پانته آ
متخصص بخش
[h=2]
مواد لازم واسه این غذای خوشمزه برای دو نفر
نصف سینه مرغ
یک پیمانه مخلوط گردو و بادام هندی
1 قاشق غذاخوری زرشک
عصاره زعفران یک عدد(نداشتی به جاش زعفران بریز)
مرغ رو یا نصف یک پیاز بخار پز کردم
چطور؟
خیلی راحت
پیاز رو خرد کرم ریختم داخل قابلمه کوچک
و کمی روغن ریختم
مرغ رو تکه تکه کردم و گذاشتم روی پیاز
در قابلمه رو بستم
شعله رو کم کردم
10-15 دقیقه بعد مرغ آماده هست
مرغ رو ریش ریش کردم
کمی روغن داخل تابه ریختم
آجیل ها رو ریختم داخل روغن
کمی تفت دادم
مرغ رو اضافه کردم
بعد زرشک و عصاره زعفران رو که با آب جوش مخلوط کرده بودم
بهش اضافه کردم
شما اگر عصاره زعفران ندارید نمک هم با زعفران بریزید
چون عصاره خودش نمک داره من دیگه اضافه نکردم
هم بزنید تا آب زعفران خورد بره
اینم نتیجه
پلو رو آماده کنید و مرغ رو بریزد کنارش و سرو کنید
مواد لازم واسه این غذای خوشمزه برای دو نفر
نصف سینه مرغ
یک پیمانه مخلوط گردو و بادام هندی
1 قاشق غذاخوری زرشک
عصاره زعفران یک عدد(نداشتی به جاش زعفران بریز)
مرغ رو یا نصف یک پیاز بخار پز کردم
چطور؟
خیلی راحت
پیاز رو خرد کرم ریختم داخل قابلمه کوچک
و کمی روغن ریختم
مرغ رو تکه تکه کردم و گذاشتم روی پیاز
در قابلمه رو بستم
شعله رو کم کردم
10-15 دقیقه بعد مرغ آماده هست
مرغ رو ریش ریش کردم
کمی روغن داخل تابه ریختم
آجیل ها رو ریختم داخل روغن
کمی تفت دادم
مرغ رو اضافه کردم
بعد زرشک و عصاره زعفران رو که با آب جوش مخلوط کرده بودم
بهش اضافه کردم
شما اگر عصاره زعفران ندارید نمک هم با زعفران بریزید
چون عصاره خودش نمک داره من دیگه اضافه نکردم
هم بزنید تا آب زعفران خورد بره
اینم نتیجه
پلو رو آماده کنید و مرغ رو بریزد کنارش و سرو کنید