مواد لازم:
بال مرغ 250 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
سویا سُس 1 قاشق سوپخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
کنجد بو داده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
بال های مرغ را با چاقو سوراخ نمایید.
سپس نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سویا سُس را به آن بیفزایید.
آن گاه عسل را با مواد مخلوط نمایید.
در پایان روغن زیتون را بیفزایید.
بال ها را حدود 2 تا 3 ساعت درون مخلوط فوق قرار دهید.
اکنون بال ها را در روغن داغ سرخ کنید، در کنجد بغلطانید و روی آن عسل بریزید.
انرژی کل غذا 900 کیلوکالری
فلفل یک دوم قاشق چایخوری
سویا سُس 1 قاشق سوپخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
کنجد بو داده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه:
بال های مرغ را با چاقو سوراخ نمایید.
سپس نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سویا سُس را به آن بیفزایید.
آن گاه عسل را با مواد مخلوط نمایید.
در پایان روغن زیتون را بیفزایید.
بال ها را حدود 2 تا 3 ساعت درون مخلوط فوق قرار دهید.
اکنون بال ها را در روغن داغ سرخ کنید، در کنجد بغلطانید و روی آن عسل بریزید.
انرژی کل غذا 900 کیلوکالری