mitra mehr
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم:خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد(میتونید از دستور خمیر پیراشکی اینجا استفاده کنید)مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانهسس مایونز 4/1 پیمانه (من کمی از سس رو حذف کردم و به جاش خامه زدم) پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده مقداری سیر 2 حبه نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.