Miss zahra
متخصص بخش تکنولوژی
مواد لازم:
ماهیچه با استخوان= یک عدد
سینه مرغ با استخوان= یک عدد
روغن= یک پیمانه
رب =دو قاشق غذاخوری
زعفران= نصف پیمانه
پیاز =یک عدد
هویج= یک عدد
کرفس= دو ساقه
آب و نمک و فلفل= به میزان لازم
دور بشقابی ها:
نخود فرنگی، ذرت، فلفلرنگی، قیسی، کلم قرمز، گوجهفرنگی و سیبزمینی
طرز تهیه:
ماهیچه را کاملا میشوییم. هویج، کرفس و پیاز را خرد کرده با روغن در داخل تابه تفت میدهیم سپس ماهیچه را روی سبزیها قرار میدهیم، آنگاه رب، نمک، فلفل و آب را روی ماهیچه میریزیم و با حرارت کم میگذاریم بپزد. سینه مرغ را هم به همین صورت میپزیم. وقتی پخته شد در یک ظرف مخصوص میچینیم و تزئین میکنیم
ماهیچه با استخوان= یک عدد
سینه مرغ با استخوان= یک عدد
روغن= یک پیمانه
رب =دو قاشق غذاخوری
زعفران= نصف پیمانه
پیاز =یک عدد
هویج= یک عدد
کرفس= دو ساقه
آب و نمک و فلفل= به میزان لازم
دور بشقابی ها:
نخود فرنگی، ذرت، فلفلرنگی، قیسی، کلم قرمز، گوجهفرنگی و سیبزمینی
طرز تهیه:
ماهیچه را کاملا میشوییم. هویج، کرفس و پیاز را خرد کرده با روغن در داخل تابه تفت میدهیم سپس ماهیچه را روی سبزیها قرار میدهیم، آنگاه رب، نمک، فلفل و آب را روی ماهیچه میریزیم و با حرارت کم میگذاریم بپزد. سینه مرغ را هم به همین صورت میپزیم. وقتی پخته شد در یک ظرف مخصوص میچینیم و تزئین میکنیم