پانته آ
متخصص بخش
[h=3]مواد لازم :[h=3]
[h=3]فيله مرغ=300 گرم
تخممرغ=یک عدد
آرد سفيد=چهار قاشق غذاخوري
آرد سوخاري=سه قاشق غذاخوري
كورنفلكس=يك و نيم پيمانه
نمك و فلفل و روغن=به ميزان لازم
طرز تهيه :
اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازههاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل ميزنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورنفلكس خردشده قرار ميدهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مينماييم. (با حرارت كم سرخ ميكنيم تا مغزپخت شود.)
تخممرغ=یک عدد
آرد سفيد=چهار قاشق غذاخوري
آرد سوخاري=سه قاشق غذاخوري
كورنفلكس=يك و نيم پيمانه
نمك و فلفل و روغن=به ميزان لازم
طرز تهيه :
اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازههاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل ميزنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخممرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورنفلكس خردشده قرار ميدهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مينماييم. (با حرارت كم سرخ ميكنيم تا مغزپخت شود.)