مواد لازم:
برنج =دو پيمانه
سينه مرغ= نصف عدد
هويج و تخم مرغ =از هر کدام دو عدد
زنجبيل رندهشده= يك قاشق غذاخوري
سويا سس= 1/4 پيمانه
پيازچه= چهار عدد
روغن مايع= به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را به صورت كته يا آبكش ميپزيم. تخممرغها را با چنگال زده و به صورت خاگينه در ميآوريم. مرغ را به قطعات مكعبي دو سانتيمتر خرد كرده، در تابه ريخته و روي حرارت گذاشته تا بخارپز شود، سپس كمي روغن اضافه كرده همراه با زنجبيل كمي تفت ميدهيم.
خاگينه را به شكل مربعهاي كوچك برش داده به مواد ميافزاييم. هويج را رنده كرده كمي تفت ميدهيم و همراه برنج و سويا سس به مرغ و تكههاي خاگينه اضافه ميكنيم و از روي حرارت بر ميداريم. پيازچهها را در قطعههاي يك سانتيمتري خرد ميكنيم و به برنج اضافه كرده و در ظرف مورد نظر
برنج =دو پيمانه
سينه مرغ= نصف عدد
هويج و تخم مرغ =از هر کدام دو عدد
زنجبيل رندهشده= يك قاشق غذاخوري
سويا سس= 1/4 پيمانه
پيازچه= چهار عدد
روغن مايع= به ميزان لازم
طرز تهيه:
برنج را به صورت كته يا آبكش ميپزيم. تخممرغها را با چنگال زده و به صورت خاگينه در ميآوريم. مرغ را به قطعات مكعبي دو سانتيمتر خرد كرده، در تابه ريخته و روي حرارت گذاشته تا بخارپز شود، سپس كمي روغن اضافه كرده همراه با زنجبيل كمي تفت ميدهيم.
خاگينه را به شكل مربعهاي كوچك برش داده به مواد ميافزاييم. هويج را رنده كرده كمي تفت ميدهيم و همراه برنج و سويا سس به مرغ و تكههاي خاگينه اضافه ميكنيم و از روي حرارت بر ميداريم. پيازچهها را در قطعههاي يك سانتيمتري خرد ميكنيم و به برنج اضافه كرده و در ظرف مورد نظر