[FONT=Vazir]غمگینم همانند ... يک عاشق، که معشوقش، حتی یک خط از عاشقانه هایش را هــم، نخواند ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 3 #61 غمگینم همانند ... يک عاشق، که معشوقش، حتی یک خط از عاشقانه هایش را هــم، نخواند ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 6 #62 نه بهار با هیچ اردیبهشتی، نه تابستان با هیچ شهریوری، و نه زمستان با هیچ اسفندی، اندازه پاییز، به مذاق خیـابانها خوش نیامد ... پائیز مهری داشت، که بر دل هر خیابان می نشست ... :گل:
نه بهار با هیچ اردیبهشتی، نه تابستان با هیچ شهریوری، و نه زمستان با هیچ اسفندی، اندازه پاییز، به مذاق خیـابانها خوش نیامد ... پائیز مهری داشت، که بر دل هر خیابان می نشست ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 8 #63 عصای موسی، خجل است از شکافتن نیل ... معجزه، کفش های رفتن توست... پوشیدی و من، میان چهار دیوار خشک و خالی، در حال غرق شدنم ... :گل:
عصای موسی، خجل است از شکافتن نیل ... معجزه، کفش های رفتن توست... پوشیدی و من، میان چهار دیوار خشک و خالی، در حال غرق شدنم ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 8 #64 امشب؛ هنگام خوابیدن با خود قدری فکر کنیم… امروز چه کرده ایم که فردا لایق زنده ماندن باشیم
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 9 #65 بیچاره من ... فردی را پاشویه می كردم، كه از تب دیگری می سوخت ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 9 #66 قــصــه بــگــو تـا بـخوابـم ... امـشـب قـصـه آمـدنـت را مــی خـواهــم، می خوانی؟ ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 10 #67 شب ها زیر دوش آب سرد رها می کنم بغض زخم هایم را در حالی که همه می گویند : خوش به حالش ، چه زود فراموش کرد
شب ها زیر دوش آب سرد رها می کنم بغض زخم هایم را در حالی که همه می گویند : خوش به حالش ، چه زود فراموش کرد
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 18 #68 آغوش گرمم باش ... بگذار فراموش كنم، لحظه هایی را كه، در سرمای بی كسی، لرزيدم ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 28 #70 بــه ایــن فـکــر مـی کـنم ... لالایـــی هــای مـــادرم زیــر کــدام بـالشتک کـودکــی هــایـم جــا مانــده؟ شـایـد هــنـوز بـشـود، آســوده خــوابـیـد ... :گل:
بــه ایــن فـکــر مـی کـنم ... لالایـــی هــای مـــادرم زیــر کــدام بـالشتک کـودکــی هــایـم جــا مانــده؟ شـایـد هــنـوز بـشـود، آســوده خــوابـیـد ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 4 #71 نـانــوشــته هـــایم بســـیارنـــد ... مـــثل بیــقــراریـــهـایــم ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 4 #72 روی دست شب مانده ام ... دیگر خواب هم مرا نمی برد ... :گل: آخرین ویرایش: 2013 , September 4
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 20 #74 می نویسم ... باز هم می نویسم ... نخوان ...؛ حرفهایم تکراریست، دردهایم تکراریست، نشنو ...؛ همان دختر نفرین شده ی دیروز هستم، نبین ...؛ همان دختر خسته ی دیروز هستم، فقط ... حس کن، لمس کن، زخم های عمیق زندگی و قلبم را، بی کسی هایم را، تنهایی هایم را ... :گل:
می نویسم ... باز هم می نویسم ... نخوان ...؛ حرفهایم تکراریست، دردهایم تکراریست، نشنو ...؛ همان دختر نفرین شده ی دیروز هستم، نبین ...؛ همان دختر خسته ی دیروز هستم، فقط ... حس کن، لمس کن، زخم های عمیق زندگی و قلبم را، بی کسی هایم را، تنهایی هایم را ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 10 #75 در دفــــترم، تصویری از بهار به یادت می کشم، اما ... دلم برایت برگ ریزان است ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 17 #76 گاهی اوقات دلت میخواد، خودت نباشی و خودت ... گاهی وقتا به یه سنگ صبور نیاز داری ... سنگ صبوری که دلش صاف باشه، کسی که فقط به خاطر خودت، تو رو بخواد نه چیز دیگه ... :گل:
گاهی اوقات دلت میخواد، خودت نباشی و خودت ... گاهی وقتا به یه سنگ صبور نیاز داری ... سنگ صبوری که دلش صاف باشه، کسی که فقط به خاطر خودت، تو رو بخواد نه چیز دیگه ... :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , October 18 #77 ياد سهراب بخير ... ياد نقاش پر از احساسي كه هواي دل مردم را داشت و درون قفس نقاشي گل خوشرنگ شقايق می کاشت تا كه دلي تازه كند..................
ياد سهراب بخير ... ياد نقاش پر از احساسي كه هواي دل مردم را داشت و درون قفس نقاشي گل خوشرنگ شقايق می کاشت تا كه دلي تازه كند..................
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , October 20 #78 با یـــادت قرص ماه را بـﮧدهاטּ مــے گذارم و قورت مے دهم ایـטּ تنها درماטּ تب هاے شبانـﮧ ے مـטּ است ! !
با یـــادت قرص ماه را بـﮧدهاטּ مــے گذارم و قورت مے دهم ایـטּ تنها درماטּ تب هاے شبانـﮧ ے مـטּ است ! !
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 20 #79 غمگینم ... همانند لبخنـدی در آگهی ترحیــم، که دیگـران را می گریــاند ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 27 #80 با کدام لالایی، وجدانت را خوابانده ای، که اینگونه بیخیالم شده ای ...؟ :گل: