پانته آ
متخصص بخش
* ابتدا قالب رو چرب کنید .
* همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.
 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
* نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .
* نکته : برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود ( برای من 15 دقیقه زمان برد ). ( نکته : حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید ).
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* سپ روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
* بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
		
	
			
			* همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.
	* نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .
	* مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .
* نکته : برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .
	* دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .
	
	* سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود ( برای من 15 دقیقه زمان برد ). ( نکته : حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید ).
	* ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...
	* سپ روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.
	
	* و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .
	* روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.
	* ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .
	* بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .