گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
مواد لازم :
گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
شكر 3 قاشق مرباخوری
كدو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا
حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف
مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس
آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده
سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در آن
سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید
گوشت ران مرغ بدون پوست 450 گرم
روغن 2 قاشق سوپخوری
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
آب لیموترش 3 قاشق سوپخوری
شكر 3 قاشق مرباخوری
كدو 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یك سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریكه تا
حدودی روی گوشت آن نیز برش نازكی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و دو طرف
مرغها را سرخ كنید , مخلوط سس سویا , شكر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس
آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها كاملا ببرید و با برشهای كدو سرخ شده
سرو نمایید .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست
طرز تهیه برشهای كدو :
كدو را بصورت مورب خرد كنید , روغن را در ماهیتابه گرم كرده و كدوها را روی شعله زیاد در آن
سرخ كنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شكر را بیافزایید و بهم بزنید