این نوع مرغ بسیار ساده و خوشمزه است و برای مهمانیها بسیار مناسب میباشد.
مواد لازم :
مرغ درسته=۱ عدد ( یا تکه شده به همین میزان )
سیب زمینی درشت= ۴ عدد- ریز ۱۰ تا ۱۵ عدد (اگر درشت است به چهار قسمت تقسیم کنیدو اگر ریز است با پوست طبخ کنید )
کلم بروکلی= به مقدار دلخواه
سیر= ۲ حبه
آبلیمو = به مقدار لازم
روغن مایع= ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب گرفته= ۱ قاشق غذا خوری
ادویه چیکن سیزنینگ= ۲ قاشق غذا خوری ( این ادویه شامل نمک- دارچین - فلفل قرمز - فلفل سیاه - جوز هندی کوبیده شده - تخمه گشنیز کوبیده شده و ادویه خورشتی است )
طرز تهيه:
اگر از مرغ درسته استفاده میکنید داخل آن را خالی کرده و به دقت بشورید و پوست آن را جدا نکنید. در صورتی که از مرغه تکه شده استفاده میکنید می توانید پوست ران را جدا نکنید اما اگر هم جدا کنید مشکلی پیش نمیاد. ادویه مخصوص را در یک کاسه بریزید و ۲ حبه سیر را روی آن رنده کنید و سپس ۲ ق آبلیمو و زعفران آب گرفته را به آن اضافه کنید و به تمام سطوح مرغ بمالید و سیب زمینیها را در اطراف آن بچینید. فر را از قبل با درجه ۲۰۰ سانتیگراد گرم کنید و روی ظرف مرغ را با فویل بپوشانید و یک ساعت با حرارت ۲۰۰ بپزید و باد آن را خارج کرده مقداری روغن یا کره روی سطح مرغ بمالید و بروکلیها را اضافه کنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شود و بعد سرو کنید. این غذا همراه پلو یا به صورته خوراک میتواند صرف شود .
مواد لازم :
مرغ درسته=۱ عدد ( یا تکه شده به همین میزان )
سیب زمینی درشت= ۴ عدد- ریز ۱۰ تا ۱۵ عدد (اگر درشت است به چهار قسمت تقسیم کنیدو اگر ریز است با پوست طبخ کنید )
کلم بروکلی= به مقدار دلخواه
سیر= ۲ حبه
آبلیمو = به مقدار لازم
روغن مایع= ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب گرفته= ۱ قاشق غذا خوری
ادویه چیکن سیزنینگ= ۲ قاشق غذا خوری ( این ادویه شامل نمک- دارچین - فلفل قرمز - فلفل سیاه - جوز هندی کوبیده شده - تخمه گشنیز کوبیده شده و ادویه خورشتی است )
طرز تهيه:
اگر از مرغ درسته استفاده میکنید داخل آن را خالی کرده و به دقت بشورید و پوست آن را جدا نکنید. در صورتی که از مرغه تکه شده استفاده میکنید می توانید پوست ران را جدا نکنید اما اگر هم جدا کنید مشکلی پیش نمیاد. ادویه مخصوص را در یک کاسه بریزید و ۲ حبه سیر را روی آن رنده کنید و سپس ۲ ق آبلیمو و زعفران آب گرفته را به آن اضافه کنید و به تمام سطوح مرغ بمالید و سیب زمینیها را در اطراف آن بچینید. فر را از قبل با درجه ۲۰۰ سانتیگراد گرم کنید و روی ظرف مرغ را با فویل بپوشانید و یک ساعت با حرارت ۲۰۰ بپزید و باد آن را خارج کرده مقداری روغن یا کره روی سطح مرغ بمالید و بروکلیها را اضافه کنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا برشته شود و بعد سرو کنید. این غذا همراه پلو یا به صورته خوراک میتواند صرف شود .