• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مرغ فلورنتاين، یک غذای زمستانی

нαѕту

کاربر ويژه
مجله آشپزی ایده آل: تركيبي رويايي از تكه‌هاي مرغ و پنير آغشته به سس سفيد كه روي بستري از اسفناج قرار گرفته‌اند. مرغ فلورنتاين كه برگرفته‌ از آشپزي ايتاليايي است اين ويژگي را دارد كه با سبزيجات پخته، ماهي و ميگو آماده شود. پيشنهاد مي‌كنیم اين غذا را در برنامه زمستاني خود قرار دهيدو از مرغ پته بازمانده از غذاي ظهر يا روز قبل تهيه كنيد. اين كار يكي از بهترين راه‌هاي مصرف بهينه غذاهاي مانده است


v6ay0ad9mppji1206tq.jpg



مواد لازم براي 4 نفر:




  • اسفناج ساطوري: 300 گرم
  • كره: 2 قاشق غذاخوري
  • آرد: 2 قاشق غذاخوري
  • شير: 200 ميلي‌ليتر
  • پنير موتزارلا: 200 گرم، رنده‌شد
  • سينه مرغ پخته: 400 گرم، خردشده
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم




روش تهيه:


1 - براي تهيه سس سفيد، كره را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كنيد. هنگامي كه كف كرد و رنگش شفاف شد، آرد را اضافه و مخلوط كنيد تا كاملا در كره حل شود. پس از 30 ثانيه شير را اضافه كنيد. نمك و فلفل اضافه كرده و روي شعله ملايم دائم آن را هم بزنيد تا غليظ شود.

2 - اسفناج را در يك قابلمه با 3 قاشق غذاخوري آب بپزيد، سپس آبكش كرده و بچلانيد تا آبش كاملا گرفته شود.

3 - يك ظرف نسوز را چرب كنيد. اسفناج را كف ظرف به صورت يكنواخت پخش كنيد، نيمي از پنير پيتزا را با مرغ و سس سفيد مخلوط كنيد و مايه را روي اسفناج بريزيد. روي آن را با پنير پوشانده و 15 دقيقه در فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا پنير روي آن آب و برشته شود. با سيب‌زميني سرخ كرده يا تنوري و سبزيجات پخته سرو كنيد.


نکات:


1 - به اين غذا انواع سبزيجات آبپز را اضافه كنيد.

2 - در بعضي از دستورهاي تهيه در سس سفيد ريحان ساطوري مي‌ريزند.

3 - براي خوش‌طعم‌تر شدن مرغ فلورنتاين به مايه مرغ و سس، قارچ، سير رنده شده و آبليمو اضافه كنيد.

4 - مي‌توانيد يك لايه از حبوبات آبپز مانند عدس يا لوبيا را به اين غذا اضافه كرده و سيب‌زميني كنار آن را حذف كني

137056_213.jpg
 
بالا