درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.
	
مواد لازم:
- شكر دانه ریز: سه چهارم پیمانه
 - آرد: یك و یك دوم پیمانه
 - كره: 150گرم
 - تخم مرغ: 3عدد
 - وانیل: یك چهارم قاشق چای خوری
 - بیكینگ پودر: یك قاشق چای خوری
 
مواد رویه:
- پودرقند: یك و یك دوم پیمانه
 - شیر: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
 
روش تهیه:
1- كره را با شكر بزنید تا كاملا مواد یكدست شده و شكر در مواد حل شود. تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده و تخم مرغ را به مدت یك دقیقه بزنید. وانیل را اضافه كنید، آرد و بكینگ پودر را با هم الك كنید و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد را در قالب لوف 20×10 ریخته و در فر 180درجه سانتی گراد برای مدت 45 دقیقه قرار دهید تا داخل كیك كاملا پخته شده و روی كیك طلایی شود.
2- كیك را از قالب خارج كنید و بگذارید خنك شود.
3- پودر قند را در یك ظرف الك كنید، سپس شیر را كم كم اضافه كنید تا مواد به صورت ماست نیمه شل درآید. سپس آن را روی كیك دهید و بگذارید تا از اطراف آن سرریز شود.
نكته:
درتهیه این كیك توجه كنید تا كره به دمای محیط رسیده اما سرد باشد.