طرزتهیه ی رکوفته شیرین کرمانشاه!

ARASH CHIRIK

کاربر ويژه
کوفته شیرین کرمانشاه

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید...


مواد لازم برای تهیه:

برای 4 تا 6 نفر:

گوشت چرخ کرده 250 گرم

برنج 200 گرم

نعنا خشک 25 گرم

شکر 100 گرم

سرکه دو سوم لیوان

پیاز 1 عدد

تخم ‏مرغ 1 عدد

آب 1 لیوان

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه



طرز تهیه:

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم ‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید. در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس سُس آماده شده را روی کوفته‏ ها بریزید. با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

انرژی کل: 1900 کیلو کالری
 
بالا