16 آبان ماه 1392 یک پرنده کوچک که زیر برگ ها آواز می خواند برای اثبات خدا کافی است. ویکتور هوگو
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , November 7 #41 16 آبان ماه 1392 یک پرنده کوچک که زیر برگ ها آواز می خواند برای اثبات خدا کافی است. ویکتور هوگو
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , November 17 #42 26 آبان ماه 1392 انسان در همان لحظه كه تصميم مي گيرد آزاد باشد، آزاد است. ولتر
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , November 18 #43 2013.11.18 آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد . کوروش کبیر.
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , November 18 #44 انسانها نیاز به آسایش و آرامش دارند. این آسایش و آرامش را می توان با یک لبخند به دست آورد. آخرین ویرایش: 2013 , November 18
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , November 18 #45 فکر کنم این جمله هم آموزنده باشه: خواهش میکنم روزانه چندین بار در حالت آرامش تکرار فرمائید.نتیجه اش را یکماه بعد خواهید دید. من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد
فکر کنم این جمله هم آموزنده باشه: خواهش میکنم روزانه چندین بار در حالت آرامش تکرار فرمائید.نتیجه اش را یکماه بعد خواهید دید. من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 2 #46 11 آذر ماه 1392 همانطور که عشقهای حقیقی کمیاب است دوستیهای حقیقی نیز کمیاب است. سقراط
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , December 11 #47 20 آذر ماه 1392 هرکس باید روزانه یک آواز بشنود، یک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقی بزند. یوهان ولفگانگ فون گوته
20 آذر ماه 1392 هرکس باید روزانه یک آواز بشنود، یک شعر خوب بخواند و در صورت امکان چند کلمه حرف منطقی بزند. یوهان ولفگانگ فون گوته
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , December 24 #48 2013.12.24 به هیچکس نگاهی از بالا به پایین نداشته باشیم. خودمان را برتر مطلــــــق ندانیم!
R rahnama پدر ایران انجمن 2013 , December 24 #49 من عاشقانه خودم را دوست دارم. من عاشقانه خانواده ام را دوست دارم. من عاشقانه مردم را دوست دارم. راهنما
من عاشقانه خودم را دوست دارم. من عاشقانه خانواده ام را دوست دارم. من عاشقانه مردم را دوست دارم. راهنما
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , January 6 #50 2014.01.06 [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هیچ کس شوخــــــی بیجا نکند جز آن که مقداری از عقل خویش را از دست بدهد ! :گل:
2014.01.06 [FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هیچ کس شوخــــــی بیجا نکند جز آن که مقداری از عقل خویش را از دست بدهد ! :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , January 12 #51 2014.01.12 هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت. . . خالق من „بهشتی” دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و „دوزخی” دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... „دکتر علی شریعتی” :گل:
2014.01.12 هر “چاله ای” ، “چاره ای” به من آموخت. . . خالق من „بهشتی” دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛ و „دوزخی” دارد، به گمانم کوچک و بعید؛ و در پی دلیلیست که ببخشد ما را ... „دکتر علی شریعتی” :گل:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2014 , January 31 #52 10 بهمن ماه 1392 تقدیر غایی فرد خدمت است نه حکومت. آلبرت اینشتین
Maryam متخصص بخش ادبیات 2014 , February 9 #53 20 بهمن ماه 1392 موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد كمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. لودویگ فان بتهوون
20 بهمن ماه 1392 موسیقی مانند كشوری است كه روح من در آن حركت می كند. در آنجا هر چیز، گلهای زیبا می دهد و هیچ علف هرزه ای در آن نمی روید. اما تعداد كمی از افراد می فهمند كه در هر قطعه از موسیقی چه شوری نهفته است. لودویگ فان بتهوون
Maryam متخصص بخش ادبیات 2014 , February 11 #54 22 بهمن ماه 1392 زندگی چیست؟ نان ؛ آزادی ؛ فرهنگ ؛ ایمان و دوست داشتن. دکتر علی شریعتی
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2014 , April 25 #55 5 اردیبهشت 1393 سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند حتی آنگاه که ایستاده ایی . . . :گل: در جواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند : حرف حساب جواب ندارد ...! :گل: مقصد جایی در انتهای مصیر نیست بلکه لذت بردن از قدم هایی است که برمیداری! :گل: زندگی انقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا انداخت
5 اردیبهشت 1393 سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند حتی آنگاه که ایستاده ایی . . . :گل: در جواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند : حرف حساب جواب ندارد ...! :گل: مقصد جایی در انتهای مصیر نیست بلکه لذت بردن از قدم هایی است که برمیداری! :گل: زندگی انقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا انداخت
R .River. کاربر ويژه 2014 , June 18 #56 هرکس به فکر تغییر جهان است اما هیچکس به فکر تغییر خویش نیست(لئوتولستوی) بدهکاریم به یکدیگر و تمام دوستت دارم های نگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنهارا بلعیدیم که بگوییم منطقی هستیم دوباره برایت مینویسم ما حالمان خوب است ولی تو باور نکن... (خسرو شکیبایی) میتوانم همه چیزهایی که در زندگی آموخته ام را در سه کلمه خلاصه کنم:زندگی ادامه دارد... (رابرت فراست) آسمان برای گرفتن ماه تله نمیگذارد،آزادی خود ماه است که او را پایبند میکند (رابیندرانات تاگور) آخرین ویرایش: 2014 , June 18
هرکس به فکر تغییر جهان است اما هیچکس به فکر تغییر خویش نیست(لئوتولستوی) بدهکاریم به یکدیگر و تمام دوستت دارم های نگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنهارا بلعیدیم که بگوییم منطقی هستیم دوباره برایت مینویسم ما حالمان خوب است ولی تو باور نکن... (خسرو شکیبایی) میتوانم همه چیزهایی که در زندگی آموخته ام را در سه کلمه خلاصه کنم:زندگی ادامه دارد... (رابرت فراست) آسمان برای گرفتن ماه تله نمیگذارد،آزادی خود ماه است که او را پایبند میکند (رابیندرانات تاگور)