• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ انگشتی با سس عسل

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :
گوشت سینه مرغ 350 گرم
سفیده تخم مرغ زده شده 2 عدد
عسل 1 قاشق سوپخوری
برشتوک 2 فنجان
فلفل یک چهارم قاقشق چایخوری



طرز تهیه:
سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ وعسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.

طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاشق چایخوری پودرسیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
 

پانته آ

متخصص بخش
[h=3]مواد لازم :[h=3] [h=3]گوشت سینه مرغ=350 گرم
سفیده تخم مرغ زده شده=2 عدد
عسل=1 قاشق سوپخوری
برشتوک=2 فنجان
فلفل=4/1 قاشق چایخوری
طرز تهيه:
سينه مرغ را به صورت قطعات باريک بريده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفيده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بيرون آوردن از اين مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل مي غلطانيم، تا کاملا روي مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روي يک لايه کاغذ غير روغني گذاشته و بپيچيد و در فر با درجه حرارت 450 فارنهايت به مدت 13 دقيقه بپزيد . پس از آماده شدن مي توانيد مرغها را با سس عسل(که طرز تهيه آن در زير آمده است) سرو کنيد.
طرز تهيه سس عسل: يک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چايخوري سس خردل،و يک چهارم قاقشق چايخوري پودر سیر را بايکديگر کاملا مخلوط مي کنيم تا يکدست شوند.
 
بالا