عمریست که دل می تپد از حسرت دیدار تاب و تب این دل زچه روئیست ندانم الاحقر...
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2012 , March 22 #21 عمریست که دل می تپد از حسرت دیدار تاب و تب این دل زچه روئیست ندانم الاحقر...
پانته آ متخصص بخش 2012 , March 22 #22 عیب دل کردم که وحشی وضع وهر جایی مباش گفت چشم شیر گیر و غنج آن آهو ببین
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 26 #23 عیش امروز علاج غم فردا نکند مستی شب ندهد سود به خمیازه صبح
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 26 #24 عشق را با هردلی نسبت به قدر جوهر است قطره بر گل شبنم و در قعر دریا گوهر است
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #25 عقل با عشق محال است کند همراهی که کمان همسفر تیر نگردد هرگز
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 29 #26 عشق مختار است با تدبير عقلش كار نيست اين كنم يا آن كنم شايسته مختار نيست
ش شقایق کا کاربر ويژه 2012 , March 29 #27 عاشقم سوخته ام وابگذارید مرا لحظه ای با دل شیدا وا بگذارید مرا من در افتادم از پای دگر همسفران ببرید از من و تنها بگذارید مرا :نوروز: آخرین ویرایش: 2012 , April 6
عاشقم سوخته ام وابگذارید مرا لحظه ای با دل شیدا وا بگذارید مرا من در افتادم از پای دگر همسفران ببرید از من و تنها بگذارید مرا :نوروز:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , March 30 #28 عالم تمام خون شد و از چشم ما چكيد خوبان هنوز منكر دل های خسته اند
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , April 14 #29 عشق از ازلست و تا ابد خواهد بود جوینده ی عشق بی عدد خواهد بود فردا که قیامت آشکارا گرددهر دل که نه عاشق است رد خواهد بود مولانا
عشق از ازلست و تا ابد خواهد بود جوینده ی عشق بی عدد خواهد بود فردا که قیامت آشکارا گرددهر دل که نه عاشق است رد خواهد بود مولانا
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , April 29 #30 عارف صفت وصف تو در پير و جوان ديد // يعنی همه جا عكس رخ يار توان ديد
M majnooneleyli کاربر ويژه 2012 , April 29 #31 علتِ فاصله ها ، قلتِ عاطفه هاست ... خویش را دریابید ..
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , June 23 #33 عشق از معشوق اول سر زند تا به عاشق جلوه دیگر زند تا به حدی که برد هستی از او سر زند صد شورش و مستی از او شاهد این مدعی خواهی اگر بر حسین و حالت او کن نظر
عشق از معشوق اول سر زند تا به عاشق جلوه دیگر زند تا به حدی که برد هستی از او سر زند صد شورش و مستی از او شاهد این مدعی خواهی اگر بر حسین و حالت او کن نظر
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , July 13 #34 عشق یعنی گم شدن در جام می راز دل بی پرده بشنیدن زنی عشق یعنی خاک پای خاکیان می زدن در حلقه ی افلاکیان عشق یعنی مثل یک گل وا شدن فــارغ از بی تابی دنیـــا شـدن
عشق یعنی گم شدن در جام می راز دل بی پرده بشنیدن زنی عشق یعنی خاک پای خاکیان می زدن در حلقه ی افلاکیان عشق یعنی مثل یک گل وا شدن فــارغ از بی تابی دنیـــا شـدن
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , July 24 #35 عزت زقناعت است و خاری زطمع با عزت خود بساز و خاری مطلب
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , August 15 #36 عـقــل تا تدبیـر و اندیشه کند// رفته باشد عشــق تا هفتـــم سما// عـقــل تا جوید شتر از بهر حج// رفته باشد عشــق بر کــــوه صفا//
عـقــل تا تدبیـر و اندیشه کند// رفته باشد عشــق تا هفتـــم سما// عـقــل تا جوید شتر از بهر حج// رفته باشد عشــق بر کــــوه صفا//
م مهشید کاربر ويژه 2012 , August 15 #38 عشق دردانهست و من غواص و دريا ميکده سر فروبردم در آن جا تا کجا سر برکنم
R Reza Sharifi مدير ارشد تالار 2012 , August 18 #39 عجب آب گِل آلودی عجب آب گِل آلودی به به عجب آب گِل آلودی اگرچه مستم اما مست باهوشم من آن آتشفشان هستم که خاموشم همایم من ، همایم من هم آغوش خدایم من هم آغوش خدایم من مکن هرگز فراموشم عجب آشفته بازاری عجب سودی عجب آب گِل آلودی عجب آب گِل آلودی
عجب آب گِل آلودی عجب آب گِل آلودی به به عجب آب گِل آلودی اگرچه مستم اما مست باهوشم من آن آتشفشان هستم که خاموشم همایم من ، همایم من هم آغوش خدایم من هم آغوش خدایم من مکن هرگز فراموشم عجب آشفته بازاری عجب سودی عجب آب گِل آلودی عجب آب گِل آلودی
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , August 27 #40 عشق تو مرا ألَسْتُ مِنْكُمْ بِبَعيدْ هجر تو مرا إنَّ عَذابي لَشَديدْ بر كنج لبت نوشته يُحْيي وَ يُميتْ مَنْ ماتَ مِنَ الْعِشْقِ فَقَدْ ماتَ شَهيدْ
عشق تو مرا ألَسْتُ مِنْكُمْ بِبَعيدْ هجر تو مرا إنَّ عَذابي لَشَديدْ بر كنج لبت نوشته يُحْيي وَ يُميتْ مَنْ ماتَ مِنَ الْعِشْقِ فَقَدْ ماتَ شَهيدْ