• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

کباب کوبیده‌ مرغ

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
مواد لازم:
گوشت مرغ 500 گرم، چرخ کرده (مخلوط ران و سینه)
پیاز متوسط یک عدد
محلول زعفران مقداری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مرغ را بدون پوست همراه با چربی‌های مرغ دو بار چرخ کنید.
پیاز را رنده کرده و با زعفران مخلوط کنید.
سپس گوشت مرغ را به پیاز اضافه کرده وبا نمک، فلفل و زردچوبه طعم دار کرده و خوب ورز دهید، حدود 3 ساعت مواد را داخل یخچال بگذارید. در غیر این صورت مواد شل می‌شوند و به سیخ نمی‌چسبند.
مواد را بعد از 3 ساعت از یخچال بیرون آورده و دستتان را کمی داخل آب بزنید تا مواد به دستتان نچسبد و بعد به سیخ‌های چوبی بچسبانید و با انگشت به آن شکل دهید.
کباب‌ها را روی منقل یا کباب پز قرار دهید و مرتب بچرخانید تا هر دو طرف کباب‌ها یکنواخت پخته شود.

نکته:

1- این دستور 5 گرم کربوهیدرات،90 گرم پروتئین،40 گرم چربی و 740 کیلو کالری انرژی دارد.
2- می‌توانید در طول پخت روی کباب‌ها مقداری کره‌ی ذوب شده بمالید تا کباب خوش طعم تری داشته باشید.
تبیان
 

پیوست ها

  • __1.jpg
    __1.jpg
    52.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش توسط مدیر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ممنون از حسرت عزیز بابت این دستور پخت.
یک بار این غذا رو تجربه کردم، شخصاً اصلاً از طعم این نوع کباب کوبیده خوشم نیومد هرچند که دوستان با حرص و ولع نوش جان کردند! :خنده2:
البته تجربه کباب کوبیده ماهی رو هم داشتم که حس مشابهی به من دست داد!
 
بالا