• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

فیله مرغ و میگو بادامی

پانته آ

متخصص بخش
0004.jpg

مواد لازم

• فیله‌مرغ ---------------------------------------- 100 گرم
• میگو پاك شده --------------------------------- هفت عدد
• سس سویا ----------------------------------- دو قاشق غذاخوری
• سیر -------------------------------------------- 30 گرم
• پیاز خرد شده ---------------------------------- 40 گرم
• فلفل‌رنگی حلقه شده ------------------------- 60 گرم
• بادام‌هندی -------------------------------------- 50 گرم
• قارچ حلقه شده -------------------------------- 60 گرم
• روغن‌مایع ---------------------------------------- 60 گرم
• روغن‌كنجد -------------------------------------- دو قاشق غذاخوری
• زنجبیل حلقه شده تازه ------------------------ به میزان لازم
طرز تهیه
در تابه از قبل گرم شده كمی روغن‌مایع ریخته، فیله‌مرغ قطعه شده را درون آن می‌اندازیم و با حرارت زیاد آن را می‌پزیم سپس میگو را به مدت سه دقیقه با فیله‌مرغ می‌پزیم آن‌گاه آن را كنار گذاشته و دوباره در تابه دیگری تمامی سبزی‌ها و بادام‌هندی‌ها را به مدت پنج دقیقه با حرارت زیاد تفت داده، فیله‌مرغ و میگوی از قبل پخته شده را همراه با سس سویا به تابه اضافه كرده و در آخر، روغن‌كنجد و زنجبیل را به تمامی مواد اضافه كرده و آن را سرو می‌كنیم.
 
بالا