخ خواندن لازم آید شیخ و سلطان را که غیر از قصه ی عبرت در او تکرار هم باشد! حسین جنتی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 2 #21 کمی تاریخ خواندن لازم آید شیخ و سلطان راکه غیر از قصه ی عبرت در او تکرار هم باشد! حسین جنتی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 10 #22 کاش در این رمضان لایق دیدار شويم سحری با نظر لطف تو بیدار شويم…
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , August 15 #23 کرد مـــردی از سخـــن دانی سؤال// حق و باطل چیست ای نیکومقال// گوش را بگرفت و گفت این باطل است// چشم حق است و یقینش حاصل است//
کرد مـــردی از سخـــن دانی سؤال// حق و باطل چیست ای نیکومقال// گوش را بگرفت و گفت این باطل است// چشم حق است و یقینش حاصل است//
ش شهیاد Banned 2012 , August 15 #24 کاش آنکه از آن دم میزدم بر دلم از غصه هایش رنگ ماتم میزدم غصه هایم را در اندیشه داشت دردهایم در وجودش ریشه داشت اما حیف او مرا یاری نکرد هیچگاه از مشکلم رفع گرفتاری نکرد dsh
کاش آنکه از آن دم میزدم بر دلم از غصه هایش رنگ ماتم میزدم غصه هایم را در اندیشه داشت دردهایم در وجودش ریشه داشت اما حیف او مرا یاری نکرد هیچگاه از مشکلم رفع گرفتاری نکرد dsh
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 18 #25 كاش آزادتر از خاک بيابان بوديم، خرّم آن باغ كه در چنبرِ ديواری نيست.... حسین جنتی
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 23 #26 کمند مهر چنان پاره کن که گر روزی شوی ز کرده پشیمان به هم توانی بست
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 23 #27 کاری نکنی که جنگ آغاز شود حال من و تو دوباره ناساز شود وقتی همه در سینه کبوتر داریم درب قفس گرگ چرا باز شود؟
کاری نکنی که جنگ آغاز شود حال من و تو دوباره ناساز شود وقتی همه در سینه کبوتر داریم درب قفس گرگ چرا باز شود؟
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 29 #28 کم نمی گردد ز دریا هرچه بردارد سحاب چشم من تا می توانی گریه کن دریاست دل
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 29 #29 کرامت را ز سوزن باید آموخت که خود لخت است و دوزد بهر اغیار
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #31 کاش زان پندار و زان گفتار و رفتار نکو اینک آثاری، نشانی، یادگاری داشتیم
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #32 کمان ابرویش نازم که ناوک های مژگان را شهاب آسا پی قتل من دیوانه می ریزد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #33 کار دنیا که تو دشوار گرفتی بر خود گر تو بر خویشتن آسان کنی آسان گردد
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 12 #34 کافری سخت شد از مستی ما در ره دوست سسب رونق کفر است مسلمانی ما!
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 17 #35 کنم هرشب دعا مهرت رود ازقلب من بیرون ولی آهسته میگویم : خدایا بی اثر باشد
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , September 17 #36 کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یارب از مادر گیتی به چه طالع زادم حضرت حافظ
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , September 19 #37 كجاست همنفسى تا به شرح عرضه دهم كه دل چه مى كشد از روزگار هجرانش
ث ثمره کاربر ويژه 2012 , September 20 #38 کام خود آخر عمر از می و معشوق بگیر حیف اوقات که یکسر به بطالت برود
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 21 #39 کاش سوی تو دمی رخصت پروازم بود تا به سوی تو پرم، بال و پری بازم بود یاد آن روز که از همت بیدار جنون زین قفس تا سر کویت پر پروازم بود شفیعی کدکنی
کاش سوی تو دمی رخصت پروازم بود تا به سوی تو پرم، بال و پری بازم بود یاد آن روز که از همت بیدار جنون زین قفس تا سر کویت پر پروازم بود شفیعی کدکنی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , November 24 #40 کفر است در طریقت ما کینه داشتن آیین ماست سینه چون آینه داشتن